תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה. שאני מפעיל את האייטונס, זה טוען שאני צריך למחוק את התוכנה ולהתקין בגירסה 64 סיביות, למאות שהגירסה שהורדתי היא 64 סיביות וכך גם הווינדוס שלי. מיותר לציין ש: - הגירסה היא 64 סיביות. - יש לי ווינדוס 7 64 סיביות. - אין לי את הבעיה בתוכנה אחרת. - הסרתי דרך ההתקנה והתקנתי מחדש ולא עזר. - הסרתי דרך הסרה של לוח בקרה והתקנתי מחדש ולא עזר. - בשתי ההסרות, הסרתי גם את קוויק טיים. - ניסיתי להתקין 32 סיביות ולא נותן לי.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה מ683?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מתקין את Avast! AntiVirus Home Edition אז הוא מבקש KEY,למרות שזה גירסא חינמית,מה לעשות? (או ללחוץ על Demo???)
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את ההגה FORMULA GP של לוג'יטק וכשאני מתקין את התוכנה בויסטה היא בהמשך איפה שמגדירים את ההגה היא כותבת שיש שגיאה... וב XP זה עבד!! מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי, האם מישהו מכיר לינקים טובים להורדות ב BitTorrent?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ה-EMULE התחיל לעשות לי בעיות, הוא לא עולה. ה-EXE רץ בזיכרון ורק טוחן את המעבד. יכול להיות שאילו הם process-ים ספציפים שצריכים לעבוד והם לא? עד עכשיו הכל עבד ואז הוא נדפק. זה קורה לי בשתי גירסאות.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הגירסת ניסוי של WIN7 על המחשב, צרבתי אותה על דיסק עם תוכנת burnawarefree, ובחרתי באפשרות create boot DVD אבל כשהכנסתי את הדיסק והתחלתי מחדש, ה windows התחיל כרגיל מההרד דיסק, למרות שהגדרתי את ה boot sequence לעדיפות לcd איפה טעיתי?
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
המחשב שלי חטף וירוס והאנטי וירוס ממליץ להריץ סריקה מהדוס , מישהו מכיר אנטי וירוס לדוס ?!?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאשיסט (כותב בas3) לאיזו עבודה קטנה. מי שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי בברכה, נועם עריכה: לא בדקתי בחוקי הפורום אם הודעה זו מקובלת. במידה ולא, אני מתנצל...
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
חבר'ה התצוגה ב-IE7 של העמודים על הפנים, איך אפשר לשנות את זה לתצוגה נורמלית כמו בכל דפדפן נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי XP הוא רושם לי במנהל התקנים שאין לי את הדריבר PCI MODEM מה זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנקד הרבה בוורד ואני רוצה ליצור סרגל מיוחד לניקוד. אולי מישהו יכול להסביר לי את כל התהליך, איך אני יוצר את הסרגל הזה או אולי מישהו מכיר אתר ששם מסבירים איך לעשות את זה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה קודק צריך בשביל להפעיל אותו? ואיזה תוכנה גם מפעילה mkv? ומעבד T7100 1 גיגה זכרון וכרטיס מסך של אינטל X3100 יכולים להפעיל סרט HD?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת של ATHLON XP 2100+ 512 DDRAM 333MHZ Gainward GF4 TI4600(Detonator 29.42)i Gigabye GA-7VRXP WIN XP PRO אני מריץ את התוכנה כדי לבדוק את הביצועים הגרפיים של המחשב ובסוף כל המבחנים אני מקבל רק 7410 נקודות שזה ממש קצת בעוד אלו מטום הארדוור מקבלים עם אותו מפרט כ 10000+ נקודות. אני מריץ הכל על Default Settings ולמרות כך הוא רושם לי: The Benchmark was not run using under default settings בקיצור מה הבעייה אי פותרים אותה מה אתם חושבים איך לעזור לי וכו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את התוכנה אוורסט , וכדיי לראות מעלות נכנסתי לSensor שבתוכנה, וזה לא מראה לי מעלות. היה לי את אותה תוכנה ב Windows XP וזה עבד מעולה, פתאום לא עובד. אחרי זה הורדתי עוד תוכנה וזה כתב לי את זה : http://img527.imageshack.us/img527/349/24440753lx9.jpg הבנתי מזה שצריך להתחבר במשתמש של האדמין ? איך עושים את זה? כשאני לוחץ נגיד ALt Ctrl Delete ועושה החלף משתמשים זה מראה לי רק את המשתמש שלי וזהו אין עוד משהו. תעזרו לי, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות ע"מ לקבל רק הודעות חדשות (החל מהרגע שהגדרתי את Gmail לעבוד כ-pop) ולא הודעות שכבר נמצאות על שרתי Gmail לתוכנת האאוטלוק אקספרס שלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
או שיש אנטי וירוס אחר יותר טוב
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום. התחלתי להוריד קובץ באימיול, הגעתי ל98% ואז התברר לי שאף אחד לא משתף את החלק שנשאר. זה סרט SVCD. יש אפשרות לצרוב אותו איך שהוא? אפילו בלי שיראה את החלקים החסרים?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על כפתור הצריבה בUltraISO אז הוא ישר יוצא לי מהתונה.(בלי הואדעה .. כלום!) עזרה!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהתקנתי את הדריברים החדשים אין לי ICON שלהם בצד ימין ליד השעון ולא בהגדרות. עכשיו כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש.אבל זה פשוט לא הולך.. עצות?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
ניסיתי להפוך אבל זה תמיד מעוות את הכתוב.. אשמח לעזרה בנושא..
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני מוציא מה adobe premiere סרט בפורמט divx וכשהקול ב mp3???
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני יודע שבמאק זה מאוד חשוב שתהיה תוכנה שמנהלת את הפונטים ופותחת רק את אלו שצריך בשביל לעבוד כי אחרת זה מאוד מכביד על המחשב (תוכנה פופולרית "מזודה"). אבל ב-PC פשוט זורקים אותם לתוך תיקית גופנים בקונטרול פאנל. האם יש צורך בתוכנה כזו? ואם כן מה היא עושה. ניתקלתי בתוכנה שנקראת X-FONTER אבל אני לא מבין בדיוק מה היא עושה ואם יש בה צורך, מישהו אולי מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה רק מהיום התחיל...מודיע לי שיש טרויאן בYNET. הנה תמונה: וכמה שניות אחרי זה זה מודיע שהטרויאן עבר לבידוד. זה רק אצלי ככה?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
האם יש דרך לקבע באופיס 2010 את השורות של נושא ונשלח אל גם בדף השני זאת אומרת אם אני כותב מלל ארוך והוא גולש לשני דפים בהדפסה האם יש דרך לראות את הנושא ונשלח גם בדף השני?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-