עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, לא מצאתי הסבר לאופן פעולת התוכנה. אשמח להסברים תודה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  2. היי, יש לי צורב של ASUS 1814BLT ורציתי לדעת האם יכול להיות שאם יש לי מדיות לצריבה איכותיות אז שתוכנת הצריבה תעשה בעיות? אני זקוק לצריבה מדוייקת ואיכותית ככל הניתן - האם נרו מספיק טובה? ואם לא אז על איזו תוכנה הייתם ממליצים? [עדיף תוכנה חינמית]

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  3. Started by omnius,

צריך תוכנה מיוחדת? או שלוחצים על משהו במקלדת או משהו כזה?

4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ז"א קובץ עם סיומת GIF [נגיד כמו האווטר שלי].

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by CompMaster,

קניתי מחשב חדש וצריךלהתקין RAID לפני התקנת ווינדוס .... אין לי מושג בזה... יש בדיסק את התקייה של הRAID מה אני אמור לעשות ואיך?? דחוף מדריך!!!!!!!

6. Started by VanHalen,

זז קצת לאט לא ???

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. עשיתי מדריך וידאו איך להכין משהו בפוטושופ והמדריך יוצא באיכות מעולה אבל וגם מתי שאני שומר אבל אחרי שאני עושה משהו באיזה תוכנת לעריכת וידאו : Camtasia Studio 3 Vegas 6.0 Windows Movie Maker ועורך או שניסיתי רק לפתוח דרך התוכנות ולשמור אז האיכות יורדת ניסיתי לשמור בכל מיני פורמטים בתוכנה Vegas ששם ערכתי בעיקר אבל זה אותו דבר שמרתי בפורמט AVI תודה מצורף חלק מהסירטון שתראו את האיכות הפגוע...... והתמונה זה מה שעשיתי לזה מדריך הורדת חלק מהסירטון http://www.rar.co.il/files/Rar-1128720336.rar למה מיועד המדריך http://www.cya.co.il/up02/05/10/08/6zer4Untitled-1.jpg

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אם תכנסו למשחחק סוניק ותבחרו דמות אתם תראו רגיל אצלי לא רואים הכי טוב לא יודע מה השתנה וזה על HIGH. http://www.freeworldgroup.com/games/sonic/index.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ידידה שלי שלחה לי תמונה והיא היתה הפוכה (כאילו צילמו מהצד) וכשאר הפכתי אותו האיכות ירדה בהרבה! איך אני מסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by shahar75,

החלפתי מחשב לאחרונה. במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. ניסיתי לבצע לכידה ממלצת הוידאו באמצעות Roxio 2011, Adobe CS5, Windows Movie Maker. התוצאה אינה טובה. האם מדובר במקודד חסר ללכידה? במחשב הקודם השתמשתי ב-Klite שטרםהתקנתי במחשב החדש (לאור אזהרות באתר זה).

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. החלפתי מחשב לא מזמן (לאחר התייעצות כאן). המעבד הוא i7 950 הלוח הוא Gigabyte GA-X58A-UD5 6 גיגה זכרון. כרטיס מסך GT220 1gb. במחשב הקודם שהיה בן 6 שנים ביצעתי לכידה ממצלמת וידאו דיגיטלית באמצעות Firewire. במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. התופעות האלו לא קרו במחשב הישן. איפה יכולה להיות הבעיה? אותן תוכנות, אותו ציוד ורק מחשב שונה...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by shahar75,

אני מעביר סרט שצילמתי בקלטת דיגיטלית, באמצעות firewire לכרטיס Geforce GT220 1gb. כשאני פותח את הסרט ב-Windows Media Player הוא נראה באיכות טובה, אבל כשאני פותח אותו ב-Roxio Creator 2011 או ב-Power Director 8 או אפילו ב-Adobe Premiere Pro CS5, איכות התמונה בעייתית. התנועות נראות כאילו ישנם פסים על האיברים, ישנה "עודף" חדות והכל נראה מגורען. ביצעתי את הלכידה עם כל התוכנות הנ"ל וגם עם \Windows movie Maker והתוצאה זהה: ב-Windows Media Player התוצאה תקינה, אך בתוכנות ובצריבה על דיסק האיכות גרועה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  13. Started by marinazl,

רכשתי מחשב חדש (מעבד אינטל core i5 2400 3.2GHz, s1155, 6MB, GPU core, Tray ולוח אם של ASUS P8P67 S1155 ), הגדלתי את התשתית ל 12Mb ואיכות וידאו בסקייפ עדיין גרועה (בשיחות לחו"ל). מה ניתן לעשות בנידון? האם מצלמת HD איכותית תפתור את הבעייה? קראתי שיש תוכנה בשם:Force Skype HQ/HD Webcam Video אבקש לחוות דעתכם המקצועית תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Yung_man,

ברצוני לרכוש סורק עם קורא שקופיות/נגטיבים. רציתי לדעת מהו הגודל המתקבל כתוצאה מסריקה כזו , והאם היא איכותית, ברמה של קובץ RAW או JPG מתקדם. תודה! אורן.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. אני כבר יותר משבוע מחפש את הגרסה הזאת בכל מקום אפשרי גוגל ,קאזה,פורומים , מיול עצמו ועוד עוד ולא מצאתי את הגרסה הזאת שמעתי שהיא הכי מהירה ולכן אני כל כך רוצה אותה אז אם מישהו יכול להביא לי לינק ישיר או לשלוח לי את זה ב icq cceav תודה מראש

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. יש לי כמה מניות שאני מעוניין לראות אותם קבוע על שולחן עבודה ואת העדכונים של המניה בלייב, איכן אני משיג פס מידע כזה? אני בטוח שיש רק לא יודע איפה למצוא.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  17. שלום, נכון יש את הסמל הזה של החמור אחרי שממזערים את האימיול (זה שליד השעון למטה..) אז איך אני יכול לשנות את הסמל הזה לסמל אחר? תודה רבה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by TNT,

איך אני יכול ליצור BOOT CD עם כל מיני תוכנות שאני רוצה שגם יהיו על הדיסק.? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש כאן רשימה אבל אני לא יודע מה עובד טוב עם עברית. https://www.makeuseof.com/tag/time-management-gets-easier-8-google-calendar-alternatives/

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מחשב יד-שניה די ישן בסכום נמוך, אבל בכל זאת לבדוק אותו לפני הקניה עד כמה שאפשר. אילו בדיקות אפשר לבצע ובאילו תוכנות? (כמו בדיקות להארד דיסק, לזכרון, למעבד...) תודה!!

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  21. קניתי SSD בקנייה הקבוצתית ואני מעוניין להתקין עליו את מערכת ההפעלה. בפעם הקודמת התקנתי דרייברים מהדיסק (התנתק לי האינטרנט ולא היה לי כוח לחכות). עכשיו אני רוצה להוריד דרייברים מתאימים, מכיוון שיש מספר (שניים) אפשרויות להורדה וגם לדעת אילו לא חיוניים. המפרט בצד בנוסף ל-MICRON C400. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3855#dl מערכת WIN7 64X. אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by HeaT-SinK,

הגדרות האופטימליות והכי טובות למהירות ההורדה?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by sigma,

אילו הגדרות עדיפות באופציית איחוי אוטומטי ? האם עדיף איחוי שבועי או יומי ? " " " מקבילי או טורי ?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  24. חוץ מבדיקת וירוסים, ספייוורס ועדכונים. אתם עושים בדיקות של טמפרטורה? של הכרטיס מסך, לוח אם או מעבד? כל כמה זמן? עם איזו תוכנה מומלץ לבדוק את זה? אתם בודקים באיזו מהירות המעבד שלכם עובד? עד כמה חשוב לקרר AMD? אמרו לי שגם ככה הם לא מתחחממים.. חשוב לקנות גופי קירור או שמארז נורמלי יספיק ? בהתחשב בשימוש שאני עושה למחשב (פוטושופ, MACROMEDIA FLASH, קצת עריכת וידאו וסאונד, אינטרנט אימיול וזהו בערך..) אתם בודקים כמה אחוז CPU או זכרונות תפוס ? עם איזו תוכנה? איזו תוכנה הכי מומלצת מבין הבאות: AIDA32 SANDRA2005 MEMT32 3DMARK2005 למה כל אחת משתמש? יש עוד תוכנות טובות יותר או באותה רמה? תשתדלו לענות לי על כל השאלות גם אם זה קשה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים