עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Shadowman,

היי, צריך המלצה לתוכנה אם יש בכלל דבר כדה שנועלת כונן שלם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. מה אני צריך כדי שאני אוכל לצרוב קובץ AVI+כתוביות? מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by GOBLIN17,

מחפש מקודדים לצפיה ב HD משהו יכול להביא לי את החבילה החדשה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

המקרה כבר קרה לי פעם, והינה הוא חוזר שוב... הורדתי בערך 5-6 קבצים חלק הסתיימו ונותרו לי בהורדה רק 2 קבצים אבל! אני שם לב שחסר לי סרט אחד שלא ירד ולא ברשימה... הסתכלתי בקובץ טקסט downloads.txt והוא לא מופיע שם הסתכלתי בתיקיית temp ואכן יש שם 3 הורדות שלא הסתיימו. עשיתי עותק לקובץ שלא בהורדה, שיניתי את סיומתו ל avi ובאמת זה הסרט המדובר. השאלה שלי היא איך אני ממשיך את ההורדה, כי אני לא בטוח שבאמת ההורדה הסתיימה, ואני לא מעוניין לראות רק חלק מהסרט... דרך אגב, שמעתי בעצתו של אחד מחברי הפורום לשנות בהגדרות את תיקיית ה TEMP ואז להחזיר למקורי, זה לא עוזר...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יכול להיות שיש התנגשות בין כרטיס קול OnBoard של לוח Gigabyte GA-X58-UD3r וכרטיס מסך ATI HD4800? בהגדרות של כרטיס הקול אי אפשר לבצע הקלטה. כל ההתקנים הנכנסים (מיק, ליין אין וכו'...) באפור. אי אפשר ליגוע בהם. במנהל ההתקנים אני רואה שמותקן בהתקני הקול משהו של ATI.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Dano,

שלום אנשים! אני רוצה בבקשה שתציעו לי תוכנות אנטי וירוס איכותיות שלא גוזלות הרבה משאבי מערכת ובקיצור לא תוקעות את המחשב.. תודה!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Mooosa2005,

הורדתי איזשהו קובצ שהגיע לי בcue ו bin. כשעשיתי burn image בnero, הגיעה לי הודעה שאי אפשר לצרוב את זה, אז שוב הודעה שאומרת שיש בעיה עם line 3 בקובץ cue. פתחתי את הcue עם notepad, וזה מה שיש בפנים: PERFORMER "Art Blakey & The Jazz Messenge" TITLE "The Freedom Rider" FILE "CDImage.wav" WAVE TRACK 01 AUDIO TITLE "Tell It Like It Is" PERFORMER "Art Blakey & The Jazz Messenge" INDEX 01 00:00:00 TRACK 02 AUDIO TITLE "The Freedom Rider" PERFORMER "Art Blakey & The Jazz Messenge" INDEX 00 07:53:35 INDEX 01 07:56:17 TRACK 03 AUDIO TITLE "El Toro" PERFORMER "Art Blakey & The Jazz Messenge" INDEX 00 15:22:20 INDEX 01 15:24:60 TRACK 04 AUDIO …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בנקים (בנק הפועלים ספציפית) חברת אשראי ביטוח לאומי וכו.... עדיפות לתוכנה שיש לה גרסה android 4 ויכולה לבצע סינכרון תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by K0sTa,

היי חברס..אני מחפש פונט בשם עינבל[inbal] בנרות..ניסיתי הכל.. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לחפש או תבדקו אם יש לכם ותשלו לי.. אפשר לשלוח ל Big__Dog@walla.com או belegon@walla.com רב תודות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, השתמשתי בכרום קרוב מעל לחודשיים כאשר לאחרונה הוא פיתח נטייה להיתקע בדפים שעושים שימוש ב-shockwave, אז עולה הודעה השואלת האם להמתין לדף ש"יסתדר" או לבצע טרמינציה. המתנה לא עוזרת וגם טרמינציה לרוב לא כך שאני משתמש במנהל המשימות כדי לסגור את היישום בכוח. התקנתי והסרתי את כרום וזה לא עזר. גם ביצעתי חיפוש בפורום ללא תוצאות משמעותיות. אשמח אם מישהו יזרוק קצה חוט.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by amirbtv,

אהלן! היום המחשב שלי נקלע לצרה הצרורה הזאת , ואני פשוט לא מצליח להיפטר ממנה. ה HOME SEARCH הנ"ל משתלט על דף הבית של ה EXPLORER , ובכל פעם כשאני פותח דף חדש מופיע במקביל אליו דף נוסף של HOME SEARCH , מלבד זאת במקביל צצים POP-UPS איומים , ופשוט לא הצלחתי להוריד את העניין בשום דרך , לא עם LAVASOFT AD-WARE ולא עם SPY BOT S&D . מצאתי את הבעיה נפוצה ביותר בפורומים שונים מארה"ב , וגם שם לא הייתה תשובה ברורה מלבד השימוש בתוכנת HSREMOVER. כל הדברים הנ"ל הוצאו לפיתרון בפורום הזה: http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=36310 אני אשמח מאוד לדעת אם למישהו יש כאן מושג על ה"פאראזיט" הזה ומהו הפיתרון היעיל ביותר להעיף אותו מהמחשב. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by xtract1,

זה ה-Eror שאני מקבל כשאני נכנס לאתר גאון טרייד ורוצה להכנס למסחר בת"א. ראוי לציין שעברתי איתם על כל ההגדרות שצריכות להיות בדפדן כדי לאפשר לחלון המסחר לקפוץ ולעבוד כמו שצריך. ראוי גם לציין שעבדתי איתו בשבועות האחרונים ללא שום בעיה נראת לעיין ולא ביצעתי שום שינוי (מלבד התקנת עדכונים אולי) שאמור לגרום לשטות הזו..אשמח לעזרה כי כמו שהבנתם זה למסחר שלי בנ"יע ומחר בבוקר אני צריך את זה, תודה לכולם מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shloosh3,

התקנתי WORD 2010 על לפטופ חדש של סאמסונג עם ווינדוס 8 וקיימת בעיה שכל קיצורי הדרך המוכרים כמו ctrl+c הוחלפו בקיצורים אחרים! אם אני נכנס להגדרות של הWORD ניתן אמנם לקבוע מחדש את קיצורי הדרך אבל יש איזה 9000 ואין לי מושג מה זה מה. בנייד אחר- מקבוק(שמותקן עליו ווינדוס 7) אותה התקנה עובדת מצוין. יש דרך להחזיר את זה אוטומטית לקיצורים הנורמלים והמוכרים ???. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האם יש קובץ התקנה אחד של כל הדרייברים הנחוצים למחשב? בין הרכיבים שיש: Display: Intel 82852/8255 GM/GME Graphics Controller מודם: IBM Integrated 56K Modem Monitors: IBM ThinkPad 1024x768 LCD Panel Network adapters: Intel PRO/100 VE Network Connection Intel PRO/Wireless 2200BG Network Connection USB: Intel 82801/DB DBM USB2.0 Enhanced Host Controller 14CD " " " " " 82801 24C2 " " " " " 82801 24C4 " " " " " 82801 24C7 אנא עזרו לי כי זה ממש דחוף, טובה לאדם חשוב! תודה רבה מראש לכל עוזר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by IlanF,

כבר כמה ימים אני נלחם עם הזוועה הזו בשביל שהוא יחזור להתריע לי על מיילים חדשים. אין אייקון של מייל חדש במגש המערכת, אין אייקון מייל חדש על הסמלון של אאוטלוק בשורת המשימות () אין התראת צליל, ואפילו לא את הפופאפ הקטן בצד ימין למטה. כמובן שכל ההגדרות האלו מאופשרות בהגדרות של אאוטלוק. למישהו יש מושג מה נשבר בו ואיך לתקן את זה? --- עדכון קטן, אם אני מריץ את אאוטלוק ב"מצב בטוח" ההתראות עובדות כרגיל...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by karpad,

שלום יש לי בעיה Azureus כל פעם שאני מפעיל את התוכנה היא מקפיצה הודעה שיש שגיאה בפורט או משהו כזה ניסיתי להפעיל את האשף הגדרות עוד פעם וכל פעם כשבאשף יש את האפשרות לבדוק את הפורט זה כותב שיש שגיאה בחומת האש תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by udi,

האם משהוא יודע למה התוכנה KAZA מגבילה אותנו באיכות ההורדות כגון : איכות ה MP3 יכולה להגיע עד 128 ואילו יש איכות יותר גבוהה של 192 אותו הדבר בסרטים אין איכות של SVGA האם משהוא יודע איך מתקנים או עוקפים את הבעיה הזאת ? האם יש תוכנה להורדות אשר אין לה את הבעיה הזאת והיא יותר ממולצת ? אשמח אם תגיבו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Demagh,

אני צריך ליצור קובץ GIF של 3-4 תמונות מתחלפות עם אנימציה (FADE לצורך העניין) שיהיה באתר אינטרנט. בגלל זה, על הקובץ לשקול כמה שפחות. ניסיתי כמה תוכנות חינמיות וכלים אונליין, אבל הם עושים עבודה ממש גרועה. איך אני יכול לעשות דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lordgod,

הנה משהו שעשיתי בזמני הפנוי : נעשה בblender ועריכה קטנה עם הgimp ^^

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מחפש תוכנת עריכה מקצועית שתוכל לאפשר לי למחוק חלק מסויים מכל השורות בקובץ טקסט, שאני אכניס לתוכנה מספר תווים והיא תמחק את כל מה שכתוב לפניהם ו/או אחריהם. דוגמא: אם יש לי שורות כאלה בתוך קובץ טקסט: csjkhue45caljk=PE=pogonara vsdiuyfuej37=PE=aspiouii kjlasiljpio890789=PE=uvivufioyuio אז שאני אוכל להכניס לתוכנה את: =PE= והיא תמחק את כל מה שכתוב לפני זה... ומה שישאר לי זה: =PE=pogonara =PE=aspiouii =PE=uvivufioyuio אני מקווה שאני מספיק ברור ושאכן יש תוכנה כזו. תודה רבה על העזרה ויום טוב, אורן.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מחפש המלצה ל תוכנה של צפיה בסרטים שתומכת בכמה שיותר פורמטים של סאונד ותמונה שהיא קלה לשימוש וחינמית אני מקבל את המחשב החדש עןד כמה ימים ואני לא רוצה שישה לי מצב כזה שיש סרט שאני לא יכול לראות או לשמוע ונמעס לי כבר להיות עם כמה תוכנות במקביל שמותקנות על המחשב בכדי לצפות אני רוצה משהוא אחד שיציג וישמיע הכל ממת תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המפתח של הקספרסקי איטרנט סקיוריטי עומד להיגמר לי... אני ישמח להמלצה לתוכנת אנטיוירוס חינמית וטובה לא חייב שיהיה בה פיירוואל(נשתמש בשל הוינדוס)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, מחפש תוכנה לעיצוב מטבחים בשפה העברית תוכנה יחסית פשוטה למשתמש ממוצע שהוא לא מעצב או טכנולוג גדול תוכנה רצינית עם אבא ואמא - רישיון בתשלום ועם תמיכה ושירות תודה רבה לעונים ויום טוב, גיא

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by udi80,

This is the message I keep getting every time I try to install Nero 10. I have a 64 bit Windows 7 יש תומנה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים