תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי geforce 2 pro עם P4 1.4 וקיבלתי ב 3d mark 2001 3540 ב 1024*768*32. וזה נראה לי קצת נמוך - תחת xp ו 21.83 drivers. למישהו יש כרטיס pro או Gts כמה הוא קיבל איתו באותה הרזולוציה ואיזה מעבד יש לכם?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל המבינים תעזרו לי ליבחור את הפייר וואל הכי טוב zone alarm או norton personal firewallb 2003 ??? ??? ??? :'(
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
צריך תוכנה שממריה מ320KBPS ל192KBPS
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1.כאשר אני פותח סרט בתוכנה הנ"ל מופיעות לי כתוביות קטנות שקשה לראותן בצפיה מהמיטה למסך. 2.ומשהו נוסף, הסרט מוצג לי בwide screen (עם שני פסים,ז"א לא במסך מלא 100%). בקיצור השאלה שלי היא האם יש דרך לשנות את ההגדרות האלה? ואם יש רז מה הן ? אם אפשר הסבר די מדויק! תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני צריכה עזרה בליצר תמונה המשמשת מפה למי שלא הבין את הכונה שלי הנה דוגמא לאחר בניית התמונה יהיה יכול המבקר ללחוץ על כול צעד בתמונה ולעבור לדף אחר האם יש כן משהו שאוכל לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין WINXP הוא אומר לי שאין לי דיסק קשיח, אז אמרו לי להתקין את הדרייבר של הSATA מהדיסק של הלוח אם.. הבעיה היא שאין לי את הדיסק... מה אני צריך להוריד מהאתר של אסוס כדי שזה יעבוד? ועוד שאלה, אני צריך להכניס דיסקט למחשב, אם אני אכניס דיסק און קי זה יהיה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכם חברי פורום נכבדים! אני מעוניין להוריד דרייברים ללוח אם מסוג Asus P5LD2 SE. נכנסתי לאתר של Asus והגעתי לקישור הזה, ושם, כמו שאתם יכולים לראות, מופיעה הרשימה הזו: Qualified Vendor List BIOS BIOS-Utilities Chipset AUDIO LAN Utilities אני לא בטוח איזה מהם באמת נחוצים ואיזה מיותרים, אני רוצה מינימום דרייברים לפעולה רגילה של המחשב, ואני די בטוח שאני לא צריך את כל הדרייברים המוצעים שם. מאוד אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי ולומר מה נחוץ לפעולה תקינה של המחשב, ומה לא. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
האם תוכנה אמינה וטובה לניקוי הרג'יסטרי/ניקוי קבצים לא רצויים?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ESET Smart Seccurity שזה בעצם NOD32 החדש בעיקרון הוא בא עם firewall ואני רוצה להתקין גם firewall אחר COMODO Firewall ושאני מתחיל להתקין רשום שאסור שיהיה פרסונל פייראול חוץ ממנו האם ניתן להתקין את ה comodo בנוסף לפירראול של הנוד 32 ?! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
מישהו ניסה כבר את הexeem החדשה? אני אישית האמת עוד לא ניסיתי אף גרסא של התוכנה, אבל עכשיו הם מבטיחים שהגרסא החדשה נקייה מספייווארס ואדוויירס. מישהו פה ניסה אותה? היא שווה הורדה? או שכדאי להשאר עם ביטורנט?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב. אני בונה באנר כעת, שבתוכו ברצוני לכלול דמות-צללית רוקדת, בדומה למה שניתן למצוא בתחילת הבאנר הבא: http://pbid.pro-market.net/engine?site=105004+space=490+page='004'+size=760x400+position=m+rnd=(23247941)+linktarget='_blank איני מסוגל לצייר בדמות ברמה הזאת, וגם די ברור שלא מדובר בקריקטורה אלא בתמונה\סרטון שהפכו לצללית. בעוד שהדבר פשוט למדי כאשר מדובר בתמונה סטטית(מצלמים, חותכים, ושמים Color overlay), כיצד ניתן לבצע זאת עם סרטון, ועוד להמיר את זה בצורה איכותית לפלאש? אשמח לשמוע גם רעיונות אחרים לביצוע המשימה, בסופו של דבר אני מעוניין בפתרון יחסית פשוט(אם קיים). אם מדובר בעבודה של יותר מכמה שעות(אני מניח שלא), אז אולי כדאי לרדת מהסיפור.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב מביא שגיאה בשם SERVUCE.EXE או משו כזה ואז רשום 60 שניות עד שהוא עושה ריסטארט וגם לפני זה האנטי וירוס שלי הפסיק לפעול... מה אני אמור לעשות??? תודה לעוזרים ויום נעים
