תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי ACRONIS TRUE IMAGE HOME 2009 ואני מעוניין לגבות ולדחוס תיקייה מסויימת על המחשב שמכילה מסמכים,סרטים ותוכנות. 1. נאמר והתיקייה שוקלת 20 ג'יגה בייט, ואני בוחר באקרוניס בHIGH COMPRESSION, כמה יצא בערך הIMAGE ? 2. אם אני עושה BACKUP PARTITION להארד דיסק 500 ג'יגה עם 250 ג'יגה תפוסים, כמה מקום הIMAGE יקח ? 3.רק בודק- בשביל לשחזר מערכת שלא עולה, אני צריך לאפשר SECURE ZONE, לאפשר STARTUP MANAGER, ואז לכתוב על הסקיור זון אימג' גיבוי מלא ? 4. האם הגיבוי אימג' של VISTA עדיף להגנה על מערכת מקריסת BOOT ? 5. האם ניתן לקחת אימג' של ACRONIS ולחלק אותו ל5 קבצי RAR עם WINRAR ? יש מניעה ? תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש אנטיוירוס חינמי לויסטה בשביל ידידה, על XP אני בדרך כלל מתקין את ה AOL AVS אבל לפי מה שהבנתי הוא ממש לא תומך בויסטה אז אני אשמח להצעות...
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני חושב שהבעייה היא ברמת תוכנה ולא חומרה לכן פרסמתי את זה פה... יש לי צורב של RICHO מהדגם הישן MP7240A ואני משתמש בNERO גירסת האנטרפרייז הקובץ אותו אני רוצה לצרוב הוא קובץ IMAGE עם הקיצור שלו cue כשאני מנסה לצרוב עם הדיסקים של LG הצריבה נכשלת כבר ב5% לעומתם בSILVER LINE הכול הולך חלק יש לי בבית 100 דיסקים של LG וחבל לי עליהם ככה שאין לי ברירה אחרת אגב ביצעתי עידכון לצורב מאתר החברה אך הוא לא הועיל... יש פתרון למישהו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש תוכנה שמתרגמת טקסט שלם מאנלית לעיברית?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsvista/default.mspx אני מתכוון לאמצע המסך. ברור שיש פה שימוש בremote rollover animation השאלה שלי היא איזה אפקט נותן תוצאה כזו? זה לא נראה לי כמו סתם משחק באופטיות.
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום התקנתי Sp1 וצריכת הזיכרון אחרי ריסטארט מטפסת ל 526 מגה לפני שעלו התוכנות אפילו יש לי ג'יגה זיכרון אבל תוך 10 דקות הוא מגיע גם לצריכה זו מישהוא אולי מכיר את התופעה?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה חופשית שמגנה על המחשב מפני פריצות למחשב ??? :'( :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני צריך לצלם כמה קטעים של כמה דקות כל אחד. כמה תעלה לי עריכה פשוטה עם אפקטים מינימליים (מעברים)? והאם יש המלצות היכן אפשר לעשות זאת. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אני מוריד אימולטור של PS2 או PS1 ואז שם משחק PS זה יעבוד לי? ואם בכלל אפשר לעשות דבר כזה איך שהוא? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך עושים שבWord כאשר אני ילחץ על רווח זה יעשה לי רווח כפול?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט כי המחשב שלי היה עם מלא בעיות, אחרי הפירמוט אחד הכוננים שלי פשוט לא נקלט כמו שצריך ואי אפשר בעצם להשתמש בו יש לי 2 הארדיסקים על המחשב: הראשון הוא 80GB והוא SATA,וזה בעצם כונן C,הוא עובד בסדר גמור ועליו יש את הוינדוס, השני הוא הארדיסק IDE רק עם 40 GB,והוא מחולק לשני כוננים-D ולE כל אחד 20 GB בערך, D עובד בסדר גמור, E מופיע במחשב שלי אבל שאני בא להכנס אליו המחשב נתקע קצת זמן עד שמופיעה הודעה: "אין גישה אל D,הקובץ או הספריה לא ניתנים לקריאה" ועכשיו זה כונן דפוק, וגם אי אפשר סתם להכנס להגדרות מאפיינים שלו או משהו כזה חוץ מזה המחשב שלי נורא נורא איטי מאז שפירמטתי ואני חושב שזה קשור לבעיה הזאת, מה אני עושה איך אני מסדר את זה? בעיה נוספת היא שהכונן דיסקי…
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בנוסף לזה שהוא לא נותן לי להקליד כתובת ישר אחרי לחיצת ctrl+t, הוא גם לא מבקש אישור לסגור את הדפדפן שיש מספר טאבים. שאני לוחץ על X למעלה, הוא ישר סוגר בלי לפתוח חלון "יש יותר מלשונית אחת פתוחה בלה בלה בלה"... מה נסגגגגגר?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ועוד איזה 100 מגה בRAM.. זה קרה פתאום ולא שיניתי כלום לפני זה.... יש למישהו הסבר? (גם פתרון יעזור )
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בכל דפדפן יש רשימת אתרים למעלה, דווקא בהכי מהיר אין וזה מחרפן אותי כשאני גולש בו. איך אני עושה שתהיה רשימת אתרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. היום התקנתי את קספרסקי מחקתי את האנטי וירוס הקודם שהיה לי (התקנתי את גירסת ההדגמה/ניסון תיקראו לזה איך שאתם רוצים) קיצר אחרי זה אני לא יכול להתחבר לאינטרנט הוא רושם לי שיש לי גירסה מוגבלת אני הסתכלתי על המודם והרוטר הכול היה תקין.. אחי היה מחובר באותו זמן רק אני לא התלחתי ניתקתי את החוטים חיברתי מחדש ניסיתי הכול קיצר לא הצלחתי להתחבר מחקתי את הקספרסקי לגמרי עשיתי RESTART ורק אז התחבר לי האינרטנט אגב ניסיתי גם לכבות ולהדליק מחדש את המחשב האינטרנט עדיין לא עלה.. למה הקספרסקי חוסם אותי להתחבר לאינטרנט.. (אני מדבר על האנטי וירוס לא הFIREWALL) אני עדיין רוצה לראות את גירסת ההגדמה למישהו יש רעינות?
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אין לי פירוול אבטחה על בינוני נמוך ביטלתי את האנטיוירוס ואין חיבור התקנתי 3 פעמים כבר במורפיוס החדש אין לי בעיה להתחבר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הבקשה שלי היא דיי פשוטה לאחר כל הורדה לעשות ריקונקט....אני כבר כמה שעות מנסה שזה יעשה את זה אוטומט...אבל ללא הצלחה...אם אמפשר שמישהו יעזור לי עם הקינפוג של זה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח WD 160GB JB ATA. בנוסף אליו, יש כונן קשיח ישן אותו הדגם רק 80GB נפח, שכן מזוהה ופועל בצורה תקינה. לוח אם ABIT NF7. הכונן הקשיח מופיע לי בתוכנה EVEREST, זוהה על ידה, אבל הוא לא מופיע "במחשב שלי"! איך אני יכול לסדר את העניין? את הכונן הישן יותר, חיברתי כ-MASTER ואת החדש שלא מזוהה חיברתי כ-SLAVE. הם מחוברים בהתאם בכבל ה-IDE. עריכה: פתרתי את הבעיה. פשוט עשיתי פורמט לכונן החדש דרך FDISK, והוא עכשיו פועל ומופיע במחשב שלי באופן תקין [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעיה עם הקאזאה - היא לא מתחברת לי לאינטרנט, פשוט רשום למטה CONNECTING ושום דבר לא קורה... מה עושים? (וכבר ניסיתי לשתק את הפיירוול)
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה עם עדכונים של מייקרוסופט לווינדוס XP כדי שאני לא יצתרך להוריד מהאתר שלהם (העדכונים לא עובדים וזה לא קשור לserial או validation tool)
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי Emule על כונן נפרד ולאחר שהתקנתי Win 7, כל הקבצים שהיו בתהליך הורדה נעלמו. הם עדיין נמצאים בתקיית TEMP אבל הוא לא מצליח לטעון אותם. מישהו מכיר את הבעיה? או איך אפשר לטעון אותם מחדש?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
רוצה לקנות אינטרנט סקיורטי מה הכי ממולץ עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה להתמודד עם כמות נכבדת של תמונות (כ-2000) רצוי שתהיה פשוטה להפעלה, שיהיה ניתן ליצור תפריט ושיהיה אפשר להוסיף גם מוסיקת רקע אני מעוניין באפשרות של כמה אלבומים שונים על אותו דיסק ולא באלבום אחד מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי תגידו,מה ההבדל כשאני מגבה עם תוכנת GHOST ובתהליך compress image אני בוחר באפשרות אחרת מ HIGH?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-