עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by koboc9,

אני מחפש תוכנה להורדת סרטים/קטעי ווידאו מאתרי צפייה ישירה. למשל אני רוצה להוריד מהאתר של היורוליג משחק של מכבי(שאין אותו ברשת אני מחפש אותו כבר שנים) יש דרך לעשות זאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הי אני צריך דחוף תוכנה שמבצעת בקלות תוספות על תמונה כגון: חיתוך חלק מהתמונה לתוך לב, הוספת בועות סבון לתמונה וכ"ו יש לי במחשב פוטושופ 11 וPaint.NET ולא מצאתי איפה עושים את זה (אם אפשר בעזרת התוכנות האלה ליצור את הדברים המבוקשים אז אשמח לעזרה/מדריך) מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  3. אני מעוניין לחבר כמה מבני משפחתי (כארבעה) למצלמות אינטרנט פשוטות בכדי לקיים שיחות ועידה בינינו. האם מישהו מכיר תוכנה פשוטה שיכולה להקרין בו זמנית וידיאו מכמה מצלמות, וכך לנהל שיחת וידיאו עם כמה אנשים?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  4. Started by efod26,

שלום, אני מחפש קצת מידע על תוכנת CRM שנקראת PowerLink אם מישהו מכיר, או עבד איתה מתישהו אשמח לכמה תשובות. תודה ולילה טוב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by maormark,

המחשב עולה לווינדוס מציג שגיאה של refistry mechanics שכתוב בה "unicode system not supported....." ואז צריך ללחוץ אישור והוא מפעיל את עצמו מחדש, אני לא יודע אם זה קשור לתוכנה הזאת, כי גם אם אני לא לוחץ אישור אחרי חצי דקה דקה הוא מפעיל את עצמו מחדש... מה עושים?? תודה!

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  6. אמרו לי שיש תוכנה של טכנאים שסורקת את המחשב ומתקינה דרייברים במקום לגשת לאתר יצרן ולהוריד משם פשוט התוכנה מתקינה לבד את הדרייברים החסרים ! איך קוראים לתוכנה הזאת ? מישהו יודע ?!

7. אורח
    Started by אורח,

1. אני צריך תוכנה טובה לאחזקת המחשב, זאת אומרת ניקוי ספייוור רג'סטרי ובכללי כל המחשב. יש לי CCLEANER אבל אני חושב שהיא לא מספיקה. 2. אני צריך תוכנה או תוסף לWMP שמוצאת ברשת את הTAG של השירים ואת התמונות של הסינגלים. לדוגמא יש לי שיר בשם track 1 ואני רוצה להפוך אותו לשם האמיתי של השיר. תודה!

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  8. Started by assaf972,

שלום לכולם עשיתי פרמוט למחשב והתקנתי את vista ultimate השאלה שלי אך אני עושה מחיצות יש תוכנה פנימית או שאני צריך להשתמש במשהו כמו partition magic

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by TAMIRRR013,

כל פעם שאני מפעיל תרשמקול ונניח עוד להקליט או עושה סטופ או כל פעולה ברשמקול הוא עושה לי תהודעה הבאה ויש לי מחשב מאוד חזק מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ 4gb ram ובמחשב הישן שלי זה אפילו לא קרה ובשתי המחשבים יש XP 32 BIT

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום אני צריך הורדה של התוכנה AVID אם אפשר שהגירסה תהיה הכי חדשה ואם אפשר גם שתוסיפו מדריך לשימוש עם התוכנה בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  11. אני עובד במחשב נייח עם ויסטה. יש לי כמה תוכנות כמו למשל אופיס 2007 והאייטונס, כשאני פותח אותן הן לא תיכף עולות אלא האינסטולר נפתח לי, התכנה כאילו מתקינה את עצמה וזה קורה כל פעם מחדש. זה לא בכל התוכנות על המחשב אלא רק האופיס 2007 והאייטונס. כל השאר עולות ונפתחות חלק. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  12. אני רואה הרבה סטרימינג, כי אין לי כוח לקנות הרד דיסק והרטיו שלי בTL בתחת. הבעיה התחילה לפני כמה ימים, שום דבר לא השתנה, שום חומרה ותוכנה חדשה, לא עדכונים של הווינדוס, לא עדכונים לא האנטי וירוס אפילו. הבעיה היא שכשאני מעביר למסך מלא בסטרימינג, לא משנה אם זה יוטיוב, מגה וידאו או כל אחד ממגוון האתרים הדומים הסאונד עדיין מנגן אבל המסך קופא לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי חמש שניות. הבעיה "נפרטרת" כשאני מוריד למסך קטן ומחזיר למסך מלא וחלילה. למישהו יש מושג מה קורה פה?! ???

