עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Mr Gadget,

האם מישהו התקין את הדריבר של AMD: AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (exe) 1.2.2.2 ויכול להגיד אם יש שיפור...

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by AiXC,

לאחרונה שמתי לב לחוסר סנכרון קל בין הוידאו לאודיו בסרטים/סדרות. מישהו יודע מה יכול להיות הגורם לבעיה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by FatherBoard,

יש לי נורטון אנטי-וירוס 2003 פרו. בכל פעם ששולחים אי-מייל אז נפתח חלון כזה שמראה שמתבצעת סריקה, אבל מה קורה כשמקבלים אי-מייל? מתי מתבצעת הסריקה? אין שום חלון כזה או אחר. (עכשיו כתוב לי כמעט ליד כל אי-מייל spam control. זה קשור?)

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  4. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן יש לי תוכנה שיושבת בתוך FLOPPY 1.44MB אני רוצה לצרוב אותה לדיסק ושיהיה BOOTABLE... עשיתי את זה דרך NERO אבל לדעתי יש שיטה טובה יותר לעשות את זה אני רוצה שהוא יצור לי קובץ תמונה מדיסקט, שישמר בכונן הקשיח ואז אני אצרוב אותו לדיסק. מה שאני עשיתי זה הגדרתי צריבת IMAGE ובחרתי את הקבצים שאני רוצה לצרוב... מה שאני רוצה זה תוכנה שתיקח את כל הקבצים שיש לי בדיסקט, תעשה לי תמונה לכונן הקשיח ואז אני אצרוב אותה דרך NERO ל CD. תודה יניב

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by slim_shady,

כל פעם כשאני מנסה להפעיל את Windows Media Player מופיעה לי השגיאה הזאת, זה התחיל אחרי שמחקתי איזה ספיי מהמחשב... מה אני עושה?

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  6. כל קובץ שאני מנסה לפתוח נתקל בשגיאה ולא מצליח לפתוח את הקובץ.. יש מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by dimago,

שלום חברים חברת נורטון מציעה מחירים מיוחדים לכבוד תקופת החגים בארה"ב. קיבלתי במייל ואני רוצה לשתף אתכם. http://www.anti-virus4u.com/Norton_2012_Sale_Cheap_Norton_Antivirus_Internet_security_s/67.htm אני חושב שכבר המלצתי על האתר בעבר, יצא לי לקנות מהם כמה פעמים. שווה לבדוק.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by ProSoldier,

שלום. יש לי את המשחק need for speed most wanted מותקן על המחשב. היתקנתי את המשחק גם אצל המחשב של אח שלי. עכשיו אני מעלה את המשחק הכל טוב ויפה. אני מגיע לבחירה לאן אני רוצה ללכת, להיסתובב או לעשות איזה מירוץ מסויים. אני בוחר בדבר מסויים, זה מראה לי את המסך, (אם אני לא טועה של הטעינה) בו יש אורות של משטרה. לאחר מספר שניות במקום לעלות את המשחק, המשחק נסגר ומחשב מגיע לשולחן עבודה, כאילו המשחק לא פעל אף פעם. עכשיו נכנסתי ל: התחל>תוכניות>ea games> לתיקיה של המשחק>easy info. הכל שם מסומן ב-V חוץ מדריבר של הכרטיס מסך והדריבר של הכרטיס קול, בשניהם מופיע הסימן ! (סימן שאלה ברקע לבן). עכשיו אני לא בטוח שהבעיה הזאת היא משם. וממש לא בא לי להיסתבך עם הדריברים של המחשב, ואני…

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by Alex89,

למשהוא יש הגדרות הכי טובות ל KASPERSKT INTERNET SECURITY, משהוא שיעבוד טוב עם האינט' ולא יאט אותו?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by ^Z^,

שלום, הורדתי לאחרונה קובץ RAR, הקלקתי עליו ונפתח הווינזיפ (זה לא אמור להיפתח עם הWINRAR?...) אז הוא פותח חלון כזה : http://img148.imageshack.us/my.php?image=problem4iw.png אני בוחר את הספריה ועושה ADD TO ARCHIVE וזה מקפיץ לי הודעה כזאת : error : no files were found that match your criteria - nothing to do (XXX) כאשר XXX זה שם הקובץ. מה לעשות כדי לפתוח אותו?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by Rhx,

שלום,יש לי כמה שגיאות במערכת שאני צריך לתקן עם ה Chkdsk אוקיי אני נכנס לchkdsk זה עושה את הבדיקה בחלון ואז מגיע לשלב של "Convert lost chains to files" ואז יש Y/N בחרתי בY(כן) זה יצא לי ולא פתר כלום,עדיין אומרים לי לפתור את הבעיה עם chkdsk. יש פתרון כלשהו?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  12. שלום רב. קניתי לא מזמן הרד-דיסק חדש (SATA) חיברתי למחשב קיים והתקנתי חלונות XP pro. המחשב: Athlon 64 939 socket Gigabite K8NS 512 RAM radeon 9600 לאחר ההתקנה, לכאורה הכל עובד למעט הכרטיס רשת. ישנו דיסק דרייברים עבור לוח האם (הכרטיס מובנה) שהגיע עם המחשב. בהתחלה הוא לא היה מוכן לזהות את הדרייברים כתקינים, וזאת למרות שזו לא הפעם הראשונה שאני מתקין חלונות על המחשב הזה , כאשר השוני היחיד הוא ההרד-דיסק (אגב, הקודם היה IDE אם זה משנה). בכל אופן, במנהל ההתקנים , היה אייקון של כרטיס הרשת אבל עם סימן קריאה קטן. ניסיתי לעדכן את הדרייברים, והוא כל פעם אמר שקובץ הINF לא התאים לדרישות. ניסיתי להוריד (באמצעות מחשב אחר) כשלוש גרסאות שונות של דרייברים עבור הכרטיס הזה. אף אחד מהם לא עוב…

