עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, לחבר שלי יש בעיה במחשב,כל קבצי התמונה(JPG) נהפכו לסיומת VBS. אין אפשרות לעשות פתח באמצעות תוכנה תמונות כלשהי. ניסיתי גם לשנות את הסיומת חזרה לJPG ואין תצוגה של תמונה,הכוונה שהפעם זה נכנס לתוכנה אבל לא רואים כלום. אני מאמין שזה וירוס. בכל מקרה פירמטנו את המחשב,גיביתי את כל התמונות שלהם ועדיין כלום לא עובד. יש אפשרות להציל את התמונות אכשהו? מה זה הסיומת VBS?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, בעיה מוזרה, למרות שאני מוחק ומאפס את כל ההיסטוריה של הדפדפן, שאני מגיע לשורת הכתובות וסתם רושם WWW. הוא עדיין משלים לי כתובות אתרים שגלשתי בעבר, שאני מוחק מהשורת כתובות זה גם לא עוזר וחוזר בחזרה..... עקבתי אחרי כל ההוראות של האיפוס המלא כאן: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Clear+Recent+History וזה עדיין לא עוזר..! (גירסה אחרונה 3.5.5) מה לעזאזל קורה פה ? חח אודה לעוזרים!! תודה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  3. הורדתי תוכנה בשם Nitro PDF שעושה המרה מ-PDF ל-DOC. לצערי הטקסט אחרי המרה הפוך. (פשוט הפוך, לא ג'יבריש). יש דרך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום, לאחרונה מכרתי את האייפוד שלי והעתקתי את כל השירים למחשב, תודות ל-Apple כל האוסף מבולגן וכל השמות מופיעים בג'יבריש... אני מחפש תוכנה (למרות שאני בספק אם קיימת כזו) שתרוץ על כל האוסף ותשנה את התגיות לשמות השירים. במילים אחרות אני מחפש תוכנה שתשלח דגימה מכל שיר באוסף לאחד האתרים האלו ברשת שמזהים שירים, ותשנה את שמו של הקובץ או את תג הID3v שלו. תודה מראש לעוזרים, אלון.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by katia,

אני לא מצליחה להתקין את מצלמת האינטרנט שלי כל פעם שאני מתקינה מופיעה לי אם אני עושה המשך למרות זאת הוא מסיים לי את ההתקנה אבל כשאני ניכנסת למצלמה זה כותב לי THIS IMAGE CANNOT BE PREVIEWED PORPELY המצלמה של חברת XCOM

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by shuy,

זאת המצלמה: הדגם עד כמה שרשום באינטרנט הוא: SINO-CAM-281 בשום מקום לא הצלחתי למצוא דרייברים לזבל הסיני הזה, כולל באתר ה"יצרנית". מישהו יש לו את המצלמה ויכול להעלות את הדרייבר לאנשהו שאני אוכל להוריד או לחילופן יש לו מושג באיזה חור באינטרנט אני יכול להשיג את הדרייבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. אני לא יודע למה, זה פתאום קרה. גם הסרה מוחלטת של פיירפוקס והתוספים שלו והתקנתם מחדש לא סידרה את הבעיה. ה- Toolbar של גוגל (שורת החיפוש) לא משלימה לבד חיפוש. כלומר, אני רגיל שכשאני מקליד אות אחת או שניים ואני מקבל אופציות לחיפוש - זה פשוט הפסיק. בדקתי גם בהגדרות והתיבה של: "הצע חיפושים תוך כדי הקלדה" מסומנת. אני על WIN7 64 ביט עם הגרסא הכי חדשה של פיירפוקס (3.5.5) מישהו יכול לעזור? תודה!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  8. אהלן התקנתי חלונות לסבא שלי ופתאום צצה לו איזשהי הודעה על שולחן העבודה , ההודעה מופיעה ישר בעליית חלונות, ניסית להכנס לטסק מנג'ר אבל אני לא יכול כי זה רושם לי הודעה שהאדמינסטרטור נעל את האפשרות, מנסה להכנס לאינטרנט אין גלישה, עשיתי סריקת וירוסים לא מוצא כלום, ניסיתי להכנס למצב בטוח ולהעיף את זה דרך שם אז בתפריט של הבחירה של המצב בטוח אני לא יכול לבחור במצב בטוח כי המקלדת לא מגיבה משום מה . אני מצרף תמונה של ההודעה המוצגת לי, אשמח לדעת איך ניתו להתגבר על הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום התקנתי את התוכנה ADOBE PREMIERE PRO CS4 אבל שאני נכנס אליו הוא נותן לי לרשום סיריאל או לבחור שהתוכנה תעבוד 30 יום וזה קורה בכל פעם שאני נכנס לתוכנה יש אפשרות לפתור את הבעיה הזאת וזה לא היה בכל פעם שאני נכנס לתוכנה ? בתודה מראש רזיאל

10. שלום, זאת פעם שניה שאני נתקל בתופעה הזו. אני משתמש ב-VLC בכדי לנגן קובץ MKV שהוא בלוריי ריפ 720P, רואים מדהים רק שיש מין ערפל/נקודות לבנות כאלה שרואים כול הזמן. מישהו מכיר את התופעה הזו? תודה...

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  11. אנסה לחדד את השאלה. האם יכול להיות לדוגמא שני קבצי AVI שכל אחד מהם קודד בקידוד שונה או שעצם העובדה ששניהם מסוג AVI זה אומר ששניהם קודדו באותו מקודד?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  12. בוקר טוב, אני זקוק לעזרה. במזל טוב קיבלתי את המחשב החדש עם WIN 7 וגיליתי שמותקנת בפנים תוכנת אנטי-וירוס של המערכת - Microsoft Security Essentials מצד שני, רכשתי NOD 32 SMART SECURITY ואני רוצה להתקין אותה, האם תהיה התנגשות ביניהן ואם כן, כיצד אפשר להסיר את התוכנה של מיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  13. יש לי פוטושופ CS4 ושאני רושם בעברית זה יוצא הפוך,מישהו יודע איך אני מסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. גיבוי מועדפים בפיירפוקס לפניי פירמוט..? אז איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  15. שלום חברים חיברתי למחשב איזשהו מסך טלויזיה שיש לי בבית. המסך מתחבר ועולה והכל בסדר. הקטע הוא שמסך המחשב שלי הינו LCD עם רזולוציה גבוהה של 1680*1050שמוגדרת אצלי כך כרזולוציה של המחשב. לכן זה משפיע על מסך הטלויזיה שלא מציג לי את כל התמונה כי מן הסתם הוא לא מגיע לרזולוציות הגבוהות הללו. נשאלת השאלה האם אפשרי להגדיר רזולוציות שונות לשני המסכים דרך הCATALIST? ז''א: המסך LCD יעבוד ברזולוציה של 1680ָ1050 והמסך טלוזיה יעבוד ברזולוציה שלו(נגיד והיא 1024ָ768 אפשרי? אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by Nahum2,

מישהו משתמש בכזו? או שכולם על הדפדפן? האם יש יתרון לשימוש ב OUTLOOK או ב THUNDERBIRD על GMAIL?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  17. לאחרונה יש לי בעיה שהקספרסקי לוקח הרבה משבאים בעיקר מעבד, משהו בין 40-70% כשאני גולש, (גם בגוגל). בדקתי ובהגרות web anti virus הוא נמצא על recommended מה יכל להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  18. אז תודה לכם

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by nir1234,

שלום, אין לי שום ניסיון קודם ביצירת image , אבל שמעתי איפשהוא שאת הקובץ ghost צריכים לשמור במחיצה של FAT32 ולא NTFS. אני בדיוק עומד להתקין ווינדוס xp מחדש על המחיצה הקודמת ויש לי הזדמנות ליצור מחיצה נוספת. האם באמת חייבים FAT32? תודה!

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by valera199309,

שלום אפשר לקבל קראק עדכני DEMON TOOLS או ALOCOHOL 120. אל תגידו לי לחפש בגוגל כי חיפשתי ולא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by sgsg,

אני לא יודע למה, אבל כל פעם שאני יוצר גרף באקסל 2007 הערכים על ציר X מופיעים בסדר הפוך - ציר Y נמצא בצד ימין של הגרף במקום בצד שמאל. אני צריך להיכנס למאפייני הציר ולבטל את ה- V מ"קטגוריות בסדר הפוך". אם האקסל יודע שזה בסדר הפוך, למה הוא יוצר כך את הגרפים כברירת מחדל ??? אפשר לסדר את זה ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אהלן חברים, אתם מכירים את הסרטונים האלה ביוטיוב (לרוב סרטוני Tribute) שבהם יש תמונות וקטעי וידיאו עם מוזיקה ברקע? הייתי רוצה להכין אחד כזה. בעיקרון בבסיסו היה רק למצגת עם תמונות,מוסיקה ברקע וטקסט. אח"כ חשבתי לנסות להוסיף גם קטעי וידאו אם זה לא יהייה מאוד מסובך. בנוסף, ראיתי סרטונים שבהם כשקטעי הוידאו משולבים אז שומעים את הסאונד המקורי של הוידאו והמוסיקת רקע מונמכת וקטעים שבהם שומעים רק מוזיקת רקע כשהוידאו רץ, הייתי רוצה לעשות משהו כזה... מאיפה כדאי להתחיל, עם איזו תוכנה לנסות? האם power point תתמוך בהכנת מצגת כזו, בשילוב קטעי וידאו? אשמח למדריך (גם אנגלית זה טוב) אם מישהו מכיר. תודה חברים, המשך יום נעים לכולם.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אהלן, יש לי בעיה של פונט מכוער בעברית בפיירפוקס בטאבים ובמועדפים, איך אפשר לשנות זאת? http://img706.imageshack.us/img706/6733/gsagasgasgasg.jpg ניסיתי לשחק עם ההגדרות במאפיינים ולנסות לשנות שם פונטים הוא פשוט לא קולט שם שום דבר ולא משנה כלום, אשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... יש לי בבית מחשב נייח ונייד... שניהם מחוברים ברשת אלחוטית. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שתאפשר לי להשתמש במחשב הנייד כמקלדת ועכבר אלחוטיים לנייח. כלומר שאני אוכל בעצם להשתלט על המחשב הנייח דרך הנייד. אני יודע שיש את התוכנה remote desktop connection שמגיעה עם הוינדוס אבל מה שהיא עושה זה מעבירה הכל לנייד... גם את המסך... אני רוצה להמשיך לראות דרך המסך של הנייח ורק להשתמש בנייד כמקלדת ועכבר... מקווה שאני מובן, תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.