תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש חיה כזאת? תחנות רדיו מכל העולם לא רק ישראליות.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים מאוד גדולים (למעלה מ 500MB) מהמחשב שלי בבית למחשב שלי בעבודה. אני לא יכול להעביר את הקבצים בעזרת דרך מדיה מגנטית כי אסור לנו. אני חייב להעביר אותם דרך רשת האינטרנט. אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל להוריד את הקבצים מהמחשב שלי בבית למחשב בעבודה בזמן שאני בעבודה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג asus n550jk קניתי לפני חודש וקצת וקיבלתי איתו mcafee לחודש התנסות ועכשיו זה פג תוקף באופן עקרוני הוא היה לא רע בכלל ולא הרגשתי שהוא מכביד על המערכת (יש לי 8GB RAM) הסוג שיש לי ממה שרשום שפותחים את התוכנה זה mcafee livesafe internet security ושלוחצים על קניה של רישיון זה רוצה 259 ש"ח על livesafe (רשום רק ככה) על מי ומה אני לא יודע, עכשיו שמחפשים בגוגל mcafee קניה מקבלים את ישראלי לקבלת רישיון והחבילה לinternet security זה עולה 149 רישיון לשנה. ואני לא יודע אם משתלם לרכוש את ה259 ש"ח הרי מה ההבדל? או שעדיף להשקיע בbitdefender החדש ההתלבטות היא אם הbitdefender מכביד על המערכת וגרום לאיטיות במערכת...? להוריד פרוץ בא בחשבון אבל אם אין אותם פרוצים + אופציה…
-
- 17 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי 3 HD בזמן שאחד היה מחובר ללוח 2 האחרים היו מחוברים לRAID התקנתי XP ועבדתי זמן מה. עשיתי GHOST לHD שמחובר ללוח לHD שמחובר לRAID. הכל עבר כמו שצריך ואז החלפתי את ההרד דיסק שמחובר ללוח לRAID ןזה שהיה מחובר לRAID ללוח. בקיצור ווינדוס עןלה רק שאת הC הוא השאיר לדיסק שהעברתי לRAID והאות שהוא נותן עבור הדיסק שממנו אני עושה BOOT הוא G בקיצור גיליתי שאת ה PAGE FILE הוא שם על הדיסק הישן (זה שממנו עשיתי GHOST) והSYSTEM ב G ולכן אי אפשר היה לשנות אותיות ביטלתי את הPAGE FILE והצלחתי לשנות לC את האות אבל G אי אפשר, בקיצור ניתקתי את ההרד דיסק הבעיתי וניסיתי לעלות עם ההרד דיסק החדש אבל ווינוס נתקע בשלב העליה. אשמח לפתרונות \ רעיונות
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום..יש לי בעיה רצינית בביטורנט הוא מראה לי את ההודעה "Couldn't find an available port to listen on" ואז הוא נשאר במצב stop.. יש לי ראוטר אך פתחתי את הפורטים ואת סידרתי את הip... לא שיניתי שום דבר רק יום אחד זה פשוט הפסיק.. יש לציין שיש לי תוכנות אחרות כמו אימיול ואזארוס שפועלים מצוין.. אבל lh-bittorrent הוא פשוט הרבה יותר מהיר.. אשמח לכמה שיותר תגובות
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אחרת לצרוב סרטים חוץ מNERO VISIO בגלל שהיא נורא איטית ,,, זה מאד דחוף תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כאן בסטיקי יש אתרי דרייברים ואני מצטט: 3) אתר עם דרייברים כללים: Drivers-Guide *לא צריך להירשם , סיסמא: all שם משתמש: drivers השם משתמש והסיסמה לא תקפים. אפשר לעדכנם??
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מישהו כאן יודע למה אני לא מצליח להיכנס חשבון שלי בתוכנה שליטה מרחוק TeamViewer וגם אתר TeamViewer כניסה חשבון שלי ? האם זה בעיה בשרת האתר חברה TeamViewer תקלה שלהם ? תודה! בתמונה אני מקבל הודעות :
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אז כך יש לי וינדוס ויסטה והפיר ואל שלי לא מאפשר לי לשחק בשום משחק אונלין כגון: L2,ARCHLORD,2MOONS,RF ויש עוד רשימה ארוכה כאשר אני נכנס לאחד המשחקים יש לי לאגים נוראים אני אפילו לא יודע אם זה לאגים כי לאג בעיקרון מתי שזז לאט אבל פה זה זז בסדר אבל איזה 5 דקות אחרי שאני לוחץ על העכבר וזה עוד במקרה הטוב במקרה הלא טוב אני מקבל דיסי עוד לפני זה אפילו מתי שאני מנסה לעשות פינג למחשב שלי ממחשב אחר 90% נעבד אותו דבר גם כאשר הפירואל מכובה אין לי שום אנטיוירוס או ספיואר או פירואל אחר ולא אין לי גם וירוסים כאילו היה לי את כול ההגנות אבל ברגה זה מחקתי את כולם ועדין אותו דבר שום דבר לא משתנה זה כמעט בדוק בגלל הפייר ואל של הויסטה אני גם מנסה להוסיף לחריגים את בפיירואל את כול המשחקים אבל …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי סרט בXVID ואני רוצה לראו תבDVD אז ניסיתי לצרוב VCD אז הנרו קודד אותו אבל זה היה 783 מגה ויש לי דיסקים של 780 איזה בעסה ביזבזתי שעה מהחיים שלי מה לעשות בנידון?
-
- 7 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי מצלמה וידאו סוני דיסק קשיח פנימי 30GB אני צילמתי שעה סרט.ואח"כ היעתקתי סרט שעה למחשב. עשיתי 3 סרטים משפחתי לכל אחד יש סרט שעה. ונסיתי 2 תוכנות עריכ ה וידאו שהם נקראים: Pinnacle Studio Plus גירסה 12 Adobe Premiere Pro גירסה C3 עשיתי עריכה וידאו סרט וחיברתי כל סרט שעה והפכתי לסרט 3 שעות .וזה יצא לי בגודל נפח קובץ 7.34GB שמתי דיסק (תקליטור) 8.5GB ורציתי לעשות צריבה המרה לוידאו DVD ב-2 תוכנות עריכה וידאו. מכל אחד תוכנה לא מראה גודל דיסק 8.5GB התוכנות מראות לי רק אפשר ליצרוב בדיסק 4.7GB למה אני לא יכול בתוכנות אלה ליצרוב המרה בדיסק 8.5GB? איך עושים ש-2 תוכנות יזהו בגודל צריבה 8.5GB? מיכאל
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , לא מזמן AOL נתנו להוריד חינם את האנטי וירוס "שלהם" שהוא בעצם קספרסקי ולפני ההורדה היה צריך לתת כתובת מייל והם שלחו את הקוד. אני בעצמי הורדתי... מישהו יודע מה הלינק להורדה ? אני צריך בשביל חבר... תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שתוכל להפוך קובץ קול לטקסט. מישהו שמע פעם על תוכנה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אוקיי שלום אני יודע שזה לא המקום אבל כיוון שאין כאן פורום בוני אתרים אז אני ישאל את שאלתי כאן עכשיו התקנתי את השרת אבל אני פשוט לא יודע איך להגדיר את האתר שום דבר לא עוזר לי icq:125580601 בתודה מראש נעם גרמיזה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קורה לעיתים קרובות, בד"כ כשאני מפעיל כמה חלונות אקספלורר, פשוט מופיע לי החלון הזה וסוגר לי את האקספלורר. למישהו יש פתרון לדבר הנוראי הזה? בכלל, יש לי אקקספלורר 7 והוא נורא איטי. ביחס למחשבים אחרים שבדקתי, אצלי לוקח לו המון זמן לעלות. אפשר אולי לבדוק משהו בקשר לזה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי חבר דתי שחושש מ"גזל" והוא בספק אם התוכנה winrar שמותקנת לו במחשב פרוצה או לא,הוא אומר שהתוכנה מבקשת ממנו להרשם כל כמה זמן אבל התוכנה לא נחסמת לו ואפשר להמשיך להשתמש בה בכל זאת, השאלה למה התוכנה לא נחסמת?