תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אז כבר יממה שלמה אני מוריד לי בכיף משהו עסיסי... הוריד לי כבר 4.6 גי'גה מתוך 5 ומשהו ואז לפתע ללא התראה מוקדמת אח שלי הקטן לחץ על משהו בעכבר והופיעה הודעת שיגאה שגרמה לקריסת התוכנה , Ok אז אני מדליק שוב את הביטרנט הזה ועכשיו פתאום הוא אומר שיש בעיה בהתחברות לטראקר ושהפורט שלי נכנס ל bkacklist ו timeout ... הוא אומר לי גם להחליף פורט אבל גם אחרי שהחלפתי זה לא עזר מישהו יודע איך להציל את ההורדה ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הWord אבל הוא כל הזמן קורס, עוד לפני שהוא עולה, ישר אחרי המסך פתיחה. מדובר בXP, אני מפעיל את הWord במצב בטוח ואז הוא מתחיל תהליך התקנה והוא מבקש את הקובץ vba6.msi, לא מצאתי את הקובץ, אז הורדתי קובץ כזה מקזאה אבל הוא לא מתאים כנראה. הנה תמונה של ההודעה שאני מקבל: אין לי מושג מה לעשות... אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מחפש אנטי וירוס, פיירוול, תוכנה לניקוי רוגלות, תוכנה לניקוי וסידור המחשב (איחוי בדיקת שגיאות וכו'..), ותוכנה לניקוי וסידור הרגי'סטרי. כמובן שאת הכי טובות מהחינמיות P: תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
של בדיקת פיקסלים שרופים ותוכנה של בדיקת מהירות למסך ( 8msec/16msec.........) תודה
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
היי חברים, פירמטתי את המחשב ואני לא זוכרת מה צריך להתקין מבחינת כרטיס הקול כדי שיהיה לי את התוכנה בה ניתן להחליט על סוגי הסאונד (אייקון ורוד-אדום של רמקול) וזה משגע אותי שאני לא מצליחה למצוא את זה הסאונד עובד והכל טוב אבל אני זקוקה לתוכנה כדי לחבר את הטלוויזיה למחשב וכדי לשמוע את הסאונד של הטלוויזיה ולא של המחשב דרך ה-HDMI תודה לעוזרים מקווה שהסברתי את עצמי כמה שיותר ברור.... צירפתי תמונה של התוכנה (ניסיתי לחפש בגוגל, מצאתי אבל מה שאני מורידה זה לא מתקין את זה....) http://smg.photobucket.com/albums/v160/Dgephri/hometheater/RealtekHDMI.jpg מורן (נ.ב מקווה שזה המקום לפתור את התרד הזה ואם לא אז כמובן תעבירו אותו למקום הנכון)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין מחדש אי מיול מאחר והישן פשוט הפסיק לעבוד כמו שצריך. רציתי לדעת נכון לעכשיו מהי הגיסרה הכי מהירה\פופולרית ברשת ? תודה
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
איך מעדכנים אנטי וירוס{נורטון} כדי לסרוק במחשב אחר ללא אנטי וירוס.
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי OFFICE 2007, הוא עכשיו באנגלית , אני יכול להעביר אותו איכשהו לעברית? או שצריך לקנות תוכנה אחרת יעני אופיס בגרסת עברית?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום חברים, (לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה, אז במידה וזה לא מתאים לפורום אשמח אם תעבירו לפורום המתאים). לחברה שלי יש מסך מחשב שהוא גם טלויזיה (מחובר לממיר של הוט) - דגם SAMSUNG P2370MS, הבעיה היא שכשאנחנו מדברים בSKYPE והיא מעבירה את המסך לINPUT של הוט, הרמקולים של המחשב משתקקים, אבל לעומת זאת אני יכול לשמוע אותה מדברת גם כשINPUT על הוט ולא על המחשב. כמובן שהיא משתמשת ברמקולים חיצוניים ולא ברמקול של המסך, והרמקולים מחוברים למחשב עצמו ולא למסך, אז מה שקורה כנראה זה שהמסך מעביר מידע למחשב שהוא לא מחובר ומשתיק, אבל אם הוא משתיק, איך אני עדיין יכול לשמוע אותה מדברת במיקרופון? המטרה היא שהיא תוכל לראות טלויזיה ולדבר איתי בסקייפ (ושישמעו אותי לשם שינוי). כרטיס מסך ATI X200 O…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי פעם ב-TECHTV פינה של המומחה שלהם לפוטושופ והוא הראה איך אפשר להגדיל דברים על ידי "מעיכה" שלהם הצידה. כך שאפשר לקחת עין של ילד ולמעוך אותה ככה שהיא תתפרס על שטח גדול יותר. זה עבד אצלו ממש טוב. איך אפשר לעשות דבר כזה בפוטושופ?
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי סרטים בפורמט AVI או DIVX והגודל שלהם מעל 700M איך אני מחלק את הסרט ל 2 דיסקים של 700M
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בצד - הורדתי את הדרייבר האחרון של כרטיס המסך , וכשאני מנסה להתקין אותו הוא נותן לי ארור שאומר שאני לא משתמש בויסטה ! לך תסביר לו שאתה כן מה עושים ? ועוד שאלה קצת כללית - המחשב שלי לא פועל מהר כמו שציפיתי ממנו .. תגובות קצת איטיות בכל מה שקשור לעבודה שוטפת , אין עליו תוכנות שמעמיסות או משהו כזה , בסך הכל משחקים , מסנג'ר , AVG וכו' . איזה פעולות רצוי לעשות כדי לשמור על המחשב מהיר ומסודר ? אני מפעיל פעם בשבוע בערך DEFRAGMENTER ובודק וירוסים וכדומה . מה עוד ?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לצערי הווינדוס עושה לי בעיות... הווינדוס עולה, אבל שום דבר לא מופיע בצג. החלטתי שאם כבר אני אפרמט את המחשב. הבעיה היא שיש לי תיקיה על שולחן העבודה שלא מגובה בכונן D, ואני רוצה לגבות אותה לפני הפירמוט. רציתי לשאול איך אני נכנס לדוס, ומעתיק את התיקיה לכונן D. אני כמובן לא יכול לעשות את זה דרך הווינדוס כי אין לי אפשרות להכנס להפעלה - cmd. תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנטיוירוס חינמי עם עדכונים אוטו. הקיים כזה דבר? חיפשתי בחיפוש ובדביק, ולא מצאתי משהו רלוונטי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכם יש ברשותי נייד נחמד LENOVO Z60M שעושה בדרך כלל עבודה מצויינת הבעיה היא בכונן הDVD דגם MATSHITA UJ 830SX שלצערי אין לא כלל עידכוני קושחה ( כמדומני firmware ) וכרגע הוא נעול על ZONE 2 ללא שום אפשרות לשינוי או לעקיפה ץ הורדתי את כל סוגי התוכנות הידועות לי ( REGION FREE לסוגיהם DVD43 DVD Decrypter SMARTRIP ) ללא הצלחה . דבר לא מועיל לא לצפייה ולא להעתקה לשם צפייה . האם יש למי מהמומחים פתרון ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב המחשב מראה לי את התמונה הזאת עם הad-watch: '>http://www.2send.us/"] ולא משנה אם אני לוחץ block או accept המחשב לא מגיב לשום דבר...אם לוחצים על המחשב שלי הוא מראה אומר שהוא לא קיים וכך הוא עושה על כל הדבר אחר... בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בבעיה הזאת אני יודה לא מאוד!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי טובה לוירטואליזציה - לא משהו מקצועי סתם לנסות עוד מערכות הפעלה. ראיתי שיש מגוון: VMware VirtualPC VirtualBOX אני מחפש קלות שימוש, משהו אני יוכל להתקין וישר להתשמש בלי הגדרות מיותרות. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ועדיין לא מצאתי איך פותרים את בעיית העברית בתוכנות הנ"ל. בפוטושופ איך שהוא אני רואה עברית הפוכה, אני יכול לחיות עם זה, אבל לעומת זאת בפריהנד אני לא רואה אותיות בעברית בכלל, מה עושים? יש פתרון לזה בכלל? בבקשה חברה אני צריך את זה בטירוף, תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול שתי שאלות לגבי AutoCad: 1) מה הגירסה הכי חדשה שלה? 2) למה משתמשים בה? הבנתי משהו עם שרטוט , אשמח לקבל פירוט יותר מפורט קצת בתודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה כשאני מפעיל קובץ אודיו :smilyDJ: בקאזא לפני שאני מסיים להוריד אותו אפשר לשמוע את החלק שהורדתי וכשמפעילים קובץ וידאו :lsvader: לפני שמסימים להוריד אותו התוכנה לא מצליחה להציג אותו ומופיעה הודעה של שגיאה ואז התוכנה נסגרת? נב: יש לי קאזא לייט 2 תודה.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הבעייה שלי היא כזו: נניח שיש לי 100 שירים שהורדתי מהאינטרנט. מכיוון שאני רוצה לראות איזה שירים ירדו ובאיזה שירים מתוכם אני מעוניין אני מסמן את כולם ואז מפעיל את המדיה פלייר. נניח שאני שומע את שיר מס' 1 והוא לא מוצא חן בעיניי. לשם כך אני צריך לסגור את הנגן ולגשת לתיקייה ואז למחוק את הקובץ ואז שוב לסמן את כל השירים ולהפעיל שוב את המדיה פלייר. כלומר אין לי אופציה למחוק את הקובץ הבלתי רצוי מתוך רשימת ההשמעה. יוצא מתוך זה שאם יש לי בין ה-100 שירים 50 שירים שאני לא מעוניין בהם אני צריך להפעיל ולסגור את הנגן 50 פעם. אם השירים היו מסומנים במס' סידוריים אז הייתי יכול לרשום בצד את השמות של הקבצים ואז להיכנס פעם אחת לתיקייה ולמחוק את הקבצים הבלתי רצויים. הבעיה שלכל קובץ יש שם ארוך …
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
נעשה בפלאש... ולא זהלא פילטר של פוטושופ :-* השקעתי דיי הרבה בערך שלוש שעות אבל אני דיי מתחיל בקטע של אילוסטרציות וכישרון ציור אין לי... טוב אז בלי יותר מדיי מילים קבלו את אנג'לינה ג'ולי למרות שקצת כיערתי אותה אבל תסלחו לי טוב? ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה הנ"ל היא למציאת תמונות ברשת,תרשמו את התמונה הנדרשת והיא תריץ חיפוש ברשת וגם תעשה לכם PREVIEW מומלצת למחפשי רקעים ותמונות לעבודות בית ספר או סתם למי שרוצה להתהדר בתמונה יפה http://www.soft32.com/download_12042.html תהנו!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתמיר קבצי midi,mp3,wave תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-