עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shlomi219,

שלום לכולם. קניתי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט. אני מתעניין לגבי תוכנות גרפיקה. השאלה שלי האם כל תוכנה תפעל על מערכת ההפעלה שלי או שצריך משהו מיוחד. אני צריך להתקין פוטושופ.. האם יש הבדל במערכת ההפעלה? פשוט לא מצאתי שום דבר שיעזור לי בחיפוש.. תודה ..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. התוכנה הזאת לוקחת לי 90 אחוז מהמעבד לדקות ארוכות מידי פעם...ואני משתגע.. מה התוכנה עושה? ואם אני יוצא ממנה דרך מנהל המשימות זה יכול לפגוע במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Boaz Halevi,

אהלן חברים אני מחפש דרך לבצע רינדורים שלא אורכים ימים.. הגדרות מומלצות או אפילו (שמעתי שאפשרי) שימוש ברינדור בעזרת GPU , שלפי איך שראיתי באינטרנט והגדרתי..הויריי שלי קרס!!!. אני משתמש ב3DS MAX 2015 ומנוע הרינדור שלי הוא ויריי. מפרט המחשב די חזק. GPU=GFORCE GTX 1080 CPU=4 CORE 4 MHRZ תודה מראש לעונים.. לא מצאתי בארץ הרבה חריפים עם תשובות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by moshiko69,

שלום, שיחקתי עם ה Ulead GIF Animator 5 ובטעות עשיתי EXPORT של אנימציה ל DESKTOP ואני לא מצליח להוריד את זה מה ה DESKTOP. הדבר ממש מרגיז.... איך אני מוריד את האנימציה מה DESKTOP??????????????

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by NemaLa24,

זו בעיה שנמשכת כבר המון זמן ועדיין אין איזה תיקון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ערב טוב, אני זקוקה להמלצה לתוכנה טובה שיכולה להמיר דיבור לטקסט. ניסיתי את : SPEECH TO TEXT V2 - ואני ממש לא מרוצה ממנה. התוכנה ממש לא מדייקת, וההשלמות שלה ממש לא מתאימות. אני מדגיה שדיבור השפה היא באנגלית וגם הטקסט אמור להופיע באנגלית. - אני כבר ממש מתוסכלת וזקוקה להמלצה. אודה מאד למי שיוכל לעזור. בתודה רבה וערב טוב.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by roshman32,

אני מתכוון איך לעשות את הלוגו כמו באתר הזה : http://lazertekk.com/?page=build לשים תמונה ובתוך קוביות ? תודה רבה לכם .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by bikona,

איזה תוכנת השטלות קלה ונוחה יש, (צריך רק העברת קבצים וצפיה במסך לא יותר מזה) ושהצד השני לא יבחין בכלום? (כלומר שלא יראה אזה משו בשורת משימות או על ה tray וכו..לפחות ב tray שלא יראו..שזה לא יהיה כזה גלוי..) .. ניסיתי radmin 3אמרו לי אפשר לעשות שלא יראו ב tray אבל יש שם באפשרויות רק show in tray ו always show אז איפה האופציה שלא יראו? 2.אפשר לנסות עם טרוין אבל אם יש אנטירויס הוא יגלה אותו בטח..אז איך אפשר לעשות באנטי וירוס שלא יגלה את הטרוין הספציפי ושלא יעשה גם בהמשך בעיות והתראות למיניהם על וירוסים עקב הטרוין? ואזה תוכנה יש שתעבוד עם הטרוין הזה? אשמח לשמוע אם יש עוד אופציות וחשוב שהצד השני לא יבחין בכלום, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בודקת רכיב רכיב אם הוא טוב כרטיס מסך לוח אם וכו' תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן, בעבר השתמשתי בתוכנה שיש לה סמל אדום של DC אם אני לא טועה, SRIVER CLEANER אבל אני לא מוצא משהו נורמלי באינטרנט והכל בתשלום, לא מה שהיה בעבר איתה. מישהו מכיר תוכנה חינמית להסרה של דרייברים לכרטיס מסך בעיקר? ATI אם זה משנה (מחשב נייד גם כן אם זה משנה). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shimon1,

