עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. תודה..

3. אני רוצה להגדיר כ"דף הבית" את האתר: http://www.google.com. כל פעם הוא משתנה באופן אוטומטי לכתובת: http://hipus.agora.co.il/. זהו Mod דיי דפוק של Google. אני מעדיף את המקורי (בכתובת הראשונה שהצגתי). איך משנים את זה בצורה סופית? אני עובד עם Win 7 pro באנגלית, ועם דפדפן Firefox 3.6.25. תודה מראש ולילה טוב, dr70

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by NOVA,

אני חושב שדי ניסיתי הכל. אני משתמש בגרסא האחרונה: 5.5.10.20.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  5. התקנתי office 2013. מאוד מציק לי שהמסגרת לבנה, זה יותר מדי בהיר מבחינתי. מישהו יודע איך ניתן לשנות את ערכת הנושא הזאת? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by 1nstall,

היי אני התחלתי לעבוד בזמן האחרון בפוטושופ, ומצאתי את המדריך הזה: http://negetiv.net/index.php?option=content&task=view&id=66&Itemid=26 וכתוב שם בשלב השני לצבוע רקע, אז איך אני בעצם צובע רקע<? (על מה אני צריך ללחוץ?) תודה מראש Install

7. Started by itaic,

שלום כאשר אני מוריד קובץ ווידאו באימיול ומנסה לעשות לו "תצגוה מקדימה" נפתחת לי תוכנת הסרטים MV2PLAYER אך פשוט לא מראה שום סרט. מה הבעיה? תודה

8. אני חושב שהבנתם את השאלה שלי מהכותרת 8)

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by Black_eagle,

שלום יש לי סרט מסווים בכמה חלקים שהוא בפורמט VOB איך אני צורב אותו על דיסק DVD? תודה

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  10. ^ כשרק קובץ מסוג sfv וקבצים עם סיומת ממוספרת מופיעים? תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by parker8,

אני מתכוון לא לאימג רגיל כמו-ISO אלא אימג' של MDF+MDS. ניסיתי לצרוב באלכוהול 120% אבל אני לא מצליח.... מישהו יכול לתת לי פיתרון בתוכנה אחרת או איך צורבים באלכוהול 120%? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  12. כי כשצורבים בנרו הוא לא נותן אפשרות לסדר את הטראקים לפי הסדר שאני רוצה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אני צריך לצרוב דיסק שאחד הקבצים יותר גדול מ 2 גיגה , אני צריך לצרוב את זה כבוט , כאשר אני מנסה לצרוב אותו זה כותב לי הודעת שגיאה שאי אפשר לצרוב את זה כי הקובץ הוא מעל 2 גיגה איך אני עושה בנרו שאאני אוכל לצרוב אותו בכל זאת כבוט תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  14. צריך עזרה-יש לי סידרה שאני רוצה לצרוב כנסו בבקשה יש לי את הסידרה הקוסם מארץ אוץ ואני רוצה לצרוב את זה לדי וי די שאני יוכל לראות ושהמכשיר יוכל לזהות את זה כי בעבר צרבתי וזה לא זהה אולי יש דרך אחרת בנירו לצרוב את כול הפרקים האלה ולראות זה 52 פרקים ישמח עם תוכלו להגיד לי מה לעשות בכבוד רב eliran23

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  15. איך צורבים בנרו מוזיקה בלי ההפסקה של 3 שניות בין שיר לשיר?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by zodiac,

עד היום צרבתי בwinoncd אני מעניין לעבור לנרו בעקבות המלצה. 1 יש הפניה להסבר מפורט על התוכנה בעברית? 2 והאם היא אכן יותר טובה מ-winoncd?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by rani,

איך אני צורב קובץ ISO (ווינדוס ויסטה RC1) על דיסק DVD אני יוכל לעשות ממנו BOOT? ???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by תושב העיר,

יש לי את התוכנה CD BURNER XP כדי לצרוב סרט על דיסק DVD צריך לבחור באופציה "דיסק נתונים" או "דיסק וידאו DVD" ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם! סליחה על הבורות, אבל עד עכשיו צרבתי קבצים (גיבוי ולא העתקת דיסקים) עם הצורב הישן בעזרת תוכנת DirectCD, שבה אפשר לצרוב קבצים ממש כמו שמעתיקים אותם לדיסקט ואח"כ שהדיסק מלא סוגרים את הדיסק. במחשב החדש (תגידו מזל טוב ), יש צורב חדש של TDK שבא עם תוכנת Nero 5.5.8 ורציתי לדעת איך אפשר ב-Nero לצרוב באותה הצורה שצרבתי בעבר עם DirectCD. אני לא מעוניינת להעתיק דיסקים שלמים, אלא כל יום לגבות את הקבצים שלי (שתופסים פחות מדיסק). בתודה מראש לכל העונים!!!

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. יש שיטת צריבה שמאפשרת להכניס הרבה שירים בדיסק אחד, איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 6.9k צפיות
  21. Started by naoriko,

אני נכנס לנרו עכשיו יש לי 3 אפשרויות VCD,SVCD,וDVD ויסידי ואסויסידי אין לי בעיה אני רק רוצה דיוידי להשים כמה סרטים בדיסק שיפעלו שאני מכניס סרט הוא נותן לי הודעת שגיאה רשימה של קבצים כמו VOB,IFO וכולי....וניסיתי להוריד תוכנות שהופכות סרטים לקבצים האלה ואין אי אפשר איך אני מסדר את זה שאני יוכל לצרוב???? בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. ויש לי צורב דיודי אחד :yelclap: הא ושהדיסק שנצרב יעבוד בדודי

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  23. Started by liatlala,

הורדתי משחק ל XBOXואני צורבת בתוכנת ImgBurn הצריבה עברה תקין אבל לא ניתן לשחק ואז שמתי לב שיש קובץ README מצורף לקובץ במחשב שרשום כך: This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification מה זה אומר ? אני מקוה שאני בפורום הנכון עם לא תפנו אותי בבקשה אליו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  24. יש לי דיסקים של DVD 4.7 אני רוצה לצרוב משחק שהורדתי שהוא שוקל 4.9 או 5+ פלוס איך אני צורב את זה? חוץ מהדרך של לקנו תדיסק של 9 ג'י'גה שזה ממש לא פתרון. אפשר לחלק אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים