תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד שמותקן עליו VISTA . הוא די חדש של גיגבייט עם מעבד T7250 2GHZ ו 2 גיגה זכרון . התקנתי לו מזמן שוב את כל המערכת אבל הוא לא הכי מהיר, נראה לי באמת שבגלל הויסטה הוא לא מנצל את כל היכולות שלו. ובכלל אם אני עובד על הסוללה במצב "חיסכון בצריכת חשמל" יש האטה משמעותית. השאלה אם אני יתקין תוכנה כמו Advanced System Optimizer זה יעזור? האם תוכנות כאלה מומלצות ? והאם יש משהו חשוב שכדאי לדעת לפני שמתקינים כזאת תוכנה? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצילו !! !! מישהוא מכיר תוכנה שמשחזרת PARTITION שנמחק!!!! או את הקבצים בו !!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם יש כזה דבר, אך יש תוכנות שאני צריך לפתוח פעמיים ואני לא יכול בגלל שהתוכנה כבר פתוחה. יש אפשרות כלשהיא לפתוח אותה יותר מפעם אחת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מתקין את הגירסה האנגלית הזו, האם יש לה חבילת עברית שאפשר להוריד בנפרד ולהתקין? האם זה ישנה את התפריטים לעברית? אם התשובה חיובית לשתי השאלות הקודמות, מאיפה אני מוריד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תופעה מוכרת שחוזרת על עצמה, והייתי רוצה לשים לזה קץ. לאחר התקנת Windows XP SP3, כולל התקנת עדכונים, האתר של geocities נבחר אוטומאטית (ככל הנראה) כאתר הבית. הבעיה היא שלמרות שאני משנה זאת ל-blank, האתר תמיד "מוצא את דרכו חזרה" בתור אתר הבית. אודה על פתרון הבעיה המרגיזה הזאת.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שכרגע האיציק עובד בשיטת שמירת ה-db שלי אצלם בשרת אך שמתי לב שכאשר אני מעדכן למישהו מספר פלאפון (בכדי לשלוח לו הודעות sms) המספר לא נשמר במאגר וכל פעם שאני מפרמט או מסיר את התוכנה ומתקין אח"כ זה לא נשמר. יש דרך לגרום לו לשמור את המספרים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוצאה שאני מקבל מצורפת. Windows XP Pro. 32bit, FF3.0.5 יכול להיות שזה בגלל אחד התוספים? הרשימה: Generated: Fri Jan 30 2009 16:50:35 GMT+0200 (Jerusalem Standard Time) User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5 Build ID: 2008120122 Enabled Extensions: [42] - Adblock Plus 1.0.1 - Adblock Plus: Element Hiding Helper 1.0.5 - Add N Edit Cookies 0.2.1.3 - Add to Search Bar 1.7 - All-in-One Sidebar 0.7.8 - BBCodeXtra 0.2.5.6 - Better YouTube 0.4.3 - BugMeNot 2.1 - CoLT 2.4.3 - Context Search 0.4.3 - Cooliris 1.9.1 - FaviconizeTab 0.9.8.2 - FireFTP 1.0.3 - Fission 1.0.3 - Flagfox 3.3.7 - FoxyTunes 3.0.4.1 - Gmail Manag…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום אני חדש כאן.... עכשיו לבעיה, כאשר אני מתקין תוכנה חדשה במחשב, לאחר הפעלה חדשה של המחשב והפעלת התוכנית מופיעה לי הבעיה: " התמונה : או http://tinypic.com/r/11sfrbl/6 זה כאילו אחרי שאני מתקין משהו הווינדוס מוחק לי אותו ישירות. תודה לכל העוזרים וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה כאשר נכנסים לאתר בעל תוכן רב יותר עם פרסומות פלאש וכו', קשה לדפדפן יותר לזוז והוא נתקע? ולא מדובר במחשב חלש, עם השועל (FIREFOX) אותו אתר עובד תקין. ולמה לא ניתן להשתמש בבילון עם שימוש בכרום? הוא לא מצליח "לתפוס" את המילה? חפשתי בגוגל פתרון ומה שמוצע שם לא ברור - אפשר בבקשה הסבר מבעלי הניסיון. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן ויום טוב. רציתי קצת לשמוע תגובות ממשתמשים בנוגע ל 2 האנטיווירוסים המעולים הללו, איזה מהם אתם חושבים\יודים שטוב יותר? אני השתמשתי ב Kaspersky עד אתמול, כרגע החלפתי ל NOD32 ואני חייב להגיד שהוא קל מאוד, המחשב שלי עובד בצורה חלקה כאשר אני מריץ סריקה, לא בדומה לקאספרסקי. אם הביצועים ביניהים זהים פחות או יותר, עדיף לי להשאר עם NOD32 היות והוא לא משתמש בהרבה משאבי מערכת כאמור, אבל יש איזה פרטים כדי שאני אדע לגביהם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש תוכנה לדחיסת וידאו של קבצי וידאו של מיקרוסופט ברמה הטובה ביותר של דחיסה שניתן לקבצי MPEG. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שיש במחשבים ניידים, שכשמנמיכים, או מגבירים רואים לכמה שניות את הווליום על המסך. איפה אפשר למצוא תוכנה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הגירסה הכי חדשה של הNERO BURNING ROM 5.5.8.2 אך אני הופך אתה לNero Express. אמרו לי שNero Express בעם הנרו הרגיל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתעב את ה- explorer גרסה 7 ,אולם מסיבות שונות ,אני נאלץ להשתמש בו לצד- FIREFOX . שאלותיי: 1. האם מעבר ל-explorer גרסה 8 ,מגרסה 7 חף מבעיות,בטוח, ושומר על הגדרות מקוריות כמו המועדפים ,דפי הבית ,הלינקים המהירים,סרגלי הכלים וכל יתר ההגדרות וההתאמות שכל משתמש עושה עם הזמן בדפדפן שלו? 2.האם זה נכון שבגרסא 8 כל טאב רץ כפרוסס ,בפני עצמו ,כך שגם אם טאב\דף מסוים קורס אז הוא לא לוקח איתו את כל הדפדפן (תופעה שחוזרת על עצמה בגרסה 7 ,לעיתים קרובות). 3.האם ב-8 אין מצב של היתקעות טאבים ,כך שאפשר תמיד לסגור טאב סורר שהתחרפן . 4.האם כתוצאה מהעובדה שבגרסה 8 כל טאב רץ בפני עצמו ,צריכת הזיכרון של הדפדפן גדלה בהרבה יותר? 5.האם כתוצאה מכך כמות הטאבים המקסימאלית שאפשר לפתוח בו …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך תמונה שיש לי על המחשב לתמונה תלת-מימדית.. יעני להפריד את הצבעים הכחולים ואדומים כדי שאם אסתכל עליהם עם משקפיים לתלת מימד (כמו באיימקס)אני אראה תמונה תלת מימדית... יש אפשרות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת. הלוח אם שלי ישן, והעדכון האחרון של הדרייברים שלו לפי האתר של החברה הוא לויסטה 64 ביט. האם הדרייברים האלה יתאימו לי במידה ואתקין ווינדוס 7 בגרסא 64 ביט?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה בכדי לארגן את המשחקים שלי עם אייקונים מיוחדים (לא ה-DEFAULT). יש לי WIN 7 ULTIMATE ואני כבר משתמש ב-ROCKETDOCK, ו-STARDOCK סתם כבד. לא משנה לי אם זה יהיה בכמו TASKBAR, סיידבר או סתם משהו סטייל FENCES (אבל מעוצב ונורמאלי פנסס זה סתם קווים), העיקר שיאפשר לי לקבוע אייקונים לקיצורי הדרך ולהזיז אותם. הבעיה היא שב-ROCKETDOCK אני כבר משתמש ואי אפשר למקם שניים, וב-TASKBAR אני לא יכול לשנות אייקונים. ראיתי לפני מלא זמן מישהו שבמחשב שלו כשלחצת על כפתור שהיה מעל ל-TASKBAR והיה לו אייקון של gamepad כזה, לחצת עליו ומשני הצדדים של הכפתור יצא DOCK כזה ארוך על כל המסך שהכיל כל מיני משחקים והאייקונים היו אייקונים של BOX-ART. לחיצה נוספת סגרה את ה-DOCK חזרה אל תוך הכפתור הבו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
MSN לא מתחבר לכם? מקבלים הודעת שגיאה? ואולי שליחת הקבצים אצלכם איטית? "WLMServers, למי שלא מכיר, היא תוכנה קטנה שמאפשרת לכם לצפות בכל השרתים הזמינים שהמסנג'ר יכול להתחבר אליהם. במקרה בו אתם מנסים להתחבר בצורה רגילה ונתקלים בהודעת שגיאת התחברות לשרת, תוכלו להכנס לתוכנה, לצפות במבחר שרתים פעילים מהעולם ולבחור שרת התחברות חדש. באפשרותכם לראות גם את זמן התגובה של כל שרת התחברות ולבחור שרת מהיר יותר במידה וקצב שליחת ההודעות או העברת הקבצים מאד איטי. בעקרון תוכנת המסנג'ר שמותקנת אצלכם במחשב אמורה לבצע את פעולת בחירת השרת הטוב ביותר באופן אוטומטי, אך תמיד טוב שיש תוכנה נוספת לגיבוי." להורדה: http://www.tipo.co.il/getiposet.asp?file_id=153&path=tools/ לא צריך להיות חכם גדול …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לצייר בפוטו, זה ממש קשה... אני מת לעבור ללוח ציור כבר, חבל שאין כסף כרגע... אבל בכל מקרה מה אתם אומרים? שווה משהו? בעיקרון אני רוצה לעביר פה תחושה של משהו "רע" EVIL זה הוא המקום שבו שוכן הרוע, אני רוצה גם לצייר איזה טירה גדולה מאחרי כל ה.... אמ... זה... א.. עצמות\עצים\ לא יודע מה.... את ההשראה אני שואב מעבודה שהוספתי למטה. כמובן שזה לא דומה כמעט אבל אני לא מנסה להעתיק אלה לקבל השראה ולעשות משלי.. וגם זאות עבודת תרגול אחריה אני כבר יחשוב על משהו יותר מורכב.. תתנו עצות לשיפור ולהתחשב שזה ציור ראשון שלי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמחביאה אייפי או משנה אותו לאייפי של מדינה אחרת לדוגמא לכל הפורטים שאני משתמש בהם ולא רק לגלישה באינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה לגבי אופיס 2007 יש אפשרות להוסיף בדיקת דקדוק בעברית? אם כן איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (עדיף חינמית) שיכולה להקליט בוידיאו את המתרחש במחשב (כמו שיש קטעים ביוטיוב שמתעדים פעולות במחשב).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קרוב שלי רוצה לילמוד צרפתית ואנגלית מישהו מכיר תוכנות טובות???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האנטי וירוס נוד גילה את הוירוס הנ"ל אך לא הצליח להסירו, גם לאחר הרצה במצב בטוח. הוא גילה עוד שני וירוסים נופסים שכן הצליח להסיר. מישהו יודע איך אפשר להסיר את הוירוס?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-