תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, האם ניתן ליצא וליבא רשימת תפוצה הנמצאת בתוך קובץ אנשי קשר בתוכנת msoutlook 2007? אם כן - כיצד? בתודה מראש arie2006
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
כן כן הכוונה לתוכנה בלנדר ואני צריך איזה guide for dummies כזה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא בשום מקום, התקנתי גם את התוכנה drivermax וגם היא לא מצאה כלום. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכוונה שלי לבצע "בוט" מדיסק עליו מותקנת התוכנה - ומשם לגבות את הדיסק הקשיח -ללא העלאה של מערכת ההפעלה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש תוכנה למחשב שמזהה את שם השיר והזמר בזמן שהשיר מושמע? ,כמו שיש באייפון
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי.אני גולש בדפדפן של פיירפוקס. לאחרונה אני מנסה להכנס לאתר torec.net אך גוגל נראה שלא מאפשר לי בטענה שהוא אתר תקיפה מדווח. משהו נתקל בדבר הזה ויכול לעזור לי לפתור את זה?(מקווה שהגעתי לפורום הנכון) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אז ככה, נגיד ויש משרד שבו יש שלושה מחשבים, כאשר אחד מהם של המזכירה. לשני המחשבים החרים יש גישה למסמכים של המחשב של המזכירה דרך שיתוף רשת. עכשיו, את המסמכים של המזכירה אני רוצה לגבות על DOK, על כונן נוסף במחשב עצמו ועל מחשב נוסף ברשת. כלומר, העותקים יהיו במחשב של המזכירה, בכונן נוסף, ב DOK ובמחשב נוסף ברשת. יש תוכנה קלילה לגיבוי בקליק אחד שתוכל לעשות את זה + לקבוע עידכונים כמה פעמים ביום, אבל רק למסמכים ששונו ולא לכולם? P.S. על כל המחשבים יש ווינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
חבריה שלום התקנתי את תוכנת OFFICE2007 מדיסק מקורי ההתקנה עברה באופן חלק אבל כאשר אני ניגש להתחל --->תוכניות----> OFFIC--> אני רואה את כל התוכנות למעט את תוכנת WORD מה קרה כאן ולמה היא לא נראת במידע למרות שהיא קיימת באיתור אשמח לקבל הדרכה איך לתקן זאת בברכה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://moshe-my.deviantart.com/ תלחצו שם על התמונות להגדלה איך יצא??
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
"Power Saving Mode" מהרגע שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת על המסך המחשב עצמו פועל אבל המסך נתקע ואין לי אפשרות לצאת מהמצב הזה, והקטע שזה מופעל מהרגע שהמחשב דולק לא עוזרת בכלל חיפשתי בגוגל כמה פתרונות אבל רובם בעיקר מסתכמים בזה שאולי יש אבק ולשאוב אבק מהמחשב, רק חבל שלמחשב שלי אין 48 שעות קיבלתי אותו בשישי בבוקר. למישהו יש רעיון או פתרון איך להעלות תמונה על המסך? ברגע שאני אצליח להעלות את המחשב כמו שצריך, אני כבר אדע לבטל את הפאוור סייבינג מוד הזה דרך וינדוס אגב אני משתמש בוינדוס 7
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
XP SP3 32BIT. שדרגתי איך שהוא יצא , והוא די עיצבן אותי(הרגיש שהוא תופס יותר זכרון, חוסר תאימות עם ה IE7Pro דאז). מאז לא נתקלתי ביותר מדי תלונות עליו. אגב- הוא ישמש כדפדפן משני(לכרום).
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
משום מה איני מוצא את האפשרות הבסיסית הזאת בתוכנה. במידה ולא ניתן לצרוב עם התוכנה הנ"ל קבצי אודיו: -האם יש אפשרות כזאת בתוכנת הצריבה המובנת של W7/VISTA(גם שם לא מצאתי את האופציה) ? -איזה תוכנה טובה חינמית(שתעבוד על 64BIT) כן יש לה את האופציה ?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
או לכבות את המסך או להכניס אותו למצב בטוח. התוכנה של הוינדוס לא תמיד עושה סטנד ביי. אם לדוגמה אני רואה סרט ונירמתי ואחרי סרט המדייה פלייר עדיין עובד זה לא עושה סטנד ביי.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עוד בעיית דפדפן מבית היוצר שלי.. במחשב השני שלי כשאני מדאבלקלק את האייקון של האקספלורר הוא נפתח לשניה וסוגר את עצמו אחרי חצי שניה ריסטרט לא עזר וחוץ מזה אין לי שום רעיון .. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש דרייבר ל- HP1315 ,חיפשתי ברשת וכל הלינקים נפלו,אם תוכלו לעזור לי ,ולמצוא לי אשמח,תודה !
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את כונן c ושמרתי את תיקיית התמונות בכונן D (לא פורמט) אחרי הירמוט הכל תקין אבל יש בעיה שאני לא מצליח לראות את התמונות שבתיקייה. התמונוץ נראות קקובץ רגיל אך כשאני פותח אותן אני מקבל הודעה " לא ניתן להציג את התמונה" אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי מכיוון שיש שם תמונות מאוד חשובות עבורי! תודה רבה ושבוע נפלא! רועי. אשמח אם תכתבו למייל שלי roei.salman@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אין לי מה להוסיף
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי עסק ואני מעוניין לבנות לו אתר אינטרנט בעל עיצוב גרפי מתקדם. אך נאי לא מעוניין שיהיה באתר ממש פלאש, אך עם זאת אין בעיה שיהיה בצד פלאש . בנוסף אני מעוניין שיהיה באתר אפשרות לחנות ורטואלית ומועדון חברים. אנא המליצו לי על חברות איכותיות לבניית אתרים שאי יוכל לראות את התוצאות פרודוקטיביות . כל מי שממליץ אנא ממך רשום את האתר שאליו אני יוכל לפנות ... תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין WINXP הוא אומר לי שאין לי דיסק קשיח, אז אמרו לי להתקין את הדרייבר של הSATA מהדיסק של הלוח אם.. הבעיה היא שאין לי את הדיסק... מה אני צריך להוריד מהאתר של אסוס כדי שזה יעבוד? ועוד שאלה, אני צריך להכניס דיסקט למחשב, אם אני אכניס דיסק און קי זה יהיה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני עם מערכת WIN7 ועם בבילון8 הבבילון לא מתרגם לי מילים בהקלקה ימנית על העכבר כשאני בדף אינטרנט או בשולחן העבודה אבל כן מתרגם לי מילים 1.שאני מעתיק לשורת התירגום עצמה בחלונית 2. או בהקלקה על מילים בתוך חלון התירגום עצמו 3. או בהודעות דואר או מיסמכי טקסט / אופיס למיניהם למה זה קורה ? הכנסתי אותו לרשימת התוכנות המורשות באנטיוירוס/חומת אש - וזה לעוזר למישהו יש פיתרון ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך תוכנת צריבה פשוטה ואמינה, לא כבדה . צריכה להיות תמיכה לווינדוס 7 64 ביט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
התקנתי את norton internet security 2010 הגדרתי את הרשת במחשב שהנורטון מוגדר {"השרת"} אני יכול לעבוד ברשת, אבל במחשבים האחרים אני לא יכול להיכנס למחשב שהנורטון מותקן, איך אני מגדיר את הרשת הביתית בנורטון שיאפשר כניסה למחשב?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן מדריך לאקסס 2007 בעברית אבל אני לא מצליח למצוא אחד מתאים. אם מישהו מכיר בבקשה בבקשה תעזרו לי. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיה דיי מציקה. אולי קשורה לקודקים, אולי לא. מערכת הפעלה ווינדוס 7. אשמח לפתרון. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-