עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sabpa2,

הורדתי סרט באיכות SVCD עכשיו הורדתי סרט כזה וזה קובץ .. איך אני פותח סרט כזה? אי אפשר בWIN MADIA PLYAR וכול התוכנות האלו עם איזה תוכנה אפשר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Falcon4g3,

שלום יש לי במחשב איזה 4 תיקיות ראשיות של שירים בכוננים שונים רציתי לדעת אם קיימת תוכנה, או שיטה/דרך בה אוכל למצוא שיר במהירות על פי הקלדת שמו תוכנת קיטלוג מה שנקרא תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Skeleton,

בטעות כיביתי דרך STRART כפתור כתום של כיבוי... זה אומר שזה הרדמה מסוג ג' של ויסטה. עכשיו המסך לא נדלק לי. בעבר שזה קרה לי ומצאתי פיתרון, עבר הרבה זמן מאז ושחכתי לצערי. מה צריך לעשות? אודה על תשובה בהקדם האפשרי!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by matsmets,

התקנתי את התוכנה וכל פעם שאני מנסה להפעיל אותה המחשב מאתחל במבחן הרביעיץ עיזרו לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. יש לי המון קיצורים, תוספות, והיסטוריה ומועדפים על גבי הUSB ב- firefox Portable ומעוניין להעביר (במידה ואפשר) ל- firefox במחשב תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  6. מישהו יודע איך אפשר לגבות את כל הדואר בOutlook 2003 בלי להיכנס למערכת ההפעלה? ה-XP לא עולה, גם לא בsafe mode.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by silky,

חוץ ממספר מאוד מצומצם של סרטים. אין לו בעיה עם XVID/MP4. קודקים שיש לי - HAALI, COREAVC 1.95 ,FFDSHOW ו AC3FILTER. פתרון באופק למישהו?

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by nitro_6,

אני רואה סרטים במדיה פלייר 11 כשהסרט והקובץ כתוביות נמצאים באותה תיקיה ובעלי אותו שם. הכתוביות תמיד מופיעות על הסרט עצמו ולא על השוליים השחורים, איך אני עושה שהכתוביות יופיעו על השוליים השחורים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by טוליפ מאק,

אהלן, מישהו כאן עבד עם shotcut ויכול לספר על זה קצת? בנוסף האם ההורדה של התוכנה החינמית הזאת בטוחה?

10. Started by aerosmith,

שלום, יש לי אימיול רגיל מ EMULE-PROJECT 0.47 או 0.48 ויש לי בו קרדיט ממש טוב כי שיתפתי המון.. לא מזמן הורדתי אימיול דיב DIV EMULE , וזה עובד על קרדיט חדש כי ההתקנה חדשה, השאלה שלי היא כזאת, האם אני יכול להביא את הקרדיט החדש שיפעל מהאימיול של הפרוג'קט אימיול לאימיול דיב? תודה ענקית לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  11. חברה יש לי בעיה וזה לו חומת האש חוסמת בדקנו משהו מפריע לו להתחבר כמו שצריך .. יש עזרה?בבקשה?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  12. מדובר בNOD 32 BUSINESS EDITION. ועוד שאלה יש לי ליד הסימן של הרמקול למטה בשולחן עבודה מגן אדום כזה עם איקס שאומר לי שהמחשב בסיכון כי אין עדכונים אוטומטיים ואני לא יכול לעשות שיהיה גם לא בלוח בקרה

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  13. היתקנתי את הפירפוקס החדש על מערכת WIN7 גירסת 64 סיביות ואחרי יום > למרות שהפיירפוקס עובד והוא ברירת המחדל > נעלם לי האיקון עצמו של הדפדפן > לא הקיצור דרך שעובד האיקון גם נעלם מתיקיית התוכנה ומחליף אותו איקון של תוכנה לא מזוהה > למרות שהכל עובד!!! למה זה קורה? ??? ואיך מתקנים את זה? :s05:

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by pro,

נמאס לכם מאינטרנט אקפלורר הכבד אני משתמש בנטמייט 2002 (NETMYTH 2002) תוכנה אם סקינים אני תרגמתי אותה לעברית לכן עוד חודש באתר של החברה יצא התרגום לעברית http://www.fastale.com

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  15. Started by Nihility,

עוד מישהו שם לב שאי אפשר להכנס לשרתי FTP על ידי הכנסת הכתובת שלו ftp://ftp.xxx.com וכו' זה נותן מסך שגיאה. הדרך היחידה לעקוף את זה היא לפתוח את windows commander ולעבוד דרכו. אגב, אם שם משתמש מסויים הוא tehblah@zubii.com יש דרך להכניס אותו ישר לURL לדוגמא: user:pass@ftp.com? זה עושה לי בעיות בגלל ה @

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by masnij,

תוכנה בשם security center השטלתה לי על המחשב והיא מונעת ממני לפתוח כל תוכנה אפשרית המותקנת לי על המחשב ומאלצת אותי להתחבר אל התוכנה. המחשב שלי פשוט מושבת ואי אפשר לבצע איתו שום פעולה.. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש...[br]פורסם בתאריך: 25.12.2009 בשעה 10:24:07 התוכנה security center לא נותנת לי לפתוח שום תוכנה או כל דבר אחר פרט לתקיות ואינטרנט אקספלורר.פרט לזה אני לא יכול לעשות שום דבר במחשב שלי, אני לא יודע בכלל איך התוכנה הגיעה לי למחשב אני לא התקנתי אותה או משהו.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  17. יש איזה מנהל הורדות טוב שעובד כמו שצריך עם רפידשייר (פרימיום)? לא ממש אהבתי את JDownloader, הוא לא עובד לי כמו שצריך, מוריד לאט, לפעמים לא מוריד בכלל, נתקע באמצע הורדות (ההורדה סתם נעצרת בלי סיבה ואפשרות להמשיך את ההורדה) וכו' אשמח להמלצות, תודה

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  18. Started by idofr,

היייי כולם זוכרים שמישו שם פה ת'ראד על "כמה וויפים שלי בזמן האחרון" ואמרתי שאני לא יודע מזה וויפ זהו לקח לי 3 ימים רק לקשר בין "וויפ" לWIP (חחחח יופי גאון!!!) הקיצר התחלית היום ויש עוד הרבה עבודה אבל בנתיים אני מרוצה כרגיל תגובות יתקבלו ביותר מברכה (תודה לSTRYKER על העזרה (לקחתי ממנו חומר מסויים אבל חוץ מזה הכול שלי)) לילה טוב ושבוע טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  19. הי! חזרתי קצת ל-3dsmax אחרי הרבה זמן ויש לי איזו בעיה קטנה. בעיקרון אני מנסה לבנות סצינה בחלל שיהיה לי רקע של כוכבים מאחור אבל כשאני מרנדר דרך ה- Camera ולא דרך ה- Prespective הוא לא מראה את הכוכבים. הצלחתי להוסיף רקע של כוכבים מתמונה אלב אז התמונה מוחקת את כל האובייקטים בסצנה. אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי, רציתי לדעת איך אני יוצר קיצור דרך של אקספלורר 6 בשולחן העבודה ככה שאני ילחץ עליו מקש ימני אני יראה את המאפיינים של האינטרנט, את החלון הזה : כי שאני עושה send to desktop אני רואה את החלון הזה: תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. קיבלתי Matlab 2008b אך הגירסא הזו עובדת רק על P4 ולא על P3. בעת ההתקנה הוא נותן בעקבות זאת exception error. האם יש אפשרות לדמות מערך הפעלה P4 על ה-P3 שלי בשביל לרמות את התוכנה? חבל לי להשקיע עוד כסף בגירסאות ממש ישנות של מטלאב שאולי יהיו בהן פיצ'ארים חסרים, ואם בכלל ניתן להשיג אותן. כל עזרה תעזור! תודה

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by iyehuda,

להורדת סירטונים מיוטיוב אני משתמש בתוכנה aTube_Catcher_Installer עם איזה תוכנה ניתן להוריד MP3 מהיוטיוב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי ויסטה 64 ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים האחרונים (169.25) לnVidia. גרסת ההתקנה 64 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 64 וגרסת ההתקנה 32 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 32... מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  24. שלום... אז ככה..יש לי שני תחנות XP שמותקנות על VirtualBox ורציתי לדעת איך אפשר להתחבר ממחשב אחד לשני ... זה פשוט כאילו אין תקשורת ביניהם גם אם אני מקצה כתובות IP לשניהם... ברגיל אני יודע לעשות את זה רק שבתוכנה בין שני המחשבים אני לא מצליח... אשמח לקצת עזרה בעניין או אפילו לאיזה מדריך טוב... כי בינתיים לא מצאתי דרך לעשות את זה.. תודה.

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by Tzion,

שלום. נכון במדיה פלייר הוולכים לכרטיסיה view ואז לenhancement ומשם בוחרים באפשרות graphic equelizer בקיצור מי שלא הבין להוסיף את האיקולייזר של המדיה פלייר שם יש אפשרות לכוון את האיזון בין שני הערוצים- ימני ושמאלי. עכשיו אם אני מכוון את זה שלא יהיה על אפס ואחרי זה הולך נגיד לכרטיסיה librery (במדיה פלייר למעלה ליד הכרטיסיה של הnow playing) ואחרי זה חוזר לאיקולייזר הוא חוזר להיות מכוון על אפס למרות ששומעים לפי איך שכיוונתי. מקווה שהבנתם, עכשיו אתם מוכנים לנסות לעשות את זה? כי אני רוצה לדעת אם זה משהו דפוק במדיה פלייר או במשחב שלי.... תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.