עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eninyo,

שלום, אני מנסה ללחוץ על לינק של קובץ ASX ואני לא מצליח לשמוע אותו. זה קובץ של שידורי רדיו באינטרנט. הינה דוגמה: http://www.oranim.ac.il/radio.asx התקנתי את חבילת KLITE אבל עדיין לא מתליח לשמוע. יש לי BSPLAYER וגם ווינדוס מדיה פלייר 11. מישהו יודע איך גורמים לקובץ הזה להשמע? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  2. באיסיקיו החדש יש devils - תמונות כאלה בצד שנועדו לייצג משתמש...... עכשיו איך אני שומר devil של סתם מישהו מהרשימה?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by hagay21,

אני רוצה לשמור את כל מה שאני רואה במצלמה של חבר איך ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  4. Started by tal_levi1000,

אני רוצה לפרמט את המחשב ואין לי כח להעתיק את כל המועדפים שלי ואחר כך להכניס אותם אחד אחד יש איזה דרך להעתיק אותם לקובץ? (חוץ מלהעתיק את הכתובות של כולם אחד אחד - כמובן) תודה

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  5. אני הולך לפרמט בקרוב את המחשב ,רציתי לדעת איך אני מגבה את ההיסטוריה של השיחות.(?)

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  6. שאלה לי אליכם??? איך אני שומר את כל המועדפים שלי בצד למקרה של פירמוט ??? הדפדפן הוא FIREFOX ....תודה.

7. אני עומד להחליף מחשב ואני רוצה להשאר עם כל המיילים שהיו לי ושמרתי במשך הזמן במחשב הישן. איך עושים זאת? האם יש תוכנה שיודעת לעשות זאת?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by limi1,

יש לי את התוכנה Adobe Premiere Pro 7 אני מצליח לערוך אך איני מצליח לשמור את הקובץ בפורט של צפייה בסרט כגון: AVI או MPEG וכו' מה הפעולות שעלי לבצעה לאחר העריכה כדי לשמור את הסרט בפורמטים הנ"ל. תודה מראש לירון

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  9. היי ניסיתי לשמור את המיילים אבל לא מצאתי שום דרך , אשמח לקבל עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by itaysk,

אני רוצה לפרמט ואני צריך לשמור את כל המכתבים שלי

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by tgen,

יש לי מסמך PDF של Acrobat Reader אני רוצה לסובב אותו ולשמור אותו ככה אבל כתוב לי שבגרסא החינמית אי אפשר לשמור מסמכים... התקנתי את הגרסא המלאה ומשום מה גם שם האפשרות SAVE מבוטלת ולא ניתן לשמור מסמכים... בדקתי את אותו מסמך והוא לא "קריאה בלבד"! מה יכולה להיות הבעיה? למה אני לא מצליח לשמור את המסמך?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by adlanm,

;D

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by PingLOst,

למשל סרטון מהלינק הזה: http://mofa.msn.co.il/programs.asp?iGlobalId=6

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  14. יש לי סרט של בלוריי ריפ ואני לא רוצה להרוס את הרזולוציה . יש דרך להדביק כתוביות עם אותה הרזולוציה בלי לגעת בה?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by moshiko69,

שלום, קבלתי כמות גדולה של תמונות (50 תמונות לערך) למייל (המייל הוא: OUTLOOK OFFICE) רציתי לשמור את התמונות על ה HD. אבל זה מצריך לעבור על כל התמונות (אחת אחת) האם יש אפשרות לשמור את כולם במכה אחת במקום לעבור אחת אחת?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. שלום לכולם איך שומרים קטעי וידאו מיו טיוב למחשב ככה שכדי לצפות לא צריך חיבור לאינטרנט? אודה לכם על העזרה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. כלומר אם יש שיר של 5 ד' אני רוצה שהוא יהיה 4:30 ד'

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. האם קיימת דרך לשמור שיר שרץ ביוטיוב למחשב? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by אישי555,

ובבקשה אל תציעו ללחוץ על print screen כי זה עושה עם פחות איכות

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Bvlgari,

יש לי מדיה פלייר 11 ואני לא יודע איך שמים כתוביות.. תעזרו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Bvlgari,

כותרת

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by 3d7,

הורדתי כמה שירים בפורמט MP3, ובמקום האייקון של Winamp יש להם תמונה גדולה ויפה של הסינגל. אני משתמש בWinamp 5.52. יש שם טאב Artwork. ניסיתי ללחוץ על Download Art, אבל הוא לא מוצא כלום. כשלחצתי על Load Artwork ובחרתי קובץ jpg, אז הוא העלה אותו אבל לא שינה את האייקון של הקובץ. איך עושים את זה? :s05:

• 13 תגובות
    • 17.5k צפיות
  23. Started by FIRE-KID,

איך שמים תרגום במדיה פלייר? תודה בבקשה לא להמליץ על שום תוכנה אחרת אני חייב בתוכנה הזאת...

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by kobibo,

איך תוכנת האנטי וירוס של Mcafee 9.0 ? למישהו כבר יצא להתקין אותה ?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים