עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה תוכנה להמרת סרטים באופן כזה שאם אני יקח סרט DVD וירצה להמיר אותו לדיסק אחד לפורמט מסויים התוכנה תמיר אותו לבד ותקבע לבד את הרזולוצייה לסרט המסוים על מנת שיכנס בדיוק בדיסק(שנשיג את האיכות המרבית). אני מבקש תוכנה ידידותית ולא מסובכת.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, יש לי כיום 3 מחיצות על כונן SATA2. במחיצה C מותקן XP וכל התוכנות שלה. במחיצה D יש כל מיני קבצים ומסמכים במחיצה E מותקן VISTA וכל התוכנות שלה. עכשיו הבעיה שלי שאין לי מקום עם VISTA זה נע בין 1.6 ג'יגה ל 600 מגה פנויים (אין לי מושג למה אבל כל פעם זה משתנה למרות שלא מותקן משהו חדש). אז ניסיתי לשנות את הקיבולת עם Partition Magic אבל יש לי את ההודעה Cannt resize. There are no primary or logical partitions on this drive כל פעם שאני מנסה לעשות Resize a prtition . מה אפשר לעשות? או אם בכלל עדיף עם תוכנה אחרת?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by eli01,

ברשותי אקספלורר 7 ושאני נכנס לאתרים מסוימים אני רואה את הכתב בשפת גיבריש ורק אחרי שאני משנה את הקידוד ידנית זה בסדר ואחרכך עוד הפעם חוזר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  4. מערכת xp pro sp2 32 bit disk 500gn westren digital מחולק ל-2 חלקים זקוק לתוכנה לשיחזור המיידע חלק הצלחתי לשחזר אם eizy recovery

5. היי יש לי על המחשב קבצי WMA וwinamp ו media player לא צליחים לקרוא אותם. מה צריך לעשות כדי לקרוא אותם? בתודנ נראש Install

6. יש לי ג'י פורס 3 TI 200 ומה הנוהל של החלפת הדריוורים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. Started by Oded.Dwek,

שלום, אני מחפש דרייברים ל Radeon HD 5770 שיעבדו עם Windows 7 64bit. ההתקנה שקיבלתי עם הזמנת הכרטיס מסך קורסת בהתחלה. וגם מה שהורדתי מיפה לא עובדת http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit (ניסיתי את הSUITE ו DRIVER ONLY).... היום הרכבתי אותו. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  9. Started by yarl,

מחפש תוכנה קלה ופשוטה למיקסוסים ועריכת מוזיקה עם אפשרות להקלטה מבחוץ וכל מיני אפשרויות תודה

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  10. כותרת. ומאיזה גירסא נרו תומכת בויסטה? כי אתמול התקנתי ויסטה ונרו 6 לא עובד שם...

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by Guy950,

אני נוסע לסופשבוע עם חברה ואני רוצה לצרוב כמה סרטים שיעבוד על מכשיר DVD, אילו תוכנות יכולות לעזור לי בעניין הצריבה? כשאני מנסה לצרוב כרגיל זה לא מסכים להפעיל בDVD. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום יש לי אוטלוק 2007 עכשיו עשיתי יצוא של אנשי הקשר מהgmail לoutlook בקובץ של אקסל עכשיו הבעיה היא שבתוך הקובץ עצמו שנכנסים זה מראה לי את האנשי קשר אבל שאני מייבא אותם ל outlook הכרטיסים של אנשי הקשר ריקים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, ברשותי נייד חדש של HP עם מערכת הפעלה ויסטה. המחשב מחובר ב WIRELESS, ברשת ביתית עם נתב של אסוס. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לבצע עדכונים לתוכנת האנטי וירוס לאחר ההתקנה. אני מקבל הודעה מהאנטי וירוס ש Connection failed. התקנתי MCAFEE שעובדת על המחשב השולחני שלי, ולא הצלחתי. החלפתי ל AVG החינמית, ועכשיו ל AVAST, ככה שהבעיה היא לא התוכנה. ניסיתי לחבר את המחשב ישירות ולא ב WIRELESS וגם לא עבד. הורדתי את ה FIREWALL וגם לאחר מכן את ה DEFENDER וגם לא עזר. התוכנות מאופשרות בתוכנות שפתוחות ב FIREWALL של ווינדוס. כרגע, אני מקבל את ההודעה: security center did not trust this program because its identity can't be verified מה security center שבויסטה. לא יודע מה עוד לעשות ומה הבעיה…

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  14. איזה מבין הדריברים הבאים אני צריך להוריד כדי שהכרטיס SD של המצלמה יעבוד לי במחשב

15. שלום אני צריך דריברים ללוח הזה gigabyte GA-K8N Pro-SLI לwindows vista 64 bir

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by idoaa,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתציג לי את כל קבצי MP4, על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nnati,

האם המערכת דורשת דריבר מיוחד לכרטיס רשת ? מותק אצלי במחשב מספר מערכות הפעלה IMAGE ורק במערכת זו האינרנט לא עובד... נתי

18. Started by pcadmin,

אופיס 2013 יש שני חשבונות דוא"ל אני צריך לסדר שני דברים 1. כאשר מגיע הודעה לחשבון 1 ולוחצים על השב ההודעה תשלח באופן אוטומטי מחשבון 1 וכאשר מגיע הודעה לחשבון 2 ולחצים על השב ההודעה תשלח באופן אוטומטי מחשבון 2 2. כאשר משיבים מחשבון 1 תצורף באופן אוטומטי חתימה המותאמת לחשבון 1 וכאשר משיבים מחשבון 2 תצורף באופן אוטומטי חתימה המותאמת לחשבון 2 יש שני אפשרויות להגדיר 2 חשבונות דואר בפרופיל אחד הצורה הראשונה היא: באמצעות החשבון הקיים נלחץ על הגדרות נוספות ושם נלחץ על כרטסת מתקדם ונוסיף את החשבון הנוסף הצורה השנייה היא באמצעות הוספת חשבון נוסף לאותו פרופיל הבעיות: כאשר מוסיפים בצורה הראשונה אז אין אפשרות להגדיר חתימות אוטומטית לכל חשבון וכאשר מוסיפים באפשרות השנייה אז ב"השב" …

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. הכנסתי קליפ בעזרת התוכנה כשכל הקבצים הם מוקלטים על האיכות הכי גדולה (5 שניות בערך 100 מגה) ולאחר שגמרתי ניסית לעשות EXPORT גם באיכות המקסימלית (אחרת 3 דקות לוקח 4 שעות) והשמירה תמיד אבל תמיד נקטעת באותו מקום כשהקליפ הוא בדקה ה2:35 והגיע ל3.99 ג'יגה. יש לי עוד 20 ג'יגה פנוי בערך כך שזה לא בגלל זה ואין לי מושג מה הסיבה. נ.ב התוכנה הזאת פשוט אוכלת זיכרון טוטאלית !

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by raltal,

כשאני רואה סרטונים ב-sport5 אז אין קול בכלל מה הבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  21. Started by prince amir,

אני משתמש לרוב עם התוכנה הזן ןהיא מאוד טובה אבל יש לי בעיה רצינית איתה כרגע כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש והעלתי את התוכנה , בחלק שלוחצים PUBLIC כדי להעלות את רשימת השרתים אני לא מקבל כלום כל שינוי גם ממצב ACTIVE למצב PASSIVE לא משנה הרבה , הוא פשוט מקבל RECIVING ואז כלום צריך עזרה נ.ב גם בלי FIREWALL יש בעיה.

22. שלום, יש לי בעיה בעבודה עם המחשב שלפתע הכרטיס וידאו הפסיק לעבוד והוא דורש דרייבר. אני מתכנן לקחת sysoft sandra ו everest על מנת לזהות את הדגם של הכרטיס אבל אשמח לעוד המלצות מכם לתוכנות שיזהו לי את הכרטיס ואם יש תוכנות שגם ימצאו לי דרייבר או אתרים מומלצים (בחינם) לדרייבר אז אשמח מאוד. אני צריך את זה די בדחיפות, תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  23. אני רוצה לדעת אם איפשר ליבא קיבצי PSD לפלאש אם כן איך? ואם לא איך ניתן לשמור על איכות של תמונות של נעשות בפלאש נגיד בתוכנת הפוטושופ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by uvuv78,

טוב, זה כבר מתחיל להיות מטריד. זה כבר החשבון השני שאאוטלוק עושה לי את אותן הצרות איתו. הבעיה היא כזו: לאחר שימוש של שנים עם אאוטלוק וג'ימייל (דרך POP) החלה לפתע לקפוץ לי חלונית מהאאוטלוק שמבקשת שם משתמש וסיסמא. את שם המשתמש והסיסמא לא שיניתי מעולם וגם בהגדרות האאוטלוק והג'ימייל לא נגעתי כך שמוזר לי על מה ולמה קופצת החולנית. בכל אופן, למרות שאני מכניס את שם המשתמש והסיסמא הנכונים, החלונית מסרבת להיעלם עד שאני לוחץ על ביטול ובכך כמובן הדואר לא יורד אל האאוטלוק. מישו נוסף זכה להיחשף לתופעה? פיתרונות?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  25. כדאי לשים לב כי כל מיני גולשים כאן באתר ואי אפשר לסמוך מאה אחוז למעט אתרים גדולים ומוכרים. אני צודק? כדאי להעיר את תשומת לב המתחילים שבינינו( ואני בראשם).

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.