עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by maxwell10,

שלום רב, כאשר אני מנסה להעלות Matlab ע"י לחיצה על האייקון ב desktop אז נפתח חלון הכניסה לשנייה ואז הוא יורד וה Matlab לא נפתח, ניסיתי גם ע"י לחיצה על קובץ באצווה שיש ב c:\program file\Matlab אך ללא הועיל. למה זה קרה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dj_horse,

שלום! אני צריך תוכנה שממירה לי מהמחשב למכשיר סרטים באורך מלא שאוכל לראות אותם במכשיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by chap123,

ניסיתי להתקין את התוכנה. אז נכון, בהתחלה ההתקנה מבקשת הפעלה של המחשב מחדש לצורך התקנת אבל הוא לא מתחיל להתקין ומבצע את הפעולה של ה restart שוב ושוב ושוב.... ??? אם למישהו ידועה הבעייה ויודע איך לפתור אותה ורציתי לדעת אם קיימת גרסא עברית לאופיס 2010??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי בכל סניף כרטיס של MAGIC RADAR ולכל סניף יש IP שונה. אני רוצה לחבר אצל משהו בבית מחשב שהוא יכול לראות את כל המצלמות בכל הסניפים בו זמנית. כרגע מה שהוא עושה, הוא כל הזמן יוצא מהתוכנה ובוחר IP אחר וצופה. איך אני עושה את זה? יש איזה תוכנה שיכולה להציג לי את כל המצלמות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by rbeny10,

נהגתי להוריד תמונות ממצלמה דיג., "קנון" A620 , באמצעות תכנת ADOBE PHOTOSHOP . משהו השתבש בתכנה ( קובץ .psa בתיקיית "קטלוג", לא מזוהה) ,ולכן לא מצליח להוריד תמונות !. גם הסרה והתקנה מחדש של ה- ADOBE PHOTOSHOP - לא עזר. האם יש תכנה אחרת להורדת תמונות? מאיפה ניתנת להורדה?.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. איך אני מגבה אנשי קשר מ outlook express ל outlook 2013? ב outlook express איזה קובץ אני צריך שיצא מה EXPORT ואיך אני עושה את תהליך ה IMPORT ב outlook 2013? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום האם כשמשתמשים בהצפנה של Word עם קבצי DOC (לא DOCX), זו הצפנה שאפשר לסמוך עליה, בהנחה שהסיסמא 8 תוים ומעלה, או שכבר מצאו שיטה לפרוץ את זה במהירות, ולכן לא שווה לסמוך על זה? תודה card

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tom2718,

שלום, תם זמן הגרסה החינמית. מישהו יכול להמליץ על חלופה טובה להורדת כמה שיותר סוגי קבצים. בדגש על פלאש/wmv ,swf? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by m31115,

שלום אני משתמש בחלונות XP PRO אנגלית. יש לי בעיה תוכנה "רשמקול" לוחץ מקליט קול ומפסיק קליטה ופתאום יש הודעה שגיאה. אני לא מבין מה זה אומר. איך לתקן הודעה שגיאה? מה לעשות? בתודה מראש מייקל [ATTACH=CONFIG]3900[/ATTACH]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by toni,

driver for tv card model philips m205pb

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by overload,

http://www.deviantart.com/deviation/22766892/ צילום "אומנותי" ראשון שלי. לא היתי בטוח ם זה שייך לפה או לצילום, אבל אני מעדיף את זה פה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Delux,

אני לא יודע עם דנו על זה בעבר אבל מי שלא יודע כל ANTI VIRUS שיוצר עד היום בא עם וירוס מMCAFEE עד SYMATEC

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Xmen,

אם אני עושה image למחיצה הראשית C, של מחשב כלשהו. ואח"כ אני רוצה להתקין על מחשב אחר (עם לוח אם אחר, וכרטיסים אחרים) את מערכת ההפעלה, והתוכנות, שעשיתי להם image למחיצה הראשית C האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ביותר ב ADSL? וכמובן שיהיה אפשר לשחק בו במשחקים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shimon23,

במחשב השני שלי יש WIN 98 SE ENABLE, וכשאני מנסה להתרין שם אנטי וירוס (מקפי או נורטון), אני מקבל הודעה ישום זה ביצע פעולה בלתי חוקית, ורשום שיש תקלה בקובץ msiexec.exe מישהו יודע מה מקור הבעיה- לפני כן היה וירוסים במחשב זה(יתכן שעדיין יש), או מישהו יכול להעלות לי לכאן את הקובץ , אולי זה יפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. תוכנה מדהימה אבל כל כך מתוסבכת לי.... אני עובדת על מק אבל למיטב ידיעתי התוכנה פועלת גם על פי.סי לא מצליחה להתמצא מחפשת עזרה >

