תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ווינדוס באנגלית ואני רוצה להתחיל להשתמש ב Movie Maker אבל אני יחסית חלש באנגלית מאיפה אני יכול להוריד Movie Maker 2 בעברית ? תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפשת טכנאי שמגיע הביתה לפעולות בהקלטות בנייד.השבחת הקול משקט לגבוהה וברור יותר osher1967@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני משתמש בתוכנת ה FlashFXP להמרת לינק של אמיול ללינק רגיל (הורדה רגילה) דחוף לי מאוד אז תודה לתגובות..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לאוברקלוק שלא יזיק במילימטר לכרטיס שלי,ושתהייה מאוד פשוטה לאוברקלוק מתחיל. תודה- כרטיס ATI
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החל מאתמול, כשאני נכנס לדף הבית שלי (www.start.co.il) הפיירפוקס מזהה את הקידוד שלו בתור windows-1255 במקום unicode. ניסיתי להפעיל ולכבות את הזיהוי האוטומטי, וזה לא עזר. עכשיו כל פעם שאני נכנס לאתר הזה אני צריך לשנות את הקידוד ידנית. ניסיתי אפילו לקבוע את UTF-8 כקידוד ברירת המחדל, וזה לא עזר. אני נכנס לאתר הזה כבר חודשים (כמו שאמרתי, זה דף הבית שלי) ועד עכשיו הוא לא עשה בעיות. מישהו יודע מה הבעיה? זה קורה גם לעוד מישהו? (אולי הבעיה לא אצלי אלא באתר) נ.ב. ב-IE האתר פועל בסדר. ואני משתמש בפיירפוקט 1.0.7.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להתחבר לאיזה פורום הוא מראה לי את השגיאה הבאה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603151647172704/2134wadsd32rfsfdad.jpg איך מפעילים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה הלוח עושה בעיות בשביל שהוא יתמוך ב6 כרטיסים הייתי צריך להוריד עידכון מיוחד שלהם. כי עד עכשיו הוא תומך רק ב5 ויש דברים בביוס כמו בכל הלוחות 4D שלא הייתה לי. אז עשיתי עידכון שקוראים לו F8A כי עד עכשיו הוא היה מעודכן על F8B העידכון שמופיע באתר אבל לא תומך בפונקציות של 6 כרטיסים. ככה הם רושמים לפחות . אז עשיתי את העידכון F8A והוא לא מגיע לי לוינדוס 10. הוא ישר מעלה תביוס ונכנס אליו ואני כבר אבוד עצות עם הלוח הזה . לוח של ג'יגה ביט Z270P D3.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה לאל על שברא את בלוקבאסטר וצורבי DVD . אני משתמש ב dvd encrypter ו dvdshrink. התהליך של העתקת DVD הוא די פשוט וחלק יחסית. הבעיה היחידה היא בהרצת הסרט הצרוב....כלומר הסרט פשוט נתקע בשלב מסוים. כל מה שאפשר לעשות הוא לאתחל אותו. כבר צרבתי 3 סרטים ושלושתם נתקעו בשלב זה או אחר....לא בזמנים קבועים. האם מישהו יודע על מדריך טוב לשימוש בתוכנות אלו או שיודע על שום מה ולמה הצריבה לא יוצאת טוב. תודה על היחס.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מתמש בתוכנת DU Meter אשר נותנת אינפרומציה לגבי רוחב הפס בכל רגע נתון. התוכנה גם עוקבת אחרי מהירות מהירות הורדה והעלאה ומציגה אותם על גרף. הבעיה היא, שמההירות שהתוכנה מציגה בזמן הורדה או העלאה שגוייה באופן קבוע וגבוהה עד פי 3 מהמהירות בפועל, כלומר התוכנה מזייפת בערכי המהירות. בדקתי את האפשרויות של שינוי יחידות המידה, אך גם זה לא עזר. יחידות המידה שמופעלות כרגע הן: kB/Sec אני מעונין לדעת, אם יש עוד אנשים אשר משתמשים בתוכנה הזו ונתקלו בבעיה. בנוסף לכך, הייתי מעוניין לקבל המלצה על תוכנה מהסוג הנ"ל (Bandwidth Monitor) שעובדת באופן נאמן יותר, תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. נתקלתי במבוי סתום. דוד שלי רכש מחשב מותג של HP עם WINDOWS 7 לפני חודש. לאחר התקנה, עדכונים וסידור המחשב, הוא נתקל בבעיה קטנה. הוא משתמש קבוע של Firefox (אשמתי), והוא ממש נהנה ממנו. אבל לאחר ההתקנה ושיחזור מועדפים והגדרות של הדפדפן הישן שלו (מהמחשב הישן יותר), פירפוקס מסרב לשמור היסטוריה. עברתי על כל ההגדרות של הדפדפן שלו וראיתי שכל ההגדרות שלו אמורות לשמור היסטוריית גלישה, אך הם לא. ניסיתי להתקין אותו מחדש, לא עזר. ניסיתי לשחזר את הדפדפן להגדרות יצרן- לחינם. ניסיתי לחפש בהגדרות וינדוז (חוץ מהגדרות רשת- רשת HOME)- אין לי שמץ של מושג איפה יכול להיות הבעיה. חוץ מההיסטוריה של הדפדפן המחשב רץ פיקס (בגלל החרטה עפה הזה הוא נאלץ להשתמש בIE...) מבקש הכוונה/המלצה או סתם מי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! אני משתמש הרבה בMovie Maker לערוך סרטים אבל אני חושב שכבר מיציתי אותה ניסיתי לעבור לWAX2.0 וגם אותה למדתי תוך זמן קצר. האם מישהו יכול להמליץ לי לעבור לתוכנה קצת יותר רצינית, אבל במגבלות של מחשב בינוני? למישהו יש המלצה לתוכנה יותר מקצועית במגבלות המחשב שלי? המחשב בערך לפני 3.5-4 שנים ואני לא ממש יודע את המפרט של המחשב. הערה: ניסיתי להתקין פרימייר אבל זה לא עובד לי על המחשב. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון שמתי לב לבעיה מאוד מציקה, הסרטונים באתר youtube לא עובדים לי רוב הזמן, כלומר רואים את כל העמוד, אבל איפה שהסרטון יש מסך שחור וכתוב loading. גם בFF וגם בIE. מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים את זה? תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה ה-Eror שאני מקבל כשאני נכנס לאתר גאון טרייד ורוצה להכנס למסחר בת"א. ראוי לציין שעברתי איתם על כל ההגדרות שצריכות להיות בדפדן כדי לאפשר לחלון המסחר לקפוץ ולעבוד כמו שצריך. ראוי גם לציין שעבדתי איתו בשבועות האחרונים ללא שום בעיה נראת לעיין ולא ביצעתי שום שינוי (מלבד התקנת עדכונים אולי) שאמור לגרום לשטות הזו..אשמח לעזרה כי כמו שהבנתם זה למסחר שלי בנ"יע ומחר בבוקר אני צריך את זה, תודה לכולם מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אפשר לקבל קראק עדכני DEMON TOOLS או ALOCOHOL 120. אל תגידו לי לחפש בגוגל כי חיפשתי ולא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, המדפסת שלי מדפיסה (בכל הגדלים) תמונות מסמכים עם שוליים לבנים של הדף שנשארים ריקים ולא על כל הדף,אני רוצה להדפיס ללא השוליים (בעיקר לתמונות),איך אני מגדיר את זה? דוגמא לבעיה בתמונה המצורפת,פה ניסיתי להדפיס תמונה על דף 10X15,התמונה בגודל המתאים ביחס של 4:3,ולא קצרה מידי,בכל זאת המדפסת לא מדפיסה על כל הדף. אשמח ואודה לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב אז יש לי כמה דרישות מהתוכנה, אני לא בטוח שבאמת קיימת כזו אבל אם שמעתם על משהו דומה אשמח אם תעזרו לי הדרישות: 1. גרפים יכולים להווצר גם עם נתונים מספריים, כמו באקסל, או לחלופין עם פונצקיה. 2. אפשרות של הדגשת נקודה ספציפית על הגרף 3. אפשרות של חיבור נקודה ספציפית עם קווים מקווקוים לציר ה-X וה-Y 4. אפשרות כתיבה ליד כל גרף כדי לדעת מה הוא מסמן 5. אפשרות לכתיבת ערך ליד הצירים לפי הנקודה, או לכתוב מספרים רציפים בקיצור תוכנה מתוחכמת של גרפים שאפשר לשרטט גרפים מתוחכמים ולשלוט בהן כפי שאני רוצה...מכירים משהו כזה??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שאתם מאוד מבינים בנושא של תוכנות קול אז... אני יודע שזה לא בידיוק נושא שאתם מיתמחים בו אבל.. אלו תוכנות אני צריך בקשותי לתגם פס סרט מסוייום( סרט ,סדרה או כל דבר אחר). כי צריכים כמה תוכנות: להוציא את המילים ולהכניס מילים חדשות ואולי גם תוכנה לשינוי קול.... אם מישהו יודע אל גבי אחת מהתוכנות האלה שיגיב בבקשה אפילו אם התוכנה עולה כסף... ,תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,הורדתי סרט...וגם כתוביות אליו...עכשיו הכתוביות הם בפורמט srt השאלה שלי היא,עם איזו תוכנה אני משתמש כדי לחבר את הכתוביות עם הסרט..אני חושב שהבנתם למה אני מתכוון תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי עובר לאחותי, והוא מלא קבצים מיותרים שחלקם בטח מוחבאים איפשהו במקום שאני לא אשים לב אליו יש איזו תוכנה שתמחוק את כל הקבצים חוץ מהקבצים החשובים לWindows וOffice? (אפשר לוותר על אופיס למרות שעדיף לא) בנוסף, ניסיתי להתקין איזה משחק וזה נתן לי שגיאה, ואז ניסיתי גם להתקין OpenOffice וגם זה נתן לי שגיאה, הבעייה היא שבמשחק שהתקנתי זה נתן לי סימני שאלה, וכשניסיתי להתקין OpenOffice זה נתן לי הודעת שגיאה בלי תוכן... יש לי ווינדוס בעברית, חשבתי שזה הסיבה לסימני שאלה אבל מישהו אמר לי שלא... קיבלתי אותו שלשום ככה שלא הספקתי הרבה, הצלחתי להתקין כמה תוכנות דרך דיסק... פשוט קיבלתי כמה דיסקים עם כמה תוכנות והצלחתי להתקין את זה... אבל דברים שהורדתי מהאינטרנט לא הצלחתי להתקין עזרה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-