תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עשיתי כונן וירטואלי ואני מנסה להתקין GTA3 הנה לינק http://rotter.net/nor/computer/170376.shtml
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, יש לי חבר שלא ממש מבין במחשבים/אנגלית והוא ביקש שאמצא לו תוכנה שתשלב תרגום (מקובץ חיצוני) לתוך הסרט כך שהוא "יוטבע" על הפריימים של הסרט. אני לא מתעסק בדברים כאלה אבל אני בטוח שיש פה אנשים שיודעים להמליץ על משהו טוב ונוח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה עם הWINDOWS MEDIA PLAYER הוא לא מנגן לי סרטי HD שאני צילמתי במצלמתי אלא הוא מראה במקום זאת ריבועים וצבעים ירוקים וכחולים וכל מיני טשטושים. נגן VLC דווקא מריץ אותם סרטים במדויק, אבל אינני מעדיף אותו הוא פשוט מאוד. ראיתי בחנות צילום שנגן שאותו נגן הווינדוס פלייר דווקא כן ניגן את אותם סרטים בדיוק - ככה אני רוצה. אני מבקש את עזרתכם כדי שאוכל לנגן HD על WINDOS MEDIA PLAYERומבלי להתקין תוכנות מיותרות שיכבידו המחשב והזיכרון. ??? תודה אלעד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם משהו מאוד בסיסי.... אני לא כל כך יודע איך להוריד את התמונות מהמצלמה למחשב... יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני DCR-PC101E שבה יש גם אפשרות לצלם לכרטיס זיכרון. כשאני מחבר את המצלמה למחשב, המחשב מזהה אותה והכל בסדר ואני גם רואה את התמונה על המסך, אבל כשאני נכנס ל - EXPLORER ולוחץ בתפריט של ההתקן (ע"י לחצן ימני) על GET PICTURES אני מקבל הודעה שלא נמצאו תמונות על כרטיס הזיכרון למרות שהוא מלא... אני רוצה לציין שאני מחבר את המצלמה למחשב בחיבור פיירווייר ובמדריך של המצלמה יש הוראות רק לגבי חיבור USB (הייתי בטוח שזה אותו הדבר, אבל כנראה שלא...) יש למישהו מושג מה אני עושה לא נכון, או פיתרון אחר (ע"י תוכנה או משהו...) להורדת התמונות מכרטיס הזיכרון?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
איזו תוכנת SPY WEAR הכי טובה אני יכול להוריד בחינם?
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה האחרונה של emule שאני מריץ אותה המחשב זוחל , שאני סוגר אותה המחשב טס
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
או סמלים לא מזוהים או אותיות בעברית או באנגלית שלא קשורות לכלום. תמיד זה היה כך אצלי, בקבצי טקסט אי אפשר היה לשמור או לראות שפות זרות (חוץ מעברית) וגם כשניסיתי לשמור קובץ היה רשום שכל מיני אופציות של טקסט מתקדם יאבדו אם אשמור בתור קובץ טקסט רגיל ותמיד קיבלתי את זה כך. אין בעיה עם קבצי doc או rtf וכה'. הבעיה שעכשיו אני צריך להוריד קבצי תרגום בשפה אחרת ונראה שלאף אחד אחר אין את הבעיה הזאת באתר הזה שהוא כנראה האתר הגדול ביותר של תרגומים. שאלתי בפורום שלהם גם ואין עונה. (מערכת ההפעלה - Windows XP)
-
- 6 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
בעת הפעלת סירטוני ווידאו הם מוצגים בגוון אדום (קורה בנגן WMP) ובנגנים אחרים הם לא מוצגים לא בכלל, רק שומעים מוזיקה. זה קורה בכל פורמט שאני מפעיל. הורדתי Codec וזה לא עזר. אשמח אם תעזרו לי, אייל.
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מ AVI \DIVX . בנרו 6 יש את האפשרות אבל זה אומר שאני צריך איזה פלאגין שלא מצאתי אותו.. למישהו יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מה קורה כשחייבים תמונה עם נושא מסוים וכל מה שיש לך זה משהו שלא מספיק טוב ויחסית ישן ? מתחילים לעבוד, הנה אחרי עריכה מהירה : הכל בשביל עבודה של אחותי. עוד קצת החלקות ועבודה וזה יראה כמו חדש. לפני : אחרי :
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחקתי את האימיול הישן [בדרך חוקית] וכשהתקנתי את החדש של ליונטוורק אז ברגע שאני מוריד הוא כותב שגיאה באימיול ושעלי לסגור אותו אז אני לוחץ על אישור והוא יוצא האימיול עובד לי בסדר רק אם אין בו שום הורדות אם אני שם הורדות הוא עושה לי את השגיאה הזאת מה לעשות כדי שיפעל לי טוב
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ב-FF, בכל פעם שאני יוצא הוא שוכח את כל העוגיות שנשמרו בפעם האחרונה שהשתמשתי בו.. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שווה משהו,רואים הבדל, תומך ב powerdDvd ו MP2player
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
עשיתי את אלו לפני שנה בתוכנה לא כל כך מוכרת לשוק הגרפיקה ועדיין אני חושב שהתמונות יצאו פצצה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכם, אממ .. כשאני מנסה להפעיל סרט, אני מקבל את ההודעה הבאה : כלומר חסר לי Codec כלשהו, כדי למצוא את הקובץ החסר השתמשתי בתוכנה GSpot Codec Information וקיבלתי את הדו"ח הבא : כמו שאתם רואים בצד ימין, הוא מזהה כי חסר Codec של Audio, כשלחצתי על מידע נוסף על ה - Codec החסר קיבלתי את הפירוט הבא : ה - Codec החסר נקרא Ogg Vorbis :-\ אני משתמש כרגע ב - K-Lite Codec Pack Full 2.27, חיפשתי בגוגל את ה - Codec הנ"ל ולא מצאתי ממש. למישהו יש את הקובץ הנ"ל ?! פתרון לבעיה ...? מכיר נגן שיוכל לתמוך בקובץ הזה ? מכיר חבילת מקודדים שתומכת בקובץ הזה ? אגב, ניסיתי להפעיל את הסרט בנגנים שונים כמו; Windows MediaPlayer 9, Mv2Player, Blaze MediaPlayer ... וגם בהם הסר…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איזו תוכנה טובה לתרגום סרטים יש?.?.????? ??? ??? ??? :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לוקח ממש הרבה זמן לטעון סרטונים הפועלים על נגני FLASH, מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
זה קורה במחשב ישן היתה התקופה שזה עבד כמו שצריך אבל פרמטתי ופתאום זה התחיל לעשות דיליי רצני והתמונה לא זזה כמעט בכלל.. יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מוריד מברשות לפוטושופ, העיניין שאני מוריד בכמויות.. יש אפשרות לטעון את כולם? האם יש אפשרות גם לסדר אותם לפי נושאים או משהו שכשאני צופה במברשות לא יופיעו לי מליון אלא רק אותו נושא?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעצב גרפי ופנו אליי מהחברה שבה אני עובד בבקשה לעצב את שער העיתון ברוח החג. אשמח לקבל רעיון מאנשים יצירתיים, שם החברה לא משנה כיוון שלא צריך להיות זיקה לחברה. אשמח לקבל רעיונות, בסיום העבודה אני אפרסם את שער העיתון לקבל תגובות... תודה רבה חברים. מחכה לרעיונות. חג פורים שמח
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה הולך הסיפור יש לי שניHD שניהם מפוצלים לשנים ההוא שXP מותקן עליו מחולק לשנים אחד עבר פירמוט בעת התקנת הXP והשני לא וXP דורש פירמוט גם בשני אבל בשני יש לי מידע מאוד חשוב איך אני יכול להגיע אליו ולהעביר אותו?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
עד אתמול התוכנה עבדה כמו שצריך , היום משום מה בא לה להפסיק לעבוד והיא עושה לי תשגיאה שבתמונה שצירפתי. עכשיו אין לי מושג מה נדפק איתה לא נגעתי בכלום, ניסיתי הכל ואני כבר לא יודע מה לעשות .... אשמח אם תוכלו לעזור =) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש ב-eMule v0.46a. לפעמים אני מקבל הודעות ממשתמשים אחרים, אבל אני לא מצליח לקרוא את ההודעה. ב-Status Bar, בצד שמאל למטה, כתוב: ("New Message from <User Name> (IP: xxx.xxx.xxx.xxx", אבל אני לא מוצא את ההודעה בשום מקום. איך אני יכול לקבל את ההודעות ב-eMule?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
המטרה של התוכנה הוא לרשום את התוכניות שלי וכמובן שתיתן לי תזכורת לגבי כל מיני אירועים או מפגשים וכו'.... תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-