תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום אני משתמש הרבה פעמים עם התכנה xboot התוכנה פשות הופכת usb או דיסק ל bootable ע"י grub4dos ואז מוסיפים קבצי iso שהם bootable עכשיו ניסתי לעשות את זה על דיסק קשיח חיצוני שמתחבר ב usb ויש עליו 2 מחיצות הראשונה fat32 השניה ntfs השתמשתי בתוכנה כדי לעשות את המחיצה הראשונה ל bootable אבל זה לא עובד לי ב dok שיש עליו מחיצה אחת זה עבד לי הרבה פעמים השאלה היא איך גורמים לו לאתחל ממחיצה מסויימת? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתקין Microsoft Office Outlook 2003 במחשב הבייתי שלי, ברשותי שתי תיבות דוא"ל של hotmail.com ואני רוצה לפתוח שני חשבונות ב Outlook. במהלך ההתקנה אני מקבל אפשרות לבחור בין ארבעת האפשריות הבאות: 1. Microsoft Exchange Server 2. POP3 3. IMAP 4. HTTP ויש אפשרות חמישית שהיא לא מעניינת אותי. אני רוצה להוריד את הדוא"ל למחשב אבל אני לא רוצה שהם ימחקו מהשרת אלא אם אני מוחק אותם אצלי במחשב. איזו אפשרות תענה על דרישות אלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי AVI-XVID שהייתי רוצה ליצור להם WEB-BASE PLAYER, הרוחב פס הביתי שלי מספיק מכוון שאני לא חושב שיהיה יותר מצופה אחד בו זמנית. חשוב שזה יתמוך בקבצים האלה ולא ידרוש קידוד מחדש, לא קריטי אם זאת תוכנה חינמית או בתשלום, כל עוד התוכנה בתשלום היא פופולרית מספיק. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לעשות את זה באקספלורר שכל פעם שאני אפתח לשונית חדשה היא כבר תעלה עם דף אינטרנט ולא עם דף ריק. אפשרי לעשות את זה בפיירפוקס?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קובץ pdf בו יש שקף אחד לדף. אני מעוניין בעזרת התוכנה adobe abrobat pro ליצור קובץ pdf חדש בו יהיו 4 שקפים בדף לפי בסידור עברי (1-ימין למעלה, 2-שמאל למעלה, 3- ימין למטה ו4- שמאל למטה). הדרך היחידה שמצאתי ליצוק קובץ חדש עם 4 שקפים בעמוד היא לשלוח את הקובץ להדפסה ושם לבחור להדפיס ל-adobe pdf printer מה שיוצר קובץ חדש. הבעיה היא שהדריבר הזה מאפשר 4 שקפים בדף בסדר אנגלי (שלא מתאים לי). למישהו יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני צריך ליצור קובץ/תוכנה שתעשה את הדברים הבאים: למחוק בREG HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\LicenseManager HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\MediaPipe P2P Loader HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\Notification Utility HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\run247cams HKEY_CLASSES_ROOT\AMNotifier.HUBAWindow HKEY_CLASSES_ROOT\AMNotifier.HUBAWindow.1 HKEY_CLASSES_ROOT\DownloadManager.Manager HKEY_CLASSES_ROOT\DownloadManager.Manager.1 HKEY_CLASSES_ROOT\MediaPipe.GUI HKEY_CLASSES_ROOT\MediaPipe.GUI.1 HKEY_CLASSES_ROOT\MPAgent.Agent HKEY_CLASSES_ROOT\MPAgent.Agen…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה הזו, אבל אני מנסה ליצור עותק של דיסק (DVD אבל לא סרט) נגיד תוכנה מסויימת, איך אני יוצר לו קובץ ISO שאני אוכל ללצרוב אח"כ?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לעשות חיפוש בטבלה ארוכה ע"יפונקציה ורגע שאני לוחץ על נתון שהוא יראה לי איפה זה מצא מקווה שהגדרתי את מה שאני רוצה נכון
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור שדה באקסל שהוא יהיה שער הדולר היציג, וכל פעם שאעשה "עידכון שדות" אז שדה זה יעודכן מהאינטרנט לגבי שער הדולר. איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
עריכה: יש לי עוד DOK בוטאבל של גוסט (שכולל תמיכה ב-TCP\IP, זה חשוב מאוד). ויש לי כמובן אימג'ים של MHDD\MEMTEST. עם איזה תוכנה\וואטאבר אני יכול ליצור תפריט לבוט ב-DOK נקי שיש לי, שיתן לי 4 אפשרויות: ההתקנה של הוינדוס ששמתי עליו (7 או ויסטה זה לא משנה, אני רואה שהם עולים אותו הדבר בדיוק). הגוסט שיש לי ב-DOK אחר (לא סתם כל גוסט כי רובם לא תומכים ב-TCP\IP). MEMTEST MHDD. כמובן שלמטרה הזאת אני מבין שצריך לעבוד יותר קשה, אז אני לא מצפה לדרכים ממש קלות. תודה רבה רבה. הודעה מקורית: יש איזשהי תוכנה שיודעת להעתיק אימג' של דיסק (למשל ISO של וינדוס 7) ל-DISK ON KEY ? תודה.
