תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם יש אפשרות שיהיה גם מספר עמוד במספרים וגם באותיות במקביל? כלומר, לדוגמא: בצד ימין בתחתית העמוד יהיה כתוב "יב", ובצד שמאל בתחתית העמוד יהיה כתוב 12 ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום! לפני כשלושה ימים פירמטתי את המחשב שלי עקב תקלה,לאחר הפירמוט המידע בתיקיה D נשמרה כראוי,כמו שרציתי אך כל פעם שאני פותח את התיקיה מופיע לי ישר חיפוש,הכוונה שנפתח לי בצד חלון חיפוש ולא מראה לי את התכנים הרצויים(התיקיות). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם, שדרגתי את המחשב הנייד שלי לוינדוס 7. כעת כשהכנסתי לחריץ ה-USB את מקלט הטלויזיה הWINDOWS לא הצליח להתקין אותו. בWINDOWS VISTA זה היה מתקין מצוין והייתי צופה בתוכנה שנקראת blazedtv בערוצי הטלויזיה (10,11,22,99,33). צריך בבקשה דרייבר להתקן הזה, בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, עשיתי פירמוט היום למחשב דרך הדיסק של מערכת ההפעלה, אבל יש לי כמה בעיות. בעיה 1- זה לא מזהה את הכרטיס מסך והרזולוציה המקסימלית אמורה להיות 1920x1220 שפה המקסימום זה 1600x1200 תמונה- בעיה שנייה- התקנתי הכול מהדיסק של הלוח אם ואת ה-Catalyst ואין לי איך לפתוח אותו הוא פשוט לא עולה איך שהמחשב נפתח, כמו שהיה לפני הפירמוט. בעיה שלישית- כל המחשב תקוע, שאני יוצא מדברים זה יוצא לי בתקיעות מוזרות וזה נכנס לי באיטיות לאינטרנט. בעיה רביעית- לפני זה היה לי Intrenet 8 עכשיו אחרי הפירמוט יש לי את ה-7 ורציתי להתקין את ה-8 זה רשם לי שזה לא יכול לפעול על מערכת הפעלה זו (משו כזה). לפני זה זה עבד, אני חייב לסדר את זה. מישו יודע איך אני מסדר את כל זה? זה ממש דחוף לי :'( נ.ב זא…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מחפש E-MAIL CLIENT ל WINDOWS 7. כמובן חשוב התמיכה בעברית מימין לשמאל. יכולות BACKUP קלות לדואר. IMPORT של דואר וכתובות מ OUTLOOK EXPRESS. המלצות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת מדיה סנטר שתאפשר לי גם לצפות בשידורי טלויזיה דרך כרטיס טלויזיה שמחובר למחשב (שמחובר לממיר לוויני) איזה תוכנה יודעת לעשות את העבודה בווינדוס XP? בלינוקס אני יודע שיש מספר תוכנות בינהם XBMC.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,במחשב שלי הייתה בעיה רצינית-אין אפשרות להיכנס ל-REGEDIT ואפשרויות תיקייה. חיפשתי וגיליתי שמישהו מציע את smart virus remover,התקנתי ועל הרגע שהפעלתי,מופיעה חלונית על וירוס שנמצא והושמד. בדקתי,וכל החסימות לדברים שלא התאפשרו לי (שרובם אני לא זוכר כבר)-נעלמו לאחרונה חבר שלי ביקש ממני תוכנות הצלה למחשב שלו,גיליתי אתר בשם PREVX שאומר שזה וירוס,הנה קישור: http://www.prevx.com/filenames/X957914227046975145-X1/SMART+VIRUS+REMOVER.EXE.html מחקתי ליתר ביטחון את האנטיוירוס מהמחשב באמצעות SHIFT_DELETE את התוכנה,כי לא מצאתי אותה ברשימת תוכניות. יכול להיות שאחת מהתוכנות האחרות (ANTIVIR/MALWARE'/ASC 3)השמידה אותו. כשבדקתי את קובץ ההתקנה בידי MALWARES' הוא אמר שאין כל פריט זד…
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
פתאום הקדמליה לא מתחברת וכלום לא יורד. הפורטים פתוחים, מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם פירמטתי את המחשב שלי ולא מצאתי את הדרייבר של הלוח אם. אז נכנסתי לאתר של אסוס מצאתי את הדרייברים של הלוח אם,אבל אני לא יודע האם להוריד את כולם או שלא? הנה הדרייברים שמופיעים שם: http://support.asus.com/download/download.aspx את איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?האם את כולם? תודה רבה שי נ.ב-אני רואה שהקישור שהבאתי לא מציג את רשימת הדרייברים אז הנה אני מעתיק אותם: 45 files found Qualified Vendor List (1) BIOS (7) [bIOS History] BIOS-Utilities (4) AUDIO (2) VGA (1) RAID (1) Utilities (12) Others (3) Manual (14)
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום עברתי לווינדוס החדש עכשיו יש לי בעיה אני לא מצליח להיכנס לצ'טים של נענע ושל תפוז איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
זקוק לתוכנת שליטה על מחשבים שלא ברשת ביתית וללא צורך בגילוי כתובת IP. הכונה שאני יתקין את התתוכנה אצלי ובכל מחשב אחר ואז אני יוכל להתחבר ישר. (הIP משתנה כל פעם מחדש כי המחשב זז והמשתמש לא ממש מבין איך להוציא את הIP שלו) תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי בעיה בWORD כשאני כותב עבודה של 60 עמודים ואני צריך לשנות משהו בדף השני נגיד אז כל הדפים גולשים למטה וזה מסבך הכל וצריך לתקן וזאת בעיה גדולה , הגלישה הזאת קורה גם כשהדף שהתבצע בו השינוי לא מלא . אני יודע שיש משהו אבל שכחתי .. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
חוץ ממספר מאוד מצומצם של סרטים. אין לו בעיה עם XVID/MP4. קודקים שיש לי - HAALI, COREAVC 1.95 ,FFDSHOW ו AC3FILTER. פתרון באופק למישהו?
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן, היום עשינו סקירת מערכות (שזו בדיקת אולטרה-סאונד שבה רואים את העובר בבטן בצורה נורמלית בפעם הראשונה) וקיבלנו בסוף הבדיקה DVD עם סרטון של הבדיקה. כל הסרטון הוא בערך 15 דקות. אני מחפש תוכנה נורמלית (וחינמית) שתהפוך את ה-DVD הזה לקובץ בגדול שאפשר יהיה לשלוח אותו דרך האינטרנט (או לעלות אותו כסרטון לפיקאסה) - כלומר קטן ככל האפשר אבל עדיין שיהיה באיכות כזו שניתן יהיה לראות אותו. תוכנה אחת שניסיתי יצרה קובץ של 350 מגה לרבע שעה של סרטון והעלימה את הקול (ומה זה שווה אם אי אפשר לשמוע את הרופא מסביר מה זה כל דבר ואת פעימות הלב של העובר?) מישהו יכול לעזור ולכוון אותי איך עושים את זה? בשמי ובשם המשפחה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין בהסבר על איך למרות שאני נמנע במלהתקין קבצים גדולים בכונן C המיועד למסמכים ולתוכנות של המחשב הוא גדל ובכך מאט את המחשב שלי אפילו שכונן C מכיל 48GB (כי פרסתי את הדיסק קשיח שלי ל-C ולF כאשר בF שבגודל 176GB אני מתקין את הקבצים הגדולים כמו סרטים ומסמכי עבודות)??? מה זה תיקיית WINSXS? היא נמצאת בתיקיית WINDOWS והיא מכילה הרבה דברים גדולים מ1MB אך בסה"כ היא מכילה 9GB??? (תיקיות כמו x86_microsoft-windows-ie-htmlrendering_31bf3856ad364e35_8.0.6001.18852_none_f5f82740381d7455) מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי כרגע windows 7 על המחשב הישן שלי. במחשב יש כרטיס רשת פנימי - 3com etherlink xl 10/100 pci עד עכשיו הייתי עם windwos xp והוא זיהה לי את הכרטיס באופן אוטומטי ללא צורך בדריבר. אבל ב 7 הוא לא מזהה לי את הכרטיס באופן אוטומטי. חיפשתי באינטרנט דריבר לכרטיס הנ"ל אך בשום מקום לא מצאתי. מה ניתן לעשות? או לחלופין, אפשר קישור לדריבר? תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום.. אחרי שהתקנתי את הWIN7 רציתי להתקין תוכנה להורדה (חוקית) מראפיד.. וכשאני מנסה להפעיל את התוכנה הוא כותה לי שהוא צריך JAVA.. אז הורדתי JAVA ואחרי שהתקנתי הוא מקפיץ לי הודעה כזאת: מה צריך לעשות? תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האמת שלצערי אין לי הרבה פרטים, כי זה לא המחשב שלי, אלא של חבר, ולנסות להבין ממנו פרטים זה כמו לשאול אישה איזה אוטו יש לה (כחול!). בכל אופן, כמו שכתבתי בכותרת, המחשב עושה לעצמו ריסטרט בעת שהוא מגיע לוינדוס. המחשב כן מצליח לעלות במצב בטוח מצ"ב קובץ מיני-דאמפ, שאני לא הצלחתי להבין ממנו הרבה בדיוק... תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור... עריכה: הבעיה נפתרה ע"י ביטול מס' גורמים שעולים עם עלייתו של המחשב (עדיין לא בודדנו את האשם, אבל ביטול של מספר גורמים פתר את הבעיה). [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אלו שני אנטי וירוסים שונים שרק אחד מהם צריך להיות פעילה במחשב או ששניהם משלימים אחד את השני? ומי מהן עדיפה?
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שהייתי פותח טאב חדש באקספלורר היו נפתחים לי כל מיני אתרים ממוזערים שביקרתי בהם לאחרונה ועכשיו נפתח לי דף ריק וזה מבאס כי זה היה מאוד נוח. איך אפשר להחזיר את האופצייה הזאת ? תודה רבה, אורי.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום דונגל dynamode bt-usb-m2 הוא לא הגיע עם דיסק או דרייברים או משהו. המחשב פשוט אומר שזה לא מזוהה. הדונגל מקולקל? או שאני מפספס משהו? תודה רבה מראש אושרי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני תתלבט אם לקנות Norton Internet Security 2010 או להישאר עם AVG 9 החינמי יש לי WIN 7 הום פרו מי מהאנטי-וירוסים יותר טוב? מי צורך יותר משאבים? מי מגלה יותר טוב וירוסים/spyware/malware?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי מחשב והייתי לי בעיה שכל פעם שניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, אז בסיום שהוא מבקש ממני לעשות ריסט למחשב המחשב עולה ונתקע על הרקע, אני רואה רקע אבל אין שורת משימות או אייקונים של השולחן עבודה ואני יכול להזיז את העכבר ולתפקד חלקית(אי אפשר לפתוח תוכנות או קבצים). בקיצור הלכתי לחנות והם התקינו והכל עבד כמו שצריך אז הבנתי שהבעיה היא במסך והחלפתי מסך ועכשיו הכל עובד מצוין. הבעיה היא שהמסך שלי יותר טוב ואני רוצה אותו למחשב החדש, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? זה הדגם של המסך: LG W2261V כרטיס מסך: ATI HD 4770 תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי בעיה קטנה, אני רוצה להוסיף דף באמצע סדרת הדפים כדי להמשיך משהו בהתחלה. איך אני מוסיף דף חלק (ריק)?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-