תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי אקס פי , ובכל פעם שאני מדליק את האוטלוק זה מ]עיל לי גם את הwindows messenger מישהו יודע איך אפשר להפסיק את זה? אני יכול למחוק לצמיתות את התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
למרות שאני לא חושב שאתם אפילו משתמשים בהם אבל בכל זאת רציתי שתמליצו לי על כמה שומרי מסך יפים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעזאזל עם זה! המחשב שלי הרוס ולפעמים הוא נכבה...לרוב הפיירפוקס שומר את הרשימה ומאפשר לי לבצע שיחזור של כל האתרים שהייתי בהם. דווקא היום שהייתי במיליון ואחד אתרים חשובים המחשב נכבה לי מס' פעמים ודווקא בפעם האחרונה שניסיתי להפעיל את פיירפוקס ולשחזר את האתרים לא הופיעה לי האפשרות ופשוט כאילו הוא "שכח" . אני מקווה מאוד שיש איזה מסמך/קובץ שיאפשר לי לעשות זאת... לדעת באיזה אתרים הייתי.. יש מסמך/קובץ כזה? אני פשוט אובד עיצות! וגם... יש תוספת כלשהי ששומרת את הרשימה של האתרים? כי כמו שאתם רואים הפיירפוקס לעיתים נכשל! וזה עבורי קריטי מאוד.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי בעזרה ובפקודות ולא מצאתי פקודה שיכולה לחבר שעות לדוגמה אם אני רושם בכמה משבצות 4:50 3:30 התוצאה של שתי אלה תיתן לי 8:20 אשמח אם מישהו ידע ויוכל לעזור לי בזה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להעתיק את מערכת ההפעלה שלי להארדיסק חדש, יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
זה משגע - כל תוצאות החיפוש בגוגל התגלו כאכזבות וגם באתר של אינטל לא מצאתי כלום
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שקיימת תוכנה כזו, אך לצערי אינני זוכר את שמה, קורה לי שאני צריך לקפוץ לעמוד כלשהו העוסק במאמר X, ואין תוכן עניינים, ותמיד אמרתי לעצמי שאם היה לי אפשרות חיפוש כמו ctrl+f ב office - word אזי הקריאה הייתה הרבה יותר נוחה ופחות בעיות. אם מישהו מכיר תוכנה כזו אשמח אם יספר עליה ;D תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל פעם שיש מילה לא מובנת אני צריך לעבור לאתר אחר (בד"כ גוגל או מורפיקס) ולהדביק את המילה המבוקשת. יש אפשרות לתוכנה שיושבת באופן קבוע על שורת המשימות ולהדביק לשם את המילה? או כל פתרון אחר העיקר שלא יצריך להחליף עמוד אינטרנט
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב Outlook 2010 [אך זה מתאים למיטב ידיעתי גם לגרסות קודמות]. נעלם לי המסך המפוצל, בו בחלק העליון מוצגות שורות הדוא"ל ובחלק התחתון תוכן השורה המוצגת. למיטב זכרוני זו הייתה ברירת המחדל, אך היא נעלמה פתאום לאחר ש Outlook נתקע ונסגר. לאחר שפתחתי מחדש אין תצוגה מפוצלת יותר... מישהו יודע איך מחזירים זאת ? [br]פורסם בתאריך: 4.08.2010 בשעה 19:11:48 OK! מצאתי חלונית קריאה.[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול איך אני יכול לצרוב קובץ שמכיל בתוכו תבנית AC3 ובפורמט HD של 720P ועדיין לשמור על כל האיכויות שיעבדו בדיוידי (תומך כמובן) כמו שצריך. יש צריבה מיוחדת שצריך לעשות כדי שיעבוד? יש תוכנה חינמית שמסוגלת לעשות את זה? יש תוכנה מומלצת, לא בהכרח חינמית, שמסוגלת לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה עם מהירות המאוורר של המעבד , יש לי את המאוורר המקורי של אינטל למעבד P4 3.0 631 , הלוח אם שלי יחסית חדש P5ND2-SLI Deluxe יש לו את תכונת ה Q-FAN, פיצ'ר לא ממש ידידותי למשתמש שכן הוא אכן מוריד את מהירויות המאוורר למינימום הדרוש 400 - 600 RPM שקט כאילו לא פועל בכלל אבל זה עולה בכמה מעלות למעבד , ואם מעבירים את התכונה ל Disable אז המאוורר עובר למקסימום RPM, אני רוצה למשל לשים אותו על 1000 או 1500 במקום לטחון קמח ב 3800 באופן קבוע, זה הפריט היחידי שמרעיש לי המארז שלי די מרווח והטמפ' שם סבירה בהחלט (אפשר לראות את המפרט המלא שלי בצד) האם יש למישהו פיתרון נוח וידידותי באמצעות תוכנה או שינוי פרמטר בביוס שאני פיספסתי (אגב הביוס הכי עדכני) התוכנה המקורי…
-
אני זוכר שיש אפשרות "לתכנת" בפוטושופ כך שיוכל לבצע מספר פעולות בצורה אוטומטית על קובץ. רציתי לדעת אם באותה דרך, ישנה האפשרות להפנות את הפוטושופ למספר קבצים ולהמיר אותם מ PSD ל JPEG להגדיר לו תיקיית מוצא שם יהיו קבצי הפוטושופ, להגדיר לו תיקיית פלט - שם ישמור את קבצי ה JPEG בצורה כזו שלא יהיה שינוי באיכות או משהו - בסה"כ איחוד כל השכבות עם הרקע ושמירה בפורמט אחר. האם זה אפשרי? אשמח לשמוע בנושא.. או דרכים יצירתיות אחרות, אחד המכשולים שלי להגיע לפתרון היא כי איני יכול להשתמש בתוכנות כאלו ואחרות המורדות מהרשת. הדרכים האפשריות היחידות הן דברים מובנים בווינדוס, אופיס....ופוטושופ 7 המון תודה, ערן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר פקודה בדוס שפותחת קובץ טקסט בדוס עצמו (לא בכתבן או בפנקס רשימות)?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקראת הגעתה של אחת המכוניות היותר מעוצבות שנחתו בארץ לדעתי. הגרסה שלי :
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשחזור המערכת. שמעתי פעם על "גוסט" האם היא תוכנה טובה או שיש כבר משהו אחר או משהו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על אנטי וירוס חינמי וטוב שלא מעמיס על המערכת שמתאים לויסתה 64-BIT
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה משהו שעשיתי בזמני הפנוי : נעשה בblender ועריכה קטנה עם הgimp ^^
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקף אותי וירוס בשם W32.HLLW.Gaobot.gen והוא נימצא בקובץ winhelp בתוך התיקיה C:\WINDOWS\system32 . יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 מעודכן, ניסיתי לעשות repair וגם זה לא עזר וניסיתי לעשות עוד כל מיני פעולות שהנורטון מציע אבל גם זה לא עזר... ניסיתי גם ליראות איך אפשר להוריד את הקובץ ממה שרשום באתר של סימנטק אבל לא הבנתי כלום וגם אחרי שהבנתי זה לא עזר כל כך... יש למישהו פיתרון??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השתלטו לי על דף הבית בIE. במקום דף ריק מופיע לי אתר חיפוש. אין שם באתר החיפוש או שום מידע מסגיר אחר. בנוסף, בכל פעם שעולה דף הבית החדש, למרות חוסם הPUP UPS שלGOOGLE, קופץ חלון פרסום לאיזה שהוא SPYBOT. יש לי SPYBOT S&D, אבל הוא לא מצליח משום מה להשלים סריקה ונתקע על ההתחלה. ניסיתי להתקין מחדש, גם לא עזר. AD-AWARE גם לא מוצא כלום. NORTON ו ZONE ALARM גם לא מושיעים. זה ממש מרגיז אותי, נגמרו לי הרעיונות מה לעשות. נ.ב.- הפרסומת הקופצת מובילה לדף חיפוש של SPYBOTS SCANERS, שכל הלינקים בו מובילים לאותה תוכנה, שעולה 25 דולר.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני צריך כדי שאני אוכל לצרוב קובץ AVI+כתוביות? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כחה.... 1. אני הולך לפרמט את המחב שלי ואני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה .... שיעבדו הרבה זמן ביחד.(כמה שאפר..) איזה ?????????????????????????????????????? 2. אני רוצה לעשות image שכל פעם שהם יעצבנו אותי אני ידחוף אותו תimage חזרה למחשב.... איך ???? ואם אפשר לעשות את זה עם כל התוכנות כבר מותקנות help!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שהתחלתי לעבוד עם Detonator 21.XX (כרגע 85) פונקציות ה-Video-In של ה-ASUS8200 לא עובדות. מוציאות הודעת שגיאה על i2c.dll. ניסיתי להתקין מחדש את ה-wdm driver ולא עזר. מצד שני הדרייברים של asus עושים צרות עם כל מיני דברים שמתעופפים (אפילו לא הגעתי לשלב של לבדוק הפרשי ביצועים עם 3dmark2001). האם מישהו הצליח להפעיל capture על כרטיס כזה או asus7700 עם פונקציונליות דומה, כאשר הוא משתמש ב-reference driver ולא הדרייבר המקורי של asus ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכלה להחזיר תקיה\קבצים שנמחקו עקב פורמט ( דוס ). ההארדיסק הוא מסוג Seagate Barracude IV 60GB והמערכת קבצים היא ntfs. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-