ערב טוב, אני צריך לבנות בסיס נתונים באקסס. הוא כביכול ישרת חנות למכירת ציוד מחשבים (לא באמת משנה) הגעתי למצב שיש לי 4 טבלאות: לקוחות, מוצרים, הזמנות וטבלת ביניים לקשר רבים מול רבים שנקראת פרטי הזמנות. יצרתי את יחסי הגומלין בין הטבלאות. (נעזרתי במדריך של מייקרוסופט). מקריאה במדריך הבנתי כי אין צורך להכניס ערכים חישוביים בטבלאות, אלא לחשבם בכל פעם. השאלה איך לחשב? בשאילתא? למשל, כשיצרתי טופס הזמנה, יש בו את פרטי הלקוח, מס' ההזמנה, תאריך, ואז תת טופס שבו יש את המוצרים המרכיבים את ההזמנה ואת הכמויות שלהם, אבל איך אני מציג את הערך הסופי לתשלום? זה שמכפיל כל כמות במחיר וסוכם על כל המוצרים בהזמנה? יצרתי שאילתא שמחשבת לכל הזמנה את הערך הסופי שלה אבל השאלה היא האם ככה לעשות את זה?…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום!! יש לי ווינדוס 64BIT ויש כל מיני תוכנות (IE, PHOTOSHOP..)שיש שני אפשרויות להכנס אליהם, אפשרות של 64BIT ואפשרות של כניסה רגילה. משהוא יכל להגיד לי במה עדיף לי להכנס ומה ההבדל בניהם? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, האם אפשרי לעבוד בו זמנית על אותו מסמך וורד דרך האינטרנט, וכל פעם שאחד המשתמשים יבצע שינוי במסמך כולם יראו אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by jj516,

המורה שלי למחשבים הביא לי דיסק עם קובץ סיומת nrg שזה Image של nero לפתוח אותו. כשאני מפעיל אותו nero עולה לי ונותן לי את מסך הצריבה שלו, כלומר אוטמוטית הוא צורב אותו ואמור לפתוח. אבל אחרי הצרביה אני רואה שיש לי בדיסק החדש את אותו קובץ כ image של nero עם סיומת nrg. מישהוא יודע איך אני יכול לפתוח אותו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by overload,

אני רוצה להפעיל את הדמו של קולין מק ראי 2005 על הGF4MX440 שלי. מה אני צריך לעשות בתוכנה הזאת אחרי שמצאתי את הקובץ EXE של המשחק? עשיתי RUN וזה לא פעל. ניסיתי גם את "סטאר ווארס-רפבליק קומנדו" להפעיל וזה לא פעל.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by geniaXP,

יש לי בWindows 7 יוזר אחד בשבילי עם ממשק בעברית ויוזר אחד להורים עם ממשק ברוסית אני רוצה לעשות שפיירפוקס אצלי יהיה בעברית ואצלם ברוסית יש איזה דרך לעשות את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by JVT,

אחת לחברת מחשבים ניידים ואחת לחברת רכבי שטח. ניסיתי לעצב 2 מודעות, כל אחת לקחה בערך 20 דק' אבל אין לי מושג אם זה טוב או לא.. http://img505.imageshack.us/img505/7905/alienwarearea51m15xhh0.jpg http://img340.imageshack.us/img340/4929/atvcommercialql1.jpg * הטלפונים לא אמיתיים, סתם חרבשתי שם.. אה ובמודעה השניה שכחתי את ה-@ באימייל. רציתי רק חוות דעת והצעת מחיר לעיצוב מודעה בגודל 6", למי שמתעסק בזה. תודה =]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן ערב טוב, ברשותי לפטופ LG F1 express dual pro (אולי יש קשר לעובדה שזה נייד או לדגם הזה). נתקלתי בשני תקלות חדשות שאין לי אפילו קו מחשבה למה זה יכול להיות קשור. 1. כל פעם שאני פותח את ה- EXPLORER V8 (ורק אותו, בגוגל כרום זה לא קורה למשל..) המסך מהבהב לשניה (כלומר נהיה שחור לשניה וחוזר). 2. מיידי פעם שאני מנסה לפתוח את האאוטלוק (2003 SP3), מופיעה ההודעה הבאה (מצ"ב כקובץ), והתוכנה עצמה מסרבת לעלות, לפעמים זה נפתר ע"י לחיצה נוספת להפעלה אבל לפעמים זה לא נפתר עד שעושים ריסטארט. עשיתי נקיון כללי למחשב עם CCLEANER הרצתי סריקה עם AVG שמותקן על המחשב ועם פנדה אקטיב סקאן (און ליין). עידכנתי את הדרייבר של הכ. מסך ועדין.. האם למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by zabal12,

