עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי אתמול אנטי וירוס Norton Endpoint Protection הוא כל הזמן מדווח לי שסורקים לי את המחשב מאיזשהוא IP. הוספתי קובץ מצורף של צילום מסך של הלוג שלו, כל ההתקפות מגיעות מאותו IP בצורה די רצופה מאז שהתקנתי את האנטיוירוס (הן כנראה היו שם גם לפני) בכל Port Scan נסרקים 5 פורטים UDP שונים ואח"כ התוכנה חוסמת את התקשורת ל-10 דקות. וחוזר חלילה. א. האם זה צריך להדאיג אותי? ב. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? ג. האם יכול להיות שזה קשור לאחת התוכנות שעובדות ברקע למרות שהוא כל פעם סורק פורט שונה (עובדות כרגע סקייפ ודרופבוקס) תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  2. Started by Spirit Crusher,

אני מחפש אנטיוירוס שאפשר לאתחל איתו את המחשב לפני שעולה הווינדוס בכדי להסיר וירוס... מישהו מכיר איזה תוכנה?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by ToMeRv32,

האם האנטיוירוס של Windows (דיפנדר) מספיק טוב? הוא טוב כמו אחרים או שהוא נחות מהם? פשוט נמאס לי לקבל פרסומות מהחינמיים, ואני גם ככה מעדכן מדי פעם אז מה אכפת לי להשתמש בזה.. חיפשתי כבר קצת באינטרנט והבנתי שהדיפנדר הוא בכלל אנטי מלוואר, ככה שהשאלה שלי לא נכונה בכלל

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. שלום לכולם מותקן לי אנטיווירוס של מיקרוסופט (MSE) על ווינדוס 7 אולטימייט x64 בעברית. עד לפני שבוע וחצי הייתה מותקנת לי גירסה 2 של MSE ואז היה עדכון לגירסה 4.0. העניין הוא שנראה לי שיש בה באג כי מערכת ההפעלה שלי היא בעברית וה-MSE הוא באנגלית, ובגירסה 4 מופיע החלון של התוכנה עם יישור לימין, כלומר הכול הפוך. מה עושים? ניסיתי להסיר את גירסה 4 ולהתקין שוב את גירסה 2 אבל הוא לא נותן לי. מצורפת תמונת מסך תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yaron266,

רציתי לשאול איזה אנטי וירוס הכי מומלץ למחשב מכל הבחינות והכי יעיל יש לי תוכנה נגד רוגלות בשם AVG ANTISPYWARE ויש לי בעייה. בהתחלה שהתקנתי אותה היא פעלה באופן אוטומטי במחשב כמו אנטי וירוס רגיל אבל במשך הזמן מופיע בסרגל כלים למטה סמל של התוכנה בצבע שחור לבן זאת אומרת שהתוכנה לא מגינה באופן אוטומטי על המחשב אלא רק ברגע שאני אפעיל אותה.בתוכנה כתוב שזה מצב של SHILDE רציתי לשאול איך אפשר לסדר זאת שזה יפעל באופן אוטומטי זאת אומרת-הסמל למטה יהיה צבעוני ולא צריך להפעיל זאת באופן ידני ניסיתי כבר למחוק והתקין מחדש וזה לא הצליח... אז מה עושים כדי שזה יהיה פעיל ישר בהפעלת המחשב ויגן לי עליו תודה

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by TomB,

אני לא מנסה לפתוח פה עוד פעם ת'רד של "איזה אנטיוירוס/פיירוול הוא הכי טוב" אני מנסה להבין איזה מהם יעבוד בצורה הכי נורמלית, במיוחד עם האתר הזה, בדגש על תוכנות חופשיות. היה לי עד עכשיו נורטון אניטיוירוס ונורטון פיירוול ונמאס לי מהחסימה המוחלטת שהם עושים בלי אפשרות לסנן. אז הסרתי אותם ועכשיו אני מנסה לעבוד עם avast! אנטיוירוס הגרסה החופשית עם kerio firewall הגרסה החופשית ועם Noads, ויש לי בעיות, במיוחד עם hwzone. לגבי האתר הזה - אני מקבל כל עמוד לפחות פעם אחת error של JAVA שמתייחס לשורות 50, 55 או 370, ובעיקר בעמוד הראשי (שם אני נכנס ללופים של שגיאות בשורה 370 כשאני עובר על שורת הלינקים+תמונות העליונה). מה אני חוסם שגורם לזה ובאיזו דרך אפשר לעקוף את זה? וכללית - ה kerio מ…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  7. שלום אני מחפש תוכנה או אמולטור או כל דבר אחר ש: מורידה את מהירות המגה הרץ של המחשב שבו אוכל לשחק במשחק ישן מאוד, המשחק רץ לי מהר ואי אפשר לשחק בו. בבקשה, תנו לי לינק להורדה תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם, ניסיתי להתקין מס' פעמים את הVisual Studio 2008 וכל פעם יש לי את אותה השגיאה בהתקנה, הנה התמונה של השגיאה. גם את הframwork3.5 שהורדתי מהאתר של microsoft הוא לא מתקין לי וטוען שההתקנה נכשלה. חפרתי את כל הפורומים באנגלית/עברית אך לא מצאתי את שורש הבעיה. יש לציין שאת c# exspress הוא מתקין בהצלחה אך מראה לי בעייה בעיצוב של הקוד(וזאת שרק עשיתי לו new project- windows applicaion ) הנה תמונה גם של זה: אז ככה לפני שתענו אני רוצה לעדכן אותכם בפרטי המחשב ומערכת ההפעלה: vista 32bit Hebrew 4000 mb ram 6550 dualcore2duo אם יש עוד פרטים שאני צריך להביא רק תגידו אני משתגע, מה אפשר לעשות?? תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  9. שלום אני משתמש בלוח גרפית עם עט אלחוטי wacom. אני אוהב לצייר בתוכנה פוטושופ. אני לא כל כך יכול להבין איך מתחילים לצייר נכון בתוכנה פוטושופ. אני מבין קצת בפוטושופ. העניין הוא איך בוחרים קו ישר שמציירים או איך להוסיף שכבה ציור וכל מיני סוגים. מישהו יודע איפה יש אתר מדריכים בנושא ציור גרפיקה וגם אולי אם יש האתר שרואים מדריך וידאו? בתודה מראש מיקי חג שמח

10. אני אחראי פירמוט ושינוי כתובת IP איך הם ידעו שנגמר לי התוקף של התוכנה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני משתמש ב-ICQ 2003a ותמיד אני על Invisible בזמן האחרון אנשים (שלא הכנסתי אותם ל-visible list) יכולים לראות אותי כשאני על מצב invisible איך זה?

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  12. אם אפשר בבקשהה זה יעזור לי מאוד תודה רבה =] אחלה פורום

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  13. אם יש לי כתבה מסוימת בדף באתר ואני רוצה שיהיה גם בדף אחר מבלי שאני יכתוב אותו פעמיים ולמשל אם אני משנה משהוא בדף אחד אני רוצה שזה ישנה גם בדף השני אוטומטי איך אני עושה את זה ?

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  14. אני בונה אתר אישי ואני רוצה לאחסן אותו, אתם יכולים להפנות אותי לאתר איחסון בחינם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני גולש לי באינטרנט פתאום אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה בפנים) מה לבחור? http://img213.imageshack.us/img213/123/11199048hl9.jpg

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  16. טוב אז ככה , אני לא יודע כמה כוכבים אני יקבל על האתר הנחמד הזה , אבל נראה לי שהוא דיי ידוע , אז אני מקווה שלפחות אחד . בקיצור אתר עם תוכנות חדשות והקראקים שלהם , מתעדכן כמעט יומית : <צונזר>

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  17. היי מאז שGAMER. co .il (תמחקו רווחים) שינו עיצוב של האתר הוא כל הזמן מרסק לי את הFIREFOX 3.01 שלי יש למישהו פתרון ??

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  18. אני זקוק לאתר שמלמד על פקודות דוס למיניהם ואם אפשר גם תוכנות לבדיקת המחשב בדוס

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכם שוב, בצפייה בחלק מהסרטים בMEDIA PLAYER אני מקבל כרגיל EROR שלא ניתן להוריד את המקודד ואני רואה קטעי וידאו AVI באיכות גבוהה ביותר אבל ללא סאונד וזה מה ששמתי לב שאותם סרטים ללא סאונד הם באיכות גבוהה ביותר, בעייתי היא שאין לי שמץ של מושג קלוש איזה מקודד אני צריך, אולי אתם יודעים ? :

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי DVD שמחובר לטלויזיה שרואה תמונות JPG אבל אין לו את המצב של SLIDE SHOW. יש לי הרבה מאוד תמונות מחו'ל ואני רוצה שהם יעברו אחד אחרי השנייה בלי שאני אצטרך ללחוץ על כפתור. האם יש תוכנה שעושה את זה? ואם היא הופכת את התמונות לוידיאו אני לא רוצה שהיא תהרוס את האיכות של התמונות.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  21. Started by benor,

יש לי כבר 2 תוכנות מצויינות: Ad-aware ו Spybot - Search & Destroy אתם יכולים לתת לי רשימה של עוד תוכנות איכותיות כאלה שמבצעות את העבודה כהלכה?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by amir456,

שלום אני חדש בקהילה .... מקווה ליתרום ולהישתלב אנשים יש לי בעיה אני רוצה ליפתוח כונן דיוידי וירטואלי (אין לי דיוידי או צורב דיוידי) במחשב כדי להפעיל את ה GTA SA שלי כל פעם שאני רוצה לשחק במשחק אני צריך להכניס את הדיסק ואבל את הדיסק הבאתי לחבר שלי עכשיו את הדיסק העתקתי במלואו למחשב עכשיו איך אני יוצר כונן וידיוי וירטואלי ומכניס לשם את הדיסק שהעתקתי למחשב זה הבעיה ואני חייב לעשות שה GTA SA שהוא יבקש את הדיסק הוא יוכל ליקרוא מהכונן הוירטואלי שיצרתי ... בבקשה אנשים אני ממש צריך את זז אני חייב להמשיך לשחק ... תודה מראש ...

23. יש לי 2 תמונות ואני רוצה להדביק פנים שמופיעות בתמונה אחת על תמונה אחרת איך אני עושה את זה(אם זה אפשרי )? תודה לכל העוזר

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. שלום אני חדש בפורום ואני מקווה להשתלב פה. פירמטתי את המחשב ואני לא מצליח למצוא דרייבר ללוח אם שלי Octek Rhino P4X266R-A4E. אין ברשותי דיסק של הלוח. אולי תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר מתאים? גגלתי ולא מצאתי וכמו כן שאלתי גם בפורומים אחרים. בתודה מראש, עדן

25. Started by shlomi19871,

אני חדש בפורום... יש לי בעיה בתוכנת אנטי וירוס (Symantec AntiVirus) משהו מכם יודע איך להוריד את סמלי "אזהרה"?? משהו מכם יודע איך לטפל בזה? אגב מה זה? תודה לכול עוזרים בברכה שלומי

• 8 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.