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכם!!! אני מוריד כל מיני תוכנות למחשב , (שהם לא כל הזמן בסיומת iso.) והייתי רוצה לדעת בכל זאת איך אני צורב את התוכנות האלו על גביי תקליטור רגיל , בשביל שהוא יעלה בעלייה של המחשב (הכוונה היא כמו שאני באה להתקין מערכת הפעלה חדשה).
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אפשרי בעזרת התוכנה נרו? רצוי שיהיה אפשר לצפות בו גם בDVD בסלון וגם במחשב
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מחקתי אותו מ-Add/Remove, וכשאני מנסה להתקין את WMP10 הוא אומר לי ש-11 כבר מותקן על המחשב,מחקתי תתקיה של 11 אבל הוא עדיין לא נותן לי להתקין אותו! יו תעזרו לי הוא הרס לי אתה המחשב איזה טעות זו היתה להתקין אותו יאאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!
-
איך לכל הרוחות אני מוסיף פריימים לאמצע של סרט? לי יש את VIRTUAL DUB ו ADOBE PREMIERE אבל לא הצלחתי לעשות זאת איתם... הוראות/הצעות לתוכנות אחרות והוראות שימוש התקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך לכל הרוחות צורבים או פותחים קובץ בפורמט bin עם איזו תוכנות יש לי ווינדוס אקס פי אם זה משנה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני בונה עטיפה ב Word לדיסקים. (פשוטה, רק של טקסט) עכשיו בעטיפה האחורית יש את השוליים, (כלומר, כשמסתכלים על דיסק מהצד רואים את שם האמן + שם האלבום) שם אני צריך לכתוב במאונך. חיפשתי בכל המאפיינים ולא מצאתי פתרון.. למישהו יש מושג ?
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
שלום אני לאא כל כך מבין ב PHOTOSHOP אבל אני קצצתת קצתת מתחילל להביןן אז איךך אנחנו כותביםם על התמונה או הציור איזהשהיה תמונה איך אני כותב על התמונהה בבקשהה עזרההה ??? תודה לעוזריםם ....
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
שלום..... יש לי את הסרט הסנדק ב3 חלקים של AVI ! כל חלק הוא 700MB אני רוצה למזג את שלושת החלקים ככה שיהיה לי קובץ אחד עם משקל של 1.7GB ומטה. אני יודע שיש תוכנה בשביל זה שגם ממזגת ולא דופקת את האיכות אבל כל מה שאני מצאתי היה חסר תועלת בבקשה תעזרו לי תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
איך אני יכול למזער לTray כל תוכנה או יישום שאני רוצה ? שמעתי שיש תוכנה שמאפשרת את זה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי תקלה טכנית, ואני מאמין שהיא נגרמת בגלל כשל באחד מהשניים שהזכרתי למעלה. התקלה עצמה לא חשובה כרגע, אני רק מעוניין לדעת איך אני מסיר את שני הרכיבים האלה מהווינדאוס בצורה תקינה ומלאה, לפני שאני מתקין אותם מחדש? אני פשוט זוכר שקראתי איפה שהוא שדרך "הסרה/התקנה" זה לא מספיק.
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אבל הוא גם לא עשה משהו רע [הנורטון לא מצא ווירוסים] אבל אין לי מושג מאיפה הוא הגיע... שום תוכנה חדשה לא יצרה אותו... [אני בדקתי וגם לא שמתי שום תוכנות חדשות] מה זה הדבר הזה? עשיתי חיפוש לזה במחשב והוא מצא לי 4 כאלה בכונן C שעונים לשם DUST.EXE [כולם ככה רק לפעמים חלק מאותיות גדולות או קטנות] ועוד אחד שזה היה קובץ PF [DUST.PF]1 (אל תתיחסו ל1) הוא מצא כאלה בתיקיות: SYSTEM , WINDOWS, SYSTEM32.... ועוד אחת שאני לא זוכר... מישהו יודע מה זה? אני מנסה לשים את זה בסל מיחזור ולעשות ריסט נראה אם הכל טוב... ואגב כל קובץ כזה תופס 200 מגה. תודה לעוזרים נ.ב. יש לי XP PRO ולאח שלי יש 2000 ואין לו את זה וגם לי מעולם לא היה את זה חדש: מחקתי כל דבר שקשור לווירוס הזה א…
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי הרבה פקודות שרשמתי בRUN איך אני יכול למחוק את הרשימה הזו?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אנשים, אני לא כל כך סגורה על איך למחוק את ההיסטוריה של ה Auto fill, אבל משהו ספציפי ולא את כל מה שיש... HELP!!!!! :s05:
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שאני רוצה למחוק את הדריבר שלי דרך ההוספה או הסרה תוכניות הוא נותן לי 3 אופציות איך למחוק איזה מהם לבחור
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-