תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הרצתי את התוכנה במחשב החדש שלי וקיבלתי ציון של כמעט 15000. 1 איך הציון ומה זה אומר? 2 האם כדאי לי להוריד 2003 או שזה אותו הדבר.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף לוגו חיצוני (תמונה) לתוך נייר המכתבים ב - msoutlook 2007 כך שבכל שליחה של דוא"ל הלוגו יופיע. כיצד ניתן לעשות זאת? תודה מראש על התשובה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איך אני צורב קובץ ISO (ווינדוס ויסטה RC1) על דיסק DVD אני יוכל לעשות ממנו BOOT? ???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצאה http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1〈=en
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, תוכנת ריגול בשם SweetIM התקינה עצמה במחשב שלי ואינני מצליח למחוק אותה , למרות שהשתמשתי ב ספייבוט וגם ב תוכנת ההוספה והסרה של וינדוס התוכנה מסרבת להימחק ואני מקבל כל מיני הודאות שגיאה ללא שום היגיון . אנא מכם , תודה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
כשאני מריץ קדימה או אחורה סרט, לפעמים ניתקע לי ה-BS player.. הסרט נתקע אבל הקול לא.. (לפעמים הוא גם ניתקע בלי שאני עושה כלום) אני לוחץ על Stop והסרט מתחיל שוב מההתחלה.. אבל אז כשאני מנסה לחזור שוב לנקודה שהייתי זה לפעמים נתקע שוב..ואז אני צריך ללחוץ שוב ושוב על Stop עד שזה לא ניתקע.. הורדתי את המקודד Media Player Classic אבל הסרט ב-Bsplayer ממשיך להיתקע פתאום..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ביצעתי ייצוא של טבלה מתוכנה של הנהלת חשבונות עם מספר עמודות. אחת מהם עמודה של תאריך בתבנית מותאמת אישית. שימו לב כפי שניתן לראות בתא כתוב תאריך ולמעלה בפס פקודות (מסומן באדום) התאריך מופיע הפוך. בסופו של דבר התאריך הנכון שמופיע הוא בתא עצמו. מדובר בתבנית מתואמת אישית קובץ להורדה http://www.upfile.co.il/file/707454308.html ניסיתי בעזרת פקודות של replace ללא הצלחה. אין אפשרות לייצא את זה מהתוכנה בדרך אחרת. יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקחת תמונה וכמו למשל פה http://www.activessoft.com/images/awscreenshots2.gif לעשות לה את אותו הדבר.. עם איזה תוכנה צריך לעשות את זה.. photoshop illustratur או שבכלל משהו אחר..? ואיך לעשות כמובן...
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי בעייה כל פעם שאני פותח את ה-Outlook Express אני מקבל איזה 1000 הודעות כן 1000.....ולא שתגידו שאני פותח אותו פעם בשנה.....אני פותח אותו כל יום תמיד! מישהו יודע מה הבעייה? אולי זה וירוס או משהו??
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב, אמש התקנתי 3DMARK05 הפעלתי וקיבלתי את ההודעה הבאה: הייתכן שהחומרה שלי לא מתאימה ל-3DMARK05 או שאני יכול בכל זאת לעבוד עם 3DMARK ? ואם אני צריך להשתמש ב-3DMARK03, אפשר קישור בבקשה ? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי AVI.. אני רוצה לצרוב אותם על דיסק DVD ולהוסיף לדיסק תפריט ניווט.. אפשר לעשות את זה? בשלי לשנות את גודל הסרטים.. יש לי את התכונה NEROVISION 4..
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
כבר שנים, בכל הגרסאות שניסיתי, בכל מערכות ההפעלה, קבצי GIF רצים מהר יותר ב-FF (גם בהשוואה ל IE גם בהשוואה למציג התמונות של הוינדוס וגם בהשוואה ל IMAGEREADY). מה העניין פה? למה זה קורה, מה אפשר לעשות נגד זה?
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בסרגל כלים של הסימניות בפיירפוקס יש אפשרות לעשות תיקייה ואז לשים שמה סימניות. במקום ללחוץ קודם על סימניות>תיקייה>סימנייה שאתה רוצה. אז - תיקייה שאתה רוצה מתוך הסרגל כלים של הסימניות למעלה >סימנייה שאתה רוצה. לפי מה שאני שם לב אפשר לשים בכל תיקייה רק 5 סימניות והשאר זה מחביא. יש לזה איזה פיתרון שיהיה אפשר לראות מעבר ל5 סימניות? תודה. הנה דוגמא
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי (Gnome) המליץ לי על האתר, מקווה להנות פה ולבעיה: יש לי WinXP וOffice XP, ויש בעיה עם המילון העברי באופיס - הוא פשוט לא עובד! כל פעם שאני מנסה להפעיל את בדיקת האיות על טקסט עברי הוא נותן לי הודעה שחסרים לו שני קבצי DLL (תמונה מצורפת). בדיקה מהירה מגלה שהקבצים האלו כן קיימים באותה תיקייה, אבל הוא לא מזהה אותם... הווינדוז אמנם באנגלית אך כל האפשרויות מסודרות לתמיכה מלאה בעברית ואין לי בעיה עם העברית בשום מקום אחר. כבר התקנתי מחדש את האופיס, כאש כל האפשרויות בהתקנה מסומנות, וזה לא עזר... יש לכם רעיונות? ??? כי לי כבר אין מושג...
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי היום את 3dmark06 , וכשאני מנסה להפעילת אותה זה כותב לי : This application has failed to start because OpenAL32.dll was not found למרות שזה כן התקין OpenAL כחלק מההתקנה של 3dmark. מערכת ההפעלה שלי היא 64ביט , אולי יש איזשהו קשר?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם זה רק אצלי או שעוד מישהו נתקל בבעיות עם כרום. הוא זולל משאבים ואם tני פותח כמה טאבים הוא פשוט נתקע, הטמפרטורה עולה מאוד וה cpu נתקע על 100 אחוז. אם לא סוגרים דרך מנהל היישומים כל המערכת נתקעת. לא קורה לי עם האקספלורר. המחשב שלי אמנם לא מחשב על של נאסא אבל בכל זאת לא ככ חלש. מצד שני חבל לי לוותר כי הכרום פותח אתרים במהירות רבה. אשמח לשמוע האם נתקלתם בבעיות דומות והאם מצאתם פתרונות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שכחתי איך קוראים לה זה תוכנה קטנה שאומרת מה החום של המעבד והסל"ד של המאוורר שלו תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני מנסה להתסכל סירטונים באינטרנט(לא מה שאתם חושבים!) לפעמים רואים צבעים מוזרים וצבעונים ביותר, ואי אפשר לראות ככה את הסרטון. באתר flix למשל זה לא קורה לי. וכשאני רואה סרט או משהו זה לא קורה לי. ביינתים נתקלתי בתקלה באתר הזה: http://www.livetv.up2.co.il/ ובעוד אתרים שמשדרים את הקופה אמריקה. מקווה שתצליחו לעזור לי. תודה מראש :) ד"א יש לי מדיה פלייר 9.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
Hey everybody i'm gonna buy a mp3 jukebox soon, (and i'm gonna right all the truth about this market) the problem is that Mp3 with hebrew names cannot be copied to the player... the funny stuff is whan i left to U.S.A i spent alot of time changing the ID3 of the files to english ;D anyway, now i need a softwar that can automaticly change the file name according to it's ID3 if someone has a diffrent solution.... bring it on
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
נניח יש לי הארדיסק ווירטואלי בשני מערכות שונות, ובאחת מהם שמרתי סנאפשוט ואז המשכתי כרגיל לעבוד בשתיהן. אם אני משחזר את הסנאפשוט של אחת מהן, ההארדיסק משוחזר גם בשניה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה תנו לי תוכנה שעושה את זה למשל באתר הזה. הייתי רוצה להפוך לקובץ mp3 את השיר שמתנגן בסירטון... http://www.karaoke4free.com/he
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך תתוכנה PDFCreapor שתומכת בויסטה מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (רצוי שתהיה חינמית) שמאפשרת לשמור דפי אינטרנט בשלמותם בתור קבצי PDF או קבצי תמונה, אני מעוניין שהתוכנה תשמור לדוגמא את דף הבית של YNET בתור קובץ אחד (כלומר, שניתן יהיה לגלול מלמעלה למטה ושלא יישמר עמוד אחד בלבד).
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-