עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by motogt,

אז קיבלתי ווירוס. אני מנסה לכתוב קספרסקי בגוגל, איך שאני משלים את המילה , נסגר לי הדפדפן, כ"נל עם NOD32. ניסתי בsafe mod ולא הצלחתי מה לעשות?? עדכון- הצלחתי להוריד, אבל איך שאני נכנס להתקנה, נסגר לי החלון.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by most,

שלום לכולם שמעתי על תוכנת הגיבוי הנ"ל ואני שואל: נגיד שפירמטתי והתקנתי את ה WIN על קשיח של נגיד 4 ג'יגה התקנה חלקה ללא תוכנות , דרייברים וכו' האם אני יכול להשתמש בתוכנה הנ"ל כדי ליצור BOOTABLE CD שישמש אותי במקום לפרמט מהדיסק של הווינדוס להעלות ישר את ה WIN על כל דיסק קשיח שארצה (אפילו חדש ריק) ?? אם כן האם כשאעלה את ה WIN נגיד לקשיח של 80 ג'יג'ה הוא יצור פרטישן של 4 ג'יגה כמו הדיסק שעליו התקנתי במקור את ה WIN ? אני מודה מאוד למשיבים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SteelCat,

פעם הייתה תוכנה ממש חמודה לדוס שהסבירה באופן מצויין איך לעשות עשרות דגמים של מטוסי נייר שכולם עפים. אם מישהו מכיר תוכנה דומה אני אשמח אם תיידעו אותי!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dudi4u,

יש לי כ 100תמונות בגדלים שונים, ואני רוצה 'להקטין' את כולם שיהיו בגוגל אחיד, ע"מ להעלותם לאתר מסויים. איך הכי קל לעשות זאת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הכותרת אומרת את זה. איזה תוכנות מומלצות כדי לנקות את המחשב בכדי שיפעל מהר יותר? ואם יש מקום הורדה ליגלי, יהיה נחמד אם תכתבו אותו. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by aaviran,

אני צריך תוכנה שממירה כמויות גדולות של קבצים [מאות ואף עשרות] מתיקיות שונות מפורמט JPG לפורמט BMP בצורה אוטומאטית. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כאשר אני מנסה להיתחבר לסרבר בeMule זה כותב לי Low Id ועובר לסרבר אחר בנסיון להיתחבר ואז גם שם זה כותב ואז זה עובר חצי מהרשימה עד שזה מוצא סרבר שאפשר להיתחבר אליו,זה הורג אותי כי זה מיתחבר לסרברים אם בקושי קבצים ופינג בשמיים!!! תמונה עוד אחת עריכת המודר: התמונות נערכו לקישורים בכדי לא לפגוע במבנה הת'רד.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by asili,

אני מצליח למצוא רק תרגומים של סרטי DIVX ואני מוריד בדרך כלל רק סרטי VCD SVCD רציתי לדעת אם יש דרך להפוך את התרגום של DIVX לסרט SVCD?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by EUDORA USER,

לאחר שהדיסק הקשיח הלך לי קניתי חדש והתקנתי את כל התוכנות. אבל עדיין יש לי בעיות של גופנים עבריים למשל איני מצליחה לקרוא דואר הנשלח אלי בעברית דרך ה- EUDORA מי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הנה התמונה. איך אני מחזיר את זה? אופיר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by PHOENIX18,

לא יודע אם זה המקום המתאים,מקסימום יעבירו אם מישהו מכיר חבילה טובה אני צריך שיהיה בה גם VOBSUB תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. יש AUDIO DEVICE לא מזוהה ב Other devices יש בסימן קריאה: audio Device on high definition audio Bus ביצעתי לפי הההוראות שבאתר גיגהבייט (3 פעמים...) ולא פתר הבעייה. למה יש 2 שורות microsoft UAA Bus Driver for high definition audio? 2. לא מזהה כרטיס PCI (מותקן היטב בסלוט)!!! 3. אין BEEP בהדלקת המחשב (רמקול לא עובד) ה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by infernal goat,

