עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אמתי,

צריך דרייבר ללוח אם ומישהו שיסביר איך להתקין אותו טוב ?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  2. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by katia,

אני לא מצליחה להתקין את מצלמת האינטרנט שלי כל פעם שאני מתקינה מופיעה לי אם אני עושה המשך למרות זאת הוא מסיים לי את ההתקנה אבל כשאני ניכנסת למצלמה זה כותב לי THIS IMAGE CANNOT BE PREVIEWED PORPELY המצלמה של חברת XCOM

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by NIRAN,

עשיתי את המבחנים שם וקיבלתי 4455 זה טוב לא טוב ואיך מפרשים את זה?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  5. יש לי מקלדת מדגם לוג'טק WAVE יש לי בצד שמאל מקשי ZOOM בXP הם עובדים אך בWIN7 לא. ובהגדרות הם בכלל לא מופיעים, יש אפשרות לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הורדתי סרט DIVX כפומט AVI ואני פותח את זה בכול תוכנה אפשרית יש כאלה שלא פותחים ויש כאלה שפותחים רק לא מראים את המסך או מראים מסך בלי הסרט!!! דיייי אני משתגע פה הורדתי כול תוכנה אפשרית בבקשה אני מתכנן לעזרה!!! אני גם צריך מקודד ואין לי ולמשל התוכנה Divx Player אין באפשרות לפתוח תרדום.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  7. היי היתה לי בעבר תוכנה חמודה שנתנה לי הרבה מידע לגבי הדיסקים הקשיחים שלי כמו כמה זמן הם פועלים כבר או כמה בלאי כבר יש להם ועוד כל מיני דברים מענינים... יש לכם מושג מהי או איך קוראים לה? או אפילו תוכנה דומה? תודה..

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  8. שלום, יש לי כמה בעיות במחשב שממש הייתי שמח להפטר מהם. בעיה ראשונה: נגיד אני רוצה להתקין משחק אני שם דיסק 1 של המשחק אחרי שזה מבקש תדיסק השני של המשחק אני מוציא תראשון ושם תשני ברגע שהסידירום נכנס זה עושה לי שגיאה מעצבנת כזאת של "אין אמצעי דיסק בכונן F אנא הכנס את הדיסק STARCRAFT CD1" ולמטה יש 3 אפשרויות התעלם בטל ונסה שנית. מישהו יודע איך מעיפים את זה? בעיה שנייה: יש לי 40GB שטח אחסון במחשב. זה מחולק לשני כוננים C ו D בכל אחד 20. כשאני בודק כמה מקום בשימוש וכמה פנוי זה מראה לי בכונן C: בשימוש: 17GB פנוי: 3GB בכונן D : בשימוש: 13GB פנוי:7GB כשאני מנסה לבדוק איפה מאוחסנים דברים גדולים כל כך אני לא מצליח למצוא. זה יענו כל כך הרבה מקום סתם תפוס אני לא יודע איזה תיקיות או …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tomz,

אני מוריד דיי הרבה סרטים, אבל הרבה יותר נוח לראות בטלויזיה, רציתי לדעת אם יש תוכנה ממש טוב שתשאיר את האיכות של הסרט על רמה גבוהה שתהפוך אותו ל VCD תודה מראש

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by yuvyuv,

אז ככה... יש לי קובץ עם סיומת bin שאמור להיות משחק בגרסת ISO, למישהו יש מושג איך אני אמור לצרוב את זה ? אם אפשר אז גם תפרטו קצת... ואני חייב את זה ממש חדוף למקסימום עוד שעתיים. אני עובד עם NERO ועם ה- RICOH MP7163A (X32 X16 X10)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by visitor,

מחר יגיע המחשב החדש ויש לישאלה -יש לי דיסק קשיח של 80 גיגה לווינדוס ועוד שניים של 250 שעובדים ברייד 0. איפה כדאי להתקין את התוכנות אם המחשב עובד ברייד? על ההוא של הווינדוס או על הדיסקים של הרייד? תודה

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by overload,

הבעיה היא כזאת: השאלה היא איך אני מוסיף אותה ל exclude list? איפה זה נמצא בהגדורות?

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  13. שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים. אחד נמצא בחדר שלי, מחובר לרשת ואיתו אני עושה את מרבית העבודה. השני, מדיה סנטר שמוצב בסלון, משמש אך ורק לצפייה בסרטים, ולא מחובר כלל לרשת. כאשר יש לי צורך להעביר תכנים בין המחשב בחדר לבין המדיה סנטר, אני מעתיק את המידע לכונן חיצוני, ומשם מעביר למדיה סנטר. כמובן שזו פעולה מסורבלת ואיטית, לכן אני מחפש דרך לפשט את כל התהליך. האם יש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים ובאמצעותה ניתן להעביר את המידע? כמובן שרצוי שהתוכנה תהיה פשוטה וקלה לשימוש ככל האפשר. אגב, שמעתי שיש יישום של מייקרוסופט (שייך לחבילת ה-LIVE) שיודע לעשות דברים כאלה בעזרת חיבור לרשת וסנכרון. אבל אינני יודע עד כמה זה מתאים לצרכיי, ועד כמה תוכנה זו קלה לתפעול... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by esaly,

היי! עד לאחרונה השתמשתי בגירסה 8.5 המוצלחת אבל לאחרונה יש לי כל מיני בעיות עם סנכרון אנשי הקשר שלי והתוכנה לא ממש עובדת. מייקרוסופט גם הפסיקה לתמוך בגירסה הזו ככה שזה קצת מקשה. נאלצתי לנסות את WINDOWS LIVE MESSENGER 2011 והיא פשוט נוראית: אין כפתור SEND בהודעות לא ניתן לראות כמה משתמשים יש סה"כ אין אפשרות לשנות את הצבע של החלונות והברירת מחדל ממש חיוור. היא כבדה למדי וכוללת כל מיני דברים שאני לא צריך. ועוד ועוד... איזו גירסה מועדפת עליכם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by r.g.comuters,

חברה אני יהיה קצר ולעניין מי יכול להדריך אותי איך להסיר את הוירוס הזדוני הזה ללא פירמוט C?!

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  16. למי שיודע איפה אני יכול למצוא את התוכנית קוד של מחשבון לוויזואל בייסיק6 באינטרנט או שיש לו תוכנית כזאת בבקשה עיזרו לי... זה דחוף לי!!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by shmuel,

תיראו אני מנסה לעבוד בפוטושופ 7 ואת האמת לא ממש מצליח לי [אז תעשו טובה תנו לי איזה מדריכים וכאלה....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, ה cpu מראה 100% תפוסה והמחשב תקוע לאחר שהוא מופעל זמן מה ? האם זה בעייה של חומרה או תוכנה וכיצד ניתן להימנע מתקלה זו. תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by generalA,

קניתי לפני שנה וחצי מצלמת סוני DV Mini משוכללת מאוד. כאשר אני מעביר ע"י Fire Wire בינה למחשב ובעזרת התוכנה של Windows Movie Maker האיכות שנוצרת לי הינה די ירודה לעומת האיכות כאשר אני מחבר ישירות את המצלמה ע"י כבלי בננה לטלויזיה. איך (ע"י תוכנה אחרת או אופציה בתוכנה הנ"ל) ניתן לשפר האיכות? יש לציין כי גם הקובץ יוצא גדול במיוחד ולא מצדיק את האיכות הדי ירודה... תודה אנשים !

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  20. פירמטתי את אחד מהמחשבים שלי ונתקעתי בלי דרייברים של הקול ושל רשת. חיפשתי כבר הרבה זמן ברשת ולא מצאתי , הנה החומרה של המחשב: תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  21. נסיתי את AVG וMSE ולא ממש התחברתי. מחפש אחד חינמי, איכותי שבאמת מגן ושלא צורך יותר מידי זכרון ומעבד. מבקש המלצה מניסיונכם. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by BandiT,

עשיתי פורמט למחשב, התקנתי הכל מחדש, ועכשיו יש בעיה מוזרה, כל פעם שאני פותח קבצים ב WINRAR קבצים גדולים ושומע במקביל WINAMP אז השיר נשמע כאילו הוא נתקע לשניה כל כמה זמן, וגם כשאני רואה סרטים אז זה קורא לי כמה פעמים בזמן הסרט, שיש סאונד כאילו זה נתקע לשניה ומשתחרר. בדקתי הזכרון פנוי יותר ממחצית וגם ה CPU לא מתאמץ יותר מ 40%, החומרה לא השתנתה מאז הפורמט, ולפני הפורמט לא היה את הבעיה.. יש למישהו מושג?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  23. יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by ruff stuff,

מישהו ממליץ? אני רוצה בעיקר להורדת סרטים ושירים. אשמח אם מישהו שמשתמש בתוכנה יתן הסבר קצר עלייה. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.