13. המפתח של הקספרסקי איטרנט סקיוריטי עומד להיגמר לי... אני ישמח להמלצה לתוכנת אנטיוירוס חינמית וטובה לא חייב שיהיה בה פיירוואל(נשתמש בשל הוינדוס)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by orivice12,

בצד ימין תחת היוזר רשום סוג הדפדפן שלי רציתי לדעת מה מייצג כל מה שרשום שם. אם זה מספר סירייאל ייחודי לדפדפן שלי או שכל זה מציין איזה גירסא/עידכון זה?

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  15. תודה רבה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2775&ost=windows+7+32bit#anchor_os זה הלוח אם ! הכרטיס מסך מובנה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  16. נפתר,על ידי דרייברים של atheros

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  17. אשמח אם מישהו יעזור לי במציאת דרייבר למקשי מגע במקלדת של HP DV6950EJ לווינדוס 7 אתן קישור לדרייבר שתואם לווינדוס ויסטה: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-56605-1&lc=en&dlc=en&cc=jm&product=3773679&os=2093〈=en אני מקווה שאני בפורום הנכון אם לא אז סורי.. בתודה לירן

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  18. שלום, אני מחפש תוספות מועילות לגוגל קרום, יש פה אנשים שמשתמשים בדפדפן הזה ובתוספות כלשהם?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. פתאום ביום בהיר אחד אני לא יכול לחפש אתרים בשורת החיפוש של הFirefox אני יכול לכתוב אתר אבל אם אני לוחץ עליו לא קורה כלום, גם אם אני עושה אלפיים פעם ENTER זה לא עובד. אמרו שהבאג הזה תוקן אבל משום מה זה לא עובד עדיין .... התקנתי ומחקתי לפחות איזה 680 פעם אבל זה לא מגיב לי. אם מישהו גם נתקל בבעיה הזאתי ופתר אותה בבקשה שיעזור.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by Kukishin,

אפשר לעזור לי?תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by Kukishin,

אם יש למישהו אודה לו מאוד.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ofste,

בס"ד שלום, אני מחפש פיתרון למצב שבו שולחן העבודה לא מופיע אלא אם עושים בtask manager את הפקודה explorer.exe. אני צריך פיתרון קבוע, (זו העבודה שלי). אי אפשר לעשות repair או ריקבר קונסול מהדיסק.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by satlan1,

היי, יש לי את הגירסא העדכנית של המסנג'ר LIVE. כל פעם שאני מתחיל שיחת וידאו המסנג'ר קופא. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לא עזר. ניסיתי גם להוריד גרסאות ישנות יותר אבל זה לא נותן לי להפעיל אותן..רושם שגיאות או שאני צריך להוריד גירסא עדכנית. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by KoDkOd,

שלום,עם איזה תוכנה אני מריץ בדיקת מערכת בעומס למחשב חדש בדיקה כללית כזאת לזיכרון מעבד והארדיסק ? תודה מראש ויום טוב!

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  25. M-Audio Revolution 5.1 שמעו יש לי תכרטיס קול הזה עכשיו קניתי אותו חודש לפני שיצא הווינדוס 7 ועכשיו הוא לא תומך בווינדוס 7 קניתי תכרטיס קול במיוחד בשביל המחשב החדש שבוא יותקן ווינדוס 7 קניתי מי אתר פנדה תכרטיס קול קיצר מבאס אותי שאין תימכה ורשום באתר ששזה בפיתוח זה בפיתוח כבר איזה 3 חודש איין פה עוד משהו עם אותה בעיה כמו שלי ? שמעתי משהו שאפשר להתקין תכרטיס קול ידני בלי דריבר ניראה לי קיים דבר כזה ונסיתי להתקין דריבר וויסטה קיצר מה אפשר לעשות במחשב היא אפשר להגיד לחברה שיחלפו לי לכרטיס קול אחר פיצוי משהו

• 5 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.