עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Yotam.B,

היי, לפני כמה ימים יצא העידכון החדש של הכרום שהוא כרגיל מעולה ומועיל. רק שמתי לב לאפשרות אחת שנעלמה לי שאני לא מצליח למצוא אותה עכשיו... איפה נמצאת האפשרות לפתוח דפים שפתוחים ממכשירים אחרים שמפעילים את כרום?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש ברשותי כרטיס 7800GT וחיברתי כבלים לטלוויזיה ולמחשב עם מתאם מיוחד. אני מעוניין להקליט מהטלוויזיה למחשב. יש לי תוכנה שנקראת WINDVR3 והיא אחת הגרועות לדעתי. שום דבר לא נשמר לך,גודל מטורף לאחר שמירה (סרט כ5 ג'יגה באיכות בינונית),הסרט עם המון קיטועים בגלל שהתוכנה כבדה מאוד ואיטית מאוד וכו'... אשמח לתוכנה שתעשה עבודה טובה יותר. אם יש בבקשה לשרשר שמות. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי איזו תוכנה מסוימת שמותקנת במחשב, ואני רוצה למצוא את ה- Registry keys שלה. ניסיתי למצוא אותם דרך Regedit, הלכתי ל- hkey_local_machine-------->software, והשם של התוכנה או החברה לא היה שם. יש דרך לדעת איפה התוכנה מחביאה את ה- Registry keys שלה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אוקיי השאלה כבר בכותרת. שמעתי שיש תוכנה לפירוק סרטי DVD אבל מה אם איימג'ים של ISO MDF וכו'??? שמכילים נטו DATA. (אין כוח לשלם פי 4 על דיסק DVD וגם לקנות צורב חדש).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by תימני אסלי,

את קבצי ה-VOB אני פותח תמיד עם תוכנת VLC ומעולם לא נתקלתי בבעיה. השבוע הורדתי מהאינטרנט קובץ VOB וכאשר הפעלתי אותו ראיתי תמונה ללא קול. כאשר פתחתי את הקובץ עם Gspot נוכחתי לדעת כי גם מקודד הוידאו וגם מקודד הקול מותקנים אצלי כפי שרואים בתמונה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?i=yu4mzy22jynm.jpg אם כך איפה יכולה להיות הבעיה? אגב...ניסיתי להמיר את הקובץ הזה לפורמט AVI בעזרת תוכנת Fomat Factoty. התוכנה הצליחה להמיר 94% מהקובץ ונתקעה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי שרתים של DELL R410 & 610 רציתי לדעת האם אני יכול לקבוע שכאשר החשמל ניתק וחוזר השרתים יעלו באופן אוטומטי? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ref4fcd,

איך ניתן למחוק קובץ לצמיתות? הכוונה שלא יהיה ניתן לשחזר אותו או לפחות יהיה קשה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by BONO,

כשאני מפעיל איזה סרט אז יש מן רעשים מוזרים כאלה מעצבנים שאי אפשר לראות איתם את הסרט איזה מקודד אני צריך לסדר את זה? מישהו יכול לתת לי לינק

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by zebra,

תוכנה חינמית לעריכת סרטים מומלצת : יש למישהו הצעה לגבי תוכנת קוד פתוח או לניסיון של תוכנה קצת יותר טובה מmovie maker שמגיע עם win תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by owmzxvt,

מתחברים אליי לאייסיקיו כל מיני אנשים ערבים למיניהם ואני לא רוצה לדבר איתם בפרטים שלי מצויין שאני מישראל, בכל זאת היתי מעוניינת לדעת אם יש איזו דרך שאוכל למנוע מאנשים שלא מישראל לראות אותי\לדבר איתי בלי למחוק מהפרטים שלי את זה שאני מישראל :-\ תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Op72,

שלום חברים! מזה מספר ימים שאני מנסה להוריד אזוראוס(לא סרטים, אלא את אזוראוס עצמו). משום מה, זה מתחיל לרדת ואז נתקע/מושהה לזמן בלתי מוגבל. יש לי פיסי ויסטה חדש שמוריד הכל בסדר גמןר. רעיונות? תודה רבה, עודד

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי חשד שהמחשב שלי נפרץ אני מריץ WIN XP והעניין הוא כל כך קריטי שאני חייב לדעת מי פרץ אליו האם ישנה תוכנה או כלי מסויים או דרך כלשהיא שמאפשרת לי לדעת מתיי ואיך ומי עשה את זה . האם ישנן עקבות מסויימות שאפשר לאתר אחרי הפריצה !! !! !! !!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Alex89,

למה אני לא יכול לראות בו סרטים במסך מלא, למה זה חייב להיות במלבן מיסכן באמצע מסך...????

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי חברה, ראיתי בכמה מקומות את האפקט הזה וזה נראה לי ממש מגניב לעשות את זה לכמה תמונות, חיפשתי מדריכים בגוגל ו youtube אבל לא מצאתי משהו מוצלח כל כך, הכי קרוב שהגעתי אליו זה המדריך הזה http://www.pixeldigest.com/cartooneffect.html שזה האפקט שאני מחפש, אך לצערי משום מה לא הצלחתי לעשות אותו לפי המדריך... כנראה באחד השלבים לא עשיתי משהו טוב. למישהו יש תוכנה קטנה אולי שעושה את האפקט הזה אוטומטי כבר? או הסבר יותר מפורט כיצד להגיע אליו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. אני מחפש דרך לקחת קובצי ISO שנועדו לעבוד עם LIVE CD אבל במקום לצרוב אותם לשים אותם על DOK וליצור LIVE USB בנתיים ניסיתי לפרמט עם כלי פירמוט שונים שאמורים לעשות את ה-DOK בוטבל, ואז פשוט לפתוח את הקובץ ISO אל ה-USB אבל זה לא ממש עובד האם יש תוכנות בעלות היכולת לעשות זאת? ראיתי שיש תוכנה שמיועדת לקבצים ISO של התקנות לינקוס ועוזרת ליצור LIVE USB אני מחפש לתוכנות אחרות כמו למשל דיסק הצלה של ACRONIS ועוד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by guyk,

בעקבות הבעייה שהייתה לי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341643.0 (עבר כבר הרבה זמן)... אבל אחרי פירמוט (שני, כך מתברר), הבעייה נעלמה. (טכנאי המחשבים עשה גוסט ואמר פירמוט..). עכשיו, בזמן האחרון אני מרגיש שמהירות המחשב ירדה ב-50% בערך. אני שם לב שפעולות פשוטות לוקחות לו הרבה זמן יחסית, שהוא נתקע הרבה, ובמשחקים יש ירידה במהירות. עשיתי איחוי כמה פעמים, וגם בעזרת תוכנת diskkeeper, ובדיקת וירוסים. אין לי כוח לעוד פירמוט... מה זה יכול להיות? ומה הפתרון?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by AmitT,

שלום לכולם, חיפשתי את הדריבר ללוח הזה במשך הרבה מאוד זמן בגוגל ולא מצאתי בדיוק את הדריבר המתאים. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו או משהו שמתאים לו בדיוק? לוח של msi דגם 945pl neo-f http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=945PL_Neo-F תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. איך אפשר לשחזר קבצים שמחקתי מהארדיסק ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by thzuyup,

אם אתה, כן הנך, יכול להעלות או לשלוח לי למייל chomarim@gmail.com את קובץ ההפעלה (EXE) של תוכנת Adobe encore (הוא לא אמור לשקול הרבה) פשוט מישהו מחק לי אותו בטעות. בתודה איז'ו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מקליד נניח את האות ר יוצא לי סימן או מוזר או מספר ואות באנגלית לדוגמא ר=3? וירוס? בעיה בהגדרות? מה לעשות בבבקשה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by assafmag,

אני רוצה להעביר קובץ גדול (בערך 3 ג"ב) ממחשב אחד למחשב אחר דרך הרשת. איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מצאתי תוכניות שמאפשרות לפצל קובץ MP3 ארוך לכמה רצועות לפי זמנים שאני קובע במהלך הנגינה אבל לא מצאתי תוכנית שעושה חלוקה אוטומטית לפי הפסקות השקט שבין שיר לשיר, דבר שהיה מאד מקל. יש אחת שעושה זאת לקובץ WAV אבל לא ל-MP3. מישהו מכיר משהו מתאים? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by HeaT-SinK,

תופס 20K ולוקח את מירבעבודת המעבד . מה זה ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום. יש לי בעיות עם התוסף לפיירפוקס של נגן המדיה VLC בעת נגינת קובצי וידאו שהועלו ישירות לאתרים באופן מקוון, ואינם סרטונים מוטמעים או סרטוני הזרמה. הסירטונים עצמם מתנגנים, אך אין אפשרות לגלול את הסירטונים קדימה או אחורה, כיוון שפס הנגינה ריק, ואיננו מכיל סמן. בנוסף, כאשר ניגון הסירטון מסתיים, המסך של הנגן מדביק אליו כל חלק של חלון שמסתיר אותו. בנוסף, התוסף לפעמים קורס או מפסיק להגיב. אם מדובר בבאג בתוסף של VLC, האם יש אלטרנטיבות אחרות לצפות באופן מקוון בקבצי וידאו שהועלו לאתרים ישירות? (אני מבין שהתוסף של מדייה פלייר לא מעודכן ולא נתמך יותר) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by asmy999,

יש לי דיסק DVD שעליו צרובים סרטי DIVX , משום מה שאני מכניס אותו למחשב, המחשב לא מזהה שיש לו דיסק בכונן . זה הדיסק השני שזה קורה לי בו, התופעה קורה גם שאני מכניס את הדיסק למכשיר DVD או למחשב אחר. לדעתי זה נובע מכך שבצריבה כנראה לא נעלו אותו, יש תוכנה חינמית שיכולה אולי לחלץ קבצים כאלו?. תודה מראש, אסף

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים