תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני נכנסתי לאתר http://security.symantec.com/sscv6/default.asp?productid=symhome&langid=ie&venid=sym לבדוק וירוסים ויש לי 8 וירוסים W32.zotob.a trojan.tooso.l ויש עוד כמה ואני לא יודע איך למחוק אותם אני לוחץ על אחד מהם מזה רושם לי הרבה דברים ויש לי ללחוץ על "worm" "also known as" "infection lenght" systems affected" ואני לא יודע על מה ללחוץ על מה שאני לוחץ זה רושם לי דברים איך אני מוריד את הוירוסים?
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש בפועל 4 כוננים C.D.E.F ונוספו לי גם G, J, איך מוחקים אותם. ניסיתי למחוק במנהל התקנים וחזרו אחרי הדקלת המחשב.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום...כשהתקנת את התוכנה נירו 7 אז התוכנה יצרה לי קובץ במחשב שלי שקוראים לו: Nero Scout עכשיו אני מעוניין לדעת איך אני מסיר את הקובץ הזה משם...כי אי לגרור אותו לסל המיחזור.. תודה מראש
-
איך אפשר למנוע מ MSN MESSENGER לעלות ביחד עם OE? אני משתמש ב windows 98 se. ניסתי ביטלתי את האפשרות ב OE "Automaticlay load msn messenger....."/ אני רוצה שהמסנג'ר בכלל לא יעלה שאני פותח את OE.... תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אמא שלי התחילה לקבל כמויות ספאם מטורפות לכתובת האי-מייל שלה באוטלוק. האם יש תוכנה חינמית שיכולה למנוע זאת? שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למעזר את ה-WMP לשורת ההתחל איפה שהשעון והסמלית ולהעלים אותו מאיפה שהמשימות פתוחות כי הוא סתם תופס לי שם מקום.. הנה תמונה שתבינו אותי יותר טוב... (רשמתי באנגלית כי זה יוצא הפוך בפוטושופ באותיות בעברית חח ...) תודה לעוזרים, ואם לא הבנתם אותי תגידו אז אני אנסה לנסח את עצמי יותר טוב...
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב Media Player Classic HomeTheater הרבה סרטים שיש לי הינם במסך רחב מאד, וכשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (4:3) אני רואה את התמונה נורא בקטן הייתי רוצה להגדיל את התמונה, לאורך בלבד, ולספוג את העיוות בצורת השחקנים (אני יודע שהם יהיו מאורכים) אני לא מצליח לעשות זאת, כל ההגדרות שאני מוצא בתוכנה, מצליחות רק לעשות ZOOM שמקצץ את התמונה מהצדדים האם יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בYNET התפרסמה כתבה בשם איך לנגן את זה: מדריך פורמטים. שווה לקרוא לדעתי, יש שם מידע חשוב.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין למצוא נגן שיתמוך בplaylist של קבצי ווידאו בעל התאמה אישית לכתוביות, אנסה לפשט את המצב,אני רואה רצף סדרות במחשב והפעלה של תרגום לכל אחד מהסדרות ממש מעצבנת. (ישנה דרך עם Bsplayer.ע"י התאמת שם קובץ התרגום וקובץ הסרט.אשמח לדרך אחרת.) תודה.
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הורדתי סרט FHD ויצא שהוא מסוג TS ניסיתי עם מדיה פלייר - לא עובד, עם קלאסיק מדיה פלייר - לא עובד, עם VLC - לא עובד, עם POWERDVD - לא עובד ... מישהו יודע איך לנגן את הקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי נורטון 2010. רציתי את התכונה בשביל שאני יוכל פעם בשבוע לעשות סריקה. בתוך התוכנה חפרתי ואני פשוט לא מוצא דרך לנטל אותה ושלא תרוץ לי כל הזמן ברקע. אפילו שאני מנסה לנטרל ממסך המשימות זה אומר שאין לי גישה! כמו וירוס בעצמו התוכנה הזאתי. מישהו בבקשה יכול לגאול אותי מימנה?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי Matlab 6.5. עם עליית המחשב עולה משהו בשם 'Matlab server' שתופס איזה 30 מגה זיכרון. אני לא מוצא אפשרות בתוכנה עצמה לנטרל את העלייה הזו. מישהו יודע איך?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
העברתי קלטת למחשב דרך כרטיס טלויזיה, והסאונד לא נקי, יש זמזום קבוע ועוד כל מיני.. אני יודע שאפשר לנקות את זה לגמרי בעזרת אקולייזרים שונים. באיזה תוכנה להשתמש כדי לקבל את התוצאות המשובחות ביותר? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום בחלונות 10 אני מישתמש בתוכנה Adobe Acrobat Pro DC 2015.006.30279 בשפה אנגלית. שאני פותח מסמכים בקובץ PDF.וקורא. ואח"כ סוגר אקרובט ופותח שוב אקרובט בתמונה רואים רשימה שבעבר פתחתי קבצים. איך מנקים את הרשימה שבעבר פתחתי אותם? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי אווטלוק של מייקרוסופט ואני כבר הרבה זמן עובד איתו, כמו כן יש לי גם חשבון גימייל, הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות שהאווטלוק ינתב לי אוטומטית דואר מנמען מסויים ויעביר לי אותו לחשבון הגימייל שלי . תודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני שמתי את פנדה כי זה נראה לי האנטיוירוס הכי פחות זולל משאבים והכי נחמד אבל יש לו לפי הבנתי פיירוול מובנה איך מנתקים אותו ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
צרבתי קבצים באפשרות multisession עכשיו אני רוצה לסגור את הדיסק כדי שאפשר יהיה לקרוא את הקבצים לא ברור לי איך עושים את זה...
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה, רציתי לשמוע ממכם עצות מקוריות, איך לסדר את השירים שיש לי במחשב...? יש לי בערך 130 אלבומים במחשב (כל אלבום נגיד 20 שירים), איך אני מסדר אותם בצורה הכי טובה ככה שאני אמצא את הקובץ ביעילות מקסימלית. הסגנון הוא ישראלי, דאנסים, MTV וקצת טראנסים... עמחה בקיצור ;D בנוסף לזה יש לי באוטו רדיו דיסק תומך MP3\WMA אני רוצה לצרוב את זה גם לאוטו (חצי לפחות)... כנל פה, אני מחפש ממכם עצות איך לצרוב את כל השירים האלה. יש לי שאלה דומה לזה עם תוכנות וכו', אני יפתח טרד אחר עוד כמה ימים.... תודה רבה! יניב
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לעשות רשימה ולסדר אותה לפי ה א-ב האנגלי, איך אני עושה את זה בווארד 2007, תודה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני משתמש ב Macromedia Dreamweaver MX ואני לא מצליח לכתוב בעיברית . ניסיתי להתקין את הדבר הזה שמסדר עיברית אבל אני לא מצליח להתקין אותו , וכתוב שזה בישביל גירסאות 3 ו4
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני צריך לסובב תמונה (או יותר נכון מסגרת) סיבוב של 180 מעלות ולהפוך אותה לשחור לבן בווארד הבעיה היא שכדי לסובב אותה אני צריך לעשות לתמונה "פרק קבוצה" ואז "קבץ" (זה הופך אותו לאובייקט) ואז נפתחות בפני האפשרויות של הסיבוב. אבל אז אין לי אפשרות להפוך את זה לשחור לבן, כי בתיבת דו שיח של ה"עיצוב אובייקט" הכרטיסיה "תמונה" לא זמינה... אם אני הופך לפני זה את התמונה לשחור לבן ורק אז מסובב אותה ע"י "פרק קבוצה" ואז "קבץ" התמונה חוזרת לי לצבע... איך אני מסובב והופך את התמונה לשחור לבן?!?! בבקשה זה מאוד דחוף
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הרבה תיקיות עם מיילים חשובים שאני שומר שם בתיקיות, איך אני מקנפג את outlook express שיוריד את כל התיקיות עם כל המיילים מהשרת של hotmail ל outlook express?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
באנטי וירוס של נוד יש אופציה של ללחוץ מקש ימיני על קובץ ושם מופיע אפשרות לסרוק את הקובץ. בחבילת אבטחה אני לא מוצא כזו אפשרות. למה?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני כבר עובד שנים בתוכנת QTEXT.8 ויש הרבה מסמכים בתיקיות התוכנה, ועכשיו רוצה לעבור למחשב שמותקן בו WINXP PRO איך להגדיר את הוינדוס_XP לטובת קיוטקס_8 כדי שתוכל לעבוד.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לכתוב בעברית בPHOTOSHOP וב-FREEHAND??? אולי צריך להוסיף פונטים ומאיפה אני אקח אותם?? מראש תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-