תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול אולי לתת לי לינקים לאתרים אם תוכנות לפאלם שיתאימו לZIRE 71
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: 1.כשאני מקבל הודעה ממישהו,והיא כתובה בעברית,אז אני רואה מן אותיות אנגליות עם נקודות באותיות ומעליהן..משהו כזה..(אני בטוח שזה הודעה בעברית שמישהו כתב,פשוט אותו אחד שלח לי את ההודעה ראשון,ובד"כ,,רובנו כותבים בעברית 2.כשאני כותב הודעה בעברית למישהו,אני רואה את ההודעה שאני כותב,שזה בעברית,אבל אותו אחד מקבל את ההודעה שהוא רואה רק סימני שאלה.. 3כשאני מקבל אי מייל ב Outlook express6,שהנושא בעברית,אז אני רואה או סימני שאלה או הכתב האנגלית עם הנקודות המוזר..אחד מהשניים.ואז אני עושה encoding ואז עברית ואז זה מסתדר..אבל כל פעם אני צריך לעשות אתזה? מעצבן!! 4.במסמך טקסט ב ווינדוס אני יכול לכתוב עברית/אנגלית כרצוני.עובדה כאן גם זה עובד.. אבל כשאני כותב בעברית במסמך טקסט,גו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את NIS ב-ZoneAlarm Internet Security ורציתי לשמוע את דעתכם על התוכנה. קראתי הרבה דברים טובים על יכולות החומת אש של ZA אבל יש לי שאלות... 1. האם היא עושה בעיות עם EMULE? ראיתי שכמה אנשים טענו שכן.... עוד דעות? אם כן אז איך פותרים? 2. איך האנטי-וירוס של החבילה? 3. איך האנטי-ספייוור? 4. איך החוסם POP UPS? נ.ב. אני מתכוון להתקין את גירסה 6 של התוכנה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
MSOE.DLL אתם יכולים למצוא אותו בתיקייה של outlook express. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) מחפש תוכנה ליצירת כתוביות. 2) מה ההבדל בין סוגי הקבצים שבהם נשמרים הכתוביות? 3) באיזה סוג קובץ מומלץ לשמור את הכתוביות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ftp://ftp.cableinet.net/incoming/oqwarrior/ieXbeta/W2Ksp3final/W2Ksp3.exe
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הרבה מאוד (עשרות רבות) DVDים שיש עליהם סרטים ללא הגנה כלשהי (שהוקלטו ב-DVD צורב או סרטים ביתיים). כדי לערוך את הסרטים אני מעתיק את קבצי ה-VOB למחשב ופותח אותם בתוכנת עריכה. הבעיה היא שיש לי כמה דיסקים שכנראה נשרטו. אז לראות אותם ב-DVD אין בעיה, כי אין ממש משמעות לכמה ביטים חסרים פה ושם. אבל להעתיק את קבצי ה-VOB למחשב אני לא יכול - מקבל הודעת שגיאה. יש למישהו פתרון ? מישהו מכיר תוכנה שלא תעצור הכל ברגע שתתקל בביט לא תקין אלא תסכים להעתיק בכח את הקובץ גם אם חלקים ממנו לא קריאים ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן חופשתי בצרפת צילמתי 3 קלטות וידאו במצלמת וידאו דיגיטלית. העברתי את הסרטים למחשב - 2 קלטות שלמות שלוקחות כ 14 ג'יגה ועוד חצי קלטת כ 7 ג'יגה. הייתי מעוניין כיצד יש לנהוג בכדי להעביר את הסרטים לדיסק DVD שאוכל לצפות במכשיר הביתי? צריך להעביר פורמט וגם לכווץ נכון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצב ההורדה הכללי שלי עומד בממוצע על 6 קילו-ביט, וזה נראה לי יחסית נמוך. הפורטים אצלי פתוחים והגירסה היא 0.46 מליונטוורק (הגירסה החדשה). מה ניתן לעשות בשביל להגביר את הקצב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה מזה הקבצים האלה ואיך אני יכול לפתוח אותם, משהו אמר להוריד תוכנה ISOBUSTER אבל אני לא יודע איך אני יכול לפתוח את הקבצים שיש לי. שם הקובץ הוא SPLINTER CELL.BIN ו NFS.ISO
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל כבר כמה זמן שינוי מערכת הפעלה מxp pro sp3 32bit או לubuntu או לwin7 אבל win7 אני רואה את צריכת נפח המקום הגדולה שלו והוא די שדרוג של ויסטה ואני די בלבטים כרגע מאד טוב לי עם הXP הנוכחי זה מחשב יחסית חדש לוח אינטל צ'יפסט G41 מעבד E8400 2 ג'יגה זיכרון מיועד למשחקים לצפיה בסרטים אינטרנט תוכנות שיתוף - אימיול וטורנט ואופיס מה אתם אומרים עדיף לדבוק בווינדואז הישן והטוב ? או לנסות לשנות גישה? לאיזה לינוקס נחמד וחביב? אם אתם אומרים שיש בעיית תאימות של דרייברים , אפשר למצוא ולגבי משחקים ראיתי שמשחקים עובדים וגם יש אימולטור לתוכנות ומשחקים של ווינדואז השאלה מה כדאי? אשמח לייעוץ בנושא
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה תוכנה לשרטוט תלת מימדי טובה יותר, ולאיזו מטרה? אני עובד עם הסקאצ' זמן מה השבוע התחלתי ללמוד את הSOLID במה כדאי לעבוד?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לברר אם זה תקין. כאשר אני פותח את הדפדפן Chrome ב-Task Manager נפתחים כ-10 +\- קבצי chrome.exe וזה רק בפתיחה עם דף הבית, ללא Others Tab. האם זה בגלל התוספים שהתקנתי? זה תקין? ואם לא מה צריך לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש איזשהו VIEWER ידידותי אבל שיהיה חינמי FREEWARE אני חייב את זה לעבודה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לכם פיתרון יותר טוב מלהשתמש בתוכנות למיניהן כי הן בד"כ שוקלות הרבה וזה יכול להיות מסובך. אז אם למישהו יש פיתרון אני אודה לו. תודה מראש.
-
שלום לכולם, היום התקנתי NOD32 על מחשב נייד Acer וכנראה שמשהו השתבש בהתקנה..התוכנה כותבת שיש בעיה ושיש לבצע התקנה מחדש. אך כשניסיתי להסיר את התוכנה קיבלתי את ה error הבא: http://i51.tinypic.com/2a9ph0j.jpg כנראה שיש איזו תוכנה אחרת שמשתמשת בקובץ הספציפי הזה באופן מוזר .. (איזו תוכנה יכול להשתמש בקובץ שממוקם בתוך תיקיית האנטי וירוס?) בכל מקרה, חשבתי לנסות אולי להסיר בעזרת ה Safe Mode אך גם שם בנסיון הסרה המערכת הודיעה שבמצב זה לא ניתן להשתמש בגלל בכל הקשור ל Windows Installer . (תמיד הייתי בטוח שב Safe Mode אין בעיה להסיר תוכנות..) אודה לכל הצעה לפתרון אפשרי (=
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אמא שלי רוצה שאני יתקין תוכנת מעקב על המחשב של אחותי הקטנה. מה שהיא צריכה זה אתרים שהיא גולשת בהם וצ'אטים. האם יש דבר כזה שהייתם ממליצים לי עליו ? (אני צריך גם משהו שיהיה מותקן אבל שלא יראו את התוכנה\לא יסגרו אותה). תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה את הגרסא שמתעדכנת אוטמטית זו שמופיעה כאן: http://www.filehippo.com רק שתתמוך במערכת 64bit. בנוסף, מישהו מכיר מקור חינמי כמו filehippo לגרסאות של 64bit? אתר מעולה! תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שחוסמת אתרים מסויימים... יש לכם משהו כזה? שיהיה אם סיסמה אולי לאתר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז התחלתי לנטב את הידע שלי בעיצוב למקומות חדשים. בכל מקרה התחלתי לעצב אובייקטים פשוטים ב3D max ותאמינו לי התוכנה לא קלה :-[. בכל מקרה רימון עשן: http://artista67.deviantart.com/art/3d-granade-131957728 ד.א נעזרתי במדריך ואשמח אם תשתפו אותי גם במדריכים מומלצים או בקהילות פעילות (מעדיף ישראליות) שיתמכו ויבקרו את העבודות שליץ תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, יש פיצ'ר מאוד בסיסי ופשוט ב Avant שהתרגלתי אליו מזמן כבר וקשה לי לעבור ל Firefox בלעדו... אני מדבר על מעבר בין טאבים ע"י לחיצה הלחצן הימני ומעבר בין הטאבים באמצעות הזזת לחצן הגלילה, מכיוון שאני נוהג לעבוד בדרך כלל עם המון טאבים (לפעמים גם עשרות) אז הפיצ'ר הזה נורא חיוני לי. יש איזה שהיא דרך\אפשרות\פלג-אין שנותן את הפיצ'ר הזה ב Firefox ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט ואני לא יודע איך אני מגבה את כל רשימת החברים בICQ. מישהו מוכן לעזור לי תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכרום, שכל 2 שניות הוא מחליט על דעת עצמו לעבור לאתר של גוגל, וגם כשהוא כבר שם, הוא מרענן את העמוד כל 2 שניות אפילו לעמוד הגדרות הוא לא נותן לי להיכנס. רק כאשר אני מנתק את האינטרנט הוא מפסיק את זה. השבתתי את כל ההרחבות, וזה עדיין קורה רק כשאני משתמש במצב לא מזוהה הוא לא עושה את זה (ככה אני כותב כאן) הקישור שהוא טוען כל פעם הוא: https://www.google.co.il/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1CHEU_iwIL496IL496&ion=1&ie=UTF-8 האם זה וירוס כלשהו או סתם באג מעצבן?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-