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by hellyeahmofo,

מחפש תוכנה לעריכת קבצי pdf כאשר השאיפה היא לעשות copy ו paste לתוך מסמך doc האם אפשר לעשות convert זה לא יגרום לקובץ להיות ענק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני רוצה לעבור לווינאמפ, אבל אין לי כוח להוסיף הכל ידנית. יש דרך ליצור את הפלייליסט של WMP10 ולהעביר את זה לווינאמפ? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Mooosa2005,

הורדתי איזשהו קובצ שהגיע לי בcue ו bin. כשעשיתי burn image בnero, הגיעה לי הודעה שאי אפשר לצרוב את זה, אז שוב הודעה שאומרת שיש בעיה עם line 3 בקובץ cue. פתחתי את הcue עם notepad, וזה מה שיש בפנים: PERFORMER "Art Blakey & The Jazz Messenge" TITLE "The Freedom Rider" FILE "CDImage.wav" WAVE TRACK 01 AUDIO TITLE "Tell It Like It Is" PERFORMER "Art Blakey & The Jazz Messenge" INDEX 01 00:00:00 TRACK 02 AUDIO TITLE "The Freedom Rider" PERFORMER "Art Blakey & The Jazz Messenge" INDEX 00 07:53:35 INDEX 01 07:56:17 TRACK 03 AUDIO TITLE "El Toro" PERFORMER "Art Blakey & The Jazz Messenge" INDEX 00 15:22:20 INDEX 01 15:24:60 TRACK 04 AUDIO …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by The Dom,

כנראה התקנתי איזשהי תוכנה לא ידועה ואיתה הגיעה כל מיני שטויות של facemoods. חיפשתי בגוגל והצלחתי להבין איך מסירים באופן רשמי את התוכנה שלהם ואת הטולבר אך זה עדיין נשאר במחשב. הורדתי ספייבוט בשביל להוציא את כל המיילוור אך הוא לא מצא כלום וגם rootanalyzer בשביל למצוא אותם במחשב- כמובן שהוא לא מצא. הורדתי hijackthis והוא באמת מצא אך אין לי מושג איך להשתמש בו כדי למחוק ביעילות את כל הקבצים שקשורים לfacemoods מהמחשב. גם הsearch bar בפיירפוקס הפך לשל facemoods במקום של גוגל. איך אני מסיר את כל הקבצים שלהם מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by House M.D.,

היי. אני משתמש ב VLC לצפייה בסדרות וסרטים, מה שלפעמים דורש ממני להעביר את הוידאו כמה שניות אחורה אם פיספסתי משהו. הבעיה היא שמאז ששדרגתי ל windows 8, דילוג אחורה\קדימה בתוך הסרט גורם לתמונה להיות מפוקסלת וזה יישאר ככה במשך כמה שניות, עד שזוית המצלמה משתנה\עוברים לסצנה חדשה. הבעיה קרתה לי בהרבה פורמטים שונים ורזולוציות שונות. אשמח לעזרה, מצורפת תמונה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by doker,

יש לי כרטיס קול מובנה על לוח של אינטל כרטיס הקול הוא 82801g high defenition לפני מספר ימים כשהתקנתי windows Xp pro לא היתה כל בעיה הורדתי דרייברים של realtek r166 ושמעו עכשיו התקנתי windows xp pro בעברית והדרייברים כבר לא עובדים זה נראה שהוא לא מקשר בין הדרייברים לכרטיס ניסיתי לבחור את הדרייברים של הכרטיס באופן ספציפי מרשימת ההתקנים,הכרטיס עצמו הצטרף לרשימה אבל לידו היה סימן אזהרה והיה כתוב שיכולה ליהיות בעיה בפעולת ההתקן. אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי הרבה דברים אני מזכיר שהשתמשתי באותם דרייברים שכבר עבדו אבל עכשיו הם לא עובדים לא יודע למה אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאד. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. דרוש מתכנת web לבניית אתר עסקי דרישות: שליטה טוטאלית בשפות התכנות הבאות: html, css,javascript, photoshop, flash, php, asp חובה: ניסיון קודם בעיצוב ובניית אתרים, חובה להציג תיק עבודות קודמות או קישורים לאתרים קודמים. חובה: ידע בקידום אתרים ואבטחת מידע מאזור המרכז והשרון עדיפות תינתן לנערים עד גיל 18 שכר גבוה למתאימים. לשליחת קורות חיים: nmpshl@gmail.com --שגיא matcoh1@gmail.com--מתן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by slrr,

יש לי את התוכנה באנגלית והכל עובד יפה אפשר להוסיף עברית????

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם !!! המחשב שזה עתה פירמטתי בהצלחה הותקנה מע' הפעלה XP PRO SP3 למחשב מחוברת מקלדת USB . ישנה בעיה כאשר אני מחבר Disk on key המחשב לא מזהה אותו . במנהל ההתקנים שעיינתי בו ראיתי רשימת USB אך לא הופיע STORAGE אנא המלצתכם לפיתרון הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים