עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by raltal,

מחפש תוכנה טובה לעריכת סרטים תודה

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  2. שיעמום: [ שיעמום: שיעמום אחוצ'רמוטה: חבר ביקש היה לידי... זה יותר ישן מהאחרים ניסיתי ליצור דם יבש לא דמעה שממש זולגת... האמת היא שהפסקתי באמצע העבודה ובאמת שגם אני לא מרוצה מהתוצאה איך שהיא... וזה פעם ראשונה שאני מנסה כזה דבר... סתם רציתי דעה אם זה ניראה לכם בכלל התחלה של משהו טוב

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  3. היי. אני חושב שיש לי בעיה חמורה במעבד. דבר ראשון, יש לי מעבד Pentium D 920. מהירות שעון: 2800.0Mhz מכפלה: 14. מתח: 1.200-1.212 ברגע שאני נכנס לתיקייה שיש בה סדרות (100 פרקים, 17 ג'יגה), המעבד קופץ מ 3%, ל 100%. וגם אחרי שאני יוצא מהתיקייה, הוא ממשיך לפעול על 100% ולא מפסיק, כל מה שנותר לי לעשות זה להפסיק את הפעולה של explorer.exe ולהפעילו מחדש. וגם, היום אני נכנס לקרייסיס לשחק ופתאום המשחק נופל ורושם בדו"ח שגיאות שיש בעיה ב "cryphysics.dll", משמע בעיה בפיזיקה של המשחק, ומה שאחראי על הפיזיקה מן הסתם זה המעבד. וגם בדקתי, הוא פועל על 89-95% כשהו במשחק. עכשיו אני לא יכול לשחק במשחק ולא יכול לראות את הסדרות שאני רואה במחשב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by ofir123,

התקנתי נורטון 2003 ל30 יום והוא מראה לי את השגיאה הבאה ונורטון לא פועל. השגיאה היא: http://img.tapuz.co.il/forums/8271416.bmp

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by eranratzon,

שלום על חלונות XP HOME איזה דפדפן עדיף? מי מהיר, יציב יותר 6 או 7 ? קראתי על 7 דברים לא טובים ולעומתם גם דברים טובים... האם הפיירפוקס והכרום מתאימים לפריקים של מחשב או גם ל"אנשים פשוטים" שרוצים להגיע מאתר לאתר בשקט, במהירות, ביציבות בקיצור מהירות ויציבות ותמיכה באתרים בעברית- זה מה שחשוב לי מה דעתכם (כרגע יש לי 6 ) ושאלה נוספת- אם אני משדרג את 6 ל 7 , האם כל המועדפים עוברים אוטומטית ל 7 או שצריך לגבות ולהעביר ידנית? תודה ערן

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by Sweet_Tooth,

הורדתי קובץ mpeg אבל לצערי יש בו בעיות באודיו, אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לתקן את הבעיות ההלו?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. אין לי BOOT דרך דיסק ואין לי צורב ואין לי BOOT דרך דיסקט ואין לי כונן תקליטורים אבל אני צריך להפעיל את המחשב.

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  8. שלום פורום תוכנות! יש לי בעייה די מוזרה בפיירפוקס. הבעיה שלי היא שלא משנה איזה שינויים אני עושה בדפדפן (בין אם זה לשים לחצנים חדשים בסרגל כלים ועד לשנות הגדרות של אדאונס) ברגע שאני סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש זה לא נשמר לי. שום שינוי שביצעתי לא נשמר. ניסתי למחוק (כולל התיקיה) ולהתקין מחדש (הגירסה הכי חדשה) אך עדיין הבעיה חוזרת על עצמה עשיתי DISABLE לכל ה-ADD ONS ועדיין הבעיה נמשכה... אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני אשמח תודה!!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by Freakstyle,

תקשיבו יכול להיות שאני הכי לא קשור בעולם אבל אני חייב ומחפש תוכנת פריצה לאייסי קיו..ונשבע לכם שזה לא במטרה לפרוץ לילדים פשוט שכחתי את הסיסמא שלי..אני חשבתי שפרצו לי..שיניתי ת'סיסמא ושכחתי אותה.. אפילו אם מישו יכול להביא לי תוכנה לשחזור קבצים..אבל שהיא לא בכסף כמו ה-Recover ואלה.. למרות שאני מוכן לעשות הכל בשביל להחזיר ת'סיסמא שלי.. אני לא יודע אם זה הפורום..אני גם לא יודע אם עברתי על איזה חוק בפורום פשוט אני במצב נואש אני לא יודע מה לעשות דרך אגב פירמטתי את המחשב..אז מה אני אמור לעשות? כי גם נראה לי שתוכנת שחזור סיסמאות לא כל כך תעזור כי זה אחרי פירמוט אז ככה אני חיפשתי במלא מלא אתרים תוכנות שיחזור תוכנות פריצה והכל או שעולה כסף או שזה חארטה אז בבקשה ממכם אנשים אני חייב ש…

10. Started by kaparaalicha,

בזמן האחרון שאני גולש באקספלורר כל כמה דקות נפתחים לי חלונות חדשים עם כל מיני פרסומות. מישהו יודע איך נפתרים מזה? תודה

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by root3:16,

הורדתי את התוכנה... ולא ממש הבנתי איך משתמשים בה... בשלב הראשון זה שואל איזה חיבור, ויש לי חיבור דרך הכבלים של 750 ק"ב ואני לא ידוע במה לבחור שם... תודה רבה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by game kILLer,

הורדתי משחק..... יש שם קבצי RXX וקובץ SFV זה צריך להיות IMAGE עים איזה תוכנה אני צורב את זה??? או איך אני מפעיל את זה?? תודהההה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  13. שלום אני משתמש בתוכנה utorrent שמתי לב שאחרי כמה זמן שהתוכנה פועלת, מופיע לי מסך כחול, והמחשב עושה לעצמו ריסט חשבתי שאולי הבעיה בתוכנה, והתחלתי להשתמש ב vuze בהתחלה הכל היה נראה תקין, אבל גם עם התוכנה הזאת, מופיע מסך כחול (שאני לא מספיק לקרוא) והמחשב עושה לעצמו ריסט אני מניח שהבעיה טמונה איכשהו לכתיבה על הדיסק הקשיח, אבל לא בטוח מה לעשות לגבי זה למישהו יש רעיון? דרך אגב, יש לי ווינדוס ויסטה Home Premium

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by JUNGLE,

כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו לא עולה כלום. מה עושים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by davis5,

שלום אני מחפש תוכנה פשוטה שאפשר איתה לעשות roatae לסירטון ווידיאו מסוג mp4 ( הוקלט ע"יי פלאפון נוקיא) תודה :

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  16. יש לי K-Lite Codec Pack 2.71 Full ויש לי XP אבל חלק מסירטוני MPG MPEG וחלק מ-WMV אני לא מצליח לראות. (עם VLC יש כל מיני קוביות מוזרות ואין סאונד, ונגנים אחרים מסרבים להריץ אותם בכלל). מה עושים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הורדתי את התוכנה הזאת ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו אמרו לי שכדאי שהיא תעבוד מהר אני צריכה לשנות את הפורטים שלה ל 7000 אני לא מבינה כלום במחשבים אז משהו יכול לעזור לי ולהסביר מה אני צריכה לעשות עם התוכנה ? ואם באמת צריך לשנות את הפורטים אז יש לי מקסימום פורטים ומינימום את שניהם צריך לשנות ל 7000 או לא ? תעזרו לי בבקשה ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by md22,

כשאני פותח את ה avant browser מופיעה לי ההודעה הנ"ל הסרתי את ה avant browser ומחקתי כל זכר שלו ב regedit והתקנתי מחדש והבעייה לא נפתרה מה אפשר לעשות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by Teknik,

שלום לכולם, הביאו לי נייד עם דואל בוט של ווינדוס 7 ולינוקס. אני צריך לבצע שכפול לדיסק אחר. בד"כ אני משתמש ב ACRONIS המעולה שאני מתשמש בו בתדירות גבוהה יחסית. אך כשאני מנסה לשכפל את הדיסק הזה הוא נותן הודעה בסגנון "אקרוניס זיהה שאתה מנסה לשכפל לינוקס. אם זה דיסק bootable אנא בצע את השלבים הבאים: 1,2,3...) שכוללים הכנסת מדיה נוספת והרצת פקודות. לפי מה שאני יודע שלאקרוניס לא משנה מה לשכפל מאחר וזה BIT BY BIT. ניסיתי עם clonezilla שביצע שיכפול אך עם שגיאה אחת והווינדוס 7 לא עולה. מישהו יכול להמליץ על תוכנה שתבצע זאת בלי בעיות ? או להציע פתרון אחר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. אוקי אז ככה, עד לא מזמן השתמשתי בנורטון 2006 עד שהוא החליט לאכול סרט ולהגיד לי שהActivision שלי נדפק בלה בלה בלה רוצה חידוש אי אפשר קיצר סרט. עכשיו אני מחפש פיירואל שיעשה את העבודה כמו שצריך, שיהיה נוח וקל על המחשב (לא כמו הנורטון..) והכי חשוב, שיחסום את כל הקקמייקה מהאינטרנט - כל הפרסומות הקופצות, כל הבאנרים ואת כל הג'אנק והטרויינים תוכנות ריגול והכל, אני מתחזק את המחשב באופן קבוע ע"י: tune up 2006 spyware doctor ad aware ככה שזה פחות בעיה להפתר מהג'יפה אלה אני מחפש תוכנה שתחסום את כל הזבל לפני שהוא מגיע אל המחשב. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי וינדוס 7 במחשב אני נכנס למחשב שלי ולא מופיע לי כונן D ולא הצורב לא מופיע בכלל התמונה של שניהם אני מקווה שלא הלך לי החומר גם כשאני מכניס דיסק הוא לא קורא אותו כי לא מופיע לי הסמל של הצורב והכונן D במחשב שלי יש לי דיסק אחד של 500 גיגה ועוד אחד של 500 שמחולק לשלושה הדיסק של 500 גיגה השלם נעלם לי בבקשה אייך אני פותר תבעיה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  22. 1 האם זה אפשרי? 2 אם אני רוצה למשל לשים הרבה שירים מחולקים לאלבומים איך אני יכול לעשות שתהיה לי האפשרות לבחור אלבום מסויים במקום להריץ מאות שירים?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  23. טוה ההמלצות שלי הן על שתי תוכנות K++ שהי גרסה משופרת\משופצרת של kazaa lite עם מלא תוספות נחמדות ושימושיות הנה הקישור WWW.K-LITE.TK ממש מומלץ בגלל speedup מובנה בנוסף partisipation על 1000 קבוע ועוד מלא שטויות. חוץ מזה אני ממליץ על נגן מדייה בשם mv2player שהוא חינמי (הם לא מפיצים גרסה בתשלום) היא ממש מקצועית לדעתי אבל קלה לשימוש ם לא כבדה בנוסף היא ממש יפה והיא קוראת כתוביות (מעולה לdivx ו dvd ). תנסו אותה ולא תחזרו לשום תוכנה. כן שכחתי יש גם קישור והנה הוא http://mv2.czweb.org תגידו לי מה דעתכם.

24. Started by gamer-8,

אני צריך להוציא קבצים שנמצאים בתוך קובץ EXE. ניסיתי לשנות את השם לזיפ או לראר, ולפתוח עם התוכנות, אבל לא עובד. מישהו יודע איך אפשר להוציא את הקבצים משם?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  25. את התמונות אני דוחס עם תוכנה של POWERTOYS אבל הסרטים יוצאים גדולים מאוד. עם איזו תוכנה כדאי לדחוס? יש לי CASIO S600. פורמט MPEG 4 סיומת AVI. תודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.