• 4 תגובות
    • 6.2k צפיות
  13. Started by gildoron,

בדרך כלל בסרגל כלים של התחל מופיע בצד את כל החלונות הפתוחים באותו הרגע, או בצורה מקובצת או בצורה פרושה. וכך אפשר לעבור מחלון לחלון ע"י לחיצה על אחד מהם. אז לי לא מופיעים החלונות וכדי לעבור בין חלון פתוח אחד לשני אני צריך ללחוץ alt- tab . בנוסף משום מה אני לא מצליח לעבור בין עברית לאנגלית באינטרנט ע"י לחיצה על מקשי הalt ahift (רק באינטרנט, באופיס זה כן פועל) והייתי צריך להגדיר מקשים בצורה מיוחדת(כלומר להוסיף עוד פעולה, alt+shift+0) כדי שאני אוכל לעבור בתחומי האינטרנט. זה קרה די פתאום ופעם יכלתי לעשות את זה. למישהו יש מושג? לי זה די נראה כמו איזה וירוס שתקף אותי. כי פעם אחת נכנסתי למנהל משימות והתחלתי לסגור תהליכים שוב יכלתי לעבור מעברית לאנגלית ע"י alt-shift אבל לא הצלחתי …

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by D-Viper,

אני מעוניין ב-Spelling Checker של עברית, אבל הבעיה שיש לי Word 2003 בגרסא האנגלית, אז איך אני יכול להוסיף את המילון של עברית ל-Word 2003 האנגלי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by Shmoolik,

יש לי ICQ 2002a , ואני לא יכול לקבל EMAIL EXPRESS , ניסיתי כל מיני דברים , וכל פעם שניסיתי לבדוק אם זה עובד , שלחתי לעצמי דרך האתר של ICQ ולא קיבלתי כלום! ניסיתי ללכת ל PREFERNECES ואז EMAIL PREFERNCES , שם ל EMAIL ALERTS , ואז ADD EMAIL ACCOUNT , ובחרתי ICQ MAIL , וסיסמא ואימייל סרבר הוא לא נותן לבחור , רק DESCRIPTION ושם משתמש. מה שאני לא כותב שם הוא אומר לי שהשם משתמש שלי לא נכון או הסיסמא. למישהו יש דרך ? או משהו אחר לפיתרון ? תודה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  16. שלום אני מחפש תוכנה חינמית ונוחה לשימוש להמרת קבצי מוזיקה מMP3 לWAV אבל שזה יצור עותק ולא יהפוך את הקובץ גם אם אפשר אם מישהו יודע תוכנה שנותנת לך לעשות רשימה של שירים MP3 ואז שהיא תמיר את הכל תודה מראש =)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by StorM FighteR,

איך נכנסים לסרבר בונרילו? דחוף

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. האם ישנה תוכנה שבעזרתה אפשר לשחק משחקי Play Station 2 על גבי המחשב? (זהו לא WARZ, כי אחרי הכל הדיסקים הם מקוריים, נכון?) היתה לי פעם תוכנה לPS הראשון, לא זוכר את שמה, (יכול להיות Bleem?) פתאום בא לי חשק לשים תוכנה ושני ג'ויסטיקים במחשב....(אם זה נקרא WARZ, אני מצטער, אני מייד שולף את ארנק הקסמים שלי וקונה את הקונסולה.)

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  19. מאיפה אני יכול להסיג את התוכנה שמודדת טמפ' מכול חלקי המחשב ? תודה למי שיעזור .

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by omri_ro,

כל פעם שאני מתקין איזשהו תוסף ואח"כ עושה ריסטרט לFF הוא עולה עם חלון ההרחבות פתוח (בנוסף לחלון הראשי של FF). איך ניתן לגמול אותו מהרגל מגונה זה?, תודה לעונים... עריכה: אגב, מותקן אצלי התוסף ALL IN ONE SIDEBAR ומוגדר של שיפתח את חלון ההרחבות בSIDEBAR (אבל זה לא), אחרי שאני סוגר את החלון אז הכל בסדר והוא נפתח בSIDEBAR

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by Falcon007,

איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. יש לי את הדרייבר החדש אבל לא יודע אם למישהו יש את אותה בעייה או שיכול להביא לי פיתרון שיגיד לי ועוד משהו חלק מהסירטנים כן ראוים בסדר וחלק לא

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by ofir667,

איזו תוכנה הכי טובה להמרת קבצי וידאו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. יש ברשותי אימול בעל קובץ קרטיד של 17 MB אוטוטו 18 שצברתי במשך שנים על ידי מהירות העלאה העלאה מטורפת ! מוריד מינימום 100 בתמורה אני רוצה הזמנה לטראקר פרטי של אתר טורנט. אימייל- JHONLEV@GMAIL.COM

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  25. אני צריך להתקין את אחת מתוכנות האנטי וירוס הבאות: symantec trend micro CA eTrust Sophos אל תציאו לי תוכנות אחרות כי אני חייב רק אחת מאלה... העדיפות הראשונה שלי היא שזה לא יעמיס על המערכת ולא יקפיץ שום דבר שיהיה נוח לבטל אותו!!!!!! אני חושב שMCAfee עונה על הדרישות האלו, לא?!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.