תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני צריך תוכנה שממירה לי מהמחשב למכשיר סרטים באורך מלא שאוכל לראות אותם במכשיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט הפעלתי אותו בנגן Media player classic - home cinema הוא עובד אבל הבעיה היא שהמחשב לא מזהה כתוביות srt בכלל גם הסמל של הקובץ הוא סמל של windows,מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני רוצה לחלץ קבצי ראר גדולים עם הרבה חלקים, צצה לי השגיאה שקבצים מסויימים פגומים, אם אני מחלץ מחדש אז זה מודיע שקבצים אחרים פגומים. הקטע הוא שבמחשב אחר זה מחולץ רגיל וללא בעיות. ניסיתי להתקין ווינראר מחדש וזה לא עוזר. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בנקים (בנק הפועלים ספציפית) חברת אשראי ביטוח לאומי וכו.... עדיפות לתוכנה שיש לה גרסה android 4 ויכולה לבצע סינכרון תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נהגתי להוריד תמונות ממצלמה דיג., "קנון" A620 , באמצעות תכנת ADOBE PHOTOSHOP . משהו השתבש בתכנה ( קובץ .psa בתיקיית "קטלוג", לא מזוהה) ,ולכן לא מצליח להוריד תמונות !. גם הסרה והתקנה מחדש של ה- ADOBE PHOTOSHOP - לא עזר. האם יש תכנה אחרת להורדת תמונות? מאיפה ניתנת להורדה?.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני זוכר את הימים של NORTON תגידו למשהו יש מושג איפה להוריד אותו תודה רבה רבה למוצאים ואם אפשר של דוס ולא של ווינדוס
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדפדפן נמרח בתנועה יש גם פרטים של ה PERFORMANCE תוך כדי. איך אפשר לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וכיצד ניתן לפתור אותה? Win XP SP3 תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר תחליף את windows media center רצוי מאד כי היא תתמוך בנגן סרטים + תוספת תירגום בעברית.........רצוי לא חובה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי מסמך שאיני מוצא אותו, ואני מעוניין לערוך אותו, על מנת לעשות זאת אזדקק לתוכנה שכזאת. תודה מראש ערן. עריכה: לא שמתי לב שאני בכללי, נא להעביר לפורום תוכנה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וקר טוב, לאחרונה יש לי הודעת שגיאה בזמן שהדפדפן פתוח אך המחשב לא בשימוש הדפדפן קורס ואז חוזר בקובץ המצורף יש צילום מסך... מישהו יודע מה ההבעיה: Runtime Error! Program: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplorer.exe *אני משתמש בוינ' 7...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להוסיף תמונת רקע בוורד ועושה זאת על ידי הוספת תמונה בבחירה של צבע רקע של המסמך. כאשר אני בוחר תמונה שבגודל A4, כאשר המסמך בתצוגה של 100% זה נראה שהכל בסדר והתמונה בדיוק היכן שצריכה להיות, אך כאשר תצוגת המסמך משתנה התמונת רקע "מתחרבשת" ואו שהיא גדולה מדי ויוצאת מהגבולות או שפתאום מס' תמונות נכנסות במסמך אחד תצוגת 150%: תצוגה 100%
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת שירים נגיד לחתוך קטע משיר ולעשות אותו שיר העצמו או משהו כזה אבל תוכנה פשוטה וטובה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת תוכנה שנותנת מידע על חומרת המחשב נכון? זה תוכנת Freeware או שהיא מוגבלת בזמן?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה רצינית! ברצוני היה היום להתקין את הדרייבר החדש של ATI ה- CCC 11.2, ומשום מה הוא פשוט מסרב לעבוד... כשאני מפעיל את ה-setup של התקנת הדרייבר דרך ה-CCC הוא פשוט אומר שה-CCC הפסיק לעבוד... חשבתי שאולי זה בגלל שהדרייבר חדש ויש לו באגים אך טעיתי, כשניסיתי להתקין שוב את הדרייבר הקודם שלי 10.9 קיבלתי אותה בעיה, אז כרגע אני יושב בלי דרייבר... מישהו מוכן לומר לי מה עשיתי לא נכון ולמה זה לא עובד?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה לפתוח את youtube ב-FF אני מקבל את מה שרואים בתמונה המצורפת כשאני מנסה לראות לינק ל-youtube. כדי לתקן את זה אני מחליף מנוע ב -IETAB אבל זה ממש לא פתרון טוב כי IETAB אוכל זיכרון..... גירסת ה-FF שלי זה 1.5.09 יש למישהו מושג מה הבעיה? ***** עדכונים בעמוד 2 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חזרתי היום הביתה וכאשר ניסיתי להתחבר ל- MSN Messenge הוא מודיע לי שהסיסמה שלי שונתה. נכנסתי וניסיתי לשנות את הסיסמה ובפנים ראיתי שכנראה שינו לי אנשים את הסיסמה. אשמח עם תוכלו להדריך אותי כיצד לשנותה מחדש תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחותי התלוננה שיש לה בזמן האחרון וכלמיני פופאפס על המחשב, וכלמיני סרגלי כלים שהיא לא מכירה וכו' וכו' - אתם יודעים, הסימנים הרגילים ל-spyware. ניגשתי למחשב שלה, והרצתי את כל התוכנות הרגילות - spybot, adaware, hijack this, כמה אנטיוירוסים - כמעט כולם מצאו קבצים, וכולם הצליחו להסיר את מה שמצאו. אבל משום מה, כמה דברים סירבו לרדת. אז ניגשתי ידנית, והתחלתי למחוק ולהסיר את כל הגורמים המזיקים - דרך "הסר תוכניות", בעזרת RegCleaner (ניקוי אוטומטי+מחיקה ידנית אחרי שעברתי קובץ קובץ...), בעזרת hijack this ידני, ובסוף ע"י שיטוט ב-program files ותיקיות דומות במחשב שלה ומחיקה של קבצים ידנית. הכל נראה טוב ויפה, חוץ מאיזה טולבר אחד מעצבן, שמצליח לשרוד כל מה שאני עושה לו... אני מצליח ל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה.. יש לי WINDOWS 7 64BIT.. כמו שאתם יודעים הווינדוס התקין לי כבר את הכרטיס מסך אוטומטי.. אבל הבעיה שזה התקין גירסא 8.6 ורשום גם אחרי זה WDDM 1.1 עכשיו באתי לאתר של ATI להוריד את הדריבר של 64BIT של WINDOWS 7 התחלתי להתקין אבל פתאום זה נכשל.... מה עלי לעשות כדי לההתקין את העידכון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המקרה כבר קרה לי פעם, והינה הוא חוזר שוב... הורדתי בערך 5-6 קבצים חלק הסתיימו ונותרו לי בהורדה רק 2 קבצים אבל! אני שם לב שחסר לי סרט אחד שלא ירד ולא ברשימה... הסתכלתי בקובץ טקסט downloads.txt והוא לא מופיע שם הסתכלתי בתיקיית temp ואכן יש שם 3 הורדות שלא הסתיימו. עשיתי עותק לקובץ שלא בהורדה, שיניתי את סיומתו ל avi ובאמת זה הסרט המדובר. השאלה שלי היא איך אני ממשיך את ההורדה, כי אני לא בטוח שבאמת ההורדה הסתיימה, ואני לא מעוניין לראות רק חלק מהסרט... דרך אגב, שמעתי בעצתו של אחד מחברי הפורום לשנות בהגדרות את תיקיית ה TEMP ואז להחזיר למקורי, זה לא עוזר...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כשאני מפעיל את הביטורנט אני שם לב שהאינטנרט שלי ממש נהיה איטי למרות שאני מגביל את ההורדה ואת העלאה לקצב נמוך, מה גם שיש לי חיבור של 5mb עם 0.5mb העלאה כך שזה לא אמור להיות כך... אני זוכר גם שפעם לא היה לי את העומס הזה כך שנראה לי שזה משהו בהגדרות של התוכנה שכנראה עושות את העומס... יש לכם רעיון ממה זה יכול להגרם ? איזה הגדרות כדי לשנות ולמה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM LENOVO 3000 V100 .המחשב הזה שיגע אותי והוציא אותי מדעתי .החלטתי שזהו אני מפרמט אותו . אלא שיש בעיה והיא שאני לא מכיר את כל שמות הדריברים והתוכנות הנחוצות לנייד . אז תהו לי תוכנה שרואה מה שם או שמות הדריברים כדי שאוכל להתקין אותם כי הנייד בא בלי דריברים ודיסקטים .
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך יצא יפה? אם לא רואים עדיין הנה הלינק http://img163.imageshack.us/my.php?image=hwzone9yz.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-