עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alex125,

שלום חברים!! יש לי בעיה אני רוצה לשהמדפסת לא תדפיס את שולבים אך אני עושה את אז זה. ועוד דבר אני רוצה להדפיס את A3 ואין לי מדפסת שמדפסה A3 האם יש אפשרות שאני יכול להדפיס פעמים A4 (A3 גדול פי 2 מ A4) כאילו שני חלקים של שרטוט???

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  2. אפשר כזה דבר כי ניסיתי 100 פעם והוא אומר ארור .

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  3. שלום התקנתי את Macfee ואחרי ההתקנה יש לי אפשרות להתקין פיראול ועוד אז לאנטיוירוס זה לתמיד אבל לפיראול ולתוכנות האחרות אם אני מתקין זה רק ל30 יום אך אני עושה שזה היה לתמיד? הגירסא של ה-Macfee היא 8.0 Professional

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by alex125,

שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  5. Started by alex125,

שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  6. שלום מתי שאני מתחבר לאתרים אז explorer שומר לי את שם המשתמש אז רציתי לדעת אך אני מוחק את שמות המשתמשים שנשמרו אבל שהוא ימשיך לשמור(פשוט למחוק אותם מדי פעם) והוא גם שומר לי ערכי חיפוש וזה נהיה קצת ערוך אז יש אפשרות לסנן את זה?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by alex125,

שלום יש לי קבוץ שלא רוצה למחק אז אך אני יכול למחוק אותו??

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  8. רוצה להעביר מפיירפוקס לאקפלורר ... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by alex125,

שלום רבה חברים יש לי שאלה האם אני יכול אך שהוא לשנות את כונן C שיהיה כונן Z נגיד או הפך פשוט התקנתח מתחדש את מחשב שלי שהוא עשה קצת בעיות הוא שנה את כל כוננים פעם כונן C היה C היום הוא H אני רוצה לקוראו לו C אך אני עושה את זה. תודה רבה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  10. שלום יש לי FF3 ואני רוצה לעשות לכול התוספות שלי(שהם די רבות) גיבוי כי אני עומד לפרמט את המחשב אז אני רוצה לגבות אותם ואת המועדפים וההגדרות שלי מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by alex125,

שלום חברים תעזרו לי בבקשה אני שרטטתי שרטוט בVISIO ואני רוצה להפוך את שרטוט מVISIO לAUTOCAD אך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  12. Started by roiej6,

שלום יש לי מחשב נייד של HP ואני מעוניין לצרוב תמונה על דיסק דרך הלייזר שיש לי בכונן . אך אני לא מוצא תוכנה מתאימה מישהו יודע אך או עם מה אני צורב?? תודה

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  13. אני אחרי פירמוט כי לא הצלחתי בשום דרך להיפטר מזה אך שאתה פותח את האקספלור נפתח כזה tool bar ועוד משהו וזה משנה לך כל פעם את דף הבית מה שלא ניסיתי לקפוץ 90 פעם על הריצפה לרוץ 5000 כלום כלום . אז אנשים ? אך אפשר להתקין את הדבר הזה שאני יכל לשנות שמות במסנגר מבלי הפרוסמות משהו כמו איסיקיו לייט תודה !

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by Funkyzord,

אבל לגמרה לסגור אותו שהוא בכלל לא יעבוד(אבל לא לצמיתות )

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לדעת אך לעשות 2 עמודים על עמוד אחד בקובצי PDF???

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. למה עשו את זה? אני לא מבין התקנתי מסנ'גר 7... ואוטמט הוא עובד לי כל פעם שאני עושה ריסט גם אחי שאני יוצא ממנו תאמינו או לא וגם עם אני מעיף אותו מה ms config הוא חוזר

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  17. שלום לכולם קניתי כרטיס טלויזיה מסוג AVerTV CaptureHD H727 http://www.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=530 הוא מגיע עם תוכנה AVer MediaCenter 3D בעת צפייה בטלויזה ישנה אופציה שהיא מהות הכרטיס לבצע Capture לסרט או לכל דבר אחר אשר נצפה דרך הכרטיס הבעיה היא שהקובץ שנוצר תופס מקום של כמה GB האם למשהוא יש מוסג איזה תוכנת קידוד צריך לעדכן או איך להגדיר את התוכנה לא הגיוני הקלטה של 10 דקות תופסת יותר מ 2 GB תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  18. ההתראה כרגע היא רק על חשבון אחד,על החשבון השני זה לא תופס. מדובר על אאוטלוק 2010 מול אקצינג 2010.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  19. Started by roadrunner,

עברתי מנורטון ל KASPERSKY ,התוכנה באמת קלה יותר אבל כל הדפים מלאי פירסומות (דבר שלא קרה עם נורטון) , התוכנה פחות ידידותית וצריך לקנפג כל תוכנה בניפרד לגישה לאינטרנט. האנטי וירוס זיהה 2 קבצים כפוטנציילית מסוכנים ,דבר שלא היה נכון.(וגם לא קרה עם הנורטון)

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  20. Started by motogt,

אז קיבלתי ווירוס. אני מנסה לכתוב קספרסקי בגוגל, איך שאני משלים את המילה , נסגר לי הדפדפן, כ"נל עם NOD32. ניסתי בsafe mod ולא הצלחתי מה לעשות?? עדכון- הצלחתי להוריד, אבל איך שאני נכנס להתקנה, נסגר לי החלון.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כתבה בשם הנ"ל פורסמה היום ובה המלצה לבטל עידכוני תכנה אוטומטיים למגוון של תוכנות: Adobe Reader Quicktime Firefox Chrome http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4030272,00.html כמובן שהמלצה זו מאד בעייתית: עדכוני אבטחה שוטפים חשובים כדי לסגור פרצות ומניעת ניצול חורי אבטחה, וברור כי אם לא יהיו אוטומטיים אף אחד לא יזכור לבדוק כל אחד מהנ"ל כל פרק זמן סביר. לעומת זאת העדכונים האוטומטיים אכן מטרידים, ולפעמים אף מכניסים עיזים בדלת האחורית מבלי להודיע על כך. לדוגמא, לאחרונה הופץ עדכון ל Chrome ששתל plugin בפיירפוקס מבלי לבקש רשות ומבלי להודיע על כך. אז מה לדעתכם עדיף: לתת להם לעשות כרצונם במערכת ההפעלה ולקוות לטוב, או למנוע עדכונים אוטומטיים ולבצע בדיקה ידנית תקופתית, קצת באיחור…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. יש לי במחשב אלבום שלם, אבל הוא לא מחולק למספר קבצים של שירים, הוא כולו בתוך קובץ APE אחד. אני רוצה להשאיר את האלבום באותו הפורמט, אבל במקום שיהיה לי את האלבום בקובץ אחד, אני רוצה לחלק את הקובץ למספר השירים של האלבום במקור, כל אחד בנפרד. איך אני עושה את זה? פרטים של הקובץ:

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by coorva,

שלום רב יש לי win 7 ultimate . האם יש טעם להתקין smplayer מבחינת עדיפות על wmp? האם ישנם קבצי וידאו (כמו flv) שה- smplayer ינגן וה- wmp לא ינגן? תודה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by Sweet_Tooth,

אז כך עם כל גירסה חדשה שיוצאת נירו הופכת לכבדה ומעצבנת יותר והחלטתי שאני צריך משהו אחר שיעבוד על ויסטה 64 ביט ושבין היתר יתמוך בצריבת DL DVD תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. לפעמים יש לי הרבה טאבים (לשוניות) פתוחים בפיירפוקס ואני לא רוצה לחפש את העכבר באמצע ההקלדה, ורוצה פשוט לעבור בין הלשוניות ע"י קיצור במקלדת. אני יודע ש- ALT + TAB מעביר בין חלונות פתוחים. איך עוברים בין טאבים? תודה.

• 12 תגובות
    • 8.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.