עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shahar91,

איך סוגרים את העידכונים בESET NOD32 ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by massinvallus,

איך סורקים פאבים של FTP? אני רוצה לחפש קבצים מאוד נדירים, ואני יודע שאפשר לסרוק דרך הדוס תווך מסויים של איי.פי של פאבים.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by kawaii,

כלומר, כשאני מכניס דיסק אודיו הוא נותן לי את השם\אמן\שנה\שמות השירים...איך? איפה המידע הזה נשמר?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by nadav1379,

יש לי סרבר ב cs ואני לא יכול לעביר לכל המפות אז אמרו לי להוריד את התוכנה FlashFXP אני הורדתי אותה ואני לא יודע איך להשתמש בה השמח אם תגידו לי מה לעשות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי חברים. מישהו מכיר את התוכנה הנ''ל?זאת תוכנה נגיד הורדתי סרט,מישחק היא אמורה לחלץ את הקבצים בצורה אוטומטית למקום בו הוגדר לה. אני יודע עליה טיפה ואשמח להסבר ממי שמכיר אותה או לחילופין תוכנה אחרת שעושה את העבודה. מיכוון שנגיד אני מוריד סרט 20 גיגה בררים אין לי כוח וזמן תמיד לחלץ ולחכות 20 דקות +- אני מעדיף שזה יעשה אוטומטי ויחסוך לי הרבה זמן לי ולאחרים כמובן. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by Component,

שלום רב, התקנתי גוסט. הופיעו לי שני אייקונים: Norton Ghost Boot Wizard ו Norton Ghost Explorer. דרך גוסט אקספלורר אפשר רק לצפות בקבצי גוסט מוכנים, ודרך ה- boot wizard אפשר ליצור איזשהו דיסק איתחול. איך אני מגבה את הכונן שלי עם התוכנה הזו ??? בתודה מראש, עדי רובין.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. כותרת :] תודה[br]פורסם בתאריך: 18.05.2007 בשעה 21:06:47 אוקיי.. הסתדרתי כבר =]עשיתי כמה עריכות בקובץ: C:\Documents and Settings\User\Application Data\Mozilla\Firefox\profiles.ini אבל הייתי שמח לדעת איך עוברים בין הפרופילים בתוך התוכנה :s05:

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. מקווה שזה הפורום..אם לא בבקשה תעבירו. אני כבר מתייאש מזה..אני צריך להקטין או/ו לערוך קטע וידאו ב-mpeg2.. ניסתי בוירטואל דאב..וגם ב-winavi ולא הצלחתי כלום.. אפשר הסבר מפורט איך עושים את זה? בתודה מראש..שלומי.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  9. אז ככה הביאו לי סרט כדי שאני יערוך. הסרט על דיסק DVD שבתוכו שתי תקיות : VIDEO_RM VIDEO_TS בראשונה יש את הקבצים: SONATA.IFO VIDEO_RM.IFO SONATA_DEBUG.IFO VIDEO_RM.DAT VIDEO_RM.BUP בשנייה ישאת הקבצים: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.IFO VTS_01_4.VOB VIDEO_TS.IFO VTS_01_2.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_5.VOB VTS_01_1.VOB בקיצור אני הצלחתי להפעיל את הסרט עם מדייה פלייר אבל אני לר מצליח להכניס את הסרט לתוכנה10.5 Studio של Pinnacle אז איך עושים את זה? או שבכלל אני צריך לקודד את הסרט בנפרד ואז להשתמש בתוכנה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by פרדי האדמור,

היי אני רוצה שכל פעם שאני מכניס דיסק ריק למחשב, ה-Autoplay של ה-XP יציג את האפשרות לצרוב באמצעות Nero Burning ROM (הרגיל, לא ה-Express) ואפילו יותר מזה - כל אימת שאני מכניס דיסק ריק למחשב, כבר אוטומטית הנירו יעלה לי עם חלון האפשרות איך לצרוב את הדיסק. יש לי נירו 6, ו-XP SP2 תודה

11. איך עושים bookmarks בתוכנה windows media player 12?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by edoson,

אני לא מצליח לעשות BOOT דיסק. ניסיתי להעתיק את הקבצים החיוניים ולצרוב, אבל זה לא עבד ניסיתי גם לבחור באופציה BOOT DISC במרו, אבל הוא מוכן לקבל קבצים רק מדיסקט קטן... בקיצור, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כשאני מנסה להתחבר לאיזה פורום הוא מראה לי את השגיאה הבאה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603151647172704/2134wadsd32rfsfdad.jpg איך מפעילים את זה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by shimmi1982,

האם יש אפשרות לעשות DISTORT לווידאו כדי שלא יהיה ריבוע אלא במעין פרספקטיבה? (רוצה להלביש אותו בפלאש על מסגרת כלשהי שהיא לא ריבוע ישר אלא בפרספקטיבה...נהיית צרה לעומק הסצינה) .... ? אם כן , באמצעות איזו תוכנה ? (AFTER EFFECTS אולי? משהו אחר? ) , או כל פתרון קריאטיבי אחר? תודה.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by sirexrv,

יש לי סרט ואני רוצה לגבות אותו אני רוצה לכווץ אותו כדי שיהיה באיכות טובה אבל אני רוצה שיהיה גם סראונד... יש תוכנה כזו? divx pro היא התוכנה שלי?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by Real_Me,

אני עובד עם המדפסת הנ"ל ועם הדרייבר של XP ולא הצלחתי לאתר דרייבר ,אם קיים, שמאפשר דופלקס. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. אני רוצה שבמקום הצירה מוחלטת כשאני לוחץ על כפתור הPAUSE, יהיה פשוט עמעום לשיר עד שלא ישמעו אותו כבר. יש אפשרות כזו? או פלאגין כזה?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  18. אני רוצה לעשות FW למייל שקיבלתי, אבל לשלוח את זה למס' גדול של אנשי קשר שאני אבחר מהרשימה (כי יש המון אנשים שאני רוצה להעביר להם את המייל, ואני לא מצליח להזכר בכולם אני צריך לראות את הרשימה בשביל להחליט למי להעביר ולמי לא). משום מה אני לא מצליח להגיע לפעולה הפשוטה הזאת, כל מה שאני מצליח זה לשלוח מייל חדש לאנשי קשר... תודה רבה מראש לעוזרים. נ.ב, כל מיני תשובות מתחכמות כמו "תרשום את השמות ידנית בשורת אל" לא יתקבלו בברכה, אתם מבינים לבד שזה לא מתאים\אפשרי במקרה שציינתי קודם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kawaii,

יש לי דיסק די שרוט שאני רוצה לעשות ממנו IMAGE לפני שהוא כבר לא יהיה שמיש..הכיצד?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Sweet_Tooth,

??

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  21. היי! אני מוריד עכשיו קובץ וידאו ואני אכן רוצה לוודא כי זה הקובץ אותו אני מחפש. האופציה של PREVIEW בEMULE לא זמינה... רציתי לשאול איך בכל זאת רואים מה הורדתי עד כה? יש המלצה לתוכנה (בסגנון AVIPREVIEW)?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  22. Started by d_v,

אני רוצה להמיר קובץ מ vob ל mpeg. קראתי שאפשר פשוט לעשות rename ואז המחשב יזהה ויראה אותו, כמו כן מה שמעניין אותי זה הוידאו בלבד, ולא הסאונד. המון תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  23. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. כשאני מפעיל את מחשב, והטלוויזיה שלי מחוברת אל ה Tv-Out אז יש לי אופציה לסמן מסך 2 בהגדרות כרטיס המסך. אך, כשאני מפעיל את מחשב כשהוא לא מחובר לטלוויזיה, התוכנה של הכרטיס מסך לא מזהה אופציה נוספת למסך 2 ואז אני צריך לעשות RESET למחשב. חשבתי לפתור את הבעיה ע"י RESET לדרייבר בלבד. יש פתרון לזה? אולי פתרון אחר? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים