עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by atedgi,

שלום לכולם האם משהו יכול לתת לי הסבר לגבי השגיאה הבאה שהופיעה ביומן ארועים ואיך אמורים לטפל בה The server was unable to allocate from the system nonpaged pool because the pool was empty.‏‏ כמו כן גם לאזהרה הזו (גם הופיע ביומן ארועים) The time service has not been able to synchronize the system time for 49152 seconds because none of the time providers has been able to provide a usable time stamp. The system clock is unsynchronized כתוצאה ממה שגיאות כאלו נגרמות

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by bariko,

שלום רב, הזמנתי מחשב חדש, שאמור להגיע בשבוע הבא, בע"ה. בד"כ נהגתי להשתמש בתוכנות Acronis True Image Home ונורטון גוסט. אכרוניס לא תמיד אמינה, ונורטון לעומת זאת פועלת באיטיות ויוצרת גיבויים בנפח הרבה יותר גדול. כעת מתברר ש- Acronis True Image גרסת 2011 ,אינה זמינה יותר לרכישה דרך אתר היצרן. הם ממליצים רק על גרסת 2012, אלא ששמעתי שגרסה חדשה זו עמוסה בבאגים. מה דעתכם? על איזה תוכנת גיבוי כדאי ללכת? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. Started by ORrrr,

שלום... יש לי בעיה כשאני מנסה להכנס לתוכנה מופיעה לי השגיאה שבתמונה. ביטלתי את הפייר וול לגמרי וזה לא עזר ניסיתי לראות איפה יש הגדורות שקשורות לזה ולא מצאתי משהו שעוזר אני רוצה לציין שגם מסנג'ר יש לי בעיה שיכול להיות קשורה: כשאני מנסה להתחבר זה אומר שכתובת האיי פי לא חוקים והפייר וול חוסם את הכניסה אבל הפייר וול מבוטל! בקשה אם מישהו נתקל בבעיה ויכול לעזור.. תודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  4. זה פשוט ביזיון כשאתה נרשם בתור ישראלי אתה מקבל תיבה בנפח של 2 MB וכשאתה נרשם בתור אמרקאי אתה תקבל באופן אוטומטי תיבה בנפח 25 MB באופן אוטמטי ולאחר שימוש קל זה גודל ל 250 MB סתאם עוד נושא לאהדת ענקית התוכנה - בוווווז הנושא נבדק עד השלב של ה 25 MB באופן אוטומטי . נחכה לראות אם זה גם יגדל ל 250 MB .....

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. יש לי הרד דיסק 40 גיגה וחלונות xp pro עכשיו יש לי בעיה יש לי רק כונן אחד c איך אני מפצל אותו לכונן נוסף d? יש לי pq magic וכשניסיתי לפצל את הכונן אז בסיום תהליך הריסטרט עלה המחשב ואומר לי שאין לי מערכת הפעלה ואני לא מחקתי את הכונן c עכשיו אני שוב התקנתי את win xp ואני נואש כבר יש לי רק כונן c בבקשה הסבר מפורט איך לעשות מחיצה נוספת בלי לפגוע במערכת ההפעלה תודה ו שוב תודה למי שיכול לעזור. :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Cupid Me,

היי, כנ"ל, לא מצאתי משום מה תחליף לג'ימייל נוטיפייר של פיירפוקס, אשמח אם תעזרו, תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by zolder,

האם זה נכון שכל הקודקים שמתקינים עלמנת לצפות בסרטים משתלטים על המחשב ומאיטים אותו?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  8. יש לי מספר שירים של MP3 על המחשב, וכאשר אני רוצה לצרוב אותם דרך NERO ל-CD-AUDIO. יש הפסקה של 2 שניות בין שיר לשיר. האם יש אפשרות לבטל את הדבר הזה? בנירו ראיתי את ההגדרות הזו של ה-2 שניות, אבל אי אפשר לכתוב ערך פחות מ-2. ככה שזה בעיה.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by nesber,

כידוע הגרסה הזאת של איסיקיו הופכת את הסטטוס לNA באופן אוטומטי כאשר נכנסים למשחקים- בלי יכולת לשנות את זה. הבעיה היא שבחלק גדול מהמקרים כשאני יוצא מהמשחק וחוזר לווינדוס, האיסיקיו נשאר NA ואי אפשר בכלל לפתוח את הקונטקט ליסט....הדרך היחידה לחזור להשתמש בתוכנה היא להפעיל אותה מחדש..... מישהו עוד ניתקל בזה ויודע אם יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  10. Started by nati86,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה של מנהל הורדות שאוכל לשים ברשימה לינקים של הורדות ושהתוכנה תוריד לפי סדר. ז"א, בדקתי את כמות הקבצים שאני יכול להוריד בו זמנית והוא לא עולה על שתי קבצים, שאני מנסה להוריד קובץ שלישי הוא ממתין עד שאחד מהשניים יסיים. השאלה שלי היא אם קיימת תוכנה שאני אוכל לתת לה רשימה של לדוגמה 30 לינקים של הורדות והיא תוריד אוטומאטית כל פעם שתיים שתיים, לפי סדר, מבלי התערבות שלי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by StorM FighteR,

מחפש מדריך לפוטושופ 8 שיהיה בעברית שילמד אותי לעשות דברים כי אני מתחיל שם.. ואני לא מבין מי נגד מי שם תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by staticx,

שלום אני מחפש תוכנה שתוכל לתת לי חיווי של מהירות המאוורר של הכרטיס מסך וטמפ של המעבד הגראפי. כמו כן נתונים כלליים על הכרטיס מסך תודה

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  13. שלום לכולם , האם אפשר לעשות שבעת קביעת פגישה באופן דיפולטי היא תשלח אוטומטית גם לכתובת מייל מסוים? כמו כן , האם יש אפשרות לעשות כלל שיאשר פגישות באופן אוטומטי כאשר הן מגיעות מכתובת מייל מסוים? תודה רבה רותם סלוצקי

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by ofeky1,

באיזה ערוצים אתם נמצאים רוב הזמן?? אני ב: #וודקה_לימון #שבלול #דובוני_איכפתלי #שושי

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  15. Started by dorviper,

לפני כמה זמן שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך ובטעות גרמתי לכך שכשאני משתמש במדיה פלייר או כל תוכנה אחרת לצפייה בסרטים הכל ממש כהה... בBS PLAYER הצלחתי לסדר את זה בהגדרות אבל במדיה פלייר למרות ששיחקתי עם ההגדרות אני לא מצליח לסדר את זה...זה קורה לי גם בסרטים באינטרנט כשהם מוצגים בעזרת מדיה פלייר וגם בנגנים אחרים תודה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by ofirrjd,

כנראה שאין פקס בגרסא הזו של ויסטה... ביזיון...

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by XCG120,

יש לי את תוכנת ההצפנה הזאת לכמה קבצים הבעיה היא ששכחתי את הסיסמה ...מה עלי לעשות?האים יש תוכנה שיכולה לומר לי למשל מה ההתחלה של הסיסמא כדי לזכור את ההמשך או משהוא כזה? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by sdfzxc,

שימו לב למיומנות, שימו לב לעריכה (איך הורדתי את הרגליים של השחקן מלמעלה) שימו לב לשוק על פניו של האיטלקי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. תוכנה שתפעל כמו התוכנות שמקבלים עם כרטיסי הקול(עם שלי לא קיבלתי אחת כזו) שתשלוט על הבאס ושאר הצלילים שאני שומע כמו בתמונה http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/kulas/icom-acer/realtek.png

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  20. יש לי משחק ספידרמן 3 ןהוא לא נככנס לי עליו כאילו הוא נכנס ויש מסך שחור ויש קולות והכול אבל זה לא מראה לי ניראה לי אני צריך דרייברים יש לי כרטיס מסך דיי דפוק נבידיה ג'פורס 5200 תביאו לי לינק מדויק של הורדה לא אתר תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by davidreznic,

שלום לכם. אני צריך לוכו לאתר של תוכנה מסוימת (לא חינמית). הלוגו צריך להיות עם החיה בשם ermine (אין לי מושג איך קוראים לה בעברית) ד"א אין פה זכויות יוצרים או משהו כזה, נכון?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  22. תראו היום קיבלתי מחשב חדש לגמרי שהרכבתי הורדתי קובץ RAR ששוקל 6 ג'יגה בערך אני בא לחלץ אותו והוא רושם לי את זה: "אין די מקום בדיסק הקשיח Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB" עכשיו אני בדקתי ויש לי עוד יותר מ100 ג'יגה פנוי בכונן ואני לא יודע מה הבעיה אז בבקשה אם תוכלו להסביר לי על הבעיה ואיך לפתור אותה יהיה נחמד תודה

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  23. שלום לכם חברים/ומנהלים. נכנסתי לפני מס' ימים לאתר : http://www.lavasoft.com כי רציתי לעדכן את התוכנה שלי : Ad-Aware SE Personal ולהפתעתי באתר אין יותר עידכונים , צריך לבצע התקנה מחדש לתוכנה.. ל - Ad-Aware pro כפי שהם רושמים בקישור הזה : http://www.lavasoft.com/mylavasoft/company...es-discontinued עכשיו כמה שאלות לי אליכם: 1-האם מישהו ממכם כבר התקין אותה? איך היא? 2-האם אפשר לעדכן אותה ? 3-האם התוכנה צריכה רשיון כלשהוא ...? סיראלי/קראק כלשהוא? 4-האם התוכנה רצה ברקע במחשב , במנהל משימות רואים אותה ב- processes כי את התוכנה של 2008 היתה רצה ברקע ב- processes אשמח לקבל תשובות לשאלותי .. תודה לכם ..

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by Nurit2005,

דבר ראשון אני די חדשה פו אז סליחה עם טעיתי לכבי השאלה שלי שלא קשורה למקום זה יש לי בעיה קטנה עם EXCEL אני עד היום מנסה איך להשאיר את הכותרות ב-EXCEL במקומם בלי שיעלמו ברגע שאני מגיעה לסןף הדף למטה מדובר ב- EXCEL XP

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by udi80,

This is the message I keep getting every time I try to install Nero 10. I have a 64 bit Windows 7 יש תומנה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.