עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש סרטון שאני רואה דרך הדפדפן אני רוצה לראות אותו רק בהילוך יותר איטי אפשר לעשות דבר כזה עם תכנה או משהו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם. לא מזמן התקנתי את הגירסה החדשה של Azureus גירסת ה-2.3.0.0 ויחד עם זאת התקנתי גם Java חדש, ה-Java JRE 1.5. אם אני לא טועה (ואם זה משנה משהו) לי יש את הגירסה 1.5.0.0.2, ויש עוד גירסה של 1.5.0.0.3.. אחרי שהתקנתי את שני אלו הפעלתי את הAzureus והכל היה תקין, ראיתי את הפונקציות החדשות והלא נחוצות כל כך, אך גליתי שעכשיו אחרי זמן עבודה לא ארוך כלל הCPU USEG בTASK MANAGER גבוה מאד! הוא יציב על 85,100K אבל ליפעמים מגיע גם עד ל 100(!!!) שלדעתי האישית זה "קצת" יותר מידי בישבילו.. האם גם לכם זה קורה? להחליף לJava החדשה ביותר? (1.5.0.0.3) או אולי לגירסה ישנה יותר? אבל שלא תחשבו שזה רק זה.. Noo.. כניראה עקב השימוש הגבוה של הJava האינטרנט מתנתק לי! למעשה רק דפי הדפדפן …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Daver,

שלום לכולם, יש לי את התכנה easycpu וכל פעם שאני מנסה להפעיל אותה היא לא פועלת וקופץ לי חלון עם שגיאה (מצורפת תמונה) אני משתמש בווינדוס 7 64 ביט ניסיתי לשחק עם התאימות של התכנה אבל היא עדיין לא פועלת יש עוד משהו שאפשר לנסות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ToMeRv32,

(אני יודע שיש את הסטיקי אבל הוא לא מעודכן ואולי יש תוכנות חדשות וטובות יותר.) אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבדוק ולתקן שגיאות בכונן, לאחות אותו וכו' - כל מה שקשור לטיפול בכונן קשיח. תודה מראש לעוזרים.

5. מישום ששדרגתי מחשב חוץ מהארד דיסק ספק מארז ומישום מה המחשב רץ יותר לאט בכללי , ובמשחקים יש לפעמים תקיעות של שניה כזה אבל יש הרבה יותר FPS אני רוצה תוכנה שתבדוק אם יש בעיה בהארד דיסק או מעבד או משהו תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by EagleX2,

אוקיי שלום אני יודע שזה לא המקום אבל כיוון שאין כאן פורום בוני אתרים אז אני ישאל את שאלתי כאן עכשיו התקנתי את השרת אבל אני פשוט לא יודע איך להגדיר את האתר שום דבר לא עוזר לי icq:125580601 בתודה מראש נעם גרמיזה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by godisme171,

יש לי photo shop 5 ואני לא מצליח לרשום בעברית איך אפשר לרשום בעברית

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by guyk,

בעקבות הבעייה שהייתה לי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341643.0 (עבר כבר הרבה זמן)... אבל אחרי פירמוט (שני, כך מתברר), הבעייה נעלמה. (טכנאי המחשבים עשה גוסט ואמר פירמוט..). עכשיו, בזמן האחרון אני מרגיש שמהירות המחשב ירדה ב-50% בערך. אני שם לב שפעולות פשוטות לוקחות לו הרבה זמן יחסית, שהוא נתקע הרבה, ובמשחקים יש ירידה במהירות. עשיתי איחוי כמה פעמים, וגם בעזרת תוכנת diskkeeper, ובדיקת וירוסים. אין לי כוח לעוד פירמוט... מה זה יכול להיות? ומה הפתרון?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by rbeny10,

מדובר על מצלמת USB , של SILVER LINE ,דגם: DC-6120 . תודה, בני.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Need: Norton SystemWorks 2005 FULL+ serials דחוף ביותר !!!! בבקשה!!! אני חייב ! תודה ענקית מראש !

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by A.Iniesta,

אני מחפש תוכנה לקידוד וידאו שאני מקליט דרך כרטיס טלויזיה לגודל נורמלי ולא מפלצתי כמו שהם אחרי ההקלטה [גי'גה וחצי, לקובץ שאורכו פחות משעה]. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי שלום! אני מחפש תוכנה שאוכל להקליט אותי שר ולהדביק על שיר קיים. אצטרך להנמיך את הזמן בשיר הקיים ולהדביק אותי שר על המנגינה! יש אפשרות? אם איזה תוכנה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by J0HNiE,

חברים ! כנראה שנמצא פיתרון ל"בעיית" המשאבים של Firefox :xyxthumbs: :xyxthumbs: פה אני ניסתי את זה ובנתיים עובד לי טוב, לא נתקלתי בבעיות או באיטיות. ועשיתי בדיקה לפני שעשית את זה הFF היה על 131 מגה ואחרי 45 מגה... אז תנסו מה כבר יכול לקרות :\

