עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by e.t,

חיפשתי ולא מצאתי OFFICE CLIPART, גם ב OFFICE 2000 וגם ב- OFFICE XP (שניהם בעברית). נכנסתי לנבכי הספריות של כל דיסק - ללא הצלחה. אני יודע שאפשר לגשת לאתר של מיקוסופט/אופיס הרשמי ולהוריד אותם אחד-אחד לפי בחירה. http://office.microsoft.com/clipart/default.aspx?CTT=6&Origin=EC790020111037 אבל אני מחפש מקבץ/אוסף גדול של כמה שיותר "קליפארטים" ביחד. מישהו מכיר? אתר? קובץ? משהו?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by SharP,

http://img.hexus.net/msi845pro2/wcpuid.jpg מאיפה ניתן להוריד את המוניטור הזה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. רציתי להכנס ל PROPERTIES של החייגן שלי וקיבלתי את ההודעה שרשומה בתמונה. מה זה לעזאזל? ואיפה מתקנים/מקבלים חדש? ניסיתי ללכת כעצת ההודעה וללכת לRESTORE POINT הקודם שלי,אבל זה לא עזר . יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  4. עשיתי בדיקה עם 3DMARK05, ורציתי לבדוק באתר היצרן www.FUTUREMARK.com תוצאות של אנשים אחרים אבל משום מה בתוצאות של ההשוואה אני אף פעם לא מוצא שום דבר! אולי לא חיפשתי נכון או שיש אצלהם בעיה?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by chenrp,

.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  6. האם יש מקום מומלץ בחיפה?

7. באתר של החברה זה עולה קצת יותר מהאתר הבא בישראל: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SFT&DRID=9205780 מאיזה עוד מקומות אפשר ומומלץ לקנות? האם צריך רשיון תוכנה מיוחד לעסק בתוכנה הספציפית הזאת? אגב, אחת החסרונות של התוכנה הזאת זה סינון שוגה של פרסומות שגורם לעיתים לבעיות גלישה. תודה,

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  8. איפה ניתן לרכוש את תוכנת ZONE ALARM?? תודה!!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  9. Started by domuzy,

יש לי XP ואני נוהג לתחזקו באופן שוטף וגבוה, לרבות מחיקת קבצים זמניים על בסיס יומי. עד לא מזמן גלשתי באינטרנט באמצעות IE6, אשר איפשר לי, בין השאר, גישה עקיפית לתיקיית Content IE5 הנמצאת במשתמש שלי ב: C:\Documents and Settings\MY USER\Local Settings\Temporary Internet Files בתיקייה זו מצויים אלפי קבצי אינטרנט, בדומה לתוכן המצוי ב:Temporary Internet Files, אך נוסף לו וחבוי! הבעיה היא שלא רק שיש שם חומר שלעיתים אני מחפש, גם התיקייה הזו יכולה להגיע למשקל של כמה ג'יגות, ואין לי כל דרך לפקח/להגביל אותה. יתרה מזאת, היא גם נסתרת באופן ש"חשיפת תיקיות נסתרות" גם לא חושפת אותה. ***לצורך העניין, בזמן שהשתמשתי בIE6, הגעתי אליה באמצעות שמירת קובץ מצורף, אשר הגיע אליי בדוא"ל (GMAIL), ומ…

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by avivlyaviv,

פירמטתי את משחשב בכונן D. החלונות הקודם שלי ישב בכונן C הבעיה שנמחק לי שם כל הרג'סטרי. איך אני יכל להגיעה לקובץ על כל המועדפים שהיו לי בFF בכונן C?

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by *NightMare,

איפה נמצא קובץ הקרדיט באימיול? ??? ואיך קוראים לקובץ?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by stingeR-,

?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  13. Started by roma,

איפה נמצאת ההיסטוריה בלייט?? אני עברתי מBETA של הלייט לגרסה הנורמלית ועכשיו אני לא מוצא איפה ההיסטוריה שלי.. פעם היא הייתה נשמרת בMY DOCUMENTS.. ועכשיו אין לי מושג איפה נשמרת ההיסטוריה החדשה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  14. מותקן אצלי icq 5.1, עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב ולשמור את כל קבצי ההיסטוריה של ההודעות, אז רציתי לדעת איפה זה נמצא במחשב, קובץ מסויים או משהו? תודה מראש,מתן.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  15. אני רוצה לקחת את כל הגיבויים שלי מתוכנת 2003 למחשב אחר ששם מותקן גירסת 2010 א.זה אפשרי ? ב.איפה נמאצת התיקיה? תודה !

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. אני לא מוצא את התקייה וןחייב להעיף משם כמה תמונות...

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  17. ברצוני לעשות גיבוי למועדפים שלי ואיני מוצא את התיקייה שלה...?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  18. היי, יש לי בעיה. יש לי מספר תוכנות במחשב שאני מעוניין להסיר ושלא ישאר שום זכר. שימוש בתוכנות שמנקות רגיסטרי לא עוזר. למשל NETLIMITTER- אחרי ההסרה המלאה שלו והסרת כל ערכי הרגיסטרי , עדיין מופיעה לי שגיאה " עלייך להסיר את הגירסה הקודמת" כשאני מנסה להתקין גירסה ישנה יותר. איך אני מגיע לכל הערכי רגיסטרי כדי להסיר ל-ח-ל-ו-ט-י-ן את התוכנה? הבעיה היא לא רק לגבי התוכנה הזו אלא בכלליות לגבי כל התוכנות. תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by alergic,

אני משתמש ב UTTORENT ויש לי הורדות פתוחות ואני רוצה לפרמט את המחשב, איך אני שומר את המידע הזה כדי שימשיך להוריד אחרי הפירמוט?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  20. windows 10. אני לא מצליח למצוא את התיקיה שנשמרים שם התמונות והסרטונים.

• 3 תגובות
    • 12.7k צפיות
  21. שאלה קטנה ופשוטה (למי שמבין...): איפה נשמרים קבצים בזמן ההורדה - עד שמסתיימת ההורדה והקובץ הסופי מועבר לספרית היעד שהגדרתי?

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. מה מיקום הקבצים שבהם נשמרת ההיסטוריה של האיסיקיו ??? בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  23. שלום! עברתי לעבוד עם מחשב אחר ואני מעוניין להעביר את כל ההיסטוריה של האיסיקיו מהמחשב הקודם למחשב הזה. איפה היא שמורה? לדוגמא במסנג'ר יש תיקייה "השיחות המתועדות שלי" שנמצאת במסמכים שלי. איפה אני מוצא תיקייה כזאת של האיסיקיו? תודה מראש, איתי

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  24. מישהו מוכן לתת לי שם של דפדפן נורמאלי שלא עושה כל כך המון בעיות כמו האחרים?!!! :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  25. חרשתי ולא מצאתי איפה רואים את מהירות ההורדה,אולי יש הרחבה לזה? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.