עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by IRONMAN153,

התקנתי לידידה שלי ת'מחשב מחדש.. הכל טוב ויפה.. בהתחלה לא מצאתי את הדרייברים שלה באינטרנט אז ניסיתי להתקין חלופיים.. וכשהתקנתי ת'כרטיס קול מובנה REALTEK HD הוא נתקע באמצע ומסמן לי אותו כבעייתי בניהול התקנים (סימן קריאה צהוב) אחרי זה מצאתי באינטרנט את הדרייבר המדוייק שלה.. הורדתי אבל הוא לא נותן לי להתקין.. כל הזמן אומר שיש איזו בעיה.. או שמראה שזה מתקין ואז זה נשאר אותו דבר.. כשעושים הסרה של הדרייבר הוא כל הזמן מתקין מחדש יש את הדריבר הקודם ולא נותן לי להתקין את הדרייבר הטוב... המקורי אני יודע שאני צריך להסיק קובץ INF מאיפהשהו.. אבל אני לא יודע מאיפה ואיזה קובץ בדיוק.. איך אפשר לדעת..??? או בדרך אחרת להסיר לגמרי את הדרייבר.. ולהתקין את החדש....

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. שלום תוכנת האנטי וירוס (AVG)גילתה אצלי וירוס בשם MT.EXE מחקתי אותו והוא שוב פעם חוזר. התופעה שהוא יוצר היא פתיחת TOOLBAR בחלון האקספלורר יכול להיות שמדובר בסוס טרויאני. אודה על העזרה שרון ???

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. ניסיתי עם adaware ו spybot ושניהם לא מוצאים את הטולבר המעצבן.. כל הזמן קופצים לי פופאופים בנוסף לחרא הזה שתקוע בTASKBAR למשהו יש מושג איך להעיף את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, הכנסתי כתובת מייל בשביל שתיהיה לשחזור ססמה (או לפחות כך חשבתי) התוצאה= כל הרשימה שלי יכולה לראות את האימייל ואי אפשר להסיר אותו. רמת הפרטיות היא HIGH=רק הרשימה יכולה לראות את האימייל מאוד מאוד מרגיז. אז איך אני יכול להעיף את זה משם?.. ניסיתי להיכנס מ2003B ולהעיף אבל לא עוזר.. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  5. בוקר טוב. אני מכין לי חתימה צנועה לפורום. הבעיה היחידה שלי,היא שאני לא רוצה שהיא תיהיה ברקע לבן,אני רוצה שהיא תשתלב עם הצבע של הפורום,משמע - להסיר את הרקע. מישהוא יכול להסביר לי איך עושים זאת,או עם איזה תוכנה? תודה מראש, MuTaTiOn.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קבלתי מחשב חדש (יחסית) מאחי, פנטיום 4 לפני שהוא העביר אלי את המחשב , היו על המחשב 2 מערכות הפעלה ,הוא ניסה להוריד את הווינדוס 7 ללא הצלחה ובסוף עשה פירמוט לכונן עליו הייתה המערכת. הבעייה היא שכרגע נותרתי עם שאריות שמופיעות כשמדליקים את המחשב אני מתבקש לבחור בין 2 מערכות. איך אני מסיר את השאלה המעצבנת הזו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by pizzaguy,

שלום הורדתי שיפור מסויים למדיה פלייר 11 וזה סתם דופק לי הכל ואין לי מושג איך להעיף אותו משם!! ניסיתי הכל כבר אין לי מושג

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  8. אהלן. הסיפור הוא כזה: יש איזו תוכנה שאני צריך לעבודה. אחי הקטן בנסיון לחסוך כסף התקין לי אותה פרוצה. לאחר מעט זמן התוכנה זיהתה את זה ונעלה את עצמה. עכשיו אני רוצה להסיר אותה ולהתקין עותק חדש ולקנות את הרשיון עבורה. אבל לא משנה כמה אני מסיר אותה ומתקין אותה מחדש ישר אחרי ההתקנה היא מזהה את הרשיון שאחי הזין לה ונועלת את עצמה. ניסיתי להסיר עם revo uninstaller בצורה הכי יסודית פלוס נקיון הרגיסטרי אבל כלום לא עוזר תמיד זה חוזר על עצמו. עצות?

