עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Asaf.Y,

בוקר טוב! אני גולש עם נוזילה פיירפוקס והשאלה שלי היא : למה אני לא וראה צבע זוהר ([glow=red,2,300]GLOW[/glow]) באתרים? ואיך אפשר לתקן את זה..? בתודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  2. משום מה הICQ לא שומר לי את הHISTORY של שום משתמש.... מישהו יודע איך להדליק את האפשרות הזאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by אורטל,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש INTEL PENTIOM DUAL CORE E5800 לוח אם intel chipset G41 התקנתי WIN7, ואחרי ההתקנה גיליתי שאין לי sound. אני משתמשת בכרטיס קול build in בדקתי את תקינות הרמקולים והם עובדים. חיפשתי קצת באינטרנט, ומסתבר שיש להרבה אנשים בעיות עם ה-sound ב-win7 , ושצריך להגדיר בהגדרות של ה-sound להשתמש ב-spekears כ-sound default ולהפוך את ה-device השני ללא זמין ( ה-device שהוא SPDIF ) אבל לצערי זה לא עבד. ואני שומעת לפעמים "בומים" כאלה שיוצאים מהרמקולים. ניסיתי להסיר את הdriver ממנהל ההתקנים, לעשות restart ולהפעיל שוב כדי שwin7 יתקין לבד, ומה שקרה שהוא התקין לבד אבל לא עבד ה-sound. חשבתי אולי זה כבר קשור למגעים. בגלל הבומים שאני שומעת מהרמקולים אשמח אם מישה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. גם מהדיסק אשר בא עם לוח אם וגם הורדתי התקנים מאסוס-לשווא ההתקנים מופיעים בהוסף/הסר אבל כאשר אני שם את דיסק ההתקנה מופיע לי כאילו שאין ( מתקין ושוב מופיע כאילו אין) שיניתי בביוס את המצבים של HDMI AUDIO +SUPPORT וגם ב FRONT PANEL ללא הועיל האם למישהו יש רעיון (ההתקנים פעלו כראוי עד לפירמוט אתמול) תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by kobine,

עשיתי ריסט למחשב ושפתחתי את הפיירפוקס הוא חזר למצב כאילו זאת פעם ראשונה שמפעילים אותו (נמחקו המועדפים והדף בית נהיה firefox start ) אני צריך לטעון את הפרופיל שלי כדי שהמועדפים יחזרו השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  7. שלום. אני מנסה להסתנכרן עם ה-GMAIL שלי לאאוטלוק אבל זה לא נותן שום אופציה. יכול להיות שזה אאוטלוק ישן? יש גירסה חדשה אולי? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. Started by TZVI_LEV,

מע' הפעלה של VISTA64 על שני דיסקים RAID 0 ניסיתי GHOST9 .ACRONIS לא מצליחות לשחזר מתקבלת הודעה קובץ הרוס אבל גיבוי מבצעות ללא בעיה . אם יש למישהו פתרון אשמח.

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  9. Started by redead,

ניסיתי ב3 מחשבים שונים, שולשתם מבוססים ויסטה הכי מעודכן שיש ואקספולרר 7 ומה שקורה זה שההורדה פשוט תוקעת את האקספלורר והוא מבקש לעשות ריסטרט לתוכנה.. עוד מישהו נתקל בבעיה המוזרה הזאת?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by יוליוס,

<blockquote>יש לי בעיה מספר ימים לא מצליח להכנס . כותב לי :אפשרות הדפדפן שלך עבור 'Cookies' לא מופעלת. אנא הפעל אותה למרות שהגדרתי בכרום בגוגל לא מצליח. מה לעשות ? </blockquote>

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yossi541,

כשאני מנסה להיכנס ל D או E אני מקבל הודעה כזאת resycled\boot.com is not valid win32 application הבנתי שזה איזשהו וירוס או טרויאני שמשתלט על קבצי ה Autorun.inf ניסיתי תוכנות סריקה למינהן ולמערי ללא הצלחה איך מתקנים את זה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. לא יודע מה קרה, הפעלתי את המחשב מחדש ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את האוטלוק ואני מקבל הודעה של "אין אפשרות להפעיל את microsoft office outlook" הצלחתי לסדר את זה אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש זה קורה שוב. מה ניתן לעשות.? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by ilia121,

אהלן, עברתי לוינדוס ויסטה, התקנתי את הפיירפוקס החדש 2.0.8, ומאז אני לא מצליח להתקין שום תוסף: ג'אווה, activeX (בשביל ynet ו-וואלה) וכו'. הוא מתחיל את ההתקנה ואז אומר שיש שגיאה ושהוא לא יכול להמשיך להתקין. יש לציין שיש לי גם zonealarm ו-SpyBot Search&Destroy אבל אותו דבר קורה גם כשאני מכבה אותם... מה עושים? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  14. שלום לכולם, אחד המשתמשים בארגון שלי מנסה לשלוח טבלת אקסל דרך התוכנה עצמה, בצורה של: Home-->send by email. האפשרות הנ"ל פותחת לו חלון אאוטלוק עם קובץ האקסל מצורף. בנסיון לפתוח את הקובץ המצורף (רק לשם בדיקה, עוד לפני שההודעה נשלחה) הוא מקבל הודעת שגיאה שאת רובה אני לא זוכר, רק זוכר שכתוב משוה עם OLE". יחד עם זאת האקסל נתקעת לו. מישהו נתקל בזה פעם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by dovik,

שלום, חברים אני לא יכול לראות שום דבר שמשודר און-ליין ברשת, בין אם זה ערוץ טלויזיה בין אם זה מצלמת רחוב, שום דבר שמועבר ישירות ברשת. לעומת זאת,הוידאו שנשמר בשרת ומשודר אח"כ, אפשר לראות בלי שום בעיה. מישהו יודע מה פשר הדבר ואיך מתקנים את זה? אין לי שום רעיון :iamstupid:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי לכולם!! פירמטתי את המחשב אתמול והתקנתי מחדש את windows live mail כבר הרבה זמן שאני משתמשת בתוכנה הזו למיילים שלי, לשני החשבונות. אבל משום מה שהתקנתי אתמול נתקלתי בבעיה, אני לא מצליחה לראות את התכולה של המיילים ולא את הקבצים המצורפים למייל (מצורפת תמונה שאולי תסביר את המצב באופן פשוט יותר). אודה למי שיעזור! מורן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. למישהו יש מושג למה אני לא יכול לפתוח הודעות מייל שמכילות תמונות וסרטונים? יש לי חשבון בוואלה ואני לא מצליח לפתוח תמונות ששולחים לי או להוריד סרטונים! אני משתמש במקסטון!אבל גם באקספלורר ברגיל יש לי את אותה בעיה! ניסיתי לשלוח מהחשבון בוואלה לאוטלוק שלי ושם זה נפתח מצוין??? אני משתמש באנטי של קספרסקי! למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by maverick,

מישהו נתקל בבעיית שליטה בנטמיטינג? יש לי XP עם SP2. עד לפני השדרוג לא הייתה לי בעיה. מאז השידרוג (כך נראה לי) אני לא מצליח להפעיל מחשב מרוחק באמצעות (share desktop). וגם אם אני מצליח זה נורא איטי. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי שרת טמינל 2008 שמוגדר חשבון ב-WINDOWS MAIL. האפשרות לשליחת MAIL דרך ה-WORD חסומה (אפורה) כפי שמתואר בתמונה. אין חסימה מכיוון ה-GPO. כאשר מנסים לשלוח ממקומות אחרים כגון IE ו-ADOBE READER אין שום בעיה וזה עובד. יש למישהו רעיון איך אני מבטל את החסימה הזאת? תודה, צחי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. היי יש לי ( או יותר נכון היה לי ) דיסק של 160GB שהיו בו 2 מחיצות של 20 ו 140 GB המחיצה של 20GB היתה ריקה ובמחיצה של 140 היו קבצים ( תמונות, סרטים, מסמכים וכו' ) השתמשתי ב- PowerQuest PartitionMagic גרסה 8 כדי לאחד ביניהם כלומר להעביר את ה 20GB כספריה במחיצה של 140GB, ואז באמצע התהליך קיבלתי שגיאה - משהו כמו גרסאות שונות בכל אחת מהמחיצות והתוצאה היא (רחמנא ליצלן) שכרגע אין לי גישה לאף אחד משתי המחיצות ויש הודעה שהדיסק לא מפורמט !!! איך אני יכול להציל את המידע - בעזרת תוכנות או שיטה אחרת ( אני פניתי לחברות שחזור מידע ושם אמרו לי שזה יכול לעלות בין 500 ל 1500 שקל ) אז איך אפשר לבד ? כל עזרה תתקבל בברכה...

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. היי יש לי ( או יותר נכון היה לי ) דיסק של 160GB שהיו בו 2 מחיצות של 20 ו 140 GB המחיצה של 20GB היתה ריקה ובמחיצה של 140 היו קבצים ( תמונות, סרטים, מסמכים וכו' ) השתמשתי ב- PowerQuest PartitionMagic גרסה 8 כדי לאחד ביניהם כלומר להעביר את ה 20GB כספריה במחיצה של 140GB, ואז באמצע התהליך קיבלתי שגיאה - משהו כמו גרסאות שונות בכל אחת מהמחיצות והתוצאה היא (רחמנא ליצלן) שכרגע אין לי גישה לאף אחד משתי המחיצות ויש הודעה שהדיסק לא מפורמט !!! אולי יש איזו תכנה בעזרתה אני אוכל לשחזר את הקבצצים ? ( אני פניתי לחברות שחזור מידע ושם אמרו לי שזה יכול לעלות בין 500 ל 1500 שקל ) אז איך אפשר לבד ? כל עזרה תתקבל בברכה...

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  22. Started by hellyeahmofo,

ומתקבלת הודעה: Disk in drive d: is not formatted ב disk management ההארד דיסק מופיע כ active ו healthy מה קרה? איך מצילים את המידע?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  23. לפני כמה ימים הכנסתי את הדיסק און קי שלי לתוך מחשב במכללה וקפץ לי האנטי וירוס של AVIRA וחסם לי את הגישה לדיסק און קי, למעשה הוא הפך את כל התיקיות והקבצים לקיצורי דרך שלא ניתן להפעיל אותם. כמו-כן קרה כך בדיוק גם לחבר שלי. עד כמה שהבנתי מדובר בסוס טרויאני. גם לאחר שחיברתי למחשב אחר הופיעו לי קיצורי הדרך ולא הצלחתי להפעיל שום קובץ בדיסק און קי. ניסיתי גם מספר תוכנות אנטי וירוס אך ללא הצלחה. דבר מוזר הוא שבסריקה של אנטי וירוס אני רואה שהוא מצליח לסרוק בתוך התת תיקיות, כלומר יש גישה כלשהי אל הקבצים. אני צריך עזרה מאחר ויש לי חומר שאני זקוק לו ולא הספקתי לגבות במקום אחר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 31.3k צפיות
  24. אני צריך להוריד דרייברים ללוח אם שלי אך אין לוינדוס 8. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#dl כשהורדתי דרייברים לוינדוס 7 64Bit ועשיתי התאמה גם זה לא עובד (מראה הודעת שגיאה). מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  25. האם קיימת תוכנה שיודעת לזהות את רכיבי החומרה של הלפטופ ולהתקין את כל הדרייברים לבד? כל פירמוט זה סרטי ניחוש איזה דרייברים צריך להתקין. מחשב נייד ASUS Notebook U31SD. רוצה להתקין את ה-WIRELESS שלו. אתר יצרן עם דרייברים: http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=U31SD&p=3&s=286 בקטגוריה WIRELESS כ7 דרייברים (באסה), איך אני יודע איזה להתקין? התקנתי 4 מתוכם שעשו לי רק בלאגן. אשמח לעזרה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.