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני עובד עם תוכנה בשם targumatik שמתרגמת מאנגלית לעברית טקסים שלמים (לא כל כך מוצלח אבל זה מה שיש) לאחר התירגום מתקבל מסך עם טקסט בעברית והוא גם מועתק לקליפבורד (כמו לעשות העתק) בקיצור גם במצב הזה וגם כשאני עושה העתק , ברגע אני במדביק בוורד או תוכנה אחרת הוא נותן לי גיבריש. יש לכם העצות לפתרון? ובכלל אם מישהו מבין מספיק אז אולי הוא יסביר לי/לנו איך זה קורה ואז נוכל לפתור את בעיה גם בתוכנות אחרות תודה לכל העונים ערן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. בקיצור, המטרה היא לעצב מחדש \ לצבוע \ Whatever מכונית של סקיון (חברה בת של טויוטה). הפרס הוא לא פחות מכ-15K$ (ערך המכונית), ויהיה רק זוכה אחד. אפשר להגיש כמה מכוניות שרוצים, כמה פעמים שרוצים. אל תתביישו! כל הפרטים נמצאים פה: http://news.deviantart.com/article/28901/ עבודות שהוגשו עד עתה: http://browse.deviantart.com/projects/contests/2007/scion/ תהנו!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שתהיה פופולרית וטובה שתוכל לשחזר לי מידע שנמצא באחד מהדיסקים הקשיחים אצלי... עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי מישהו עם בעיה כמו שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57389.20 אז כמו שהבחור בלינק שהבאתי כותב, הוא אומר שהוא הצליח לשחזר עם EASY RECOVARY 6.03 אבל הבעיה היא שלא מצאתי תוכנה כזאת... מישהו מכיר תוכנה פופולרית שעושה ת העבודה כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by מוקיון1,

מה הם התהליכים האלו IQS.EXE-1 2-PNKBSTRA.EXE

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. צריך תוכנת המרת וידאו לנגן MP4 2.8inch (חיקוי לipod) התוכנה שמגיעה לא עובדת כראוי. מדובר על: מדובר על "MP3MP4 מסך מגע .2.8inch 8GB תיאור המוצר: מסך מגע באמצעות עט מצורף או במגע אצבע - מסך גדול מאד 2.8 אינץ כולל זיכרון מובנה של 8GB מאפשר איכסון קליפים סרטים תמונות שירים ועוד כולל חריץ mini-sd להוספת עוד 2GB מנגן שירי mp3/wma , כולל ספיקר מובנה לשמיעת mp3 ללא אוזניות. מציג וידאו בפורמט AVI (מצורפת תוכנת המרה שלא עובדת) כולל טיפ מנהלים ממיקרופון מובנה כולל רדיו עם שמירת תחנות PRODUCT FEATURES 2.83" 260k colors QVGA TFT screen 320*240 . Touchscreen with graphical interface . Support for MP3 (8~448kbps), WMA (32~348kbps) , APE and FLAC. Support for AVI/XviD/Di…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לדוגמא אם יש טקסט האינטרנט, אני עושה העתק והדבק לתוכנה וזה מקריא לי... יש דבר כזה העיברית? ברוסית? אנגלית? תודה ;D

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by uriya,

hi everyone , hope all is good with you today So here's the deal, I wanted to retrieve a password yesterday so I went to my chrome password manager, however, when I wanted to click my administrator password in order to see the password the window looked different Like this It is not what I'm use to before hand My platform is an AMD laptop with legit Windows OS and fully functioning Windows defender Can you please tell me if my computer been hacked? Thank you guys. FYI, you can replay in Hebrew update the normal window need to look like this

21. היי, התקנתי centOS על VM ויש לי תקלה שאני לא מצליח לקבל גישה לאינטרנט, ניסיתי להגדיר BRIDGE לכרטיס רשת דרך ההגדרות של ה VM זה לא ממש עזר וגם דרך NAT לא עזר, אני לא ממש מבין במעכרת של ה centOS ככה שזה מקשה עלי עוד יותר, אשמח לעזרה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by House M.D.,

היי. אני משתמש ב VLC לצפייה בסדרות וסרטים, מה שלפעמים דורש ממני להעביר את הוידאו כמה שניות אחורה אם פיספסתי משהו. הבעיה היא שמאז ששדרגתי ל windows 8, דילוג אחורה\קדימה בתוך הסרט גורם לתמונה להיות מפוקסלת וזה יישאר ככה במשך כמה שניות, עד שזוית המצלמה משתנה\עוברים לסצנה חדשה. הבעיה קרתה לי בהרבה פורמטים שונים ורזולוציות שונות. אשמח לעזרה, מצורפת תמונה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום אני מייבא נתונים מAccess שחלקו זה שעות עבודה עכשיו אני עשה סכום של שעות עבדוה ומקבל מספר כזה 13.5(כלומר 13 שעות ו30 דקות) ואני רוצה זה יופיע בצורה ברורה יותר למשל 13:30 יש איזה פונקציה או דרך ליצור פונקציה שתעשה את ההמרה הזאת? כי כאשר רואים את הנתונים בגרפים זה קצת מבלבל ולא נוח להתחיל להמיר כול פעם לדקות.... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ot,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1005061385&start=0]כללי[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by rephael16386,

מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט שהורדתי? אילו תוכנות צריך? , מאיפה מורידים תרגום? אני מודה לכם...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים