תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז תמיד עלתה לי השאלה הזאת בכל פעם שעיצבתי אתר\לוגו וכדומה... האם הליירים בעיצובים שלכם ווקטורים? אני למשל דואג שכל הבלוקים,header,לוגואים יהיו וקטורים חוץ מהתמונות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, היה לי סרט שהיה מפוצל לשני קבצים. בעזרת מדריך מהאינטרנט איחדתי אותו וכעת זה סרט שלם בקובץ אחד. אבל איך אני מאחד עכשיו את 2 קבצי הכתוביות של הסרט הזה? היות והסרט היה בשני חלקים, כך גם הכתוביות שלו הן בשני חלקים, אבל הבעיה היא שאותם אין לי מושג איך מאחדים. אשמח אם תעזרו, תודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו הכותרת השאלה שלי איך אני הופך קובץ ogg ל mp3 ?? תודה רבה אנשים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש פיצ'ר מאוד בסיסי ופשוט ב Avant שהתרגלתי אליו מזמן כבר וקשה לי לעבור ל Firefox בלעדו... אני מדבר על מעבר בין טאבים ע"י לחיצה הלחצן הימני ומעבר בין הטאבים באמצעות הזזת לחצן הגלילה, מכיוון שאני נוהג לעבוד בדרך כלל עם המון טאבים (לפעמים גם עשרות) אז הפיצ'ר הזה נורא חיוני לי. יש איזה שהיא דרך\אפשרות\פלג-אין שנותן את הפיצ'ר הזה ב Firefox ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בטעות ה GRUB שלי נהרס אין לי פה דיסקים לצריבה , אין לי דיסק של ווינדוס [ אני כרגע אצל ההורים ] ואין לי פה שום הפצת לינוקס שאוכל לעלות איתה את המחשב ואני חייב לתקן את ה MBR כי יש לי שם פרויקט ב OFFICE , שאני חייב להשיג אותו אחרת יומיים עבודה ילכו לעזאזל .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה לשליטה מרחוק עדיף חינמית וקלה לתפעול כמו TeamViewer (אבל לא מתנתקת אחרי חמש דקות כמו TeamViewer) ללא הגבלת זמן שאני יכול לשלוט עליה כול הזמן (עבור קריוקי להחלפת שירים ממחשב נייד אחד למחשב הנייד השני)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, I have installed Babylon 8.0.9 (r4). Babylon works, but Babylon Globe feature doesn't work (I enabled this feature in Options, but Globe isn't appear on Desktop). Adobe Flash Player (latest version 10.1.82.76) is successfully installed on my computer. I can view flash videos in Internet Explorer 8, Firefox 3.6.9 and Google Chrome 6.0.472.55 without any problems. I even see item "Hide Globe" in the Menu, when I right-click on Babylon icon in the Notification Area (near clock), BUT I DON'T SEE THE GLOBE ITSELF ON THE DESKTOP. The problem exists in Windows 7 and Windows XP, but not in all computers. I have 4 computers: 1. Windows XP, Babylon 8.0.9 (r4) - Globe wo…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מפעיל סקייפ, מתקשר למישהו וזה עושה לי שני סאונדים של צלצול (הצליל הזה שיש כשאתה מתקשר למישהו..) , וכשהוא עונה, הסאונד השני ממשיך ,כאילו הוא מתקשר פעמיים , והצד השני לא יכול לשמוע אותי. אחרי הוא נתקע,קורס. ואז אני לא מצליח להתחבר שנית.... ניסיתי לעדכן DIRECTX , לכבות נוד32 ופיירוול, לא עזר =\ אני חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי פתרון ,אני כבר מיואש לגמרי :'(
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שאלה, כשאני רואה סרטים רגילים בBSPLAYER ושם כתוביות, אין לבעיה, אבל כאשר אלו סרטי HD, הכתוביות חתוכות. יש למישהו מושג למה ואיך אפשר לתקן? או המלצה לנגן אחר? לא VLC (משום מה הוא לא מנגן טוב)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה, פתאום פראפס החליט שהוא לא מקליט צלילים. הוא מקליט אותם בווליום כל כך נמוך שאי אפשר לשמוע בלי להגביר את הווליום למקסימום. הבעיה בגרסה של הפראפס? או שבכלל זה בעיה בדרייבר של הכרטיס קול? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוםץ צריך תוכנה פשוטה להכניס תמונות וסרטונים לסרטון אחד עם שיר רקע? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם לא ידעתי בידיוק איפה לכתוב תבעיה הזאתי אז אם זה לא מתאים לפה , תעבירו את זה אז ככה, אני מנסה לתפוח מצלמה עם אנשים וקופץ לי ההודעה הזאת מה אני צריך לעשות? המחשב כלל לא מזהה תמצלמה שלייש אותו? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גוגל משחררת אלגוריתם חדש, Brotli, אותו תשלב בדפדפן הכרום שלה על מנת לשפר את הנצילות ואת מהירות התגובה שלו דפדפן הכרום של גוגל קיבל עם הזמן תדמית של צרכן משאבים מאסיבי, אך נדמה כעת שלגוגל יש פתרון עבור זה, אחד שצפוי לעזור לא מעט: אלגוריתם חדש המבוסס על כיווץ לו היא קוראת Brotli, והוא ישולב בדפדפן הכרום שלה בקרוב. אלגוריתם ה-Brotli עושה שימוש בשיטה בה הוא קורא את הנתונים מהשרתים למינהם ומגיש אותם לאחר קיבוץ מסוג Loseless, בדומה ל-Gzip. במקרה זה, מדווח שהאלגוריתם החדש שלה מגיע לאחוז שיפור של 25% בהשוואה לאלגוריתם ה-Gzip המקביל. האלגוריתם החדש שמיש עבור כל סוג של מידע, אך כיצד זה יבוא לידי ביטוי כאשר יוטמע בדפדפן הכרום? ראשית, צריכת המשאבים של כרום צופיה,…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני משנה הגדרות כמו SKIN וכו סוגר וזה לא נשמר עזרה בבקשה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי כולם קודם כול אני מדגיש ---- העבודה לא שלי!!!! ------ שלא תטעו הלוואי הייתי יודע לצייר ככה אבל אני לא עשיתי אותה ואני מביא אותה רק כדי שתיראו היא נעשתה ע"י 2 קנדים שקוראים להם Jean Sebastien Duberger And Ray Toh והיא כאמור רק בפוטושופ
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב הסתדרתי עם הייצוא היה לו בעיה מוזרה שהוא לא היה מוכן לרנדר איזה גוף .... =\ קטע מוזר! טוב לא משנה בכול מיקרה עכשיו רינדרתי אבל הוא הוציא את זה שזה ניראה ממש אבל ממש גרוע שלא נדבר על חצי מהחומרים וכול מה שקשור לMENTAL RAY שלא רונדר בכלל וקיבלתי רק שחור....=\
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלה תוצאות הבדיקה של Trend Micro Hijack מה עושים הלאה? Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 21:02:45, on 11/06/2008 Platform: Windows Vista SP1 (WinNT 6.00.1905) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\Explorer.EXE C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe C:\Program Files\McAfee\Common Framework\UdaterUI.exe C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe C:\Program Files\Windows Media Player\wmpnscfg.exe C:\Program Files\McAfee\Common Framework\McTray.e…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי לשחזר את כולם אך הרבה באיכות כ"כ גרועה שלא ניתן לצפות בהם- גם לא על ידי VLC. יש מושג מה עושים במצב כזה? תודה! שינתי את התגובה האחרונה לכותרת כי זה הכי עדכני...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט ואני לא יודע איך אני מגבה את כל רשימת החברים בICQ. מישהו מוכן לעזור לי תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי V3c ותוכנת העריכה שלו (על המחשב) החליטה לא לעבוד. אני רוצה להוריד קבצי מוזיקה למכשיר ואני צריך תוכנה טובה לזה. המטרה שלי היא לכווץ קבצי MP3 לגודל מינימאלי אבל סביר. יש למישהו המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי הכותרת הזאת מתאימה :-\ אז יש לי את המכוניות האלה: 1.http://img.photobucket.com/albums/v348/andrei89/render_72copy.jpg 2.http://img.photobucket.com/albums/v348/andrei89/render_71copy-1.jpg 3.http://www.3dm3.com/portfolio/files/4/7/8/6/0/Koenigsegg_CCX_original.jpg 4.http://www.3dm3.com/portfolio/files/7/8/8/8/0/1_original.jpg 5.http://www.3dm3.com/portfolio/files/7/8/9/2/1/2jcsrvb_original.jpg את תמונה מספר 3 אני רוצה לחלק את התמונה לשתי תמונות ולהעיף את הרקע השחור לבן הזה תמונות 4 ו 5 להקטין ל1600 ל1200 ושתי התמונות הראשונות בגודל הז בדיוק ואת שתי התמונות של 3 גם להגדיל ל1600 ל1200 ואז לעשות לתמונה סרטון{תמונות מתחלפות בתמונה}ברזלוציה 1600 ל1200 בלי שמ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי NOD32 גירסה 3 ואני רוצה להעביר עידכונים מהמחשב שלי שיש בו אינטרנט למחשב שאין בו אינטרנט אז הביאו לי פה תוכנה להעביר עידכונים אבל שאני מעביר אותם אני לא רואה שהNOD 32 במחשב ללא האינטרנט הוא באמת מעודכן.איך אני יכול לדעת שזה מעודכן? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-