תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. אתמול בערב הביטורנט החליט להפסיק לעבוד - מצורפת תמונה של הודעת השגיאה. נכנסתי לקובץ שמצוין בהודעה וניסיתי להבין מתוכנו מה הבעייה ללא הצלחה (אני מצרף את התוכן שלו בסוף ההודעה). אם מישהו מבין מה הבעייה אשמח לשמוע, אבל גם אם לא יש לי שאלה אחרת - בפעמים הקודמות שזה קרה לי (זו פעם שלישית) פשוט הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש והבעייה נפתרה, אבל, וזה האבל הבעייתי, כל ההורדות "נעלמו", ז"א הקבצים עדיין יושבים בסיפריית ההורדה אבל הביטורנט שהותקן מחדש לא מזהה אותם. מכיוון שאני לקראת סיום של הורדה של סרט חשוב וגדול בנפח שלקח לי כמה ימים אשמח אם יש למישהו פתרון. מישהו יודע איך להתקין מחדש את הביטורנט בלי לאבד את ההורדות הקיימות, ז"א שההורדה תמשיך מאפא שהיא הפסיקה? הנה תוכן הקובץ אל…
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
התוכנה נעלמה מפני האדמה!! באחד ה Mirrors שמצאתי נכתב שהתוכנה לא זמינה להורדה "because kazaa lite k++ project is not longer maintained" והשאלות הנשאלות הן: למה? ו- WTF?!?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לאיחוי הדיסק , יש הצעות? תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ניסיתי עם adaware ו spybot ושניהם לא מוצאים את הטולבר המעצבן.. כל הזמן קופצים לי פופאופים בנוסף לחרא הזה שתקוע בTASKBAR למשהו יש מושג איך להעיף את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Hi, I'm looking for a software which will allow me to extract songs from my ipod back onto my pc, I saw one on tech tv once but I cant remember the name...
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
שלום לפני כמה ימים התחילה הבעייה כאשר אני מנסה לצפות בסרטון ביוטיוב או להכנס לאתר מופיעה לי השגיאה הבאה : מצורפת תמונה http://up353.siz.co.il/img3/3gtntnemznix.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך תוכנה שמקטינה לי תמונה ! כאילו יש לי תמונות של 1 וחצי מגה ואני רוצה להכניס אותם לפורום שיכול להכניס עד 250 קב ב אז איך בדיוק אני עושה את זה .... אני בטוח שיש תוכנה אולי אתם יודעים איזה ...
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי את Add-on שנקרא: auto Reset Browser. שמה עושה Reset לדפדפן כל X זמן אם לא השתמשתם בו. בעבר אחרי ה Restart ה"שועל" היה פותח מחדש את כל ה Tabs שהיו פתוחים לפני ה restart אבל היום הוא רק פותח את ה Home page. שתי הערות: אני משתמש ב Tab Mix Plus ה Home page שלי הוא שני Tabs
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איפה נמצאות הקוקיס בפיירפוקס? (אני מתכוון התקיה עצמה , לא הקוקי מנגר המובנה של הדפדפן) שמעתי שזה בקובץ coockies.txt אבל הוא קיים ואין בו כלום חוץ מ: # This is a generated file! Do not edit.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
:o תסתכלו בקובץ המצורף..... לפעמים מופיע לי ריבוע אפור קטן כזה בפינה השמאלית של המסך אם אני לוחץ ב-Desktop "רענן" (F5) אז זה נעלם אבל זה כל מיני פעמים, לא קבועות מראש, מופיע........ מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את ההתקנה של Google Chrome וכשאני מנסה להתקין זה פשוט יוצא לי מהתקנה..זה אפילו לא מתחיל..אני לוחץ על ההתקנה עושה run וכלום לא קורה כלום....למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה בבקשה אני מתחנן אני חייב עזרה אז ככה הבעיה שלי היא כזאת אני כל פעם שאני פותח תמחשב... מצד ימין איפה שהשעה והתאריך נמצא נפתחת לי הבועה הזו שיש כזה מגן והוא מסומן באדום ואומר לי שהפירול שלי מכובה העידכונים הטומותיים שלי מכובים והתוכנת אנטי וייורס שלי לא עדכנית ולא אין לי הגנה על המחשב.. עכשיו הבעיה המרכזית היא שאני לא מצליח לעשות אפדייט לתוכנה להזכירכם התוכנה היא MCAFEE VIRUSscan ver 8.0.0 וזה מראה לי את ההודעה הבאה .. בבקשה מה אני צריך לעשות אני מתחנן האיסיקיו שלי הוא 226502495 אני מתחנן לעזרה זה חשוב מאוד ..
