תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לוחץ לפתוח TAB חדש ואז כתוב CONNECTING (בTAB) לאיזה שניה ורק אז נפתח TAB שאני יכול להשתמש בו. בעבר זה היה מהיר הרבה יותר. הצעות ? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 1.10.2007 בשעה 13:04:02 פתרתי את הבעיה. תודה בכל אופן.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
כמו שאמרתי הורדתי את IntelliPoint (התוכנה של העכברים ..) בגרסא החדשה (5.2) ואני חושב שהיא מזיפת |: ז"א יש שם אפשרות לבדיקת איכות הקליטה אז לקחתי את העכבר למקום שהוא בקושי זז ונכנסתי בתוכנה לאיפה שהיא מראה את איכות הקליטה ועדיין היה כתוב לי GOOD :-\ יכול להיות בגלל שאני סימנתי שם Microsoft® IntelliMouse® Explorer 2 ויש לי את הדגם הראשון ?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מהם הכי חדשים שיש(גרסאות) ומה התאימות כי הרבה זמן לא הסתכלתי בSECNE מפתחים כבר 3 שנים אמולטור לPS2 ועדיין לא הצליחו אמולטור לPS1 הוציאו תוך 6 חודשים טוב זה הרבה יותר מסובך אבל עדיין אולי יש משהו חדש?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שמחליפה את הרקע כל כמה זמן תלוי איך אני מגדיר. היה לי פעם משו כזה אני רק לא זוכר את השם, מי שמכיר שיכתוב את השם ואם יש לינק עוד יותר טוב
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב- MICROSOFT GROOVE (חלק מתוכנות OFFICE 2007* לסינכרון קבצים בין שני מחשבים הוא עובד ומסנכרן לי אך לפעמים הוא מודע לי לי את ההודעה הבאה "Cannont contact provisioning server. Click here for more information" מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי קיבלתי אימייל מאוד חשוב וכמו שהמזל שלי תמיד עובד הוא היה כמובן בגיבריש ! נסיתי: לשנות קידוד לכל סוג של עיברית. זה לא עובד נסיתי שלנות קידוד ליוניקוד. זה לא עובד נסיתי להוריד באפשרויות אינטרנט>מתקדם את הV ליד אפשר הרחבות של דפדפן צד 3. זה לא עובד כל הקידודים בשפות מותקנים וכך תמיכה בשפות שכותבים מימין לשמאל. אין לי את הtoolbar של google. מה אפשר לעשות ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה עם האקספלורר 7 עכשיו יש אתרים שאני נכנס אליהם ואחרי כמה שניות הוא עושה לי כזאת שגיאה ומנתק אותי מהאתר זה קורה לי באיזה 2 אתרים יש פה תמונה: צריך לשנות משהו בהגדרות? ושאני בודק תבירור של השיגאה זה אומר לעדכן איזה תוכנה ADOBE FLASH משו... ועדכנתי אותה וניסיתי כמה פעמים וזה עדיין עושה לי תשיגאות והניתוקים תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אי אפשר למצוא אותם אחר כך אני לא מתכוון לקבצים בלתי חוקיים . אני מתכוון על דבר פשוט כמו להוריד איזה תמונה למחשב , יותר חשוב מזה קיבלתי באימייל איזה מסמך PDF ניסיתי להוריד אותו למחשב , רשום DOWNLOAD COMPLETE אבל אין קובץ !!! אני משתגע :'( ויסטה 32 ביט
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
להפוך תצוגת סרט... סרט הפוך כאילו על הצד 90 מעלות... צילמתי סרטון עם המצלמה שלי וצילמתי על הצד כמו מפגר... יש איזה תוכנה שהופכת לי את הסרט ב90 מעלות? אם לא ברור אני יעלה תמונה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש ברשותי RADEON 8500 LE של הרשקולס (וזו לא טעות כתיב) עם המחשב הבא: PIII 800MHZ לוח אם CUSL2-C 256MB זיכרון 133MHZ מערכת הפעלה XP PRO כאשר אני מנסה להריץ את הבדיקה הסטנדרטית בכדי לקבוע מה כוחו של המתוק הנ"ל במיספרים, הוא נעצר באמצע ונותן לי את ה ERROR LOG שמצורף... מישהו?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה במחשב עם Malware , מסוג "Rough.RemovalTool.M / Malware.Trace" שנכנס באופן קבוע למחשב על בסיס יומי, למרות שהסרתי אותו מס' פעמים באמצעות Malwarebytes ו- SuperAntiSpyware, הוא פשוט חוזר כל פעם מחדש. ניסיתי גם להסיר באמצעות תוכנה (שמריצה קובץ Batch בעצם) שנקראת "Generic Rogue Removal Tool", המסירה את כל סוגי ה-Malwares מסוג "Rough" או "Fake Alert" אך ללא הועיל. התוצאות מהסריקה עם Malwarebytes: ה-Malware עצמו מריץ איזושהי סריקה פיקטיבית של "תוכנה המסירה ספייוארים" וכד', עם אייקון אדום של "התראות אבטחה של Windows" , ניסיתי להסיר ידנית, גם ברג'יסטרי אך כנראה יש איזו פקודה (קובץ) המאפשרת לו להכנס ולהפעיל את עצמו כל פעם מחדש, ביצעתי סריקות גם עם Nod32…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש דרייברים למצלמה SILVER LINE 130PC אני חושב למי שיש שיביא לי בבקשה!!! תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה תוכנה של kaspersky הכי טובה? דחוף.. יש לי במחשב הרבה ווירוסים! איזה תוכנה של kaspersky ANTI VIRUS הכי טובה? מה הגירסה? כי אמרו לי שייש גרסואות של התוכנה אזות שאי לא טובה! הPRO של kaspersky יותר טובה מי הרגילה?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אמרו לי שהסרגל כלים של megaupload.com שמכריחים להתקין כדי להוריד מסוכן זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן. צרבתי דיסק של mp3 ושמרתי את הרשימה שהכנתי. ניסיתי להיכנס לרשימה ולצרוב שוב אותו דבר עם שינויים קלים, והוא מראה לי את הרשימת שירים אבל כאילו השירים שברשימה לא כלולים בצריבה. יעני, אני צריך להוסיף הכל מחדש לרשימה. השירים מופיעים ברשימה אך לא נכללים בתפיסת מקום בדיסק. מבינים? ואז הסתכלתי בקובץ, וראיתי שהוא בסיומת nri ושאר הרשימות שלי שצרבתי audio הם nra. והגעתי למסקנה שאם אתה צורב mp3 ורוצה לצרוב שוב, אתה לא יכול. ולא, אני לא רוצה להעתיק בדיוק את הדיסק. מישהו יכול לעזור מה לעשות? יש דרך כלשהיא בנרו או פשוט להוסיף הכל מחדש? תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
חיפשתי תוכנה שתתן תצוגה כפולה אבל בחירה מבין 3 התקנים (שני מסכים וטלויזיה). מסתבר שה-CCC עושה את זה בצורה מעולה. תודה בכל אופן (:
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בעקבות הדיון המרתק לגבי שירותי אימייל ואיכות מנגנוני האנטי-ספאם שלהם... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=292679.0 הלכתי לי לבדוק כמה ספאם נכנס בתיבה ההיא של ג'ימייל שפתחתי לפני כמה שבועות. הממצאים: [glow=red,2,300]אלף מאה הודעות ספאם בכ-20 יום! מעל 50 הודעות ספאם ביום ממוצע.[/glow] כל ההודעות נשלחו לכתובת אימייל בודדת, אשר בסקסיותה הרבה מושכת בטירוף את כל הספאמרים ברחבי האינטרנט. ;D בוא נראה אם יש פה מישהו שמקבל יותר ממני ספאם פר יום. עד אז, אני בעונג מפוקפק מכריז בזאת על עצמי: אלוף מקבלי הספאם לשנת 2007. :-* שבוע טוב, מתוקים! [עריכה] נ.ב. והמשך.. (אם כבר, אז כבר!) קיבלתי 14 הודעות ספאם שהצליחו להגיע אל ה-Inbox של ג'ימייל במשך אותם שלושה שבועות. ה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי תוכנת הורדות Internet Download Manager שעבדה מצוין עד שהפסיקה כי לא קניתי אותה. אני מחפש תוכנה תואמת בחינם. האם תוכל להמליץ לי על תוכנה שעושה את העבודה שלה - והיא חינמית? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג את התוכנה ולמי שיש אודה לו אם ישלח לי.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש שרת חינמי שיריץ מערכת הפעלה וירטואלית שהיא 64 ביט. האם יש משהו כזה? כל מה שאני מצאתי מוכן לארח רק 32 ביט. אם מישהו מכיר משהו אשמח לקישור כמובן.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אסביר מה אני רוצה לעשות... אני רוצה להפעיל תוכנה מסוימת מהמחשב שלי. לפתוח עוד חלון עם אימולטור נגיד, להפעיל בו תוכנה לשינוי IP ולהפעיל שם את התוכנה שוב מIP אחר. כלומר להפעיל את אותה התוכנה מאותו המחשב עם שני IP שונים כדי שלא תזהה אותי.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני נתקלתי כאן באתר בתוסף מאוד נחמד של מוזילה, אשר נותן לך לשנות את גודל של SEARCH WINDOW במוזילה. אחרי שגלשתי לאתר שלהם הסתבר, שהכלי השימושי הזה מתאים רק לגרסאות עד 1.5 אחרי חיפוש קצר מצאתי גם לגרסאות יותר מתקדמות. אז הנה זה, למי שצריך. ההתקנה היא קלה, הWINDOWS שואל באיזה תוכנה לפתוח את זה, בוחרים ב FIREFOX, אם זה לא ברשימה-עושים BROWSE ומוסיפים. תהנו, כמו שאני נהנה ! הנה: http://concept47.com/firefox/resize_search_box_0_0_7_fx.xpi[br]פורסם בתאריך: 17.01.2007 בשעה 09:50:14 הנה הציור של מה שניסיתי להסביר :[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב חברים לפני כמה ימים הספק שלי הלך לעולמו ועברתי להשתמש במחשב הנייד של IBM שיש לי בבית אני צריך לעשות כל מיני שיעורים בג'אווה וכו וכל מיני אתרים שאני צריך להכנס לא עובדים וגם אתרים רגילים לא יודע התקנתי ג'אווה ולא בא לי לעבוד...אני יעלה תמונות שימו לב שאני לוחץ על קבצים נוספים בשביל להעלות תמונות נוספות זה לא מגיב יש לי את JRE 1.56 אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאד! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-