תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר דרך להגביר מהירות ב EMULE?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לתוכנה בסיסית פשוטה ונוחה לבדיקת FPS וטמפרטורות. אם ניתן לקבל גם קישור להורדה זה יהיה מעולה. תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לקחחת סרט ששמור כרגע על המחשב שלי בפורמט DVD ולצרוב אותו ב-VCD או פורמט דומה בעזרת נירו? פשוט קראתי פה בפורום איפשהו שאפשר לצרוב VCD עם הנירו, עכשיו השאלה היא אם הוא יכול לקלוט גם פורמט DVD.... פירוט: לקחתי DVD והעתקתי אותו למחשב (לגיבוי), ככה שעכשיו יש לי תיקיה של 10G..... איך אני יכול לקחת את זה ולהמיר את זה לפורמט ניתן לצריבה? אם אי אפשר בנירו, איך אני בכל זאת יכול לקחת את הקבצים שיש לי עכשיו על המחשב ולשמור אותם בפורמט נורמלי של סרט (ולחבר לו גם את הכתוביות)? ****הבהרה: אין לי צורב DVD. תודה רבה!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
asusprobe 1 לא עובד בויסטה asusprobe 2 לא תומך בלוח שלי. אופיר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי עובר לאחותי, והוא מלא קבצים מיותרים שחלקם בטח מוחבאים איפשהו במקום שאני לא אשים לב אליו יש איזו תוכנה שתמחוק את כל הקבצים חוץ מהקבצים החשובים לWindows וOffice? (אפשר לוותר על אופיס למרות שעדיף לא) בנוסף, ניסיתי להתקין איזה משחק וזה נתן לי שגיאה, ואז ניסיתי גם להתקין OpenOffice וגם זה נתן לי שגיאה, הבעייה היא שבמשחק שהתקנתי זה נתן לי סימני שאלה, וכשניסיתי להתקין OpenOffice זה נתן לי הודעת שגיאה בלי תוכן... יש לי ווינדוס בעברית, חשבתי שזה הסיבה לסימני שאלה אבל מישהו אמר לי שלא... קיבלתי אותו שלשום ככה שלא הספקתי הרבה, הצלחתי להתקין כמה תוכנות דרך דיסק... פשוט קיבלתי כמה דיסקים עם כמה תוכנות והצלחתי להתקין את זה... אבל דברים שהורדתי מהאינטרנט לא הצלחתי להתקין עזרה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בפורטל חיפוש - כלומר יהיה בו מנועי חיפוש מסויימים + פיצ'רים נוספים הלוגוים בתמונה המצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כי בשניהם יש צילומי אוויר אז למה שאוריד את התוכנה למחשב? אני לא מנוסה איתה פשוט אני לא אוהב להוריד תוכנות למחשב. מעדיף רק כאלה שבאינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה זאת התוכנה סופר פאי? למה היא מיועדת ומה היא עושה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. התקנתי את התוכנה והבנתי שהיא אמורה להיות קטנה ולא לזלול משאבים רבים. בדיעבד התוכנה עובדת ברקע בעת גלישה באינטרנט אבל קטנה וחסכונית במשאבים היא לא . וזה בלשון המעטה. עברתי על ההגדרות של התוכנה ולא ראיתי פרמטרים שאמורים להקשות עלייה. אני גולש במהירות של 2.5 מגה עשיתי גפ פורט פוארודינג וזה גם היה בסדר.. פיתרון ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי את nimos ו k-lite codec pack ועדיין יש סרטים שלא עובדים כמו שצריך, ועוד עושים בעיות עם AC3.. אז מישהו פה אולי מכיר איזה codec pack טוב או אתר עם כל הקודאקים ?כדי שלא אצטרך כל פעם לבדוק באינטרנט ולקוות ליפול על אחד טוב...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזה זמן רב (עד שנשבר לי ) כשאני מדליק את המחשב ,ומנסה להפעיל את הדפדפן לפעמים הוא אינו עולה ואני מקבל את ההודעה הבאה: "החיבור הופסק "החיבור לשרת אותחל בזמן שהדף נטען. * האתר איננו זמין כרגע או שהוא עמוס מידי. אנא נסה שוב בעוד מספר רגעים. * אם אינך מצליח לטעון דפים כלשהם, בדוק את הקישוריות של המחשב שלך לרשת. * במידה והמחשב או הרשת שלך מוגנים באמצעות חומת אש או שרת מתווך, וודא כי Firefox מורשה לגישה לרשת." אני מצליח להעלות אותו רק לאחר שאני מפעיל את האקספולורר. יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
משהוא מכיר תוכנה שתאפשר לי להוציא מהוידיאו רק חלק שאני צריך
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לפתח אתר כך שיוכל לקלוט מידע מהתקן USB , התקן לא יהיה מחובר למחשב ספציפי , בעצם אני רוצה לבוא לכל מחשב לחבר USB לפתוח אתר ולעבוד איתו בלי להתקין שום תוכנה על מחשב. האם זה בכלל איפשרי? איך ניתן ליישם את זה? אשמח להפניות לאתרים ופורמים רלוונטים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשת הביתית שלי אני משתמש בVNC ומחוץ לרשת ב LOGMEIN. עכשיו, אם אני רוצה להעביר קובץ ממחשב אחר (ממחשב למחשב או בתוך המחשב) או לעשות פעולה מסויימת (לדוגמא להפעיל את ה UTORRENT) בלי להשתלט על המחשב בצורה מורגשת (ככה שאני לא אשפיע על התצוגה במסך שמחובר למחשב) כאשר מישהו משתמש במחשב- איך אפשר לעשות את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה די קשור למודינג כי זה משפר משהו במראה החיצוני של המחשב. גורם ללדים של המקלדת לדלוק לפי קצב המוזיקה. מצאתי אותו היום, אני אישית אהבתי מאוד! קיימים עוד שניים אבל לדעתי פחות טובים ממנו. בפלאג-אין הזה ניתן לכוון את הרגישות בקלות. לינק: http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=31701 עדיף שתורידו את זה - כי איתו אין את הבעיה שהוא מפעיל את ה-CAPSLOCK ואז אי אפשר לכתוב: http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=108744 תהנו!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מחפש תוכנות שמתקנות בלחיצת כפתור (או שניים ), שגיאות הקלדה שנובעות ממעבר בין שפות. לדוגמה "שלום" במקום "AKUO"... אני מכיר תוכנות ישנות כמו "בילבולון" ו-"הפוך על הפוך" רציתי לשאול אם יש תוכנות נוספות, חדשות/טובות יותר עם פיצ'רים נוספים וכדו'... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה של קול שבעצם נגיד יש לי רמקול שמחובר למחשב ואז נגיד שהמחשב יגיב לקול שהוא יזהה כל מי שמוצא את התוכנה הזאת גאון מקווה שתמצאו ותודה רבה מראש ViP
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע צורב פלקסטור מהירות 24, משו טוב מאוד. ראיתי בנרו שיש אפשרות של overburning ולפני שצרבתי הוא כותב לי הודעה כזאת שהסיכון הוא עלי ושיכול לההרס הדיסק ואפילו הצורב. מישהו יכול להסביר לי על זה והאם כדאי לי להשתמש בזה או שלא מומלץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ולילה (בוקר?) טוב. אני מחפש אחר תוכנה אמינה, עדיף חינמית שתכבה ותעיר את המחשב. התוכנה צריכה גם לכלול את האפשרות להריץ תוכנות אחרות. ניסיתי לחפש אבל כל מה שאני מוצא נראה לא אמין. תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחותי התלוננה שיש לה בזמן האחרון וכלמיני פופאפס על המחשב, וכלמיני סרגלי כלים שהיא לא מכירה וכו' וכו' - אתם יודעים, הסימנים הרגילים ל-spyware. ניגשתי למחשב שלה, והרצתי את כל התוכנות הרגילות - spybot, adaware, hijack this, כמה אנטיוירוסים - כמעט כולם מצאו קבצים, וכולם הצליחו להסיר את מה שמצאו. אבל משום מה, כמה דברים סירבו לרדת. אז ניגשתי ידנית, והתחלתי למחוק ולהסיר את כל הגורמים המזיקים - דרך "הסר תוכניות", בעזרת RegCleaner (ניקוי אוטומטי+מחיקה ידנית אחרי שעברתי קובץ קובץ...), בעזרת hijack this ידני, ובסוף ע"י שיטוט ב-program files ותיקיות דומות במחשב שלה ומחיקה של קבצים ידנית. הכל נראה טוב ויפה, חוץ מאיזה טולבר אחד מעצבן, שמצליח לשרוד כל מה שאני עושה לו... אני מצליח ל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאתר של התוכנה http://www.superspeed.com/desktop/ramdisk.php כתוב שאפשר לשים את ה page file בעזרת התוכנה שיהיה בחלקו על זיכרון ה ram מישהו ניסה ויכול להגיד שהתוכנה עובדת? האם זה נותן שיפו בביצועים? זה נראה כמו דרך טובה לנצל 4gb (אפילו יותר) של זיכרון על מערכת 32bit מע דעתכם? :s05:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאלה אבל איפה אני יכול למצא סרטונים לDVD כמו שבכל DVD שקונים יש?? ואיזה תוכנה תאפשר לי ליצור תפריט (וגם תתי תפריטים) עם עצמים זזים? כלומר לחצנים מסתובבים וכד'? המטרה שלי בסוף זה שהDVD יראה מקצועי כמה שיותר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-