תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי תוכנה של לינגו לבדיקה וגרמה לי לבעיות ה-BAR שלי התהפך לו כאילו זה ממשק עברית איך משחזרים את המצב ?! :'( תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי התקנתי WIN 7 שלי בנייד , אבל עכשיו אין אפשרות עם F11 לעשות שיחזור של היצרן שנמצא בכונן D, ידוע לכם איך משחזרים? באחריות של HP מבקשים על זה 400 ש"ח , קצת מוגזם שעוד המחשב באחריות, כרגע אני עובד עם הWIN שהתקנתי וזה עובד תקין.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עשיתי גיבוי לכונן קשיח חיצוני בוינדוס 7 באמצעות התוכנה "backup and restore" חשבתי שזה מגבה "תמונה" של מערכת הפעלה. האם טעיתי? ואם לא, אז איך אני משחזר את המערכת הפעלה לנקודה שבה שיחזרתי? כי זה נותן לי אופציה רק לשחזור קבצים תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
איך משחזרים דואר שנמחק במחיצה "הודעות שנמחקו"? באווטלוק אקספרס 6? באופן דיי דחוף, תודה!
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
צריך עזרה בשיחזור אתרי אינטרנט שנמחקו מרשימת ההיסטוריה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נעלמו שתי הורדות באימיול איך משחזרים אותם? בדקתי בתיקיית temp והם שם
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום. אתמול בערב הביטורנט החליט להפסיק לעבוד - מצורפת תמונה של הודעת השגיאה. נכנסתי לקובץ שמצוין בהודעה וניסיתי להבין מתוכנו מה הבעייה ללא הצלחה (אני מצרף את התוכן שלו בסוף ההודעה). אם מישהו מבין מה הבעייה אשמח לשמוע, אבל גם אם לא יש לי שאלה אחרת - בפעמים הקודמות שזה קרה לי (זו פעם שלישית) פשוט הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש והבעייה נפתרה, אבל, וזה האבל הבעייתי, כל ההורדות "נעלמו", ז"א הקבצים עדיין יושבים בסיפריית ההורדה אבל הביטורנט שהותקן מחדש לא מזהה אותם. מכיוון שאני לקראת סיום של הורדה של סרט חשוב וגדול בנפח שלקח לי כמה ימים אשמח אם יש למישהו פתרון. מישהו יודע איך להתקין מחדש את הביטורנט בלי לאבד את ההורדות הקיימות, ז"א שההורדה תמשיך מאפא שהיא הפסיקה? הנה תוכן הקובץ אל…
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
רכשתי מחשב שמגיע עם ווינדוס בילט אין, אך ללא אופיס. כיוון שאני משביתה באותה הזדמנות את המחשב הישן שלי, אני רוצה ל"העביר" את האופיס מהמחשב הישן לחדש. העניין הוא שאני כבר לא זוכרת איפה שמתי את מפתח המוצר. האם יש דרך לזהות אותו דרך האופיס המותקן על המחשב? אשמח להנחיות/עצות מה אפשר לעשות (הכל כדי להמנע מרכישה מיותרת של ערכת אופיס חדשה ויקרה...) תודה מראש למשיבים!
-
- 5 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
מחקתי תיקייה ואחרי כן עשיתי איחוי דיסק. ידה ידה ידה... מסתבר שלא היה גיבוי... אז בעצם אני שואל, אם יש תוכנות שגורסות קבצים (דורסות אותם 7-35 פעמים) - נגד מה הן גורסות כל כך הרבה פעמים? במילים אחרות, האם יש אפשרות לשחזר חלק של הכונן שנכתב מחדש רק פעם אחת? ואם צריך ציוד מיוחד - למי הולכים וכמה זה עולה? (מדובר בכונן של נייד קטן וישן בגודל 10GB) תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב outlookXP. לאחרונה המחשב קרס! הצלחתי בעזרת תוכנת שיחזור לשחזר את קובץ ה-PST שלי (האוגר בתוכו את כל המיילים שלי). גודל הקובץ הוא כ 200 מגה(!!!). כשאני מנסה לשים אותו בoutlook החדש שהתקנתי, אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ לא תקין. השתמשתי בscanpst שבא עם הoffice אך ללא הצלחה רבה. הוא הצליח לשחזר רק חלקית. אני עובד עיצות. רציתי שתמליצו לי על כלי או על דרך אפשרית לשחזר את הקובץ ולתקן אותו. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
עבדתי על קובץ DOC והמחשב כבה לפתע. כשהדלקתי אותו שוב, הקובץ נפגם וורד הציעה לי לפתוח אותו בקידודים שונים. בכל קידוד שניסיתי הקובץ נפתח כג'יבריש. מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. ישנם אתרים, למשל כמו רוטר, ועוד רבים, שנכנסים לתוך דפים בתוך האתר למרות זאת כתובתם בשורת ה ADDRESS באקספלורר, נותרת תמיד ראשית. הבעיה פה היא כשרוצים לשלוח לחברים לינק לאותו מאמר. זה נהיה בלתי אפשרי. שלחו לי תגובה במהירות האפשרית. חג סוכות שמח שלכם ארז בר-זיו
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, קונה ssd ומעוניין לשכפל אליו את כל המחיצה של מערכת ההפעלה בצורה הכי נוחה ופשוטה שיש. ברשותי מחשב נייח נוסף שאני יכול לחבר אליו את הדיסקים הקשיחים במידת הצורך. שאלה נוספת - אחרי שכפול הכונן האם המחשב יידע לזהות שזהו כונן C החדש והכל יעבוד חלק? תודה.
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מכיוון שאין לי כסף לקנות פוטושופ, עומדות בפניי שתי חלופות טובות חינמיות לפוטושופ: GIMP וכן Paint.net. תחילה הורדתי את Paint.net, אך לא ידעתי איך לשלב כמה תמונות מקבצים שונים לקובץ אחד, אז הסרתי והתקנתי את GIMP וגם שם אין לי שמץ של מושג איך עושים את הפעולה הזאת. אני רוצה לדעת האם יש בכלל אפשרות בשני התוכנות הללו לשלב שתי תמונות או יותר מכמה קבצים בקובץ אחד, והם יש הבדל באופי הביצוע בשתי התוכנות הללו (לפי הערכתי בשני התוכנות, האופציות אמורות להיות זהות אחת לשנייה).
-
- 14 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הורדתי את הסמיילים האלו: איך אני משלב אותם במסנג'ר?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה או איזשהו תוסף לדפדפן שמסוגל להחליף IP בכל זמן מסויים, כל כניסה לאתר או כל דבר כזה. האם מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם , איך אני משנה תמונה של File לאיזה תמונה שאני רוצה ? נגיד אני מוריד תמונה מהאינטרנט ורוצה שזה יהיה האייקון של הFile שלי , איך אני עושה את זה ? עוד שאלה - אם משנים את האייקון של הfile , הוא גם יראה בtray כמו האייקון החדש ? תודה רבה, אבי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה שבכל פעם שאני מדליק את המחשב השפה תהיה על עברית ולא על אנגלית.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
כאשר אני פותחת תיקייה בתוך המחשב ברירת המחדל של תצוגת הקבצים שבתוך התיקייה היא תצוגה של משבצות. כמובן שאני יכולה לשנות את אופן תצוגת הקבצים ואז כאשר אפתח שוב את התיקייה המחשב יזכור את התצוגה האחרונה שבחרתי ויציג את הקבצים שבתיקייה עפ"י התצוגה האחרונה שבחרתי אבל כאשר אני עושה את אותו הדבר עם תיקייה שנמצאת בדיסק און קי אז הוא פשוט לא זוכר את התצוגה האחרונה שבדקתי וכל פעם שאני פותחת את התיקייה הוא מציג לי את הקבצים בתצוגה של משבצות. אני מעוניינת שכל תיקייה שאפתח אם זה תיקייה במחשב או תיקייה בדיסק און קי או בהרד דיסק חיצוני שברירת המחדל של תצוגת הקבצים תהיה בתצוגת רשימה. האם ניתן לעשות דבר כזה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מתנצל מראש אם זה לא שייך לפה.... רציתי לדעת לגביי פיירפוקס משהו קטן. שאני רואה למשל באתר של ערוץ 10 תוכניות גם במסך מלא אני לא רואה לרוחב אני רואה רק קובייה באמצע. יש לי מסך 15.6 ואני רוצה לראות את השידורים של ערוץ 10 על כל המסך משהו יודע איך מגדירים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומחים איך אני משנה את ברירת המחדל שלי- דפדפן ברירת המחדל? איך קובעים שהאקספלורר יהיה ברירת מחדל? איך קובעים שהפיירפוקס יהיה? תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום איך עושים זאת באקספלורר 6 - קובעים שהוא יהיה ברירת המחדל? איך קובעים שהפיירפוקס יהיה ברירת המחדל תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני מתכוון כשמקליקים על קישור לתמונה והתמונה גדולה מדי, אז היא מופיעה בהתאם לגודל החלון ואז יש צורך להקליק עליה שוב כדי שתיפתח לגודל המקורי. איך משנים בפיירפוקס שהתמונות יוצגו בגודל מקורי?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-