עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בוקר טוב לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון ביותר לפתוח את הדיון אבל אני אנסה.. יש לי פורום ואני רוצה להוסיף לו סמיילים, אבל כל פעם שאני מנסה להוסיף אחד הוא יוצא עם רקע שחור/לבן למרות שהוא לא אמור. תהליך העלאת הסמיילי הוא די פשוט, בפאנל ניהול יש אפשרות לעיון -> הוספת קיצור וזהו כביכול. אולי מישהו יוכל להסביר לי מה אני עושה לא כשורה?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  3. Started by elieli25,

unable to mount image. File command must appear before any other commands. ורק רציתי להעלות קובץ CUE קבצים אחרים הוא מעלה בלי בעייה (לא בדקתי קובץ אחר מסוג CUE כי אין לי)

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  4. Started by 3d7,

שלום! אני מעוניין במדריך להגדרת המאפיינים ב-uTorrent. אין לי בעיה עם פורטים. הגדרתי פורט, ופתחתי אותו בפיירוול ובראוטר, וב-uTorrent יש וי עם עיגול ירוק, ככה שהפורטים בסדר. מה שאני רוצה לדעת, זה איפה בדיוק בהגדרות, בכל מסך, רצוי לשים וי ואיפה לא. מה שהכי חשוב לי זה לדעת מה בדיוק להגדיר במסכים Preferences\BitTorrent ו-Preferences\Advanced, על-מנת שמהירות ההורדה שלי תהיה מיטבית (אני מוריד כ-10 טורנטים במקביל, בד"כ). דרך אגב, אני מריץ את uTorrent במקביל ל-eMule.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by nimrodim,

באיזה תוכנה אתם משתמשים לעריכת DVD? אני משתמש ב DVDMAESTRO - הישנה - אבל מאוד מרוצה ממנה. חשבתי לחפש תוכנה חדשה. אני מחפש תמיכה בכתוביות, AC3 סטריאו ו 5.1, הכנסת CHAPTERS אוטומטית כל מספר דקות, PREVIEW שעובד. כמו כן היה נחמד אם התוכנה היתה מכניסה את ה - CHAPTERS כך שהם לא נופלים על כתוביות ונמצאים בתחילת GOP חדש כמו שצריך. ניסתי את DVDLAB PRO - אבל לא אהבתי את איך שהיא עושה כתוביות ולא הצלחתי להפעיל את ה - PREVIEW עם קול. ניסיתי את SONIC DVD PRODUCER 5 וגם לא אהבתי. הצעות?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  6. שלום. רציתי לעצב לעצמי תמונה ואני רוצה עיצוב של תמונה "קופצת" - אני לא יודע איך להגדיר את זה כל כך, אבל אני מקווה שתוכלו להבין. תודה למי שיוכל לעזור לי. עריכה: אני מתכוון בדיוק כמו לתמונה הראשית בשוקס הזה... http://www.shox.co.il/uf/415/200/0523818564.html

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ShayGTi,

בחוקים כתוב שאסור לדבר על הורדות לא חוקיות, אבל אני רק צריך לדעת אם מישהו יודע איפה אני אוכל להשיג את הגירסאות היותר ישנות של התוכנה... מנהלים, אם אסור לדבר על התוכנה הזאת פה אז תמחקו... :-*

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by wooper,

שלום שאני מעתיק למשל פסקאות ממהרשת לוורד תמיד וורד מעתיק את הפסקה עם רווח למשל ייייייייייכייחיגכחלי ככככככככככככ ואז אני מסמן את הפסקה ובוחר ללא רווח כי אני לא רוצה רווח בין הפסקאות דבר שני זה שאני מעתיק הפונט בגודל 10 ואני רוצה שאוטומט הפונט יהיה בגודל 16 אז איך מעתיקים ללא רווח? ואיך קובעים גודל פונט ברירת מחדל? תודה

9. Started by The UnKnown,

לכמה זמן להריץ את הטורצ'ר טסט ? והאם הגיוני שהוא משתמש רק ב50% מהמעבד...?? אחרי הכל זו תוכנת מאמץ שבודקת את המעבד ב100% לא ככה?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  10. שלום אני צריך דריברים עדכניים ללוח אם: DFI Lanparty ut nf4 ultra-D חיפשתי אבל לא מצאתי לווינדוס XP. אם אפשר חבילה של כל הדריברים. האם הדריבר החדש של NVIDIA מתאים לכרטיס מסך 6800GS?(אם אני לא טועה הדריבר הוא 180) ואם כן האם אפשר הורדה אליו? ואם לא אז הורדה לעדכני ביותר. ושאלה: האם יש דריברים למעבדים וזכרונות? תודה מראש אריאל

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  11. אני צריך שתפנו אותי למקום שנרשמים לתוכנה לא מאיפה להוריד קראק אלה יש לי קוד אמיתי איפה להכניס אותו ?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  12. יש לי מקלטIR ישן מכרטיס טלוויזייה של PINNACLE ואני לא יודע איך להפעיל אותו.. הוא מתחבר לCOM ואני רוצה להפעיל אותו עם השלט מדיה סנטר שלי יש איזה תוכנה פשוטה כלשהיא שמאפשרת לי לקבוע לכל כפתור שאני לוחץ פקודה כלשהיא, או לחלופין ,משהו שיהייה יותר טוב:האם יש תוכנה שמאפשרת לי להוסיף פלאגין מוכן שמתוכנת לשלט של המדייה סנטר?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  13. יש לי DVD של פייונר (קניתי היום) ואני צריך להפוך את הכתובית בעברית כדי שאני אראה אותם טוב בDVD האם יש תוכנה כזאת? (הקובץ +התירגום שאני רוצה לצרוב חוקיים לגמריי)

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  14. @multicore בבקשה תקרא את התוכן לפני שאתה נועל: הסיפור הוא כזה: יש איזו תוכנה שאני צריך לעבודה. אחי הקטן בנסיון לחסוך כסף התקין לי אותה פרוצה. לאחר מעט זמן התוכנה זיהתה את זה ונעלה את עצמה. עכשיו אני רוצה להסיר אותה ולהתקין עותק חדש ולקנות את הרשיון עבורה. אבל לא משנה כמה אני מסיר אותה ומתקין אותה מחדש ישר אחרי ההתקנה היא מזהה את הרשיון שאחי הזין לה ונועלת את עצמה. ניסיתי להסיר עם revo uninstaller בצורה הכי יסודית פלוס נקיון הרגיסטרי אבל כלום לא עוזר תמיד זה חוזר על עצמו. שוב: אני רוצה להתקין אותה ולשלם על הרשיון. אבל לא יכול כי ישר מזהה שהוזן לה רשיון פרוץ וננעלת. איך אני עושה התקנה נקיה כך שאוכל לשלם על רשיון?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by (‾`·._.·[Tkaliber]·._.·´‾,

1) כל התקנה\הסרה של תוספת הוא אומר שזה יושלם באיתחול ואני מאתחל וזה נשאר אותו דבר... 2) SESSIONSAVER לא עובד ברגע שאני סוגר חלון ופות הוא פותח את דף הבית וללא הלשוניות שלי... 3) הוא לא מראה לי סימניות לאחר פתיחה אני צריך לפתוח ולסגור את הסמניות ואז הוא מראה... וירוסים\רוגלות וכו'... נבדקו. רסטרט.... בוצע. לקלל את המחשב, לבעוט בו וכו'.... בוצע. HELP!!!!

16. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,אני צריך תוכנה חינמית ליצירת קובץ ISO/CSO,שתהיה בין 600-700 מגה דחוף בבבקשה תודה לכולם ויום טוב .

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  17. Started by Asaf.Y,

שלום, לאחרונה התקנתי BON ECHO ובטעות באחד התמונות לחצתי על BLOCK IMAGES FROM... איך אני יכול לשחרר את התמונות שנחסמו ע"י הדפדפן? תודה מראש, אסף.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by MiD,

איזו תוכנת עריכה יכולה לבצע שיפוצים כאלה מסוג הורדת רעשים, נורמליזציה של האקוולייזר, והורדת HISS? ואם יש גם מדריך, זה מאוד יעזור. תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  19. ככה שאני מפעיל bsplayer הוא עובד אבל שאני רוצה להוסיף כתוביות הוא נתקע מה עושים?

20. כל אתר עולה לי חוץ מ YNET ,מה יכולה להיות הבעיה? מחקתי את האנטי וירוס וניסיתי לגלוש מ 4 דפדפנים שונים. עדכון: שחיפשתי את YNET דרך גוגל האתר עולה דרך הכתובת : http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html אבל שאני כותב YNET.CO.IL בלבד האתר לא עולה,וזה לא קרה בעבר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by 3d7,

יש לי Windows XP Professional x64. התקנתי את התוכנות הבאות: Alcohol 120% 1.9.6.5429 DAEMON Tools Pro 4.10.218.0 בשתי התוכנות ה-Shell Integration לקבצי Image לא עובד. מישהו מכיר אולי איזשהו Patch לתוכנות האלה שמאפשר Shell Integration (כנראה שיש להם בעיה עם 64 ביט, כי ב-32 ביט זה עובד)? במידה ולא, אז מישהו מכיר אולי תוכנה אחרת (עדיף חינמית) שיוצרת Virtual Drive, ומאפשרת לעשות Mount בקליק ימני על קובץ Image ו-Unmount בקליק ימני על הכונן הוירטואלי, ומתאימה למערכת הפעלה 64 ביט?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by PhoenixBoy,

כשאני נכנס לכל מני אתרים בInternet Explorer אז הטקסט מופיע לי ממש בקטן ואי אפשר להבין מה רשום. איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  23. שלום פירמטתי את המחשב, הורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  24. Started by arik63,

תוכנה בשם EXPRESS FILES שהיא כל מה שקשור לקבצים בשבילי... לאחר שהתרגלתי והתאהתי בה.. החליטה להתקע ולא לתפקד מיואש כבר לגמרי... מה אפשר לעשות? ( התקנתי את אותה התוכנה במחשבים אחרים והכל תפקד טוב ) ( תמונה מצורפת ) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מנסה להפעיל סרט די וי די בעזרת ה POWER DVD וזה אומר לי הודעה מוזרה (תמונה מצורפת). תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.