תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר ניסיון כושל של ידידה שלי להוריד קובץ מסוים לאיזה תוכנה במחשב שלה, היא חטפה וירוס או תולעת די מעצבנת. הבעיה נוצרה לאחר ניסיון פתיחת הקובץ. דבר ראשון היו קיצורים לאתרי פרסומת על ה desktop ו ב startmenu, אם מפעילים iExplorer, ב enter הראשון הוא מתרסק פותח פופאפ שאומר שהמחשב מודבק בוירוס חזק וללחוץ ok כדי להוריד תיקון, כמובן שלא ניסיתי, ו בעזרת alt f4 חיסלתי כל פעם מחדש את הדף. עשיתי סריקה, עם spywareblaster, והוא מוצא כל פעם כמה קבצים מודבקים אבל לא את הסורס המקורי. הוא מצא משהוא בשם smitfraud, וכנראה שיש בזה משהוא כי גם האתר שנפתח כל פעם (הפופאפ) מנסה לשלוח אותי לכתובת שמתחילה ב smit משהו. ד.א. גם avast ו adaware "נכשלו" יצרתי קובץ של Hijackthis, אז אם מי…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא להתבייש להגיד את האמת הלכתי על סיגון שחור צהוב אדום... תוכן הכותרת Devil שטן מזיר אדום בכל העינין זה האתר http://kobi.zapto.org תגובות חברה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שבכותרת, אני צריך לצרוב סרט על דיסק DVD. איך אני צורב את זה ככה שזה יעבוד על כל נגן DVD רגיל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד מסוג: ibm thinkpad r40e איך אני מפעיל/מכבה/שולט על הבלוטוס שלו?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מצגת תמונות ,כשברקע אפשר להכניס קיבצי מוזיקה. ואם יש אפשרות ליצרוב את המצגת המוכנה ל-vcd (ע"י המרה של הקובץ או כל דרך אחרת). תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שתמיר גם שירים שהשם שלהם בעברית ושאני אוכל לשים כמה שירים להמרה שאני רוצה בלי הגבלה של איזה 50 שירים כל פעם
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
-
אני צריך תוכנה שפותחת אתרים לא לפי הצורה שלהם אלא לפי התוכן כמו ftp אבל לאתרים רגילים. לדוגמה אם נגיד אני מכניס את האתר של וואלה אני רואה ספרייה ראשית את וואלה את כל הקבצים שיש שם ורואה ספריות משניות ואז נגיד אני לוחץ על ספריית עסקים אז אני רואה את כל הקבצים ששם ואת התתי ספריות של זה... זה נראה כמו ftp אבל של אתר רגיל יש כזה?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
סבבה, החלטתי לעשות מעשה. מלא זמן אני רוצה שתיהייה רשימה של תוכנות לעריכה גראפית. שתיהייה בראש פורום הגראפיקה במצבSTICKY. אז אם מנהל הפורום רואה את זה, אולי הוא יכול לSTICK HTIS בקשה?... חוקי התרד : 1) נא לצרף לכל תוכנה לינק לאתר בית + רישיון (חופשי, שיתופי) 2) בקשה בלי להספים, אנחנו רוצים תרד נקי... 3) אני אוסיף את כל התוכנות שירשמו לשדף הראשי, כך שלא יהיה צריך לדפדף כל פעם לדף האחרון... תוכנות : wings 3d : תוכנה מעולה לעריכת תלת מימד. מ-ע-ו-ל-ה. : www.wings3d.com : חינם. - 3d Canvas : תוכנה מעולה לאנימציה תלת מימדית : http://www.amabilis.com/downloads.htm : חינם. - The Gimp : תוכנה לציור דו מימדי. פרויקט לינוקס פתוח. אחלה תוכנה : http://www.gimp.org/ : חינם - Zbrush 2 : …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
א. באופיס הרגיל יש אפשרות שכותבים באנגלית אז זה עושה אוטומטית שהמילה תתחיל עם אות גדולה או קטנה, איך עושים זאת באופן אופיס? ב. יש אפשרות לכתוב מעל מילה? (לדוגמה אני כותב משהו באנגלית ואני רוצה מעל המילה שאני לא מבין לכתוב פרוש בעיברית-בפונט מוקטן).
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לצרוב ולעשת BOOT MENU ולבחור איזה תוכנה להעלות קודם התוכנות עצמן נורא קטנות ואני לא רוצה לעשות לכל אחת דיסק בניפרד. יש לי 3 גרסאות 9.3 9.5 9.6 כל אחת תופסת אולי 120 מגה אפשר לצרוב אותן ואחרי זה להעלות כל אחת בניפרד או שכל אחת מהן צריכה דיסק משלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי דיסק שמחולק ל - 3 מחיצות כשאני מנסה לשנות את הגודל של אחת מהן עם PartitionMagic אני מקבל הודעת שגיאה והפעולה אפילו לא מתחילה. בהתחלה עבדתי עם PartitionMagic Pro ואחרי שלא הצלחתי לשנות את הגודל החלפתי את הגרסה והתקנתי את PartitionMagic 8.0. גם שם קיבלתי הודעת שגיאה שלא אמרה לי הרבה - error #11019. אני רוצה לציין שלא נראה לי שיש בעיה בתוכנה כי הצלחתי בעזרתה לאחד שתי מחיצות בדיסק אחר. יש לכם רעיון למה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עושה העתק בגוגל וכשאני עושה הדבק על אתר אחר הוא לא מדביק לי במחשב עצמו אין את הבעיה הזאת אני משתמש בie8 וגוגל כרום
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר פונטים של guttman שככלהנראה הגיעו עם תוכנת אדובי אילוסטרייטור CS3 המותקנת אצלי במחשב. חיפשתי את הפונטים הנ"ל במחשב ע"מ להעביר אותם לספריית הפונטים הכללית של תוכנות אדובי כך שאוכל להשתמש איתם גם בתוכנות הנוספות שיש לי (פוטושופ פלאש וכו') אולם ללא הצלחה. האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את הגוטמן האבוד? אשמח לעזתרכם
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
Text Textקיבלתי דואר מאתר חברה, אם כל מיני הצעות לרכישת מוצרים וכו. הבעייה היא שהתמונות לא נפתחות כלל מופיעים לי ריבוים עם איקס אדום במרכזם וזהו. מי יודע מה הבעייה? תודה מראשTextTextText
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
-
אני צריך מודל של גלג למכונית עם מגנזיום פשוט\או בלי ל MAYA. למישהו יש אחד (ה-3 האחרים, עליי ;D )?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שיודע ומי שלא ניתן לפרוץ ממש בקלות לשרתי IIS, אלא אם כן מתקינים את העדכונים לסוגיהם. חיפשתי אצל מיקרוסופט ולא מצאתי... מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול להוריד את העדכונים? אני ממש לא רוצה שמישהו יפתח אצלי פאב ויעלה לי דברים. הIIS מותקן על חלונות XP. אז.. תודה. MOOMOO
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, התקנתי את האימיול החדש (5) ויש לי סרוויס פאק 1. יש לי בעיה - כל שרת שאני מתחבר אליו שולח לי אזהרה: אזהרה Razorback 2 (195.245.244.243:4661) - CP949 (Korean locale) filenames converted to Unicode UTF-8. Please use an Unicode ready client ואחרי כמה דקות הוא מתנתק מהשרת (זהו ראזורבק 2, אבל זה קורה בכל שרת). מה מקור הבעיה? ואיך פותרים אותה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
עד איזה יחס שיתוף אני אמור לתת לפני שאני מוחק קובץ?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ממצב אנשים יש לכם אולי מושג איך להעביר כונן קשיח שעובד על FAT32 לNTFS מבלי לאבד את מה שיש עליו? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם זה שוב אני, אוקי אז ככה: מאז שמחקתי את קאזה בעקבות המצאותה כ-ADWARE BUNDLE בתוכנה החדשה של מייקרוסופט הבטא, שמוצאת כל מיני זבלים במחשב, אני לא מוצא תוכנה נורמלית אחרת להורדת שירים מהאינטרנט. חיפשתי בהמון נושאים חרשתי איזה 14 עמודים של כל מיני תוכנות והצעות אבל שום כלום אני לא מוצא שום דבר, ואני לא משתמש באימיול ולמרות שניסיתי את WINMX המאגר שלה דל ואין בה הרבה משתמשים ככה שבתכלס לא מצאתי תוכנה דומה לקאזה שתתן לי להוריד שירים כמו שצריך מהאינטרנט. בבקשה תעזרו לי למצוא תוכנה אחרת או אם למישהו יש קאזה בלי כל הזבל שהיא מתקינה איתה אני מאוד אשמח לקבל את זה, מודה לכם מקרב לב, דודי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-