עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם אפשר עזרה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי ספר שאני עובד עליו כבר חודשים באינדיזיין גירסת CS4 ME בכל פעם שאני רוצה לעשות לקובץ יצוא ל PDF מה שקורה זה שכל המספרים במסמך נעלמים כולל מספרי העמודים שמוגדרים מדף האב. הבנתי מהמורה שלי שזאת בעיה מוכרת ושיש לסמן את כל הדפים ולעשות APPLY MASTER TO PAGES כדי לשחרר את המספרים מדך האב למסמך אבל זה לא עוזר בבקשה עם מישהו יכול לעזור אני חייב להדפיס את הספר ממש בקרוב. תודה מראש טל.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by coorva,

שלום רב אני מעוניין לדעת אם אני פותח mp3 בעזרת התוכנה המקצועית לdbpowerAmp ל- WAV, ואז צורב ב-NERO ל- audio cd האם יהיה הבדל באיכות של השיר או שניתן לוותר על התוכנה dbpoweramp ולתת ל- NERO לעשות את העבודה ופתיחת הקבצים ?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  4. Started by Little SAVAGE,

שלום, התקנתי לאחרונה חלונות 7. עם מערכת ההפעלה מגיעה גם גרסת 12 של מדיה פלייר. בגרסאות הקודמות, כאשר הייתי לוחץ קליק ימני על שיר כלשהו, הייתה קיימת אפשרות לערוך את פרטי השיר (שם אמן, יוצר, שנה, אפשרות להוספת עטיפת האלבום וכו'). בגרסת 12 של מדייה פלייר, אני פשוט לא מוצא את האפשרות. האם האפשרות קיימת בגרסה זו? אם כן, אשמח לקבל הכוונה כיצד להגיע אליה. הייתי משתמש רבות באפשרות זו. תודה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  5. המחשב שלי בן קצת יותר מ3, עבד מצויין עד הוירוס, מאז אפילו אחרי פירמוט הוא עובד לאט ביותר, כל חלון באקספלורר נפתח אחרי 20 שניות לפחות, מלא תקלות ותקיעות. למישהו יש פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  6. חשוב לציין שאני לא מנסה לפתור את הבעיה כי המחשב בבית של אמא ואני לא מתכוון להגיע לשם בזמן הקרוב אבל ניסיתי לפתור את הבעיה שהייתי שם ולא רק שלא פתרתי אלא אפילו לא הצלחתי לגלות מה הבעיה בכלל... אני ממש רוצה לנסות ולהבין מה הייתה הבעיה (לפחות אפשרויות לממה יכלה לנבוע הבעיה). אז ככה, לא יודע אם קשור אבל השינוי הכי קריטי לפני היה שהתקנתי את הדרייברים החדשים של nvidia לכרטיס מסך 6600GT (נראה לי 195.62 WHQL). בכל מקרה, אחרי בערך יומיים של עבודה תקינה המחשב פתאום הגיע למצב שהוא עולה רגיל אבל ברגע שמנסים לפתוח תוכנה (כל דבר שהוא לא תיקיות) המחשב פשוט מפסיק להגיב. העכבר זז אבל יותר המחשב לא יעשה כלום ושום דבר לא יעזור (חוץ מכיבוי). ניסיתי להיכנס ב safe mode כדי לנסות ולהסיר את הדרי…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by Internal,

דריבר של ATI 9.11 k-lite 5.51 MEDIA PLAYER CLASSIC בעיה מופיעה דיי מזמן אבל עכשיו החלטתי שדיי!! ניסיתי לעדכן את הכל . ניסיתי לחפש מידע בגוגל , ניסיתי לבטל WMV בתוך דריבר של ATI לא עזר חיפשתי גם בפורום אבל שום דבר לא מתאים ולא עוזר יש למישהו עצה ?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by gt2,

שלום, יש לי כרטיס קול קצת ישן שלקחתי מהמחשב הקודם שלי מחברת קריאייטיב מהסדרה SOUND BLASTER LIVE 5.1 הדגם זה SB0060 והבעיה שלי זה שהחברה לא מוציאה דרייברים מעבר לוינדוס XP ואני משתמש בווינדוס 7 x64 הסיבה שאני רוצה להתקין אותו זה כי יש לו ממשק MIDI ותמיד זה היה מחובר אצלי ככה ואני לא רוצה לקנות ממש MIDI ל USB כי זה עולה הרבה(מתחיל מ150 ש"ח ומעלה) יש אולי דרייבר חלופי או פתרון לזה? יש להם דרייברים לXP 64 ביט...

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  9. הפעלתי את תוכנת spacesniffer < ומצאתי שיש לי 7.5G שלמים של שטח מבוזבז unknown space מחפש תוכנה חינמית וטובה שיכולה לשחזר את השטח הזה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. מופיעה לי שגיאה במחשב שנורא מציקה ומפריעה לפעולת המחשב (windows 7 ). כל פעם שמופיעה השגיאה המחשב מתחיל להיות איטי וברגע שאני לוחץ ''ביטול'' (ראו תמונה מצורפת), הוא נתקע ל3 שניות ויוצא ואז שוב חוזר אחרי לא פחות מחצי שניה! השגיאה בעצם אומרת, שחסר ''קיצור דרך'' לקובץ מסוים, שאין לי מושג מהו הקובץ הזה!!! ואיני מצליח למצוא דרך שהשגיאה הזאת לא תופיע לי! מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. הי, עכשיו פתרתי למישהו את הבעיה לפי האתר של מיקרוסופט. מסתבר שכל מה שצריך לעשות זה לרשום DLL דרך start>run. הפקודה regsvr32 wmnetmgr.dll. למקרה שתצטרכו מתישהו

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by maormark,

שלום, אני משתשמש בוינדוס 7 במדייה פלייר גירסא 12.0.7600.16415 והרמקולים לא עובדים חוץ מהקידמיים כלומר 2.0 ויש לי 5.1 הסאב והאחוריים לא פועלים... במדייה פלייר הקודם הוא ידע להפעיל את כולם מה אנ יכול לעשות... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  13. שלום לכולם, מקווה שהגעתי למקום הנכון, אם לא אשחמ אם תפנו אותי איפה תאים לשאול את השאלה אז אולי אתם יודעים אם ואיך שומרים סרטון שהכנתי בwindows movie maker, כפריט מדיה רגיל? כלומר שאני אוכל לפתוח אותו עם המדיה-פלייר, ושלא כל פעם שאני רוצה לראות הוא יפתח לי את תוכנת העריכה? ניסתה לעשות "פתח באמצעות" ואז לבחור את המדיה פלייר וזה לא הצליח. נראה לי שצריך לשנות משהו בהגדרות הקובץ/ באיך שאני שומרת אותו בשביל זה. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  14. שלום לכולם, לא בטוח אם זה מתאים לתקלות תוכנה או חומרה. ניסיתי פה. אשמח לעזרה עם מחשב נייד שמריץ ויסטה ופעם ביומיים-שלושה נותן מסך כחול או פשוט נתקע ומתרסק. המחשב עדיין באחריות. אתחיל ואגיד שאני חושב (לא בטוח ולכן פונה אליכם) שהבעיה התחילה בערך בזמן שטכנאי של DELL החליף לנו זכרון RAM שנדפק. אני לא משוכנע לחלוטין שזה מאז ולכן הייתי שמח לשמוע מכם. המחשב עוד באחריות, פשוט ב DELL אמרו לי קודם כל להריץ את הכלי בדיקות של DELL (שלא מצא תקלה). קיוויתי שתוכלו לעזור לי ולהגיד לי משהו מוחשי יותר שאוכל להגיד לDELL (או שאולי זה בכלל לא הזכרון אלא משהו שאני יכול לפתור) בדיקה של קבצי ה DMP מעלה כל פעם משהו אחר. צירפתי העתק שלהם בקובץ TXT, יש בתוכו כמה קבצי DMP. תודה מראש על כל עזרה שתוכ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. טוב שמעו, קניתי לא מזמן מיקרופון+אוזניות, עכשיו הכל עובד מצויין שומעים, ואפשר לדבר, אבל הבעיה למשל שאני מקליט משהו "ברשמקול" במחשב , ואני מנסה להשתיק את המיקרופון בבקרת עוצמה, זה לא משתיק לי את המיקרופון, יענו עדיין שומעים אותי. הנה תסתכלו בתמונה שהשתקתי את המיקרופון, במצב כזה זה אמור לבטל את המיקרופון לגמרי. http://up196.siz.co.il/up3/ngnzmjjn3ufj.jpg איך זה יכול להיות ???? חייב עזרה חבר'ה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש איזה מנהל הורדות טוב שעובד כמו שצריך עם רפידשייר (פרימיום)? לא ממש אהבתי את JDownloader, הוא לא עובד לי כמו שצריך, מוריד לאט, לפעמים לא מוריד בכלל, נתקע באמצע הורדות (ההורדה סתם נעצרת בלי סיבה ואפשרות להמשיך את ההורדה) וכו' אשמח להמלצות, תודה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי שחכתי איך עושים את זה. פעם יצרתי תיקייה עם כמה קיצורי דרך ואיכשהו עשיתי שאני יוכל להפעיל את הקיצורים דרך run . נגיד שם הקיצור דרך היה FOTR אז הייתי רושם FOTR בrun וזה היה מריץ לי את זה איך אני עושה את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by curdi1,

היי מצליח לראות סרט ולשמוע את מנגינת הרקע - אך ללא שמיעה של סאונד הדיבור. כשאני צורב ורואה ממכשיר דיוידי אין בעיה. (מותקנת אצלי חבילת קודקים של קיי-לייט 5) האם זו בעיית קודק ?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by פיני1805,

שלום אני מנסה להתקין את ה-HELP של ה-MSDN ל-VS2008 והוא נכשל וזורק את ההודעה המצורפת. מישהו יכול לעזור לי בפתירת הבעיה [attachment deleted by admin]

20. איזה מציג סרטים וסדרות באופן החלק והאיכותי ביותר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rjjb7,

הוירוס זוהה ע"י אנטי וירוס avast מעודכן להיום. מזוהה בכל אחד מן הכוננים שבמחשב שלי ומסרב להמחק בכל פעולה שאני מבצע עליו (Move/Rename, Delete, Repair, Move to Chest) מה תפקידו של הקובץ הנ"ל? מסוכן/לא מסוכן ומזוהה כוירוס בגלל ש..? מצורפת תמונה להמחשה:

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי מקרופון כבר כמה חודשים אותו אחד ופשוט פתאום הוא הפסיק לעבוד אז החלפתי את החיבור לקדמי וזה עבד יופי.... עכשיו אפשר בבקשה הסבר או משו לפחות שיביא פתרון לבעיה זו? תודה לעזורים ז דיי דחוף לי

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by sgt_flippy,

צריך לדעת מידות של כרטיס ביקור , פליירים , מודעות? תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  24. לוח אם: GA-MA790X-UD4P מערכת הפעלה:windows7 pro 64bit לאחר התקנה של דרייבר עדכני לכרטיס רשת תואם למערכת הפעלה (הורדה דרך האתר של ג'יגהבייט) השימוש היה חלק למשך מספר שבועות. לאחר כיבוי והפעלה של המחשב הכרטיס רשת לא זיהה לי את החיבור (סימן של איקס על האייקון של הרשת). לאחר "גלגול" לדרייבר הקודם (הדרייבר שהותקן ע"י הווינודוס בזמן התקנת המערכת) הרשת זוהתה ללא בעייה (וללא צורך באתחול מחדש). לפני ה"גלגול" ביצעתי סריקה לרוגולות ולווירוסים. המקרה התרחש פעם נוספת בעבר ע"ג מערכת הפעלה win7 ultimate 64bit rtm. בעבר הייתי מתחבר באמצעות חייגן וכיום באמצעות חיבור קווי לנתב. אך התסמינים זהים. הדרייבר לא מזהה חיבור לרשת. יש רעיונות? הצעות? הסברים לנושא?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  25. שלום אני מתחרפן כבר, כל פעם שאני מזיז את הסמן של העכבר מעל תפריטים בתוכנות מסויימות ואפילו סתם בדפדפן באינטרנט אני שומע רעשים מכיוון הארד דיסק שכאילו קורא מה זה יכול להיות ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.