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
alexa related מחקתי את זה... וזה חוזר כל הזמן... מה לעשות לגבי הספייוור הזה?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה העדכנית ביותר, ואני צריכה לשנות את הממשק לעברית. לפי שיעורי הג'ומלה שאני משתמשת בהן, הדף אמור להראות לי ככה: וככה זה נראה אצלי, למרות שעקבתי אחר ההוראות אחת לאחת: כמו שאפשר לראות, זה לא אותו הדבר, ובכלל אין לי את כפתור ה extensions ואני יוצאת מדעתי. אשמח לעזרה ממבינים
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי תוכנה מסויימת, כיוונתי את ההגדרות שלה ככה שיהיה לי נוח איתם... אחר כך מחקתי את התוכנה (UNINSTALL) , והתקנתי אותה שוב וגיליתי שההגדרות שאני כיוונתי עדיין תופסות. איך אני מוחק תוכנה לגמרי?? שכשאני יתקין אותה מחדש היא לא תזכור את ההגדרות שלי
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Version Tracker pro וכשאני פותח אותה ולוחץ על הכפתור שיסרוק את המחשב בשביל עדכון דרייברים אני מקבל הודעת שגיאה מסוג הודעות השגיאה של "Don't Send" (למקרה שהלינק הראשון לא עובד) http://img162.imageshack.us/my.php?image=errorcx4.png לפעמים אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת כשאני פותח גם תוכנות אחרות. מה זה הודעת השגיאה הזאת ולמה היא קופצת? איך אני מסדר את זה שהתוכנה תעבוד כראוי ובלי הודעת השגיאה (כאשר ההודעה מופיע לא משנה על מה אני לוחץ זה סוגר לי את התוכנה)? תודה רבה ושבוע טוב לכולם!!
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום,רציתי להשתמש בתוכנה אווטלוק עם האימייל שלי בהוטמייל,עכשיו יש שרת נכנס הוא כבר מזהה אותו אוטמטי של הוטמייל אבל אני צריך לרשום את השרת היוצא ואני לא יודע מהו,מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? יש מדריך או משהו?... תודה. מצטער על הנאביות מעולם לא השתמשתי בזה
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה ליצור לי עותק לגיבוי לסרט DVD שלי ואני עובד לפי המדריך http://www.nanomessiah.com/dvd-backup/dvd-to-xvid.html והכל יוצא עשר אבל הבעיה מתחילה מתי שהסרט טיפה ארוך ואני רוצה לפצל אותו לשני דיסקים ומנסה ליצור גודל של 1400 מגה. ב-XviD Bitrate Calculator יש אפשרות לראות איזה גודל הסרט יצא אבל שאני עושה הכל כמו שצריך זה לא עוזר והסרט יוצא לי 700 מגה בערך (גם שאני מכניס במאפיינים של הקודק את הגודל שהוא אמור לצאת לפי ה-XviD Bitrate Calculator). מישהו יכול אולי לעזור לי כי אני כבר משתגע.
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלומות... הדיסק הקשיח שלי קרס (W.D. 30GB 7200RPM) אז החלפתי אותו ב MAXTOR 40GB 7200RPM בעקבות כך נעשתה התקנה מחודשת של ה..כ..ל..!!! ןמפה נובעת הבעיה. איפא משיגיןם את ההתקנה הישנה של קאזה? ההתקנה הנוכחית מסורסת לאחר הצו המשפטיץ אז אם למישהו יש את ההתקנה הקודמת (אני חושב שזו גירסא 1.1.3?) או לינק להורדה שלה, אני אשמח לדעת THE HUBER
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין דבר יותר מעצבן מלפתוח כמה טאבים ואז לגלות שכמה מהם מנגנים וידאו אוטומטית בלי שבכלל ביקשתי אני משתמש בתוסף שעוצר את פעילות הFLASH. מה אתם עושים?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב הכול עבד מצויין התקנתי דרייברים , אנטי וירוס , דברים בסיסיים ... פתאום המחשב קרס נכנסתי למנהל משימות וראיתי " DUMPREG.EXE " . זה כל הזמן מופיע פתאום והמחשב קורס . מערכת הפעלה מקורית אני משתגע למה זה קורה המחשב עובד מצויין פתאום הוא קורס ( אחרי חצי שעה - שעה בערך ) ה DUMPREG.EXE מופיע נתקע מופיע לי "הודעה קריסה" מופיעים במנהל משימות 5 שורות של DUMPREG.EXE וזה כל הזמן מופיעה הודעה של קריסה וכל קריסה שורה אחת יורדת עד שזה נעלם ... ושוב המחשב עובד טוב ואז זה מופיע .
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64, כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 וממיר כבלים Thomson אפור. מישהו יודע איך אפשר להזמין תזכורת לתוכנית ב-Windows Media Center?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מניח שזה הפורום הנכון ואם לא - אני אשמח אם תפנו אותי. עד לאחרונה הכל עבד חלק עם הטי.וי.טול, מאז שקניתי מסך חדש ועדכנתי את הדרייברים, אני לא מצליח להעביר את תמונת המסך אל הטלויזיה ואני לא יודע מה הבעיה. אני גם לא יודע מאיפה להתחיל לבדוק כי לכאורה הכל כמו שהיה קודם. מישהו יודע להנחות אותי מה לבדוק ומה לעשות כדי שאוכל שוב להעביר את תמונת מסך המחשב לטלויזיה? כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X הדרייבר שהתקנתי נקרא - 71.89_win2kxp_international והורדתי אותו מהאתר של NVIDIA. הטי.וי.טול שמותקן אצלי זה 9.7. ניסיתי להסיר ולהתקין גרסאות קודמות ואז בהרצה של התכנה היתה עולה הודעה שהתכנה לא מזהה צ'יפ מסך או משהו כזה (אני לא זוכר את ההודעה כל כך). אם זה קריטי אתקין שוב …
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה שתטפל בויסטה? (ניקוי,טיפול ברג'יסטרי,המהרת במערכת וכד'....) טיפול כללי כזה. (64bit sp1) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-