עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מצאתי בחיפוש בגוגל כמה תוכנות, הורדתי את Nitro למשל שנראת די מקצועית, אבל גם בה וגם באתרים המתיימרים לעשות את ההמרה באינרטנט ובחינם - המאמר שאני צריך להמיר מ-PDF לוורד יוצא בעברית הפוכה. הבעיה לדעתכם במאמר עצמו או שזה ככה בדר"כ? הורדתי גם את "הפוך על הפוך" (שהיום נקראת בשם אחר שאני לא זוכר אותו) אך זו לא יכולה להפוך את כל המאמר בבת אחת אלא רק כ-5000 מילים כל פעם, בעוד שהמאמר הוא בערך פי 8 יותר ארוך - די מקשה לעשות את זה כמו שצריך. יש משהו שאמור להפוך מראש את העברית לקריאה ישר או לכל הפחות תוכנה שיכולה להפוך עברית כמו שצריך בלי הגבלת "נפח" של מילים? מצ"ב המאמר, רק למקרה ואתם רוצים לבדוק אם בתוכנה/אתר שאתם מציעים זה קורה או לא קורה. תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. משהו עם איכות ואם יש אז חינם

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  3. חוץ מ cURL. תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  4. יש לי כמה חלקי ראר של איזשהי תוכנה ואני רוצה לחלץ אותם, אבל כשאני מנסה הוא אומר לי שהקובץ מושחט נסיתי לתקן ע"י הוינראר אבל זה לא עובד יש לכם תוכנה הוא שיטה אחרת?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  5. שלום לכולם אני מנסה כבר כמה ימים להוריד סרטונים מאתר מסוים. אלו לא קבצי וידאו אלא כמו סרטונים מצוירים שמתנגנים באמצעות התוסף flash player שבדפדפן. ניסיתי באמצעות התוכנות אורביט ו–VMRecorder ולא הצלחתי. ניסיתי בדרך אחרת והגעתי לקבצים שנוצרים כל פעם שאני מפעיל סרטון כזה. (נמצאים ב-cach) אבל הקבצים האלה לא מזוהים, מערכת ההפעלה לא מצליחה להגיד לי מאיזה סוג הם. ניסיתי להפעיל אותם ישירות באמצעות נגנים ודפדפנים – ולא הצלחתי. בקיצור, דבר ראשון אם מישהו יודע כיצד להוריד את הקבצים האלו מהאתר (באמצעות תוכנות אחרות או שיטות אחרות) אני אשמח מאוד לדעת. ודבר שני, איך אני יכול להפעיל את הקבצים האלה? האם אפשר להפעיל אותם דרך התוסף בלבד (flash player) באמצעות איזה תוכנה אני יכול להפעיל קבצ…

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  6. 1.30 לא רואה אפשרות של החבאת האייקון שב TASKBAR יש אפשרות להחביא בדרך אחרת ?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. שלום לכולם אז ככה מחשב G74SX 3D ASUS. גיליתי שיש לי במחשב מובנה תוכנה CINEPLAYER של ROXIO לניגון סרטי תלת מימד . חבר נתן לי כמה סרטים וניסיתי להפעיל אותם, כל סרט שהוא תלת מימד עובד בצורה מדהימה רק שאין קול. ניסיתי להפעיל סרטים רגילים וחלק עבדו עם קול וחלק בלי, אז התחלתי לחפש קצת מה הולך שם גיליתי שכל הסרטי MKV ואודיו DTS בעצם לא עובדים עם קול בתוכנה אבל עובדים בVLC ,WMP מצויין הבעיה שאף אחת מהתוכנות האלה למיטב ידיעתי לא מנגנת סרטי תלת מימד(פעם ראשונה שVLC מאכזב אותי)זה פשוט מנגן אותם בשני תמונות זאת לצד זאת אז התחלתי לחפש קצת באינטרנט ישבתי בארך איזה 4 שעות וכל מה שמצאתי זה עוד אנשים עם אותה בעיה כמו שלי אפילו כמה עם אותו מחשב ולאף אחד לא ניתן פתרון גם לא בא…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  8. ואם אפשר הסבר מה היא עושה..

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. שלום רב, רציתי בבקשה לשאול, האם יש אפשרות להקליט שידור ממצלמה של מסנג'ר? כלומר, אם נניח אני משוחח עם מישהו במסנג'ר, ורואה אותו במצלמה, האם יש לי דרך לשמור אצלי את התוכן הוויזואלי? במידה וכן, כיצד עושים זאת? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Zilberberg,

שלום יש לי סרט שאני מוריד והוא תקוע על 99.9 אחוז כבר כמה ימים איך אני יכול להפעיל את הסרט דרך תוכנה שתומכת בכתוביות (srt). בתודה מראש Zilberberg

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by isra1222,

לאחרונה צצה בעיה במחשב שלי, אני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט, כל סאונד. במחשב עצמו אפשר לשמוע, כלומר שירים שיש על המחשב הוא מנגן, מדיה פלייר מנגן אבל מהאינטרנט לא יוצא קול. מישהו יודע מה הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Vaz,

זה נורמלי שהפיירפוקס תוקע את כל השימוש במחשב ומאט אותו ? כשאני מגיע ל mem usage הוא מגיע ל 360,760k ומספרים ממש גבוהים וכל המחשב נתקע ואין מה לעשות חוץ מלסיים את הפעולה שלו בכח. אולי זה קשור לזה שלא עדכנתי את הגרסה הכי חדשה שלו ? או שהפעלתי אפליקצית רשת חזקה מידי עבורו ? קורה בעיקר בפייסבוק בתוכנות שם ובפורומים של תפוז לעדכן לגרסה הכי חדשה ? שלי זו גרסה 2 שאני אוהב אותה

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  13. הביאו לי מחשב נייד hp pavilion dv6000 לפרמט ולהתקין עליו XP PRO, אבל לא קיבלתי איתו שום דיסקים. מישהו יכול להגיד לי איזה דרייברים להוריד לכרטיס מסך/קול? מבחינת כרטיס הרשת/אלחוטי, מדובר בחברת אינטל, אז לא זקוק לו לדרייברים. אבל התוכנה שמאתרת רשתות אלחוטיות באופן אוטומטי, מאיפה אני מוריד אותה גם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by אביחי31,

יש לי בעיה עם המדיה פלייר גירסה 11, שידרגתי לאחרונה אותו מגירסה 9 ל 11 והכל עבד כמו שצריך ופתאום היום הוא נפתח בצורה ממוזערת וא"א להגדיל אותו ולא רואים כלום (גם לא הודעת שגיאה) אשמח לתגובות נ.ב: זה רק בגירסה 11 כי כשאני חוזר ל 9 הכל עובד כמו שצריך.

15. Started by nuctornal wisdom,

הFF החליט שהוא לא רוצה לשמור סיסמא לאתר מסויים (לא מקפיץ את ההודעה של השמירה), בשאר האינטרנט עובד. איך אפשר להכניס ידנית סיסמא לרשימה של הסיסמאות השמורות?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  16. בזמן האחרון מקורא משוהא מוזר-לפעמים פשוט מקש "נתקע"-למשל שאני כותב בתיבות טקסט באתרים זה קופץ לי לשורת הכתובות,זה לא נותן לי לפתוח את "התחל" כיוון ששניה אח"כ הוא נסגר,הוא עושה מקפיץ כול 15 שניות את השמירה בשם כאשר משתמשים באקסל וכ"ו. עשיתי סריקת וירוסים אם AVG 8.5 ולא מצא כלום והדבר הכי מוזר-הבעייה הזאת פשוט קמה ומופיעה. זה יכול להיות תקין במשך כמה שעות ואז לקמה שעות וזה פשוט מחרפן אותי. המקלדת בסדר גמור-ניתקתי אותה וראיתי שזה עדיין "לוחץ" תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by boss,

Spyware Doctor כבד מדי אני מחפש תוכנה הכי טוב לנקות עמוק! תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  18. Started by malvina,

יש לי windows xp עם 4 יציאות usb חלק מההתקנים(נגן mp , מצלמת אינטרנט,מדפסת,ups) הוא מזהה, אך באותן יציאות אם אני מחבר מצלמה רגילה להורדת תמונות או disk-on-key של סנדיסק הוא כותב שהחומרה לא זוהתה. מעניין, אבל דיסק און קיי עתיק הוא כן מזהה באותה יציאה. משהוא יכול לייעץ לי? :s05: תודה מראש !!!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה מאז שהתקנתי פנדה היוטורנט שלי נתקע כמעט בכל לחיצה שניהה שאני לוחץ עליו למישהו יש מושג איך לפתור את זה או מצד שני להמליץ על תוכנת אנטיוירוס טובה

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by -=ory=-,

בדר"כ שאני מוריד סרטים אז הקובץ יותר גדול מ-700 mb ואני רוצה להכניס את זה לדיסק, ואני לא מוצא הרבה סרטים באיכות טובה עם שני חלקים. אז אם יש מישהו שיודע אם יש תוכנה כזאת שמפצלת קובץ וידאו לשני חלקים?!? בבקשה תענו גם אם אין, אני רוצה לדעת!!! תודה... :-\

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by תותי7,

מה ההבדל בין Torrent ל u torrent ?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by dror_gh,

שלום. התקנתי NOD32 לויסטה (ניסיתי כמה גרסאות כולל החדשות) וזה פשוט עושה לי בעיות ולא מצליח לעבוד עם ויסטה כמו שצריך. איזה אנטיוירוס עובד טוב עם ויסטה כמו שצריך? איזה אתם ממליצים? אגב, נורטון לא בא בחשבון תודה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by liran2003,

יש לי במחשב מלא תמונות מבולגנות. אני מחפש תוכנה שיש לה אפשרות לסדר את התמונות בתיקיות לפי תאריכי הצילום (שרשומים ב-exif). יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אני מקבל no video על רקע שחור בכל סוג של סרטון בפיירפוקס.. בתמונה שהוספתי זה במקרה נגן מוזיקה, אבל זה לא משנה.. זה קורה לי בכל מקום והרוב זה סרטוני MOV.. למה זה קורה לי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  25. הבנתי שזו הרחבה שכשאני עובר הין לשונית ללשונית זה אמור להיות עם אפקט של קוביה תלת מימדית כזו נכון? אז הורדתי את זה https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4258 התקנתי עשיתי ריסטרט לדפדפן וכלום . הכל רגיל. איך אני מאפשר את הפעולה.. או בקיצור: איך אני רואה את האפקט של הקוביה??

• 2 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.