תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש דרך כלשהי לצרף לסרט cS מוסיקת רקע, (כלומר, בזמן שהסרט רץ, רצה איתו ביחד המוסיקה). תודה למי שיסביר לי סוף סוף איך עושים את זה..
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות של פיצול על פי גודל שמגדירים בתוכנה אין פס עם הסרט כמו ב-VirtualDub או ב-Easy Video Splitter שאפשר לבחור קטע ולחתוך ?
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
> שגיאה בטעינת c:/progra~ 1/newdot ~1/newdot~1.dll-- > > המודול שצויין לא נמצא > > נא לפרט כיצד אני מונע שגיאה זו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי cs5 ובחרתי התקנת trial. והיה רשום לי שהוא מתקין איזה 300-400 מגה (<< אולי זה רק רכיב?) לאחר מכן עשיתי רישום מקוון איך אני בודק האם יש לי את הגרסה המלאה?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחסום , סתם לדוגמא את האתר WWW.APPLE.COM? סתם דוגמא כמובן אני מדבר BUILD IN בדפדפן וגם תוכנות צד שלישי
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קראו וענו: מה הבעיה? הפעלתי סרטון (של ארץ נהדרת) וזה עלה אבל הסרטון עדין רץ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
ניסיתי כמה פורטים ....מה קורה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מותקן אצלי במערכת (XP) אופיס 2003. כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ EXCEL או נכנס לתוכנה עצמה אני מקבל את ההודעה הזאת (בתמונה)... יש לי את תוכנית ההתקנה בכונן, אבל הוא לא מצליח להתקין משם. בכל מקרה אני לא מבין למה בכלל הוא מבקש ממני כל פעם להכניס את הדיסק ולעשות שוב התקנה...?! איך אני מבטל את זה ? יש דרך אחרת או שחייב את העותק של האופיס בשביל זה ... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. פירמטטתי את המחשב שלי אתמול ואני מחפש דרייברים לכרטיס מסך שלי (כמובן הכי עדכני שיש כלומר עידכון)( אשמח אם תביאו לי לינק להורדה תודה. חיפשתי כבר באתר ולא מצאתי משהו מתאים.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף שידרגתי את חבילת האדובי שלי (AI DW PS ID) לגירסת cs6 במקום הcs3 שהיה לי עד היום משום מה נראה לי שהכל עובד נורא לאט הייתי רוצה לדעת מהו המינימום שאני צריך לשדרג כדי להנות מביצועים טובים בעבודה המפרט שלי: Operating System Windows 7 Home Premium Home Edition CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Video Adapter Intel® G33/G31 Express Chipset Family (256 MB) System Memory 4083 MB Disk Drive SAMSUNG HD161HJ ATA Device השאלה היא מהו המינימום שאני יכל להשקיע לטובת עבודה מהירה להוסיף ssd 64 GB ? להחליף ל8 GB זיכרון ? (יש לי רק ש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם .! יש לי בעייה באייסיקיו אני לא רואה את התמונה שבד בחלון שיחה ואני לא יכול ללחוץ על אודות בחלון שיחה ואמרו לי שאני צריך להוריד מחדש את Adobe Flash Player 9 Activex ולעשות ריסט אני לא מוצא מאיפה להוריד Adobe Flash Player 9 Activex צריך עזרה בלמצאו קשור להורדת התוכנה תודה מראש.! אהה וניסיתי להוריד מפה ולא אצלחתי יש בעייה: http://rapidshare.com/files/84851059/Adobe_Flash_P layer_9_ActiveX.rar.html
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
זה כותב לי את זה שאני מכניס את הדיסק http://img502.imageshack.us/img502/4139/88741124zm5.jpg למחוק משו מהרג'יסטרי או מה?
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מותקן אצלי 2007 אנטרפרייז עם רישיון חוקי של העבודה. לפני כמה שבועות התחלתי לקבל התרעה על זה שהעותק אינו חוקי, והתוכנה תסומן כלא חוקית אם אני לא מתקין עותק חוקי. הורדתי איזה כלי להסרה של האקטיבציה ובאמת הפופאפ הפסיק אבל אז לאחר פרק הזמן שהתוכנה התריעה בפניו, כל הישומים "סומנו". כיום, כל ישום אופיס שאני פותח מסומן בגדול בצד ימין למעלה שהעותק אינו חוקי. איך מורידים את זה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי לאחרונה על האפשרות לשינוי ה removable media bit (RMB) כך שה USB stick יזוהה ככונן מקומי ולא כנייד [למטרות AutoRun ועוד...] רציתי לדעת האם מישהו התנסה/התעניין ומוכן לשפוך מעט אור על הפרשה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש רעיון איך לנקות תולעת בשם WORM_DOWNAD.AD? מצורף צילום מסך של ההודעה שהתקבלה מהאנטי וירוס (Trend Micro) אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפורום הזה, אבל כאשר אני במחשב שלי, מנסה להוריד את VLC, פיירפוקס רושם לי הודעת שגיאה שאינני זוכר מה היא, ואילו אינטרנט אקספלורר טוען שחתימת הקובץ לא חוקית או פגומה. במחשב של אבא שלי, הצלחתי להוריד את VLC בלי בעיות. מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול הייתה נפילת מתח בחצות. כשהמחשב עלה חזרה, הפעלתי את אימיול 0.29 שלי וכל ההורדות מקגוריות הורדות נעלמו. כשנכנסתי לתיקיית TEMP כל הקבצים נשארו שם- כ4 ג'יגה. ניסיתי להפעיל גירסה שונה של אימיול וכלום לא עזר, ניסיתי לשנות את מיקום התיקייה וכלום לא עזר. אני לא יודע מה לעשות, יש לי שם המון קבצים חשובים ואני לא רוצה לאבד שעות של הורדה. האם יש דרך לגרום להורדות להיות פעילות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בעיה שלא נפתרת לי כבר הרבה זמן: אני לא מצליח לראות וידיאו באתר ספור 5. ניסיתי המון דברים: מקדדים, פירמוט וכיו"ב. שום דבר לא עוזר. מותקן לי WIN XP + SP2 אם מדיה פלייר 11 וכיו"ב (גרסה נפוצה ברשת). שום דבר לא עוזר קבצי ודיאו מאתרים אחרים אני רואה ורק מאתר זה לט (אוהב ספורט). שכחתי לציין אני שומע קול ולא רואה תמונה. אשמח לקבל הצעות לפתרון. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אז באיזה תוסף להשתמש כדי לפתוח קבצי וידאו דרך האינטרנט....צריך את עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל אותו בכמה נגנים וכולם נתקעים ומפסיקים להגיב...
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי חשד שהמחשב שלי נפרץ אני מריץ WIN XP והעניין הוא כל כך קריטי שאני חייב לדעת מי פרץ אליו האם ישנה תוכנה או כלי מסויים או דרך כלשהיא שמאפשרת לי לדעת מתיי ואיך ומי עשה את זה . האם ישנן עקבות מסויימות שאפשר לאתר אחרי הפריצה !! !! !! !!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שהורדות נעצרות לי באופן אוטומוטי באמיול למשל יש לי קובץ מסוים שבדיוק ב-9.28 מגה נעצר (וניסיתי להוריד כמה פעמים) למישהו יש מושג? ???
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התקנתי את חיבלת האבטחה..ואני זוכר שהוא שאל אותי 3 אפשרויות...בהתחלה.. אם אני רוצה לעשות ALOW להכל..או רק לרשת..או בכלל לא.. עשיתי ברוב טיפשותי ALOW להכל..איך אני משנה את זה? אני רוצה לעשות שיהיה רק רשת חופשי כי יש לי רשת... XP PRO SP1
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
זה אפשרי להדפיס על טפט שקוף במדפסת ביתית או שחייב משהו מסחרי?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-