תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני צריך בבקשה עזרה בקישור לדרייבר לחלונות 7 לכרטיס קול CREATIVE SB LIVE! כל מה שאני מוצא באינטרנט לא מצליח למצוא את הכרטיס וההתקנה נכשלת. תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
הייתה לי אחת חינמית ומאד טובה שכחתי את השם שלה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מלעה הרבה תכנים לשרת NETLOAD והקישורים שמתקבלים ע"י EXPORT באתר עצמו לא נוחים דוגמא: אם יש לי קובץ למשל שנקרא abc.part1.rar אז מה שמתקבל לי זה: abc.part1.rar;http://www.netload.in/dateiuYlkYFbYXW/abc.part1.rar.htm:95.78 MB;0;24.01.2010 את החלק הרלוונטי שאני צריך הדגשתי. עכשיו יש לי כאלו מאות ואלפי קבצים. יש איזה תוכנה או משהו אוטומטי שאני יכול להגדיר לו כמה בתים לקחת לפני ה-http.... לקחתאו אולי להגדיר לו רק את הכתובת ושירוץ לפי המספר קבצים אם יש לי למשל מחלק 1 עד 40 ? ואז יהי לי יותר נוח (כמובן שיש גם את החלק בסוף שגם אותו צריך לחתוך). תודה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
תוכנות שהמטרה שלהם היא שאתה עובד על מערכת ווירטואלית והמערכת שלך נשמרת... ככה זה באמת עובד? לא הבנתי בדיוק מה הולך שם אז אם אני משתמש בתוכנה שהיא טריאל היא לא תגמר בעצם? ואפשר איכשהו להשיג את המערכת הזאת ולהשתמש בה כדיסק שחזור? בעצם כל המערכת שמורה כולל כל הקבצים שבה? זה לא כבד קצת? ככה גם עובד יצירת דיסק שחזור למערכת? או שזה רק שומר את הקבצים של המערכת לא כולל תוכנות ודברים כאלה? דיסק שחזור מערכת משתמשים בו מהBOOT או מהמחשב עצמו דרך שחזור מערכת? תודה למי שיכול לענות על איזהשהי שאלה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה כרגע תוכן עניינים... אני לוחץ דאבל קליק על החלק התחתון של הדף כדי למספר... בלחצן "page number" אני בוחר תבנית אבל המספרים ממספרים לי את כל הדף ואני רוצה רק טווח רצוי. איך אני עושה זאת?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מתאם dlink dwa 110 והחלפנו ל ויינדוס 7 מxp.. אני אתאר קודם כל מה קורה אחכ אשאל שאלה.. טוב אז שאני נכנס לחיבורי רשת מצויינים שתי חיבורים 1. microsoft virtual wi fi שמכאן נוצרת הבעיה.. מה זה בכלל? כיצד זה הופיע ואיך אפשר למחוק את זה 2. בדרייבר של דלינק שאני לוחץ unble כדי להתחבר הוא משאיר לי את זה על disebeld וכתוצאה משתי הבעיות אני נאלץ להתחבר למחשב עם קבל
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם! נתקלתי בבעיה מוזה ב word 2007. לאחר משחקים של אשתי בתוכנה לשם הוספה של נוסחא הגעתנו למצב שבו כל לחיצה על מקש רווח גורמת ל הופעה של נקודה (middle dot). לא מצליחים למצוא כיצד לבטל את המצב. מחקתי את hnormal אבל ללא הואיל. מחפש כוונים לפתרון
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 80 ג'יגה ומותקן עליו ווינדוס 7 ועכשיו קניתי דיסק קשיח חדש 320 ג'יגה ואני רוצה לעשות ghost מהכונן 80 ג'יגה לדיסק קשיח החדש איך אני עושה את זה?!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ניסיתי את כל האתרי המרות האלה, כולם הורידו את האיכות ובדר"כ גם את הרזולוציה, אני מחפש תוכנה להתקנה במחשב (וינדוס 7, 64 ביט), להמרה מ-FLV ל-MP4. מן הסתם שסתם שמות של תוכנות אני יכול למצוא בגוגל, והמרות מפורמטים סטנדרטים ל-MP4 זה עוד יותר קל, בבקשה להתמקד בצרכים הספציפיים האלה. תודה רבה רבה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
במקרה נתקלתי בתוסף הזה, אחלה דבר למי שמשתמש בוינדוס מדיה סנטר ויש לו 2 מסכים (או מסך+טלויזיה). http://HWzone.co.il/downloads/accessories/system/?download=352§ion=597&version=365
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים... אני פה ושם ברשת כל מיני אתרים ותוכנות שנותנות שירות של הורדת שירים מיוטיוב...עד כמה חוקי הדבר? (כנראה שלא). אני רוצה לבנות תוכנה קטנה שמריצה תכנים מיוטיוב , *ללא הורדה* אבל לא מציגה את התוכן בעמוד יוטיוב אוגני...אלא דרך ממש שאני הכנתי. עד כמה הדבר חוקי? והאם יכולים להיווצר לי בעיות מולם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום! פתחתי לאחרונה חשבון של WindowsLive, ורציתי לדעת אם קיימת אפשרות לשנות את הכתובת של המסנג'ר הישן שלי כך שיהיה תואם לכתובת החשבון החדש שפתחתי, כך שאוכל להתחבר דרך החשבון החדש שלי לאותו המסנג'ר. גיגלתי קצת את העניין, אבל לא מצאתי בדיוק את מה שאני מחפש. אשמח לעזרה בנושא
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לפי מה שבדקתי ההבדלים העיקריים הם בכך שwindows וMacOs הם מערכות הפעלה עם קוד סגור,לינוקס היא מערכת עם קוד פתוח שפותחה ע"י קהילות משתמשים ואפשר לבצע בה שינויים.מה חוץ מזה מבדיל ביניהם. תודה מראש לעוזרים בהסבר
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
נמאס לי כבר שערכות נושא , לא מסוכרנות טוב לFF בעברית, ואני רוצה לשנות אותו לאנגלית. יש אפשרות לעשות זאת או שהכי כדאי זה להסיר את הנוכחי ולהתקין את הגירסא האנגלית?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אפשר המלצה לתוכנה כי במדיה פלייר הרגיל זה לא פותח את הקובץ... אני עובד עם וינדוס 7:)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני כ4 חודשים קניתי מחשב חדש(מזל טוב לי) והתקנתי עליו ווינדוס 7 X64 רק ששמרתי את הכרטיס קול שלי מהמחשב הקודם sb0060 של קריאייטיב ואין לו דרייברים לווינדוס 7 מה עושים? יש לו רק עד XP אני צריך אותו בשביל היציאות שיש לו כי אין היום יציאות MIDI בלוחות הכל היום מחברים בUSB ואני צריך מידי וממש לא בא לי לקנות ממשק MIDI-USB זה עולה איזה 200 ש"ח לפחות... עוד דרייבר שאני לא מוצא קיים רק לגרסת 32 ביט זה של הלוח ציור שלי trust tb4200 יש לו דרייברים של ויסטה 64X אבל לא עובד אני מנסה עכשיו את של ה 32 ביט ווינדוס 7 ונראה מה קורה...
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
תוכנה חינמית לעריכת סרטים מומלצת : יש למישהו הצעה לגבי תוכנת קוד פתוח או לניסיון של תוכנה קצת יותר טובה מmovie maker שמגיע עם win תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש ב FF 3.6 ויש לי שתי בעיות איתו 1.התקנתי FOXYTUNES ועלתי אותו לסרגל הניוט ואני לא מצליח להוריד אותו למטה 2.כשאני מנסה להכינס לפורום של גימר FF לא מפסיק לרענן את הדף ונישאר דף לבן זה גם קרה לי ב 3.5 וניסיתי לעשות את זה ב SAFE MODE של FF לא עזר
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אחים שלי ,התקנתי ווינדוס 7 בעברית וקרה לי משהו מוזר כל הסמלים שעל שולחן העבודה נראים סבבה,אבל כשאני נכנס לאיסיקיו הכל ממש קטן ברשימה של האיסיקיו בלבד,חשבתי ענין של רזולוציה,אבל רזולוציה משנה ממש את הכל,ואני רוצה להגדיל את מה שנראה באיסיקיו ובמסנגר בלבד,האם ניתן לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היי, כשאני מפעיל סרטים במחשב אני רק שומע סאונד בלי לראות תמונה... הורדתי mega codec pack בהנחה שזה יפתור את הבעיה...אבל זה לא עזר... אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי! (:
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להגביל מהירות שימוש בפס בתוכנות מסוימות כמו NET LIMITER , רק יותר טובה , חינמית עדיף יותר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-