שלום לכולם פשוט מאוד, אני מחפש תוכנה שתגביר עוצמת שמע של קבצי MP3. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, הייתי מעוניינת לדעת איזה תוכנות הן הטובות ביותר על פי נסיונכם. הייתי רוצה לדעת על תוכנות ל-registry, spyware\maleware, כאלה שפשוט מנקות את הזבח וממהירות את המחשב:} בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by BoA,

איני מצליח להיפתר מקספרסקי הזה אני רוצה להחליף אנטיווירוס כי יש לי בעיות עם קספרסקי, אבל כשאני עושה לו uninstall אז הוא בכלל לא נחמק ועובד כרגיל נראה לי שזו בעיה מוכרת לאנטיווירוס הזה. יש אולי איזה דבר שמוחק אותו מהמחשב (כמו שיש לנורטון)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Shimrit Asor,

היי לכם (: מצורפת תמונה... תסתכלו על התצוגה של הפופקורן, זה קורה לי עם עוד הרבה תוכנות שפתאום הכל פיצי... מה אפשר לעשות? ניסיתי להגדיל להקטין טקסט, רזולוציה, תפריטים ממש הכל ושום דבר לא עוזר...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

מה זה ואיך עושים את זה? תודה.

18. Started by jfkk,

שלום התקנתי התוכנה virtuelbox. מנסה לבצע boot מ-usb או cd כיצד מבצעים עליה מ boot. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shaharzz0,

שלום . המחשב עושה לי ריסט שאני נכנס למשחק "קומבט ארמס" זה אף פעם לא קרה לי , פתאום זה קורה לי , אפשר בבקשה עזרה ? תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, כמו שכתוב בכותרת, כמובן שיש לי את ה-IE9 RC הכי מעודכן (עם העידכון שהיה לפני ימים אחדים)... אני לוחץ על הקישור ולא קורה כלום, באג או סידור מאפיינים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ibo,

אהלן ובכן אני בד"כ גולש דרך גוגל כרום. יש לי בעיה שהתחילה האמת לפני כמה שבועות שיש סירטונים ביוטיוב שהוא פשוט לא טוען אותם - אך דרך אקספלורר הוא כן! הנה תמונת מצב: הוא כל הזמן משאיר על תמונת הטעינה ולא מראה. מה אפשר לעשות? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. על רשימת המכותבים (מקושרים), כאשר רוצים לשדרג גירסה או לבצע התקנה חדשה בלי לעבד את הרשימה הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by KapiSH,

אני מחפש תוכנה שברגע שאני מפעיל אותה, אני לוחץ על קישור באינטרנט והיא שומרת את הכתובת של הקישור שעליו לחצתי. זאת כיוון שיש אתר שירים בפלאש שאני רוצה להוריד ממנו עם FlashGet אבל לא יכול כי הלינקים בפלאש עצמו, כשאני מוריד ידנית זה תמיד נתקע באמצע. ניסיתי להגדיר בפלאש גט שיתפוס לחיצות אבל הוא לא תופס, התקנתי GetRight וגם היא לא תופסת (וכן, סגרתי את הדפדפן אחרי שהגדרתי להן לתפוס לחיצות), לא יודע למה אבל מאז Win2000 שום תוכנה שאמורה לתפוס לינקים לא עובדת, לא ב-2000 ולא ב-XP... יש לכם אולי תוכנה כזו שברגע שאני לוחץ על לינק היא שומרת אותו? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי פופ-אפ שנפתח עם כל חלון שאני נכנס אליו (כמו המחשב שלי, חיפוש ועוד...). אני לא מצליח לבטל אותו. קוראים לו משהו כמו Claim Your Reward!! וזה לא וירוס ולא שום דבר כזה (בדקתי עם נורטון אנטי-וירוס). הצילו!!!!! זה נדבק אלי!!!! מה עושים?????? אני לחוץ!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

אימיול רגיל בלי מודים. המטרה של המחשב זה להריץ אך ורק אימיול ולא שום דבר אחר איתו ברקע (פיירוואל ואנטיוירוס שיתפסו מינימום משאבים). יכול להיות שגם יהיה וינדוס 98 ולא XP, תלוי בחומרה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים