תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בגדול השאלה בכותרת, כמו כן שום תוספת/קודק מהאתר של וינאמפ לא עוזר.... מה שקורה בפועל זה שהתוכנה עצמה אחרי התקנת ה"תוספת" הופכת לרוסית, אבל שמות של השירים נשארים כ-"? ? ? ?". מה עליי לעשות? האם יש פתרון לבעיה שאני לא יודע? אגב, אצלי מותקן XP באנגלית וכל השפות נתמכות ב100%. בXP עצמו ניתן לקרוא את שמות השירים ללא בעיה... הבעיה היא רק בוינאמפ. תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם , בדירה שאני שוכר כרגע ישנו מחשב חלש במחיוד , PENTIUM 3 550 CELERON ( ולא ניתן לבצע OC..... ) כשאני מנסה להריץ עליו סרטים שמקודדים ב DIVX או XVID ב WINDOWS MEDIA PLAYER אני רואה את הסרט אך בקטיעות וה CPU על 100% כשאני מנסה לנגן את הסרט ב VLC ,אני מצליח לראות בצורה יותר טובה , אך עדיין יש קטיעות כל כמה שניות לצורך העניין , כדי לא להעמיס על המחשב כשהסרט רץ כל התוכנות שעובדות ברקע סגורות , המחשב פורמט לא מזמן ואין בו ווירוסים או רוגלות והשאלה היא : האם יש נגן " קליל " יותר שבעזרתו ניתן לנגן סרטים במחשב המזדקן הזה ? האם ניתן בכלל לראות סרטים במחשב עם מעבד שכזה ?
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הורדתי ביטוררנט ואני רוצה להוריד קבצים........אני רואה תקובץ בתוכנה, כלומר הוא ברשימת ההורדות אבל מתחת לMESSAGES זה כותב לי: problem connting to tracker (forbidden): the ISA server denies the specific URL WTF?? איך אני פותר את זה?? דרך אגב!!!: זה קרה לי עם הרבה תוכנות אחרות שניסיתי להוריד פה!! (שאני אומר פה אני מתכוון זמביה......כןכן אני עברתי לגור בזמביה בגלל עבודה של אבא שלי....) כמו למשל אימיול זה לא התחבר לי (לפני שהורדתי ביטוררנט)........קאזה לא מתחבר לי......... תוכנת הורדות אחרת לא מתחברת לי......... כלומר אני רואה connecting כל הזמן אבל זה לא מתחבר...... ומנהל הורדות FLESHGET לא מוריד לי כלום....כל הזמן ERROR,WAITING 5 SEC TO RETRY עכשיו אני מנסה להוריד משהו בפלאש…
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
שלום לכולם זהו דיוני הראשון בפורום יש לי מלא בעיות עם האימיול: 1). מסך כחול אחרי 10 דקות הוא כותב ללי שגיעת ווינדוס ואם אני לוחץ על איזשהו כפתור הוא מפסיק את כל ההורדות ולמוריד יותר עד שאני עושה RESTART למחשב איך אני יכול לעשות שלא תופיע יותר הודעת השגיעה של הווינדוס? 2). יש לי מהירות נמוכה באימיול אני שם אותו נגיד לכמה זמן בערך 4- 8 שעות ויש לו מהירות בערך 3.5 KB איך אני יכול לעשות מהירות גדולה יותר? דרך אגב הבעיה ה-1 לא תמיד נעשת. 3). מהי שיטת קדמיליה ואיך היא עוזרת או איך אפשר להשתמש בה כדי שהאימיול יפעל יותר מהר? מקווה שתעזרו לי : אם זה יעזור לכם אז יש לי: emule 0.42b 142 שרתים ידועים באימיול אני מפעיל את האימיל בנפרד עם הקאזה ההגדרות של ה download שלי זה 1…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי 4 קבצי RAR, שלושה מתוכם מכילים 200,000,000 בייטים, ואחד מכיל 135,280,472 בייטים. מתוכן חילצתי קובץ בעל 699,017,216 בייטים. היתכן שיהיה הפרש של כ-30 מגה בין הRAR-ים והקובץ שהם מכילים?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הי, יש לי OUTLOOK 2007 על גבי מחשב נייד ומחשב נייח. כאשר אני מוריד מיילים (ג'ימייל) קורה הדבר הבא- אם הורדתי את המיילים ללפטופ- המחשב הנייח לא יוריד את המיילים ולהיפך למרות שכל ההודעות נשמרות בשרת בכל מקרה (מוגדר בשני האאוטלוקים להשאיר עותק על השרת) אני רוצה שכל ההודעות יהיו על שני המחשבים. למישהו יש פתרון? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני לא מתכוון למצב של "לא נמצא" אלא שבכלל לא יראו שאני מחובר אבל שאני יוכל לשלוח הודעות ולהתכתב איתם. יש דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי את האנטי ווירוס הזה! אמרו לי שאנטיי ווירוס הזה כבד למחשב אז אמרו לי שצריך לליחוץ על איזה כפתור בשביל שאנטיי וירוס לא יהיה כבד
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני יודע שהייתה פעם תוכנה שיכולה להראות לי מי מהחברים שלי חסם אותי. אני צריך תוכנה כזאת לאיסי ולמסנג'ר איך קוראים להן?
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חברה יש לי את הגרסה החדשה של אימיול מליונטוורק וזה מוריד לי במהיריות נמוכות יש דרך לשפר את העניין?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם בזמן העברת הקבצים המחשב שממנו אני מעביר את הקובץ חייב להיות דלוק? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
למישהו יש טיפים שימושיים?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי את הקאייטיב אבל הוא רגיש מידי המצב שלי הוא שאני יותר קרוב לרמקולים הקידמיים ולשמלאיים אז אני צריך שהאחורה יקבל יותר כוח ושגם השמאל (אם יש תוכנה שתתן לי להחליט כמה כוח לתת לכל אחד זה יהיא הכי טוב) בתודה מראש אור!!
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש תוכנה שיכולה לעשות אפקטים מיוחדים במוזיקה שאני שומע, שתיהיה כמה שיותר פשוטה. ??? :smoke:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או.קי, אז ככה, אני בא רוצה להתקין דרייבר של קול (AC'97 4.06) ואני מסה גם דרך היישום וגם דרך המנהל התקנים ומוצג לי המסך הבא בכמעט בסוך של ההתקנה: תלחצו על התמונה כדי ראות ביותר גדול!
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הי חברים .. אני משתמש במחשב של APPLE - iBOOK ואני מנסה לצפות בשידורים הישירים באתר של נענע ואני לא מצליח לראות כלום חוץ ממסך שחור אני מתחבר לאתר דרך דפדפן של השועל FIREFOX ואני רוצה לראות היום את המשחק בשידור ישיר כי אני בעבודה מחכה לתגובות !
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום יש לי נרו 9 לייט (שעבד לי איך שהו לא יודע איך קודם בווינדוס 7) פירמטתי תמחשב הכל סבבה לא עובד לי הנרו אני צריך נרו שיעבוד בווינדוס 7 בלי בעיות אפשר עזרה? זה רושם ההפעלה ניכשלה כי תצורת "זה לצד זה" שלו שגויה http://img38.imageshack.us/img38/1521/89982319.jpg
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה למציאת דרייברים במחשב............ תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש אותו כבר כמה שבועות ... ניסיתי דרייברים בשביל WIN2K ואפילו של NT4.0 ו WIN9X וזה לא עובד. הכרטיס מצויד בצ'יפ של TRIDENT בשם "4D WAVE DX" עוד מידע - הכרטיס מכונה גם "PCI 238" Aztech PCI64 - Q3D BP הנה תמונה הכרטיס הוא ישן כפי שאתם יכולים להיווכח, כנראה שיוצר בסביבות 1998 (יושב במחשבpII ( תודה לעוזרים. *עריכה Driver
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בשעה טובה הזמנתי שני מחשבים (בשביל סבא ודוד). שני המחשבים נבדלים רק במארז (צורה+ספק) ובזה שבאחד מהם יש גם צורב. כל שאר המפרט מקביל. מאחר ואני זה שצריך לעשות את ההתקנה הראשונית של המחשב, הייתי רוצה לדעת איזו תוכנה מאפשר לי לעשות סוג של Image להרד דיסק (אחרי שהתקנתי על מחשב אחד את כל מה שהייתי צריך) ופשוט להדביק את הImage הזה על המחשב השני, כל זה בשביל לחסוך זמן. אשמח לקבל המלצות על תוכנות שמתאימות לזה, אם בכלל. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה קטנה וחינמית לחיתוך קבצי MP3...בלי המרות!!! תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע האם יש בקויק טיים אפשרות לראות עוד פורמטים חוץ מnov... למשל כמו mpg mpeg avi asf.... תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיימת תוכנה שאינה קשורה ל WINDOWS ומסוגלת להפעיל סרטים ?
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי חברים אנא עזרו ואמרו לי אילו מבין התכניות צריכות / עדיף / הכרחי או לא משנה מה..לפעול עם עליית המערכת, ועל מה אוכל לוותר. Realtek HD Aoudio Manager HD Aoudio Background Process - Realtek Synaptics Pointing Device Driver FF_Protection Application Microsoft Security Client Nvidia Hotkey Service , Version 266.39 USB 3.0 Monitor IAStorIcon - Intel Corporation QuickSet - Dell App Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\igfxpers.exe Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\hkcmd.exe Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\igfxtray.exe Intel ® PROset/Wireless Intel ® PROset/Wireless WiMAX Connection Utility …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-