עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כל כמה שעות, אני צריך להזין מחדש את הסיסמא של - eBay. נמאס לי. אפשר לעשות שלא אצטרך להקיש את הסיסמא, אלא להיכנס אוטומטית תמיד?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  2. שלום שאני פותח את הIE זה פותח לי את הדפדפן בחלון קטן איך אני עושה שזה יפתח קבוע על חלון גדול? תודה

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. לא משנה, לא הולך לי היום כלום, אני ממש מטומטים היום, לחצתי על הDATE שם וזה הסתדר, אני הולך לקחת איזה כדור...

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  4. שלום, חבר סיפר לי שאפשר לגרום לווינאמפ לעשות "העברה" בין שיר לשיר. זה נכון? איך עושים את זה? איזה גירסה צריך? תודה. יונתן

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by nadav1379,

אני רוצה לצרוב סרט אם nero אבל שאני עושה את זה זהעושה לי את הסרט אם שוליים למה זה ואיך אני יסדר את זה? הסרט רגיל לפני הצריבה אם שוליים רק מתי שאני שם אותו בנרו זה משנה לי את זה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by tigerex,

מישהו יודע? אני חייב לדעת איך ואני מסיים את הדמות שהראיתי לכם

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  7. שמי שמקבל את המייל יראה בעמודה של שם השולח את השם שלי. (זה בשורה של שורת הנושא של המייל)

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  8. איך עושים שתוכנה תפעל אוטומטית עם הדלקת המחשב , אם אין בתוכנה עצמה את האפשרות הזאת...? הכוונה שהקובץ exe ידלק עם הפעלת המחשב...

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by hag911,

יש למישהו תוכנה איך לחבר תרגום וסרט?! תודה..

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by LazyBoy,

http://www.microsoft.com/windowsvista/default.mspx אני מתכוון לאמצע המסך. ברור שיש פה שימוש בremote rollover animation השאלה שלי היא איזה אפקט נותן תוצאה כזו? זה לא נראה לי כמו סתם משחק באופטיות.

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  11. כמו הכותרת תמיד עיניין אותי האם זה באמת מגן על המחשב או שזה סתם דרך לקחת כספים כאילו כשה אני מוריד קובץ עם וירוס זה עושה משו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הבעיה הזאת מופיעה בOPERA.בשועל (דפדפן ) היא כלל לא נשמרת וכאשר אני ניכנס למחרת כאלו לא עשיתי אותה . האם זה קשור להקצאת זכרון לקאש וכאלה?נדמה לי שמתישהו הגבלתי.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  13. הורדתי מהמחשב קבצי שמע בפורמט WMA. ניסיתי להמיר אותם ל-MP3 ולא הצלחתי. מכיוון שבהתחלה לא קלטתי שהם מוגנים ניסיתי תוכנות שונות להמרת הקבצים אך ללא הצלחה. רק כאשר ראיתי שאף תוכנה לא מצליחה להמיר את הקבצים הבנתי שמשהו בקבצים לא תקין. פקטי הקובץ נראים כך: http://www.zix.co.il/images/z-1139845347.JPG בחיפוש באינטרנט ראיתי שהמליצו על תוכנת AnyDVD כתוכנה שיודעת לעקוף הגנות כאלו אולם התוכנה דורשת את המידע על דיסק ולא הצלחתי לצרוב את הקבצים מכיוון שהם מוגנים.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  15. וואלה לא מצאתי.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by גליטו,

נסיתי לפתוח את הפורטים לבד אבל אני לא מצליח ...התקשרתי לספקית האינטנט כדי שיפתחו לי את הפורטים והם רצו שאני אתן להם מספר של איזה פורטים לפתוח כאילו של איזה תוכנה ... איך אני יודע איזה מספר או מה שזה לא יהיה שייך לתוכנה שאני רוצה איפה זה רשום ? חפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי ואני לא יודע איפה לחפש שם .. אני רוצה לפתוח את הפורטים של האימיול utrronrt bitrronet תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  17. בפורמט MPEG 2 התמונה לא נפתחת על כל המסך (יש שוליים שחורים מלעלמה ולמטה ) ההגדרות שם הם HIGHT 768 WIDHT 576 4:3 מה צריך לשנות כדי שהתמונה תפתח על כל המסך ?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. אם סתם פותחים את הקובץ אז נפתח רק העמוד הראשון. איך ניתן לראות את השאר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. למישהו יש מושג ? בד"כ אני פותח את הראשון והוא כבר מחלץ את כל השאר. הפעם לא מצליח לי. תודה מראש לעונים.

20. Started by pes7,

הורדתי משחק ירד לי מלא קבצים כאלה מה עושים כדאי להתקין תמשחק? כתוב לי שהקבצים מסוג flt והורדתי מתוכנה µTorrent

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ben060,

יש חלונות שנפתחים בגוד מינימלי או משונה אני רוצה שהחלון של ה IE או כל דבר אחר יפתח תמיד בגודל מלא מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. כפי שידוע לכולנו, כל חלון נוסף ב-IE שנפתח (SHIFT+קישור) מופיע תמיד עם כל התפריט למעלה וצריך ללחוץ F11 להגדיל אותו. האם יש דרך שהוא ייפתח כבר מלא וללא הלחיצה? ודבר נוסף : האם אפשר שהחלון הנוסף ייפתח ברקע ולא בחזית? כשאני פותח כמה קישורים מדף אחד אני חייב ללחוץ על ALT-TAB שוב ושוב לחזור לדף האבא. מאד מעייף...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. עזרתכם הטובה תזכה למצווה אני משתגע. באחד המחשבים בבית שהתקנתי את האקספלורר החדש אני מקליק קליק ימני על כל לינק ובחלונית אופציות נמצאת גם אופציה לפתוח את הלינק בחלונית חדשה אבל משום מה במחשב הנייד כאשר אני מבצע את אותה פעולה אין לי את האופציה של חלונית חדשה רק את האופציה של פתח כאן או פתח בחלון חדש. מחקתי את האקספלורר והתקנתי מחדש וכלום לא עוזר וזה משגע אותי. רועי כמובן שהאקספלורר האנגלית והתירגום החופשי הוא שלי

• 5 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים