עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי DVR שאני מתחבר אליו מכל מחשב שמותקן עליו XP עם IE8 ויש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם WIN7 וIE9 שעליהם כל הזמן הוא רושם שגיאה אחרי שאני מתחבר (מצורפת תמונה) איך פותרים את זה? בתוכנות כמו CHROME או FIREFOX הוא לא מכניס אותי בכלל לתפריט של ההתחברות אז להשתמש בדפדפן אחר לא אפשרי (גם בספר הוראות של הDVR רשום שעובד רק עם IE) נ.ב. פלאש וגאוה מעודכנים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Tom3bar,

כמו הכותרת... תוכנה שממירה MP3 להשמעה בקומפקט דיסק.. תודה תום.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by oreinis,

התקנתי את התוכנה סוני וגאס כל ההתקנה הלכה בסדר וכשניסיתי לפתוח את התוכנה היא לא ניפתחה וגם לא אמרה שיש בעיה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by KooKoo,

שלום, יש לי את הכרטיס קול המעפן הנ"ל ^^ ויש לי איתו בעיה. פתאום, סתם ככה מדי פעם באופן אקראי (למרות שזה קורה הרבה יותר בזמן משחק), פשוט נפסק הסאונד, והפיתרון היחיד הוא ריסטרט. אז, מה לעשות? יש איזשהו דרייבר שאני יכול להוריד? אם כן מאיפה?, תוציאו את פתרון ה"קנה כרטיס אחר" מהרעיונות >: זה לא יקרה.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  5. בימים האחרונים זה תמיד נמצא בראש עמוד הג'ימייל וכשלוחצים על מידע נוסף העמוד לא זמין. יודעים מה זה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by FishnZone,

מחשב נייח Windows 7 32BIT יש לי פלאפון Samsung Magic Touch , התקנתי את ההתקנה של התוכנה שלו (אני חושב שזה התוכנה המתאימה לו...) בכל אופן , אני מחבר את הקבל USB למחשב ולפלאפון , עכשיו התוכנה של הפלאפון מזהה חיבור USB , אבל שאני עושה לתוכנה להתחבר , זה נותן שגיאה . נכנסתי למנהל התקנים , והוא לא מזהה את החומרה . המחשב אחרי פרמוט . ד"א התקנתי Chipset אם זה קשור...

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by nore0,

50CENT- Fulldvd איך פותחים את הקבצים האלה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  8. Started by tulicooli,

התקנתי את התוכנה והכל טוב עד שבאתי לפתוח את התוכנה אני פותח וזה עושה לי שגיאה After Effects can't continue: sorry , After Effects has Crashed. See http://adobe.com/support/products/aftereffects.html (0 :: 42 לא הבנתי כלום באתר הזה ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by mikko,

http://blogs.vertigosoftware.com/alanl/archive/2006/06/28/Vista_Cursors_on_Windows_XP.aspx

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by guykeren3,

אני צריך תוכנה שתגרום למחשב לקרוס.. נשמע מצחיק אני יודע אבל מחר אני הולך לאייבורי ( כן אני יודע שזאת הייתה טעות לקנות משם ) ואני רוצה להראות להם שהמחשב עושה בעיות, הם טענו כשבאתי אליהם כבר שהם עשו בדיקת מאמץ ושזה בסדר אבל אצלי בבית הוא קורס ללא הפסקה, נתקה בFREEZE ועושה מסכים כחולים פה ושם.. לכן רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה לבדיקת מאמץ כוללת של המחשב.. תודה רבה וסליחה אם זה לא המקום לבקש את זה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. לאחרונה התחלתי להשתמש בטאבלט מבוסס Windows 8 (גרסא מלא של מערכת ההפעלה, לא הגרסא שמיועדת לניידים). אחד השימושים העיקריים שלי הוא קריאה של ספרים\מאמרים שהמון פעמים מצריכים מירקור של דברים חשובים או הוספת הערות. לצערי לא הצלחתי למצוא שום תוכנה נורמאלית שעושה את זה, ה-reader של הווינדוס על הפנים, והחלופות היחידות שמצאתי עולות כסף (PDFill, PDF Annotator, PDF Touch) והן או מקבלות ביקורות גרועות, או מהגרסא החינמית שבדקתי הן פשוט על הפנים. מישהו מכיר במקרה תוכנה שתעשה זאת בצורה טובה?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by nehmia,

מה התוכנה הכי טובה ומהירה לשתף בה סרטים ?

13. Started by Burkey,

מקווה שזה המקום לשאלה. יש לי בעיה עם המחשב, בכל פעם שאני מדליק אותו הפעלה ראשונה לאחר שהיה כבוי, לוקח לו המון זמן לעלות, הוא עולה רגיל עד מסך ה - logon של חלונות, שם אני בוחר משתמש, ואז לוקח לו הרבה מאוד זמן לעלות את ה - desktop. אם אני עושה אחר כך restart, הוא עולה רגיל ויחסית מהר. מדובר על מחשב יחסית חדש, עם מעבד AMD Phenom 2 920 X4 ו - 4 גיגה זיכרון, שמריץ חלונות XP... מה יכולה להיות הסיבה ??

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by mc1,

שלוםלאחרונה קורה שבאמצע הגלישה נחסם לי הכרום ויש איזה עדכון שנראה כאילו הוא מזוייף שמשתלט לי על הכרום, ואני לא יכול להמשיך להשתמש בו. מישהו מכיר? יודע איך למנוע את זה?ניסיתי לצרף מצגת עם התמונות של העדכון אך לא הצלחתי, זה כביכול עדכון פייסבוק לכרום..תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by Dead_pool,

למשהו יש ניסיון עם תוכנות כגון http://www.retroarch.com או https://emulationstation.org/ איזה תוכנה עדיפה מביניהן ? מאיפה אפשר להשיג משחקים לאימולטורים אלו ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. קורה לי לפעמים שכאשר אני מפעיל ב-Avira את אופציית החסימה של Autorun.inf, ו-Windows Defender מופעל, האנטי וירוס של Avira מתריע לי כי הוא חסם את הקובץ בכוננים C ו-D שהם למעשה המחיצות של הדיסק הקשיח שלי. התופעה מתרחשת רק בחלונות 7. בכלל האם הקובץ הזה, שנועד להפעלה אוטומטית של תוכנות מרגע הכנסת דיסק און קיי/תקליטור, אמור להיות בדיסק הקשיח? האם הימצאות הקובץ Autorun.inf בדיסק הקשיח, היא סימן לוירוס או נוזקה? ואם כן, איך מוחקים אותו (הוא איננו נראה דרך סייר החלונות)?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by akalithium,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש, אבל מתכנן להעביר לשם את הארד דיסק שלי מהמחשב הנוכחי הבנתי שאם מחליפים לוח אם אז צריך להתקין מחדש את ה WIN , ולא מתחשק לי להתקין את כל התכונות שלי מחדש הבנתי גם שיש איזה דרך להמנע מזה מישהו יודע איך ויכול להסביר/להביא לינק לפתרון ?

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  18. Started by kikkler,

זה יכול לעבור לאיזה פורום שלא מתאים לזה הפירסום הטורפני של האתרים הגדולים רק ממשיך להתקדם ולהתקדם, כשהלהיט העכשווי זה לגרום למוזיקה מגעילה באיכותה ומבעיתה בווליומה לפרוץ לחלל החדר שלי בכל רגע שבטעות הסמן של העכבר עובר מעל באנר. האם יש דרך לגרום להשתקה של זאת, בלי להקריב את ווינאמפ ודומיו?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by aracer,

באתר 3GP יש אפשרות להמיר קבצים(לא רק וידאו) און-ליין זה ממש מקל על כל הסיפור של להמיר קבצים שיתאימו לסלולרי. הכתובת:'>http://www.3gp.co.il/]הכתובת: http://www.3gp.co.il/ http://www.3gp.co.il/online-convert.htm

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. אני משתמש בגרסה האחרונה של chrome, ויש לי בעיה שמציקה, כמו שתיארתי בכותרת. הכוונה לסרגל המועדפים היא לרשימה שנמצאת מתחת לשורת כתובות האינטרנט למעלה! הסרגל מופיע בצורה תקינה, אבל אם אני נכנס לאתר כלשהו שמופיע על הסרגל, הוא נעלם עד שאני פותח טאב חדש ושם מופיע כרגיל. יש הגדרה שתגרום לו להופיע כל הזמן ולא להיעלם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by מוקיון1,

1 דבר ראשון יש לי בעיה עם המדיה פלייר לקרוא קבצים כמו AVI וכו' חסרים לי קודקים הטכנאי שלי שם לי תכנה של דיווקס שעוזרת לזה לעלות אבל זה קצת מאט את המחשב ואת זמן העלייה יש אפשרות שמישהו יכול להביא לי קודקים שלא מורגשים שאני לא יראה סימן עליהם שהמדיה פלייר יעלה ישר כמו ברגיל? 2 דבר שני יש במחשב בשורה הכחולה את העוצמה האקולזייר אז לפעמים שאני לוחץ לחבר את המיקרופון הוא לסדר את הצליל הוא כזה נשאר לי בשולחן עבדוה ולא רוצה לרדת וצריך שלחק איתו הרבה עד שהוא יורד 3 דבר שלישי השומר מסך שלי לפעמים לא רוצה לעבוד בדרך כלל ברגיל הוא על 2 דקות אבל לפעמים הוא פשוט לא עובד כמו שאתם שומעים עד שאני לא מעדכן אותו מחדש 4 דבר רביעי נכון לפעמים יש שגיאה כזאת איתור באגים שלח ואל תשלח אז יש לי כ…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by jonson1,

יש לי את תוכנת DOSBOX איך אני מוריד את ה -cpu speed על איזה מקשים צריך ללחוץ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by IlanF,

אני צריך איזה תוכנה לכיווץ וידאו... יש לי קובץ וידאו שעשיתי של 40 שניות, והוא שוקל 800 מגה (יש אפילו עותק שלו ששוקל 1.5 גיגה!). אני רוצה להעלות את הקובץ לאינטרנט, וכמובן בגודל כזה זה בלתי אפשרי (אעפשרי אבל יקח מלא זמן וזה אפילו לא בHD...) הקובץ ששוקל 1.5 גיגה הוא בגודל 1024X768 וזה של ה800 מגה הוא 800X600. אני צריך די דחוף להעלות אותו... אני רוצה להוריד את הגודל של הקובץ לאיזה 20 מגה לפחות... תודה למי שיעזור בזמן כזה (מי צריך ת'יום כיפור הזה? סתם בזבוז זמן )

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום בעיה מוזרה בoutlook 2007 - ישנם מיילים אשר נשלחים אין ספור פעמים, עד שאני מוחק ידנית את המייל מהדואר היוצא. הבעיה היא שזה לא קורה כל פעם, ואם אני שולח חמישה מיילים אחד אחרי השני, אין לי דרך לדעת שזה קורה. אתמול שלחתי 8 מיילים (כל מייל לעשרות אנשים), המייל השמיני נשלח שוב ושוב ב-10 עותקים וההשלכות היו בלתי נעימות לחלוטין. היום זה קרה שוב (אחרי 4 מיילים), אחרי 3 דקות מחקתי את המייל ידנית והוא נשלח 'רק' בשלושה עותקים. מה שקורה שזה שהמייל לא נמחק מהדואר היוצא, אלא פשוט נשלח שוב ושוב. אחרי שאני מוחק אותו ידנית הוא אף לא מופיע במיילים שנשלחו. אנא עזרו לי, הבעיה נשמעת שולית, אך חיונית לעבודה שלי. תודה..

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  25. איך אני יכול לשנות את התמונה של הWelcme שעולה עם הווינדווס? יש איזו דרך ידנית? כי זה עדיף לי...

• 7 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.