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
איפה אני מוצא את התוכנה שמגנה עלי(אתם יודעים מה RIAA הזה) בזמן שאני מוריד בביטורנט? או לפחות את השם שלה... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי!, אני מחפש שמות של תוכנות מיקצועיות לעריכת מוזיקה, אני חושב שאני מכיר Qbase ככה כותבים את זה? יש עוד? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן מאז שפירמטתי לפני חודשיים שלושה אין לי אנטי וירוס זה יעזור אם אני אתקין עכשיו או שהוירוסים שכבר נמצאים לא ימחקו? אני לא מרגיש שיש לי וירוסים אבל לך תדע האנטיוירוס יועיל אם אני לא אפרמט ואתקין אותו?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בשעה טובה התקנתי windows xp pro x64 והתוכנת צריבה הנוכחית שלי (winoncd 6 dvd editio) לא מזהה את הצורב לעומת זאת הנרו אקספרס כן עכשיו בטח תגידי אם נרו אקסרס זיהתה תשתמש בה... אז ככה היא לא מאפשרת לי צריבת DVD ואני מודע לך שהוכנה הנוכחית שלי ישנה מאוד.. ולכן אבקש את עצתכם לתוכנה חדשה יותר שתזהה לי את הצורב במערכת ההפעלה ותצרוב DVD בדגש על כך. בתדה מראש preadator_008
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הפכתי קצת היסטרי בנושא תוכנות ריגול. בעזרת התשובות שקיבלתי כאן לא מזמןהתקנתי את Adaware והיא מצאה כמה וכמה תוכנות ריגול שהסרתי בעזרתה. בתי העירה את תשומת ליבי לרשימת התוכניות שמופעלות במחשב אצלי. מישהו יכול לומר לי אם ביניהן אכן יש תוכנות ריגול? ואם כן איך להסירן? תודה מראש
-
היי , יש לי כאן כמה סרטים , ובכל פעם שאני מנסה להפעיל אותם , הם פועלים ללא סאונד. בתוכנת Divx player החדשה זה כותב שהתוכנה לא יכולה להפעיל סרטים כאלו. ושאני מנסה להפעיל דרך Windows media player 9 & 8 זה כותב לי למטה connecting ואז הוא מנסה להוריד את ה codec והוא רושם שהוא לא הצליח , ואז הוא מפעיל את הסרט בלי סאונד. אחד הסרטים למשל , הוא בסיומת avi זה שם הקובץ : xpd-hysterical.blindness-ac3-divx.avi ניסיתי גם בתוכנת BSplayer אותו דבר... התקנתי גם את המקודד xvid למישהו יש רעיון? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
למשל יש לי הארד דיסק של 60 גיגה אז 4 ג'יגה מתוכו "שמורים" (space reserved) ובהארד דיסק השני שלי יש 40 גיגה ש3 מתוכו שמורים איך אפשר להוסיף להארד דיסק את המקום השמור? והאם זה יכול להוריד ביצועים או משהו דומה? תודה
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הודעת השגיאה הזאת מופיעה לי כל הזמן. לא יכול להגיע לחלונות רק דרך task manager- run וגם לא תמיד מצליח לא יכול להגיע לסל המחזור לבדוק אם מלא. צריך רשימת פקודות להגיע ל-קונטרול פאנל או לסל מחזור. מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך hp a4331d 20 אינץ ניסיתי להוריד לו דרייבר אבל קיבלתי קבצי inf שאין לי מושג לאן מעתיקים אותם מישהוא יודע אולי?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
מה הבעיה ? איך מטפלים בה? תודה
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכם, הדפדפן- פיירפוקס- דרש ממני עבור צפיה בוידאו מסוים, להתקין פלג אין של מדיה פלייר. הורדתי הכל טוב ויפה עד פה. כשהתקנתי, באמצע ההתקנה אני מקבל שגיאה מוזרה. צלמתי לכם אותה. סתכלו בקישור הבא: http://img710.yfrog.com/i/53356741.jpg/ התקנתי פיירפוקס מחדש. ובמדיה פלייר של מחשב עצמו לא אמור להיות בעיה [התקנתי לפני זמן לא רב את חלונות 7, והשתמשתי במדיה פלייר פעמים מועטות..] בקיצור אם יש לכם פתרון לזה בלי למצוא לי תוספות אחרות שגם תומכים במדיה.. כי שמעתי שיש ברובם בעיות. ומומלץ בעיקר מדיה פלייר. לכן בזה מעדיף תשובה . תודה יניב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-