9. @multicore בבקשה תקרא את התוכן לפני שאתה נועל: הסיפור הוא כזה: יש איזו תוכנה שאני צריך לעבודה. אחי הקטן בנסיון לחסוך כסף התקין לי אותה פרוצה. לאחר מעט זמן התוכנה זיהתה את זה ונעלה את עצמה. עכשיו אני רוצה להסיר אותה ולהתקין עותק חדש ולקנות את הרשיון עבורה. אבל לא משנה כמה אני מסיר אותה ומתקין אותה מחדש ישר אחרי ההתקנה היא מזהה את הרשיון שאחי הזין לה ונועלת את עצמה. ניסיתי להסיר עם revo uninstaller בצורה הכי יסודית פלוס נקיון הרגיסטרי אבל כלום לא עוזר תמיד זה חוזר על עצמו. שוב: אני רוצה להתקין אותה ולשלם על הרשיון. אבל לא יכול כי ישר מזהה שהוזן לה רשיון פרוץ וננעלת. איך אני עושה התקנה נקיה כך שאוכל לשלם על רשיון?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by viper_sb,

הורדתי את התוכנה HIDE MY IP אך עדין אתרי ההורדות הגדולים לא נותנים לי להוריד במכה אחת כמה הורדות (מה שתוכנה אמורה לעשות ) מה אני צריך לעשות כדי שהתוכנה כן תסתיר את כותבת הIP שלי ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. שלום. יש מחשב חדש, יש אחד ישן. על הישן יש מלא אימיילים (בתוך תת-תיקיות ב-inbox). כדי להעביר את האימיילים עשיתי IMPORT AND EXPORT WIZARD ובחרתי ב-comma seprated values (windows) וזה עבד יפה יפה אבל במקום עברית יש סימני שאלה, וזה לא בעיה של אינקודינג או שום דבר דומה, אלא של ההעברה של ה-export (ככה ה'חוש' שלי אומר). מהו הטקס? איך אני מעביר את המיילים בין המחשבים? תודה רבה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ביבוא יש רק internet explorer איך אני מעביר את המועדפים מ chrome ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  13. פרופיל השוא"ש נהרס ואני צריך לצור פרופיל חדש אני רוצה לחסוך לעצמי את התקנת כל ההרחבות שהיו. יש דרך להעביר אותן? אותו כנ"ל בנוגע לthemes וססמאות הבהרה - הישן נפתח אבל עם בעיות, הוא עדיין מחזיק את כל ההרחבות.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  14. שלום, מדי פעם אני צריך להעביר קבצי טקסט סטנדרטיים ל- word. אחת הסיבות היא שקבצים שאני מעוניין להדפיס ניתן לעצב בצורה נוחה יותר מתוך word. קובץ טקסט יכול להיות למשל 50 עמודים אבל אחרי הקטנת גודל הפונט, צימצום שורות, הגדלת שוליים וכו' אפשר לצמצם אותו משמעותית. הבעייה היא שאני לא יודע איך עושים את בצורה הנכונה. למשל, אם נניח שבקובץ טקסט, השורה גולשת באמצע המשפט השני. אם נעתיק ונדביק את הטקסט למסמך WORD או נפתח את קובץ הטקסט ב- word אז השורה תראה תקינה, אבל word חושבת שיש enter בסוף כל שורה ככה שהיא חושבת שצריך אות גדולה תחילת כל משפט (באנגלית). אם נקטין את גודל הפונט, או נרחיב את השוליים אז השורה לא תתאים את עצמה. המשפט יישאר חתוך איפה שהוא היה ואני אשאר עם "מקום מבוזבז" א…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  15. שלום, מדי פעם אני צריך להעביר קבצי טקסט פשוטים (רגילים או מהרשת) לתוך מסמך word. אחת הסיבות היא שקבצים שאני מעוניין להדפיס ניתן לעצב ביתר נוחות מתוך word. לעיתים קובץ טקסט יכול להיות 50 עמודים אבל אחרי שמקטינים את הפונט, מצמצמים שורות, מגדילים שוליים מגלים שאפשר בהרבה פחות עמודים. אחת התקלות שנתקלתי בה הרבה היא גלישת שורות או wrapping. למשל, בקובץ טקסט השורה תגלוש לשורה הבאה באמצע המשפט השני נניח. אם אני אפתח את הקובץ ב- word או אעתיק ואדביק את הטקסט למסך חדש, השורה תראה תקינה אבל word חושבת שיש enter בסוף כל שורה ככה שהיא למשל חושבת שכל מילה בתחילת שורה צריכה אות גדולה (באנגלית). ואז אם אני אקטין את גודל הפונט או ארחיב את השוליים אז השורה לא תתאים את עצמה. המשפט ישאר חת…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  16. אפשר לעשות את זה עם הניהול דיסקים של ויסטה? אני רוצה להעביר איזה 20 ג'יגה מכונן מסוים לכונן הראשי של ווינדואס..

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  17. יש לי משתמש של סטים עם 2 משחקים, אני מעוניין להעביר את אחד המשחקים למשתמש סטים אחר. כדי ששני המשחקים לא יהיו באותו משתמש אלא כל משחק במשתמש אחר. זה אפשרי? אם כן, איך לעשות את זה? [br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 12:11:07 הפרסומת של היטמן מסתירה אז אני רושם שוב יש לי משתמש של סטים עם 2 משחקים, אני מעוניין להעביר את אחד המשחקים למשתמש סטים אחר. כדי ששני המשחקים לא יהיו באותו משתמש אלא כל משחק במשתמש אחר. זה אפשרי? אם כן, איך לעשות את זה? ערוך הודעה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. איך אני מעביר קבצים בין המערכת הפעלה שלי WINDOWS VISTA ל מערכת הפעלה שאני מדמה: 1. WINDOWS XP 2. LINUX UBUNTU בתוכנה vmware workstation תודה מראש

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. שלום לכולם, איך אני יכול להעביר קובץ בפורמט avi לפרמט mp4 (על מנת לראות סרטים על פלאפון) ולהוסיף כתוביות .srt? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  20. אני עובר ממחשב פנטיום 3 לפנטיום 4 . ורוצה להעביר את רכיבי התקשורת שיאפשרו לי להשתמש בתשתית הוט ובספק אקספון שיש לי על המחשב הישן .החיבור הוא של 2.5 מגה עם מודם טומפסון TCM425 ,האם יש דרך להעביר את מה שחסר כדי שאוכל להשתמש בתקשורת במחשב החדש?

21. Started by malcolmx9,

נרשמתי לאוניברסיטה הפתוחה, ואני מתחיל את הקורס הראשון שלי, "עולם הכימיה", בעוד שבועיים. לבנתיים קיבלתי בדואר את ספרי הלימוד, ובנוסף שלחו לי 26 סרטי ווידאו שמחולקים לחמישה דיסקים שונים. עד סוף הסמסטר אני די בטוח שאספיק לקרוע להם את הצורה , ולהזמין חדשים יעלה לי כסף. חוץ מזה, ממש לא יהיה לי נוח להעביר בין דיסקים כל פעם מחדש... חשבתי להעביר את כל תוכן הדיסקים למחשב, שתהיה לי גישה ומהירה ואהיה בטוח שלא איתקע במקרה והדיסק יפגם, אבל אין לי מושג איך! אני גם לא יודע בכלל באיזה סוגי סרטים מדובר. מישהו יכול לעזור? :-).

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by roeiw,

למישהו יש מושג איך אני עושה את זה (בכל דרך)??

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by LIOR42,

רציתי לדעת איך להעיף את המסנג'ר זה לא מופיע כתוכנה ב-"הוספה והסרה של תוכניות" רציתי לדעת אם יש דרך להעיף אותו מהמחשב

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  24. היי חברים צריך עזרה כמו שכתוב בכותרת, שתהיה בדרך הכי מהירה ואיכותית להעלאה. תודה מראש לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by pergola,

יש לי מלא layers שעשיתי עכשיו אני רוצה שכל אחד מהם יהיה תמונה.. על מה ללחוץ כדי להפוך layer לתמונה ממש? (ולא דרך fireworks דרך שם זה לא מצליח טוב..)

• 4 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים