תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן ישן שיש שמותקן עליו הדפדפן. איך אני יכול להסתכל על תיקיית המועדפים ולהוציא משם מה שאני רוצה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש בתוכנה VirtualDubMod ואת התמונה היא ממירה יופי, הבעיה היא עם הסאונד. מישהו מכיר איזו תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי Excel 2007 בעברית. רציתי לדעת איך אני מעביר את הגרף שיהיה משמאל לימין? שיהיה ככה: | | | | -----------------
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום , יש לי ווינדוס 8 , ניסיתי להפעיל את התוכנות BABYLON + ADOBE בתאימות לווינדוס 7 וגם זה לא הצליח , נסיתי לשנות את OCR 100% ובנוסף גם השתמשתי במדריך : https://support.babylon.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/140/0/what-do-i-do-if-babylon-10-ocr-fails-to-read-pdf-text-in-acrobat-reader וכלום התוכנה לא מתרגמת מילים ספציפיות שאני רוצה ב PDF, מה ניתן לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה רבה , שבת שלום .
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן, אני מעונין להכניס את התמונה הבאה לסוג של קולאג' שאני מכין. התמונה צולמה (לא על ידי) דרך זכוכית מלוכלכת מאוד של חלון אחורי באוטו ולכן הרכבים בה נראים מאוד עמומים ומטושטשים. ביצאתי מעט חידודים וליטושים מסויימים אך עדיין יחסית לשאר הפריטים שנגזרו מתמונות איכותיות הם נראים בעיתיים. אודה אם מישהו יוכל להמליץ לי על דרכים לשפץ את התמונה *** יש לציין שבסופו של דבר כל החלק השל קבוצת הרכבים יודפס כחלק של 8X8 סנטימטר ככה שהגרעיניות לא כ"כ משמעותית תודה מקור שיפוץ וגזירה ראשוניים
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
*אני חושב שבטעות פירסמתי את זה בפורום הלא נכון? (אוליי עדיף בפורום WINDOWS? אם כן אז מנהל כלשהו -בבקשה תעביר) ואני מתכוון ספציפית לסיבובים האלה ב-LOGIN SCREEN של WINDOWS 8, שזה מסתובב עד שמגיעים לדסקטופ..? בהתחלה זה היה עושה לי איזה סיבוב סיבוב וחצי, ועכשיו זה עושה לי 5 (אגב זה מוכר לי מפעמים קודמות, מן הסתם, שמתקינים ווינדוז ותוכנות אחרי פירמוט, לאו דווקא ב-SSD, אבל פה ספציפית זה מבאס אותי, ואני רוצה לדעת למה) וזה לא משנה שהורדתי את התוכנות STARTUP מה-TASK MANAGER, הזמן (כמות הסיבובים) הזה לא משתנה.. למרות ששמתי לב שהוא מתחיל להריץ את התוכנות של הסטארטאפ רק לאחר שאנחנו כבר בדסקטופ, ככה שלא הופתעתי שזה לא שינה את המצב, אבל מצד שני, אני לא מבין מה כן השפיע על כמות הסיב…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הורדתי את הפוטו שופ 7 והמחשב לא מזהה את הקובץ ההתקנה , הוא לא יודע איך לפתוח אותו , מה אני יכו לעשות.. ??? ??? ??? :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
לבד אני לא מסוגלת, ואני לא מכירה מישהו שיכול לעשות בשבילי... אני רוצה לשים את התמונה הזאת באייקון אישי... אשמח אם מישהו ירשום את השם שלי "Tanya", במקום ה-XXX שרשום שם.... תודה.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היום ביקרתי באתר מוזילה וראיתי שתי ידיעות מענייניות: 1. Netscape 7.0 , הדפדפן המצופה הגיעה בגרסתו הסופית ובנוי על Mozilla 1.0.1 . *שימו לב* זוהי גרסה רשמית ומלאה ולא גרסת ניסוי/בטא/ניסיון 2. בעניין המוזילה שוחרר Mozilla 1.1 המשך לגרסה 1.0 ומכיל מספר שיפורים מהגרסה האחרונה. גם זאת לא גרסה בטא והיא גירסה שלמה, מתוקנת ורשמית טוב, אני מקווה שהמידע עזר אם כי אני די בטוח כי הוא לא הכי חדש אבל מילא גם משהו. לילה טוב לכולם
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
בעקרון ממש אהבתי את ה Winamp 2.8 שלי אבל לאחרונה הוא התחיל להתנהג מוזר... :-\ פשוט אני מחפש תוכנה טובה, קטנה! ואמינה שמנגנת את הפורמטים הפופולריים (mp3, wav, wma יספיקו נראה לי :) ושקטנה פיזית על המסך ונראית אלגנטית ונוחה לשימוש. יש משהו כזה? חוץ מ Winamp כמובן.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את זה ב-C:\Program Files\Creative מה זה זה לא איזה ווירוס אני מקווה
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
היי אבא שלי התמכר קשות לסידרה (חה חה) נכנסתי לאתר דרך הנייד שלי ומשומה הוא נשאר על "מושהה" ניסיתי להשתמש גם בFF וגם ב\IE7 אך ללא הועיל נכנסתי ל"עזרה" של האתר והורדתי את העידכונים הדרושים. עדכנתי אך כתוב לי שיש לי את כול העידכונים כבר ואין צורך לעדכן. ובIE הוא מראה שיש לי את כול העידכונים ותחת FF הוא מראה שאין לי את העידכונים,ניסיתי לעדכן והוא מראה כי יש לי את כול העידכונים. על הנייח שלי זה עובד יופי. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי תיקיה של משהו עם 40 giga של שירים רציתי לדעת אם יש תוכנה אמינה שיודעת להשוואת בין שירים ולומר איזה שירים נמצאים פעמים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עורך וידאו בתחום האירועים ומחפש לקנות מכשיר דגימה. אני עובד בעיקר עם קלטות mini dv ו-dv cam. אני מתלבט בין מכשיר של sony dsr-25 או jvc br dv3000 מכשיר חדש מגיע לסכומים גבוהים מאד(9000-10000). יש אפשרות לקנות מebay בחצי המחיר. אשמח לשמוע דעות לגבי קנייה בebay. מהם הגורמים שצריך לשים אליהם לב וכו'... ישנה אפשרות נוספת לקנות מכשיר משומש בארץ ב5000 (הjvc) - מכשיר שעובד שנתיים ללא אחריות. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כשהיה לי IE היתי לוחץ על קישור ב packetnews.com וזה היה פותח את הMIRC וכל מה שהיתי צריך לעשות זה הCTR+V כדי לרשום את הטריגר. עם פיירפוקס זה לא מעתיק אוטומאטי את הטריגר (אבל כן פותח את הMIRC). יש דרך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש את התכונה מישהו יכול להביא לי אותה בבקשה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי בעיה, כשאני עורך סרט הפס קול בה לפני הסרט עצמו מה אפשר לעשות אני עורך מWINDOEW MOVIE MAKER אני ממיר מ WIN AVI תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי בעיה לצפות ב Streaming Videos. אבל לא בכולם, בכאלה של Windows Media Player, וגם זה רק באותם אתרים אשר לא נותנים את התמיכה לראות את הסרטים בנגן המדייה אלה רק דרך האתר שלהם, (גם לא דרך המדיה הפרטית של ה EXPLORER ). העניין הוא שכשהסרט נטען הוא מראה מסך שחור בניגון שלו, וזהוא. וכשאני מנסה לעשות MINIMIZE או להפעיל משהוא אחר, או אפילו לסגור את ה explorer כול המחשב נתקע לתקופה ארוכה, ולוקח הרבה כאב!!! לכבות את ה explorer התקוע. למה זה קורה לי? ומה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לפני הוירוס השתמשתי בAVG והוא לא יכל כ"כ להתמודד איתו כמו שצריך, ככה או ככה במילא רציתי לעבור לNOD. אחרי סריקה קצרה במחשב הנוד גילה וירוס שלא מסכים להימחק. יש לי את ההתרעה של הAMON הזה אבל כול פעם שאני עושה DELETE (ואז מאשר או.קייי שהוא אומר שהוירוס יימחק בריסטרט הבא) ההתרעה קופצת וחוזרת גם אחרי ריסטרט. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-
-
עבדוה קלה שעשיתי על האוטו שלנו [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להמיר קובץ mp3 לקובץ WAV כדי שאני אוכל להכניס אותו לתוכנית שלי, נכנסתי לאתר download.com והורדתי את התוכנה הנ"ל: http://download.cnet.com/Switch-Sound-File-Converter-Plus/3000-2140_4-10327491.html#rateit שמתנהגת קצת יותר כמו וירוס.. איך שהתקנתי אותה, היא פתחה לי כמה טאבים באינטרנט והתחילה להפעיל לי כמה קבצי מוזיקה ועשתה לי טולבאר בכרום (אני די בטוח שהיא לא שאלה אותי אבל יכול להיות שפיספסתי) בכל מקרה מחקתי אותה מהר ועכשיו אני מריץ בדיקה עם AVG, כדאי לעשות בדיקה עם אנטי וירוס אחר אולי? או אולי עם antispyware? בכל מקרה אני גם צריך תוכנה שתמיר לי את הקובץ.. תודה
-
- 5 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שממירה AVI ל MPEG . חיפשתי שנה לא מצאתי. תודה מראש! זה דיי דחוף.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-