עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alexg1,

היי לכם [move] חברים [/move] נדמה לי ש-XP אין ממשק דוס . איך אני מפעיל יישומי דוס (כגון: ghost) על ה-XP? האם עליי להתקין דוס? ומאיפה? :-*

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אם אני משתמש בתוכנה של EAC או FORMAT FACTORY כדי לגבות שירים מדיסק אח"כ כשאני בא לשמוע את השירים, כל שיר נשמר בנפרד, ואי אפשר לשמוע אותם אחד אחרי השני ברצף מה עושים??

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי קובץ טקסט ואני רוצה שבתחילת כל שורה יהיה מספר שונה, זהו. איך אני עושה את זה? (כמובן שאני מדבר על דרף אוטומטית, יש לי איזה 200 שורות למספר...) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. א. שיהיה אפשר לשים למעלה לוגו מותאם אישית (עדיף בפלאש). ב. שיהיה אפשר להחליף את הטקסט בתפריט ניווט של האתר לקבצי תמונה - דרך הפאנל ניהול ולא בהתעסקות בקוד. ג. חשוב שהמערכת תיהיה יחסית מוכרת ושהיו לה הרבה עיצובים שונים עם אפשרות לשינוי צבעים לערכות המוכנות. * המליצו לי כבר על דרופל ג'ומלה ו-xoops אבל כנראה שהם לא תומכים בסעיף "ב". * הכרחי שהמערכת בוודאות תאפשר את הדברים האלה ולא סתם לזרוק ניחושים. תודה רבה רבה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

Winamp 2.79 is out! Improvements : upgraded unzip/decompress support to zlib 1.1.4, for big security fix improved multiple instance detection code/opening many files from explorer issues winamp agent tooltip improvement updates to MIDI support, disk writing support, WAV file support (PP) fix to id3v2+unicode support (rOn)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מצאתי בעיה בדוויס מנג'ר: http://img139.echo.cx/img139/7633/manager2ue.jpg אשמח אם תגידו לי מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by EviL-RaBBi,

אז ככה.. מצאתי איזה קוד ב C שאני מעוניין להפעיל אבל הוא עושהההה לי מלא בעיות. פעם ראשונה שלי עם C אבל לפי מה שהבנתי צריך בספריית include מלא קבצים נוספים שחסרים לי. אבל לא מצאתי אותם עכשיו אני מחפש אותם או תוכנה שתכיל ישר את כולם מצאתי אותם דרך ADDON לתוכנה שאין לי ... אבל נראה לי שהם לא מתאימים ל dev C++ או שהתוכנה לא תומכת ב C רגיל הקיצר אני לא יודע מה לעשות ואני אשמח אם מישהו יעזור לי הנה משהו שיעזור לכם להבין על מה אני מדבר #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> #include <errno.h> #include <string.h> #include <netdb.h> #include <sys/types.h> #include <netinet/in.h> #include <sys/soc…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Cyron,

אני רוצה לעשות מין תבנית קבועה ולתוכה להזין נתונים, ראיתי את זה במסמכים בעבר אבל אני לא יודע לעשות... הכנס שם:_______________ המקום לכתוב מסומן בצבע אפור וע"י לחיצה עליו אני מכניס את הנתון. מישהו יודע ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. לא משנה אם זה חינמי או לא... רק צריך את השם... להמיר מצגת של POWERPOINT לסרט... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. קודם כל אבקש את סליחתכם אם הנושא הזה לא מתאים לפורום. קיבלתי המלצות מכמה חברים להירשם לפורום הזה, האמת שאני הרבה זמן ברשת ושמעתי על האתר אך אף פעם לא טרחתי לבדוק או להירשם, והנה זה בא. מקווה שתוכלו לעזור לי כפי שחברים שלי אמרו לי. בכל מקרה לעניין עצמו - לפני בערך חודש התקינו לי ווינדוס מקורי עם סידיקי , הבעיה שלא רוצים לגלות לי את הסידיקי ומשאירים אותי באפלה , ככה שאני לא רוצה להגיע למצב שעוד כמה חודשים אני יפרמט ואני יעבור מווינדוס חוקי לווינדוס לא חוקי ( לא שאיכפת לי אם זה חוקי או לא פשוט אני מעוניין להישאר עם העדכונים והתוכנות שמיקרוסופט מציעה כחלק מ"תוכנה חוקית" ) בכל מקרה אני בטוח שאפשר לחפש ברג'יסטרי את הקוד ולמצוא אותו , פשוט ניסיתי ולא ממש מצאתי אני אשמח אם …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. וכיצד ניתן לפתור אותה? Win XP SP3 תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מה אתם חושבים על סדרת עיבוד התמונה הזאת??? אנשים תגובות בבקשה! :) http://www.kishkush.co.il/content/view/1065/36 נ.ב. עוד מעט יוצא SC3 יש כבר REVIEW באינטרנט, לא הרבה השתנה אבל יש כמה פונקציות חדשות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by thzuyup,

אם אתה, כן הנך, יכול להעלות או לשלוח לי למייל chomarim@gmail.com את קובץ ההפעלה (EXE) של תוכנת Adobe encore (הוא לא אמור לשקול הרבה) פשוט מישהו מחק לי אותו בטעות. בתודה איז'ו

