תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון אז ככה - עשיתי New User Script, כתבתי את הסקריפט, תיאור (מה הקטע של הnamespace? חבר אמר לי פשוט לכתוב שם את כתובת הדף שבה אני רוצה שזה יפעל... זה זה?) ושמרתי את הסקריפט בManage User Scripts, כשאני לוחץ על הסקריפט הזה כתוב לי בIncluded Pages את הדף שאני רוצה שזה ירוץ עליו... כל מה שכתבתי זה פונקציה אחת, איך אני גורם לGreasemonkey להריץ את הפונקציה הזו כשאני נכנס לדף? (אני בקושי יודע JS, אז תסלחו לי אם זה משהו שאני אמור לעשות דרך הJS ולא דרך Greasemonkey)
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לא את הנרו החדש 8 ואני רוצה להשתמש באופציית ה Lightscribe ואני לא מוצא איך עושים זאת בתוכנה? תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
אני משתמש ב user styles רבים בפיירפוקס, אני רוצה להגר לאופרה, מכיוון שאני ממש התרשמתי מהמהירות והיעילות שלה, עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להסב את ה user style שיש לי כך שהם יפעלו באופרה? במיוחד אני מעוניין בשיטה לגרום לאופרה להשתמש בסטייל נפרד לכל אתר.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום. יש לי win xp עם netmeeting 3 . אני לא מצליח להתחבר לשרת microsoft internet directory . הוא כותב לי שהשרת לא נימצא. למה ? יש לי גם מצלמת רשת. אני רואה את עצמי , אבל איך עושים שמישהו אחר יראה אותי ? כשאני כותב מספר ip הוא כותב לי שהמחשב לא נמצא. בקיצור ,יש למישהו סבלנות בשבילי להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזאת ? בתודה מראש. רוני.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היום הורדתי את התוכנה serials 2000 ואני לא ממש איך להשתמש בה אז בבקשה עיזרו לי
-
היי כולם, הורדתי עכשיו אי-מיול ואני לא מבין מה צריך לעשות.... אני אלמצליחלהתחבר לשום שרת ובכלל אני לא מבין איך מתפעלים את התוכנההה... אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה או ישלח לי איזה אתר או מדריך שמבירים.. תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת על התוכנה Hijackthis ומה היא עושה כי סרקתי בא כרגע ואני לא בדיוק יודע מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שלום רב! יש לי את הגירסה השמינית של התוכנה ואני לא יודע איך להשתמש בה.. מישהו יכול להביא לי הדרכה קצרה לאיך עושים גיבוי דרך התוכנה? תודה רבה מראש למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך הסבר מפורט מאוד של איך משתמשים בתוכנה הזאת, מהרגע אחרי שמתקינים את התוכנה הזאת, מי יואיל בטובו להסביר לי? כבר עשיתי חיפוש בפורום ולא הבנתי ממש איפה אני מכניס קודים וכל השאר...
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מתכוון לתוסף של הפיירפוקס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה עשיתי מה שכתוב בפירסט בגינרס גייד ומצאתי קובץ בחיפוש דרך האינטרנט והוא התווסף לטרנספר אבל הוא לא מוריד הוא רושם וויטינג ועוד משהו מה צריך לעשות עם השרתים חוץ ממה שכתוב ב help ?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
איך משתמשים בתוכנה הזאת? דרך דיסקט? \= אוויי לא פירקתי ממזמן את הכונן דיסקטים,ואין לי כוח לחבר אין איזה תוכנה אחרת או משהו שאפשר לבדוק אם הזכרונות פגומים,דרך הוואינדוס או משהו כזה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך אני עושה מבחנים למעבד כרטיס מסך וכל אלו..?תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול להביא לי מדריך על איך להשתמש בה? היא מסובכת כזאת וה-THEME שמקבלים שמתקינים אותה דיי מעפאן איך מחליפים?והאם יש אתרים כאלה של THEMES לאסטון כמו שיש לסטייל XP? ואם מישהו יכול להביא בבקשה קישור טוב להורדה : תודה לכל העוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
כבר הופיעה פה שאלה כזאת אבל לא ענו עליה.... בתוכנה AVISubtitler גרסה 0.25 כשאני בוחרת סרט וקובץ כתוביות ורוצה לצרף מופיעה לי ההודעה NO VIDEO STREAM IN INPUT AVI איך אפשר לפתור את הבעיה בתוכנה הזאת? כי אני לא רוצה להוריד תוכנות אחרות.... TNX...
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הזאת המון זמן אבל מעולם לא הבנתי איך משתמשים בא? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
היי הורדתי את התוכנה ואני רוצה לבצע בדיקה ותיקון של סקטורים לכונן הקשיח שלי ואני לא יודע איפה האפשרויות האלו בתוכנה. אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הדיון בכללי חשבתי שבאמת כדאי לנחליף את המראה ה "יבש " של שלוחן העבודה שלי ושל מערכת ההפעלה וכמו שהבנתי בכדי לעשות את זה צריך להשתמש בתוכנת עזר שנקראת STYLE XP , הייתי רוצה שמישהו יסביר ככה בקטנה איך משתמשים בא ובלה בלה קצת טיפים עליה .
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=27667&archive=&ttitle=חבר_אותי_חינם_/_LogMeIn_Free
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני יודע פחות או יותר אבל ישמח לקבל פירוט מעמיק מה עדיף לדעתכם fdisk או pq magic ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-