מה הרווח שלהם?אולי זאת תוכנה פרוצה? האם מבחינה חוקית או מבחינת החברה אפשר להמשיך להשתמש בה או שיש כאן רמאות?וצריך לקנות. ומאיפה אפשר לקנות את התוכנה במקרה שהיא מחייבת זאת{הוא אמר שבחנויות היא לא קיימת}.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי אי סי קיו ושכחתי את הסיסמא שלה, יש לי א תהקבצים החשובים של הדטא יש למישהו הצע מה אני יכול לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
רשימת אתרים בהם יש וירוסים ותוכנות malware למיניהם תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
להפתעתי כשהתנגן לו שיר של הדג נחש (הנה אני בא) הצליח החיפוש של הפלאגין הנ"ל למצוא את ה Lyrics של השיר אבל כשהשיר מתנגן והמילים מופיעות בצורת קריוקי - התוכנה מציגהאת השורות משמאל לימין כאילו ומדובר בשיר לועזי. שאלתי היא כיצד אני משנה את תצוגת המילים שיופיעו לי מימין לשמאל כפי שראוי להיות בעברית?... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה שם של תוכנה (ומאיפה אני יכול להוריד אותה) שמאחדת סרטים. אני מוריד סרטים מהקזה בשני חלקים(700 מגה כל חלק) הסרטים הם בד"כ DIVX וגם רשום לפעמים MPG4 ן-V3 מה זה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי תתוכנה GOLDWAVE ורציתי לדעת...אם פתחתי בתוכנה שיר ואני מתחיל לעבוד עליו...כאילו הד ולשנות מהירות וזה... אני יכול באיזה כפתור שם להגביר את הבס שבשיר? ואם לא אז אתם יכולים להציע לי על תוכנה טובה לעיבוד של שירים? (תוכנה שתתאים לנובים כי אני לא הכי מבין) ואם גם למישהו יש אז אפשר מדריך בעברית לGOLDWAVE? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל לא מצאתי מקום אחר.. יש לי מסמך וורד שאני רוצה להמיר לאקסל מסמך הוורד רשום כטקטס אבל ניראה כמו טבלה שורות שרות ובצד כל שורה מצויין מספר סכום לצורך העניין יש אפשרות שאני יסמן את כל מנתונים האלה בוורד וידביק לאקסל כשהוא מפריד לי את הנתונים הממיספרים שלידם? המספרים בצידו השני של הדף מול כל נתון מישו יודע?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי נייד מסוג SGS (samsung galaxy s1) אני רוצה להמיר הרבה קבצי וידאו (batch) לצפייה במכשיר. הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנה שתעשה זאת עבורי. כמו כן , מהי הרזולוציה שאני רוצה להקטין את הוידאו בשביל המכשיר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב ואני מקבל את השגיאה הבאה p-07-0100 irql: 1f SYSVER 0xff00024 NT_KERNEL error 1256 KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED ועל שולחן העבודה אני רואה 2 קיצורי דרך שאף פעם לא היו קודם 1.Help and Support Center 2.Windows Update וגם כונן C שלי (כונן המערכת) מלא בקבצי TMP עם קרוב ל-3500 קבצים בשם Pos1,Pos1a,Pos1a0,pos1a1 וכן הלאה והמחשב זוחל בצורות מטורפות ובכל פעם שאני פותח את האקספלורר מתחילים להיפתח לי טאבים ריקים אחד אחרי השני עד מצב של היתקעות. ניסיתי לחפש קצת מידע על הבעיה אבל לא מצאתי תשובה שפותרת את הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-