עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חברה אני צריך עזרה יש לי מיקרוסופט אאוטלוק 2002 ואחרי הפירמוט של המחשב גיליתי ששכחתי לגבות את הדואר נכנס והאנשי קשר זה חשוב לי מאוד!! אני משתמש בתוכנה -r-studio לשחזור קבצים שנמחקו אבל מישהו יכול לומר לי איזה קבצים אני אמור לשחזר או למצוא? תודה לכל מי שמנסה לעזור

2. אני מחפש את התוכנה POWER DVD בבקשה תיכנסו מאיפה אני מוריד את התוכנה אזות בבקשה תנו לי קישור שפועל

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  3. אני מחפש דחוף תוכנה שמאפשרת לצפות במה שמחובר ליציאת ה video in בכרטיס מסך שלי זאת שאני יכול לראות בחלון קטן או להגדיל לחלון גדול וכ"ד. בכרטיס הקודם שלי את ati multimedia center ועכשיו בכרטיס החדש שלי אין לי תוכנה כזאת והישנה של הכרטיס הקודם לא עובדת לי עם הכרטיס החדש (redeaon 9200vivo 128mb ddr). אודה לעזרתם בנידון.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  4. שלום נראה לי שפה אני צריך לשאול תשאלה הזו זה קצת מבלבל והבנתי שלא מעבירים פה עם השאלה לא במקום הנכון אז אני מצטער עם אני טועה פשוט זה או פה או בתוכנות נראה לי. אז ככה אני משתמש במצלמה הזו CIF usb camera של gpt כבר המון זמן 3 שנים והיא מצויינת ,הבעיה היא שהדרייבר שלה עדכני רק עד לוינדוס xp , וכרגע יש לי ויסטה בגרסה 64 x ואני הפכתי את האינטרנט פשוט לא מוצא דרייבר מתאים והמצלמה לא עובדת לי. העם יש דרך להפעיל אותה? העם יש דרייבר שמתאים ? עם למישהו יש פיתרון אני ישמח לקבל בהקדם האפשרי. או שאני כבר לא יכול להשתמש בה וצריך לקנות חדשה?(אני ממש לא רוצה לקנות חדשה זו מצלמה מספר 1). תודה מראה לכולם.

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by tk_mc,

אני מחפש דרייבר לסורק av avision 261c

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מבקש תוכנה פשוטה עם כמה שפחות אופציות. והכי חשוב - שתעבוד בלי בעיות. יכולים לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מישהו מכיר תוכנה טובה לVIVO בשביל הכרטיס מסך הזה?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  8. אם מישהו מכיר שירשום את השם שלו.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  9. אני מחפש איזשהו כלי Freeware\shareware או בתשלום שאיתו אני אוכל לבדוק את ביצועי ה HD ולהשוות לHD אחרים או לאותו HD כאשר הוא חדש. אני מחפש גם כלי שיוכל להראות ולהוכיח שלאחר שימוש ב Defrag ביצועי המחשב משתפרים.

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  10. אז ככה אני צריך תוכונת שעושים את הדברים הבאים: 1. חסימת גישה לאתרים מסויימים שאני יבחר (נגיד סקס או אתרים אם משחקי פלאש וכו') 2. הורדת הקובץ מהמחשב תתבצעה אך ורק אם סיסמא נגיד ואני רוצה להוריד קובץ כלשהוא אז בשביל להוריד אותו או להפעיל אותו צריך סיסמא 3. הגבלת אפשרויות למשתמשים שהם לא האדמין במערכת וינדוס XP PRO 4. אנטיוירוס על רמה שבודק כל קובץ שנכנס למחשב אבל כל קובץ אפילו אם זה קובץ שהולך ל temporary folder וגם קוקיז. 5. פיירוול טוב שחוסם גישה לאינטרנט לתוכנת שלא הגדרתי שמותר להם לגשת לאינטרנט. 6. תוכנה נגד ספייואר וטרוינים. זה הכל לבנתים אני מקווה שתעזרו לי כי זה חשוב לי מאוד! (על תשאלו למה זה סיפור מעצבן) תודה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. מצורף קובץ תמונה.אני מחפש כלי מיברשת כזה. בפוטושופ CS3 אין לי צורה כזאת.אני מנסה לצייר. הכלי מיברשת בפוטושופ בתפריט Brush presets בצד ימין אני רואה צורות שונות.אבל אני לא מוצא קו צורה כמו בתמונה. איפה אפשר לימצוא הזה.אני לא יודע איפה כזה. מישהו יודע איפה אפשר לימצוא קו צורה לפי שבתמונה שלי דוגמא? אני זקוק לזה חשוב לי... בתודה מראש טל [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by DaRKWoLF,

אחים שלי אתם יכולים לתת לי מדריך לפוטו שופ 8.0 בבקשה תודה ביי :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  13. שלום ברצוני ללמוד לבנות מקומות סגורים כגון תחנות רכבת תחתית, פנים חנויות/בניינים וכו' ורציתי לקבל מדריך או 2 שיסבירו לי את הבסיס לפחות שמשם אוכל להתקדם. המדיריכם צריכים להיות ל 3DS MAX. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  14. אני אוסיף הרבה תמונות משיוכל לעזור לי אני אשמח ... הסוללה נקראת סוללה " גרניט " , סמל של הסוללה בצד אחד , סמל של הגדוד בצד השני, ומשפט באמצע .... העבודה נראת לא מסובכת , אבל אני ממש גרוע בעיצוב אשמח אם תעזרו לי .. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  15. אני מחפש נגן וידאו חינמי שיודע לנגן סרטים על מסך מלא (למתוח את הסרט על כל המסך), בדומה ל-BSplayer אבל בלי Adware. אשמח לקבל המלצות.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by desert,

כי יש לי WIN2K , ויש דברים שאני רוצה לשמור ,ואז להתקין 98 , ולשמור את מה שאני רוצה בתיקיה אחת ולמחוק את כל השאר בפקודות דוס[ לא שיש ברירה]. אני מכיר את הפקודות DEL ו ERASE אבל לפי מה שאני רואה זה מוחק את כל מה שבתיקיה אבל לא את התיקייה עצמה. מישהו מכיר דף שמראה את כל הפקודות?[ HELP לא מספיק לי]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני לא מוצא קובץ DRIVER של סורב ... אנא משהו יש סורב בשם canonscan lide 35 ששלח לי בשביל DRIVER ישומיי תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. אני מחפש קליינט FTP שיראה לי נפח של תיקיה (mb) בשביל לדעת כמה מקום פנוי נשאר לי בחשבון תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by Armageddon1,

Sound Recorder משהו חינמי כזה לא כבד .... תודה!

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  20. אני מחפש תוכנה אשר תפעיל דברים במחשב ע"י קול (כאשר אני אומר משהוא)

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. היה לי תוכנת הורדות Internet Download Manager שעבדה מצוין עד שהפסיקה כי לא קניתי אותה. אני מחפש תוכנה תואמת בחינם. האם תוכל להמליץ לי על תוכנה שעושה את העבודה שלה - והיא חינמית? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה פשוטה לגישה לצפייה מצלמות שמחוברות למחשב עם מספר אפשריות: *הקלטה *אפשרות צפייה באינטרנט חינם דרך התוכנה. *אפשרות צפייה דרך הפלאפון (שמבחינתי זה חשוב) *אפשרות צילום והקפאה של התמונה בזמן גילוי תזוזה. *אפשרות של עד 4 מצלמות מחוברות. *תוכנה חופשית אני מעדיף, אני יסתכל כרגע על כל תוכנה שתציעו לי כרגע. *אפשרות חיוג חירום למספר נייד עם גילוי התזוזה. תודה רבה אני ישמח לשמוע על כל תוכנה שתציעו לי כרגע מאוד חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה להכניס כתוביות לסרטים בקובץ אחד אני ישמח למדריך בנושא

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. אני מחפש תוכנה להמרת סרטים דוגמא: מ-3GP ל-MPEG אוו יותר נכון אני צריך לקחת סרטון מהפלפון שהוא 3GP ולעביר אותו ל MPEG וסרטון שהוא WMV לפלפון שהוא 3GP מה עוד נכנס לפלפון חוץ מ-3GP קיצר הבנתם מה אני צריך בבקשה דחוף..!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.