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by *BYZ*,

יש לי משחק בגודל של dvd בקבצי mdf-mds ששוקל 3.50 ג'יגה אבל הנרו לא מוצא אותו (הוא מוצא רק iso,cue-bin,nrg) אני משתמש ב daemon tools ניסיתי לצרוב כאילו להעתיק את הדיסק מהכונן הוירטואלי לדיסק שבצורב dvd אבל היה כתוב שאין מספיק מקום!?!? ומשחק שוקל 3.50 ג'יגה ולדיסק dvd הריק אני יכול להכניס 4.7 ג'יגה בבקשה תעזרו לי, איך צורבים את הקבצים האלה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Haflo,

יש למישהו המלצה לתוכנה להורדת אתרים? אני מחפש משהו טוב (יש לי ניסיון עם Snake Web and with Teleport) יש לי לדוגמא אתר בשם www.supercars.net שאני רוצה להוריד בשלמותו אל הדיסק שלי, אני רוצה את כל הקישורים הפנימיים, תמונות, מפרטים וגם לא אכפת לי אפילו את ה Fucking Banners !!! רק שיוריד כמו שצריך...... מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by amit133,

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, אם לא אז תעבירו בבקשה את האשכול לפורום המתאים ואני מתנצל. יש לי בעיה עם המסך וכל הכפתורים שמסביבו שלא פועלים. התקנתי את הדרייבר הזה (הכי חדש): http://www.logitech.com/index.cfm/434/3498&cl=us,en?WT.ac=sc|downloads||dd ויש לי את המערכת הפעלה הבאה: windows 7 64 bit את האמת אני כבר מיואש פניתי ל-2 פורומים ולא הצליחו לעזור לי, אני מקווה שאתם כן תצליחו לעזור לי ואם לא אני אפנה לתמיכה של לוג'יטק ביום ראשון. תודה מראש לכל מי שינסה לעזור!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אין לי כרגע דיסק DVD כדי לבדוק אבל האם אוכל לצפות ב-DVD עם חבילת המקודדים הנ"ל(כבר התקני אותה)? אם לא - מה עוד להתקין? חלק ב': יש לי סירטון SVCD. ו- BSPLAYER לא מראה לי אותו ו-VLC אמנם מנגן אך ללא סאונד וללא מראה, זה רץ עם מסך מרוח בצבעים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. החל מהדברים הפשוטים, ועד לדברים היותר מסובכים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן אנשים אני חדש בכל מה שקשור לתוכנות האלו עד עכשיו אני משתמש בEmule ורוצה להתחיל להשתמש באלו ששאלתי עליהם אז יש לי כמה שאלות. דבר ראשון איזה מבין התוכנות אתם ממליצים להשתמש? לפי בדיקה ראשונית שלי הAzureus Vuze נחמד מיכוון שבעמוד הראשי שלו יש ים לינקים למלא דברים. אני לא יאמר (ומצפה מכם שגם לא תעלו את זה בשביל שיהיה לכולם דיון מועיל שיוכלו ללמוד ממנו) מה בשביל שלא יגרור את הדיון הזה לאיזה וויכוח טיפשי או שינעל, אבל הבנתם למה אני מתכוון. הבנתי שבתוכנות האלו אין שיטות "דירוג" של קרדיט כמו בEmule (שאת האי מיול שלי התקנתי על D וכשאני מפרמט את המחשב זה לא משפיע על התוכנה מין הסתם הincoming\temp ממוקמים באותו תיקייה) אני אומר את זה מכוון שאם זה לא עובד ככה בתוכנות האלו אז אי…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shimon23,

במחשב השני שלי יש WIN 98 SE ENABLE, וכשאני מנסה להתרין שם אנטי וירוס (מקפי או נורטון), אני מקבל הודעה ישום זה ביצע פעולה בלתי חוקית, ורשום שיש תקלה בקובץ msiexec.exe מישהו יודע מה מקור הבעיה- לפני כן היה וירוסים במחשב זה(יתכן שעדיין יש), או מישהו יכול להעלות לי לכאן את הקובץ , אולי זה יפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by תימני אסלי,

את קבצי ה-VOB אני פותח תמיד עם תוכנת VLC ומעולם לא נתקלתי בבעיה. השבוע הורדתי מהאינטרנט קובץ VOB וכאשר הפעלתי אותו ראיתי תמונה ללא קול. כאשר פתחתי את הקובץ עם Gspot נוכחתי לדעת כי גם מקודד הוידאו וגם מקודד הקול מותקנים אצלי כפי שרואים בתמונה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?i=yu4mzy22jynm.jpg אם כך איפה יכולה להיות הבעיה? אגב...ניסיתי להמיר את הקובץ הזה לפורמט AVI בעזרת תוכנת Fomat Factoty. התוכנה הצליחה להמיר 94% מהקובץ ונתקעה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by guyk,

בעקבות הבעייה שהייתה לי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341643.0 (עבר כבר הרבה זמן)... אבל אחרי פירמוט (שני, כך מתברר), הבעייה נעלמה. (טכנאי המחשבים עשה גוסט ואמר פירמוט..). עכשיו, בזמן האחרון אני מרגיש שמהירות המחשב ירדה ב-50% בערך. אני שם לב שפעולות פשוטות לוקחות לו הרבה זמן יחסית, שהוא נתקע הרבה, ובמשחקים יש ירידה במהירות. עשיתי איחוי כמה פעמים, וגם בעזרת תוכנת diskkeeper, ובדיקת וירוסים. אין לי כוח לעוד פירמוט... מה זה יכול להיות? ומה הפתרון?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by udi,

האם משהוא יודע על תוכנה שיכולה לקשר בין שני מחשבים אבל רק בין אותם המחשבים ולא ICQ

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מה אני צריך כדי שאני אוכל לצרוב קובץ AVI+כתוביות? מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים