תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום חזרתי היום הביתה וכאשר ניסיתי להתחבר ל- MSN Messenge הוא מודיע לי שהסיסמה שלי שונתה. נכנסתי וניסיתי לשנות את הסיסמה ובפנים ראיתי שכנראה שינו לי אנשים את הסיסמה. אשמח עם תוכלו להדריך אותי כיצד לשנותה מחדש תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, השתמשתי בכרום קרוב מעל לחודשיים כאשר לאחרונה הוא פיתח נטייה להיתקע בדפים שעושים שימוש ב-shockwave, אז עולה הודעה השואלת האם להמתין לדף ש"יסתדר" או לבצע טרמינציה. המתנה לא עוזרת וגם טרמינציה לרוב לא כך שאני משתמש במנהל המשימות כדי לסגור את היישום בכוח. התקנתי והסרתי את כרום וזה לא עזר. גם ביצעתי חיפוש בפורום ללא תוצאות משמעותיות. אשמח אם מישהו יזרוק קצה חוט.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי WORD 2010 על לפטופ חדש של סאמסונג עם ווינדוס 8 וקיימת בעיה שכל קיצורי הדרך המוכרים כמו ctrl+c הוחלפו בקיצורים אחרים! אם אני נכנס להגדרות של הWORD ניתן אמנם לקבוע מחדש את קיצורי הדרך אבל יש איזה 9000 ואין לי מושג מה זה מה. בנייד אחר- מקבוק(שמותקן עליו ווינדוס 7) אותה התקנה עובדת מצוין. יש דרך להחזיר את זה אוטומטית לקיצורים הנורמלים והמוכרים ???. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנת קריוקי - תוגנה שתיצור קריוקי כפי שמשדרים בערוץ הקריוקי בכבלים. השתשמתי בpower video karaoke אך אינה ניתנת להתקנה ב win7 והחברה אינה מספקת יותר גירסאות אלה אלא CDG דבר שאינו מתאים לי. תודה משה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפשת טכנאי שמגיע הביתה לפעולות בהקלטות בנייד.השבחת הקול משקט לגבוהה וברור יותר osher1967@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי לפטופ, שממנו יוצא VGA לכיוון הברקו, כאשר רואים על הברקו את הקופי של הלפטופ מצויין, רק כאשר מפעילים סרט, הסרט עצמו בשחור בברקו, לעומת הלפטופ שהוא עובד שם מצויין, מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המיקצוע שלי בעתיד אני חושב זה ליהיות במאי/עורך/צלם ושחקן ...בקיצור כל מה שצריך לעשיית קליפים. עכשיו כשאני עושה קליפ אני צריך לערוך אותו בתוכנות שונות כיאלו להוסיף אפקטים לחתוך קטעים מהסרט להדביק להוסיף את השיר כמובן לעשות בקיצור מה שאני רוצה לסרט יש תוכנה כזאת .....? ואם יש כמה תגידו לי איך קוראים לתוכנות. ותודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה התקנתי מזמן את התוכנה WINFAX ואז מחקתי אותה דרך UNINSTALL ועכשיו אחרי חודש אני רוצה להתקין אותה שוב ואז היא רושמת לי במהלך ההתקנה שיש לי במחשב גירסה ישנה של התוכנה ואלי לעשות REBOOT למחשב כדי למלא את ההסרה שלה גם אחרי מאה REBOOT שעשיתי התוכנה חוזרת על אותה הודעה בבקשה עזרה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי עכבר Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1a USB והוא כל פעם מתכבה ונדלק ועשיתי בדיקת דרייברים וראיתי שאין לו דרייבר אם אפשר בבקשה לינק להורדת הדרייבר אני ישמח מאוד כי לא הצלחתי למצוא עריכה : אפשר גם PS/2 תודה רבה לכל העוזרים Bullet
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות הבעייה שהייתה לי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341643.0 (עבר כבר הרבה זמן)... אבל אחרי פירמוט (שני, כך מתברר), הבעייה נעלמה. (טכנאי המחשבים עשה גוסט ואמר פירמוט..). עכשיו, בזמן האחרון אני מרגיש שמהירות המחשב ירדה ב-50% בערך. אני שם לב שפעולות פשוטות לוקחות לו הרבה זמן יחסית, שהוא נתקע הרבה, ובמשחקים יש ירידה במהירות. עשיתי איחוי כמה פעמים, וגם בעזרת תוכנת diskkeeper, ובדיקת וירוסים. אין לי כוח לעוד פירמוט... מה זה יכול להיות? ומה הפתרון?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשפר טיפה את העבודה של המחשב שלי ורציתי לדעת באיזה תוכנה הכי מומלץ לעשות איחוי דיסק,כי של וינדוס XP התוכנה בערך משנת 2000.אז על איזה תוכנה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני פשוט לוחץ על משהו ומשתנה לי האיי פי אוטומטי כל כמה זמן... תודה מראש.. :]]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם משהוא יודע למה התוכנה KAZA מגבילה אותנו באיכות ההורדות כגון : איכות ה MP3 יכולה להגיע עד 128 ואילו יש איכות יותר גבוהה של 192 אותו הדבר בסרטים אין איכות של SVGA האם משהוא יודע איך מתקנים או עוקפים את הבעיה הזאת ? האם יש תוכנה להורדות אשר אין לה את הבעיה הזאת והיא יותר ממולצת ? אשמח אם תגיבו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לגלוש באתר והופה זה עובר לי לה http://69.50.190.131/?to=dname&from=in בלי לשאול אותי ... לא יודע מזה אפילו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך תוכנה שתציג קבצי GIF ותעשה להם auto animate זתומרת שאני יהיה יכול להסתכל על כשרות קבצי GIF מול העיניים שלי בשעה שהם כולם רצים באנימציה שלהם ככה שאני לא יצטרך לעבור אחד אחד האם מישהו מכיר פתרון שכזה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי E-MULE גרסאת 2.1 של LIONETWORK וכשאני מכבה את התוכנה ומנסה להתנתק מהאינטרנט זה לא מתנתק וכאשר אני לוחץ לכבות את המחשב זה זה כותב שזה שומר שינויים אחרונים וזהו זה לא מכבה את המחשב . וכאשר אני לא מדליק את ה E-MULE זה מכבה את המחשב נורמלי בבקשה תעזרו לי. :-[
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אנשים. התקנתי FF במחשב חדש. הדפדפן טוען שאין פלאש מותקן. הבעייה היא שהפלאש כן מותקן במחשב (ה IE7 הכל עובד תקין). ניסיתי "לזרום" עם טענת הדפדפן ולתת לו להוריד את התוסף לבד (לחצתי על ה INSTALL PLUGIN, הוא ניסה להתחיל התקנה/הורדה אך נכשל). גם גישת ה"בו נוריד את זה ישירות מהאתר של ADOBE" לא עובדת. לחיצה על DOWNLOAD NOW באתר שלהם לא ממש מורידה שום דבר. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בתוכנת דיבור באינטרנט בזמן שאני משחק עם חברים. הבעיה היא שאני זקוק לתוכנה כזאת שלא תעלה את הפינג יותר מדי כמו Skype, אבל מצד שני תפעל ללא שרת באינטרנט (אלא דרך אירוח שלי למשל). ובכן, קראתי בחיפוש בפורום שאלות והמלצות והבנתי ש-Ventilo ו- Team Speak שולטות בתחום, אך גם דורשות שרת כדי לפעול היטב. חברים מנוסים, הביעו דעותיכם בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא כל התוכנות, אבל יש כמה שפשוט לא הצלחתי להתקין ואני מקבל את אותה הודעת שגיאה: NSIS Error Error Launching Installer אין תאימות? בגלל זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ג'יגבייט 8S661FXMP-RZ עם כרטיס מסך מובנה של SIS .אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה הטבעית של המסך (19") ניסיתי להוריד את SIS VGA UTILITY נפתחו לי עוד רזולוציות אבל לא ה 1440*900 ניסיתי כל מיני דברים אבל ללא הצלחה. תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאתר FTP , איך אני יכול להוריד?, האם יש תוכנה ממולצת לכך? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Look Here להאמין לזה? כי אני זוכר שהתוכנה מתקינה תוכנה בשם Gator לא?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ההארד דיסק נייד (500G חברת transcend ) לאחר העברת תיקיה להארד דיסק וחיבורו מחדש למחשב או למחשב אחר התיקיה הופכת ליישום exe. ואי אפשר לפתוח אותה. מישהו נתקל בבעיה כזאת? או יכול לעזור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שיש לי וירוס במחשב, כי כל פעם שאני מנסה לכתוב בעברית, אז כל סדרי האותיות שבמקלדת משתנים, ובחלק מהאותיות זה כותב סתם מן כאלה ריבועים. את ההודעה הזאת אני עושה ע"י גזרה והדבקה מהכתבן. תוכנת האנטי-וירוס לא מזהה שום וירוס. מה לעשות? :'(
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-