תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אח שלי רוצה להתקין איזה משחק (maple story). כשפותחים את קובץ ההתקנה המשחק מחלץ את קבצי ההתקנה (החלון הלבן הזה שכתוב שם preparing to install) לכונן C (בו מותקן הWIN) ואז לאחר סיום חילוץ קבצי ההתקנה כשתוכנית ההתקנה שואלת איפה להתקין את המשחק עצמו לא נשאר מספיק מקום בשביל להתקין את המשחק. האם יש אפשרות להגדיר בWIN שהקבצים יחולצו לכונן שהוא לא של מערכת ההפעלה ואם כן איך עושים זאת? יש לאחי WIN XP 32 SP2
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני ביצעתי את מה שכתוב בסטיקי על הhosts אבל יש לפייר פוקס דף שגיאה מעצבן שמושך יותר מידיי את העיניים. יש אפשרות להפוך אותו לדף לבן או שקוף??
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
השאלה למעלה (אסור לשלוח הודעה ללא תוכן אתם יודעים...)
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
כשאני מקבל מייל ב OUTLOOK 2007 מושמע צליל אני מעוניין לשנות אותו חיפשתי בכלים ולא ממש מצאתי מישהו יודע? תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בחלק מהשירים כתוב רצועה ולא את השם של השיר איך אפשר לשנות את השמות ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
חלק מהטקסטים בVLC רשומים לי בעברית ובגלל שהחלפתי את השפה של התוכנות שלא יוניקוד לאנגלית, הטקסט שהיה בעברית נעלם לי. עכשיו אני לא יודע איפה ללחוץ בשביל כל דבר ואני רוצה לשנות את השפה לאנגלית. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשנות את התמונה של השיר. התמונה מופיעה או מדיה פלייר או בסמל האייקון [למשל בשולחן עבודה] או בשמיעה בסמארטפון . חיפשתי במאפיינים ולא הצלחתי למצוא. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך משנים את זה שבICQ הוא לא ישנה את המצב שאני משחק ... כי בוא נגיד אני שם על AWAY אני נכנס למשחק והוא מחליט לשים את זה על ONLINE והוא כל הזמן מקפיץ את זה.... זה מציק :-\
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכם אנשי פורום יקרים!!! סוף סוף החלטתי לבדוק את Firefox ולהבין מה כל המהומה, לכן הורדתי את קובץ ההתקנה מכאן http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ ולאחר ההורדה התקנתי את התוכנה. הבעיה שלי היא, שממשק התוכנה בעברית ואילו אני מעדיף אותו באנגלית וגם שיהיה מסודר משמאל לימין. חיפשתי בכל ההגדרות בתוכנה ולא מצאתי איפה ניתן לשנות את שפת הממשק. ופה אני זקוק לעזרתכם. כיצד אני משנה את שפת הממשק מעברית לאנגלית? אם אתם זקוקים לעוד מידע אז רק ציינו מהו ואני אוסיף אותו בהקדם. * עכשיו כשחזרתי לעמוד ההורדה הנ"ל שמתי לב שמתחת ללינק ההורדה כתוב 1.5.0.7 for Windows, Hebrew - יש סיכוי שהייתי צריך להוריד גירסא אחרת מלכתחילה? - יש תוספת/פאטצ' שצריך להוריד על מנת לשנות את שפת הממשק? ת…
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי ברוב התוכנות אפשר לקבוע לאן הן יוציאו Sound, אני אסביר. אני משתמש גם באוזניות (USB) וגם בכרטיס קול. אני רוצה לקבוע ל iTunes שיוציא את ה Sound לכרטיס קול ולא לאוזניות. איפה נמצאת ההגדרה הזו??
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
איך משנים ב XP את האופציה שה laptop יהיה בהיר גם אחרי שאני מוציא ממנו את המטען?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
או אם אפשר בכלל להעיף את האופציה של הדפדפן המובנה?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
יש לי קבצי אנימציה על המחשב (GIF) שאני רוצה לשנות אותם לגודל אחר. איך עושים זאת ? בפוטושופ רק הפריים הראשון נכנס... אני רוצה לשנות ל 128*140 עם איזה תוכנה עושים זאת ? ואם אפשר לינק זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שנתי היום מסמך בוורד DOCX ואני רוצה לשנות את המסמך לגרסה קודמת לפני השעה 10:30 איך עושים זאת
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות, איך אני עושה שהברירת מחדל בדפדפן יהיה FIREFOX ולא EXPLORER? ו2 י שלי בעיות ב ENCODING בTHUNDEBIRD והמיילים בעברית כל הזמן משתבשים והופכים לסימני שאלה, איזה ENCODING צריך בשבילם?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
הייתי נוהג לעשות זאת עם NOTEPAD אבל יש קבצים שלא נפתחים על ידו .. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצים ואני רוצה להוסיף להם סיות של RAR איך אני יכל לעשות אתזה ? (אם זה עוזר אז השם של הקובץ נגמר בRZR...)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, תעזרו לי בבקשה, אני רוצה לשנות סיסמא במסנג'ר, ולהגדיר לו שכל פעם שאני מתחבר שיבקש ממני את הסיסמא. בתודה רבה, דודי.
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס קישור הוא בצבע צהוב עם קו תחתי. אני אני משנה את זה? (ללחוץ על עיצוב הפונט זה לא משפיע, כי זה לא טקסט רגיל מסתבר)
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי WORD STARTER חוקי הוא שומר את הקובץ ב DOCX איך משנים את זה ל DOC ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, העתקתי דיסק לפורמט WAV ואי אפשר לשנות לו את הפרטים יענו שם אלבום וכו.. אם איזה תוכנה אפשר לשנות..? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חבר'ה התצוגה ב-IE7 של העמודים על הפנים, איך אפשר לשנות את זה לתצוגה נורמלית כמו בכל דפדפן נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם אפשר לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית חדשה שברצוני ליצור. (ב- word 2003) ניסיתי לבחור תבניות שונות לשיקופיות אך תמיד התבנית האחרונה היא זו שמופיעה בכל השיקופיות. האם יש דרך לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-