שלום יש לי מחשב שמחובר למסך מחשב ולטלוויזיה רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לשלוט ברזולוציה של המסכים ולשחק באפשרויות הצגה . כרגע אני משתמש בדרייבר של הכרטיס מסך אבל הוא לא נותן פתרון טוב . תודה ,

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כלומר, כשאני מעתיף משחק למשל, אז הCD קורא וה HD כותב. אני רוצה קריאה של ה CD אל הזיכרון RAM ואז כתיבה של ה HD. אני רוצה כמה שפחות שימוש של ה HD וכמה שיותר RAM. גם כשאני מוריד ב EMULE דברים, אז יש שם אפשרות לקבוע כמה BUFFER יהיה ואז זה נכנס ל RAM ואז ל HD ולא כל הזמן ל HD. יש למישהו רעיון?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני יודע שזה לא הכי קשור לפה,אבל אני פשוט חייב למצוא את זה..בהתחלה פתחתי דיון בשאלה בפורום אודיו,אבל הפנו אותי לפורום תוכנה בכל מקרה-פעם היתה לי תוכנה כזו,ועכשיו אני זקוק לאחת בדחיפות... אני מחפש תוכנה שמסוגלת לשלב שני שירים ולהריץ את שניהם בו זמנית,וכן ליצור קובץ חדש של הקבצים המשולבים. אודה לכל מי שיעזור לי למצוא אחת.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Th3-0n3,

למישהו יש מושג איך ניתן להריץ תוכנה (שעובדת ב-DOS PROMPT) כך שהיא לא תופיע בחלון אלא רק ב-PROCESSES (ב-CTRL+ALT+DEL) ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Asaf.Y,

לחץ כאן תהנו!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. RAZER הוציאו מן דרייבר שהופך כל אוזניה STANDARD ואפילו איכותית מהחברות היקרות ל 7.1 בקלות. Razer_Surround_Synapse_Combo_v1.09.05.12 בנתיים ההורדה חינם, ויש לכם אפשרות לתרום http://www.razerzone.com/surround בנתיים כיוונתי את זה לאוזניות Studio Berydynamic DT990 וביטלתי את כל ה Enhancement כמו BASS Normalize EQ וכל אלו לאוזניות פושטיות.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by אביב,

אהלן, לפני כמה ימים ניסיתי לברר כאן לגבי בעיה שהייתה לי בדיירקט X. לצערי לא קיבלתי תשובה מספקת, ונאלצתי לפרמט את המחשב לראשונה בחיי... הבשורה הטובה היא שזה הצליח - הבעיה ב-DX סודרה, והמחשב רץ חלק. הצרה היא שכחלק מהפרמוט, תיקיית ה-Documents and Settings שלי חזרה "למקומה הרגיל" - לכונן C, הכונן של ה-System, ולא כמו שהייתי רגיל קודם לכן, כשהיא ישבה בכונן D. היה לי מדריך ישן שבעזרתו העברתי את התיקיה מזמן, אבל הלינק הזה שבור עכשיו. ניסיתי ללכת לפי כל מיני מדריכים שונים ומשונים שבכל זאת מצאתי ברשת, כמו זה למשל - http://forums.techarena.in/windows-xp-support/236625.htm אלא שהבעיה היא שבכל פעם שאני מנסה להעביר את התיקיות מ-Documents and Settings הישן, לתיקיה החדשה שיצרתי ב-D - …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.