תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בבדיקת של DX7 הוא עובד אבל בDX8.1 הוא רושם לי את זה: Direct3D test results: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available)
-
שלום! תוכנת Emule שלי עובדת נורא לאט... מה עלי לעשות? תודה רבה...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אחרי די הרבה זמן שאני משתמש ב-Media Player Classic צץ הצורך להריץ אותה כך שתיפתח אוטומטית במצב 16:9, בלי שוליים שחורים. עם FullScreen אין בעיה. בדקתי בכל ההגדרות של הנגן ולא הצלחתי לקנפג אותו לכך. בדקתי בהגדרות הפילטר FFDSHOW Video ואמנם יש לשונית Resize אבל גם בחירה של 16:9 שם לא עוזרת. מישהו יודע איך לבצע זאת? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שמסוגלת לסרוק כתובות דואר אוטומטית, ולשלוח mail ?
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
כזאת שאחרי פירמוט אפשר יהיה להתקין ולשכוח מכל העניין בכלל?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
אני לא יכול לצפות בשידורי שלוויזיה חיים באינטרנט (לדוגמה האח הגדול באתר קשת או שידורי הספורט של ערוץ 10). כל פעם שאני מנסה לצפות בשידור טלוויזיה חי באינטרנט המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט. יש לציין שאני יכול לשמוע שידורי רדיו חיים באינטרנט. מישהו יכול לעזור לי? חלק מהמפרט שלי: מעבד Intel Pentium 4 2.66GHz זיכרון 512MB DDR 400MHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GT מערכת הפעלה Microsoft Windows XP SP2 דפדפן Internet Explorer 7 נגן Windows Media Player 11
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי לוח אם דיי ישן S 478 הלוח הוצא ממחשב של אייבורי אין לי את הדרייבר של הכרטיס קול ואני לא מצליח למצוא אותו ברשת אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו הדגם המדוייק: v845dx
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס קול שלי שיתמוך בווינדוס 7 אבל הבעיה זה שאין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי אני יודע שהוא לא מובנה בלוח האם ושחיפשתי באבארסט הוא לא הציג לי כלום.. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכותרת מדברת בפני עצמה. נשבר לי מ-Nero. לא רואה סיבה להתקין אותה שוב על המחשב החדש. אומנם אני יכול להתקין רק את ה-Burning Rom בלי כל שאר התוספות המיותרות. אבל זו כבר הזדמנות להתקדם הלאה לכלים יותר חביבים שלא דורשים לפרוץ אותם רק בישביל לצרוב דיסק. אני מחפש תוכנת צריבה פשוטה ונוחה, יכולה להיות גם קוד פתוח ועדיף חינמית. מכיוון שיש כל כך הרבה בשוק, אני אשמח אם זו תהיה תוכנה פופולרית עם שוק משתמשים גדול. ישנה אפשרות נוספת והיא לצרוב עם תוכנת הצריבה של Win7, אבל היא פשוטה מדי לטעמי, וחסרה לי אופציה אחת חשובה והיא המרה של mp3 ל-CDA בזמן הצריבה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב קבצים עם סיומות sql ו-aspx אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לפתוח קבצים אלו
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר לכרטיס מסך וזה נותן לי תבעיה הזאת! מה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין להמיר קובץ HD בפורמט MKV זה 720p שתי שאלות : 1. איזה תוכנה מומלצת ? 2. לאיזה פורמט להמיר - שיהיה באיכות הטובה ביותר עבור NOKIA N95 8G ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה כמו partition magic - לעבודה תחת WIN7 גירסת 64 סיביות אני קצת מפחד מ 8 - partition magic שהיא אומנם מצויינת! = אבל ראיתי נורטון כבר לא תומכים בה יותר יש מאיזה כלי אחר / תוכנה = שהוא נח אמין וטוב ?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שנגיד אני צורב דיסק ואז שאני ינסה לפתוח אותו יבקש סיסמא
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך כמה סרטוני AVI ל - MPG ? איזה תוכנה יש בשביל זה ואיפה ניתן להוריד אותה ?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא יודע איך זה קרה... אני לא יודע למה.... יצא לי להפעיל משחק כלשהו ופתאום אני שומע שיש לקולות הד מעצבן כזה.... אני יוצא מהמשחק, מרסט תמחשב, פותח סרט ואני עדיין שומע את ההד המעצבן הזה... מישהו יודע איך לבטל את זה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכיוון שפלאש הוא חלק מפורום זה, מצאתי לנכון לבקש כאן עזרה בנושא הבא. ברצוני לדעת באיזו דרך אפשר להוריד ולשמור במחשב סרטוני פלאש אשר מנוגנים בדפדפן ב- stream. האם יש צורך בתוכנה חיצונית כלשהי (אם כן - איזו היא המומלצת?), או שיש דרך אחרת? לצורך העניין, הלינק הבא מכיל סרט אשר ברצוני לשמור במחשב: http://www.emfworldwidestore.com/media_files/video/GLFMedium.html כיצד עושים זאת? שאלת בונוס: בהצגת הסרט הנ"ל בדפדפן, יש אפשרות (און ליין) לשנות את השפה של הכתוביות. האם הסרט שישמר במחשב שלי, ישמר ביחד עם הכתוביות, או ללא כתוביות כלל? האם אפשר לשמור את הסרט עם כתוביות בשפה המבוקשת? תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
חבר'ה אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי... אני פותח את המחשב שלי בווינדוס XP מנסה להיכנס לאחד הכוננים C/D/E בדאבל קליק ואני לא מצליח המחשב עושה לי פתיחה באמצעות על כל דאבל קליק במקום להיכנס ישר לכונן. נכון, יש דרך להיכנס לכונן והיא על יד מקש ימני בעכבר וכפתור פתח אבל זה תקלה שטותית שמפריעה לי... מקווה שתוכלו לעזור לי.... תודה מראש מאיר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני כבר ותיק בתוכנה ולפני כמה ימים נתקלתי בבעיה...כשאני מפעיל את התוכנה יש לי בעיה שכתוב בא"the system cannot find the file specified" ואז התוכנה לא עולה(ככה זה כל פעם) *כבר ניסיתי למחוק את התוכנה למחוק את הריג'יסטרי ולהתקין מחדש אבל עדיין יש את אותה הבעיה... מה לעשות? אני חייב את התוכנה הזאת, היא פשוט התוכנה הכי טובה שיש!!! תודה מראש עידו. idoky1@gmail.com
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אהלן הגיע אלי מחשב עם בעיה מאוד מוזרה.. האינטרנט עובד, המחשב זז טוב, אבל האינטרנט אקספלורר לא טוב, אני מנסה לעלות את וואלה, הוא כזה טוען ו אז ישר אומר שאי אפשר להעלות את העמוד ורושם http:/// ככה. ואז חפשתי וירוס ומצאתי Adware בתוך תיקיית ה-TEMP של ה-IE, בנוסף, רמת הבטחון של חדירת עוגיות ב-IE מתאפסת לרמה הכי נמוכה כל פעם שמפעילים את ה-IE. בנוסף יש לי חשד שישנו וירוס שמופעל כל פעם לאחר הפעלת IE לאחר ריסטרט. ניסיתי FIREFOX, וגם שם יש בעיה מוזרה, למרות שאיני חושד שזה קשור אחד בשני. מה עושים?! בתודה מראש!@
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האפשרות היחידה היא רק אם לוחצים על החץ הקטן בצד שמאל ואז מקבלים פירוט של הטאבים ואז בוחרים וזה עובר בלי בעיות. נמאס כבר מזה כבר מאתמול וזה משגע אותי
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-