עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. hideip לא עובדת במתכונת בדיקה בישראל למה ? ותחליף איפה ? התקנתי את התוכנה ונכתב לא פעיל בישראל לצורך התרשמות למה ? מה עושים ? http://www.hide-ip-soft.com/

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by cateye,

אם יש משהו שהאחים שלי מעצבנים אותי זה שהם לא מכבים את המחשב. הוא סתם דלוק מצידם כל היום וכל הלילה ואפילו כשהם הולכים לישון הם לא מכבים אותו! יש איזו שהיא תוכנה שאיתה אני יכול לקבוע זמן או תנאים מסויימים לכיבוי המחשב? למשל אם במשך שעה אין אף פעולה אז שיכבה את עצמו. או אם אימיול דולק אז שלא יכבה. בבקשב תעזרו לי נמאס לי כבר מהקטע הזה שלהם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mongoose,

שלום לכולם אתמול בלי כוונה העלתי על הפוטושופ קובץ של 200 תמונות בימקום תמונה אחת לקח למחשב בערך חמש דקות ליטעון את כל העיניין כשחזרתי למחשב כעבור כמה דקות גיליתי את שעוללתי וכיביתי את התוכנה מאז שמתי לב שזיכרון הram שלי נימצע על 50 אחוזי שימוש כאשר כלום לא רץ על המחשב כאשר בדרך כלל שעון זה מורה על לא יותר מ5 אחוזים בתנאים דומים ??? מה יכולה להיות הסיבה לכך ? ואיך מתקנים את הבעיה? תודה מראש מתן

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  4. אני צריך תוכנה שתוריד לי את כל הדפים מאתר לא וידאו ותמונות רק משפטים וטקסטים ניסיתי את Neo Downloader והיא מורידה רק סירטונים ותמונות שמעתי על התוכנה httrack היא תוכל לעשות את מה שאני צריך ? לשמור משפטים ומילים על קובץ טקסט ?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by lior322,

מישהו מכיר תוכנה כזאת שמשנה wmv לavi או לmpeg תודה למי שעוזר

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by evy,

יש איזשהו R שנמצא ליד מהירות ההורדה ,ואני בטוח שהוא מסמן לי משהו על הגבלה במהירות ההורדה. בעיקרון אני לא מצליח לעלות על 30 קב"ש בהורדה,אין לי מושג למה,ולא הרבלתי את המהירויות העלאה\הורדה ,יש למישהו מושג איך מטפלים בזה,או לפחות מה הבעיה? יש תמונה

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by harur,

התוכנה BSPLAYER גם קורסת לי הרבה תחת וינדוס 7, וגם כשהיא מפעילה לי סרטים וסדרות, הוא מקרטעת לא מעט. מה ניתן לעשות בנושא? (הכוונה בקשר לתוכנה, מעדיף לא להשתמש באחרת)

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  8. יש לי מקלדת שלל TEAC, ו WINDOWS 7 64 ביט. אני רוצה לשנות את התוכנות שיופעלו עם המקשי מולטימדיה, שכרגע פותחים לי שטויות כמו את ה EXPLORER והמועדפים. ניסיתי להוריד את הדרייבר של מיקרוסופט למקלדת, גרסא 7, אבל המקשים לא משתנים. צריך המלצה לתוכנה יותר נורמלית, עדיפות לחינמית. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תוכנה בסגנון של radmin (Remote Administrator) רק משום מה ,כשאני מנסה להתקין הפעם על המחשב האנטי ווירוס מוחק את הקובץ עקב זיהוי ווירוס. איזה עוד תוכנות קיימת בסגנון? עדיף לנוחות לשימוש וקלות מבחינת דרישות מערכת. תודה,בר

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by חנוך111,

היתה לי גירסה 8 שעבדה הייטב. רציתי להתקדם בחיים והתקנתי את גירסה 9. לאחר התקנת גירסה 9, כאשר אני עושה קליק ימני על קובץ מסויים ובוחר "סרוק עם AVG", מתחילה סריקה של כל המחשב ולא רק של הקובץ הבודד. אני לא מוצא באינטרנט הורדה של גירסה 8. בכל מקום יש רק 9. מישהו יכול לכוון אותי לאתר ממנו ניתן להוריד את גירסה 8 של AVG free? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אשמח אם מישהו יגיד לי אם יש כזאת תודה רבה

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  12. שלום. לאחרונה רכשתי מחשב חדש לעבודה עם Windows XP. אחרי שהעברתי את כל המידע מהמחשב הישן, ראיתי שאחת התוכנות בהן אני משתמש, שהיא תוכנה לניהול משרד מבוססת דוס, מראה את המסכים לא בעברית אלא בג'יבריש. הבעיה הזאת לא היתה קיימת במחשב עם Windows 98. התוכנה הזאת קריטית לעסק. יש אפשרות לסדר את העברית?

• 6 תגובות
    • 9.3k צפיות
  13. תודה מראש! ואם תוכלו לתת לי קישור זה יהיה מצוין.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה למחוק את תיקיית גוגל דרייב מהמחשב. האם זה יגרום לאיזה שינוי לקבצים בתוך הכונן בענן? איך אני עושה את זה בדרך ה"בטוחה"? תודה רבה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. יש לי סרטון בפורמט של קוויקטיים, MOV ואני רוצה להמיר אותו לפורמט אחר, לדוגמא MPG או AVI ושיהיה גם קטן יותר מבחינת זכרון שהוא תופס... האם זה אפשרי? אשמח אם תעזרו. תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by gabi21,

היי התקנתי שרת2.2 APACHE על סביבת WIN בנוסף לכך התקנתי תוכנה אשר אמורה לעבוד על השרת הזה אך משום מה אין לי מושג מה ה URL של אותה תוכנה (אך אני מתחבר להתוכנה שהתקנתי ממחשב אחר שנמצא ברשת) יש למישהו מושג אך אני יודע איזה URL -לים נמצאים אצלי ב APACHE ?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  17. אהלן. קניתי מחשב נייד ויש בו ויסטה 64 ביט ואני רוצה להתקין בו XP. אם אני מוחק את הויסטה האחריות מתבטלת לי. אני רוצה לפצל את הכוננים ובכונן אחד יהיה ויסטה וכונן אחד יהיה XP והמחשב יעלה דרך ה XP. איזו תוכנה יש שעובדת ב ויסטה 64 ביט? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  18. אלו שני אנטי וירוסים שונים שרק אחד מהם צריך להיות פעילה במחשב או ששניהם משלימים אחד את השני? ומי מהן עדיפה?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  19. מחפש תוכנה להוספת כתוביות לסרט לצמיתות.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by liav12,

יש לי סרט שאני רוצה לצרוב ויש לי תרגום אבל אין לי מושג איך אני צורב את שניהם ביחד, איזו תוכנה עושה דבר כזה? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by djhenrya,

אני מחפש המלצות (+לינקים) לחבילות של קודקים. אני צריך שיהיו חבילות כמה-שיותר-מקיפות, וללא SPYWARE . פעם היה את The Codecs של תיאורטיקה סופט, אבל הוא עושה טיפה בושות. תודה

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  22. שלום אני צריך תוכנה שתדליק את המחשב כל בוקר בשעה מסויימת ותפעיל לי שיר במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת. יש דבר כזה?? או לפחות משהו הכי דומה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, לא הכנסתי את זה לסטיקי כיוון שאלה תוספים שאני מחפש ולא בטוח שהם קיימים. קיצור, אני משתמש במקסטון עוד מימי myIE2, והחלטתי לעבור לפיירפוקס אחרי שאתמול ביליתי שעתיים מהנות בניקוי תולעת שזחלה לי למחשב בעקבות החור האחרון ב ie. כיף לא נורמלי. אם מישהו יכול לייעץ לי כיצד להגדיר או איזה תוספים ניתן להוסיף כדי לתת לפיירפוקס את ההתנהגות שאני רגיל אליה ממקסטון: 1. Mouse Gestures - תחליף של הלחצנים Back ו Forward על ידי החזקת הכפתור הימני של העכבר והזזתו ימינה או שמאלה. אפשר בפיירפוקס? 2. דאבל קליק על שורת הטאבים פותח טאב חדש. דאבל קליק על טאב קיים סוגר אותו. יש משהו כזה? 3. פתיחת לינק בטאב חדש - גרירה של לינק מדף קיים כמה מילימטרים תפתח אותו בדף חדש (ולא תעביר אותי אוטומטית לדף…

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה, שתשרטט (באופן גס כמובן) שדות וקטוריים כחיצים במרחב ובמישור (כמו שדות חשמליים וכו') . האם קיימת כזו? ועוד שאלה, האם יש תוכנה שיכולה לחשב נומרית (או שתביא את התוצאה המדוייקת במידה וזה אפשרי) אינטגרלים כפולים, משולשים, מסילתיים ומשטחיים? ואם היא תוכל גם לשרטט את הכל ביחד זה יהיה מצויין, האם קיימת חיה כזו? תודה

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. אורח יותם
    Started by אורח יותם,

אהלן חברים מחפש תוכנה (יחסית פשוטה להפעלה בלי הרבה אפשרויות מיותרות) למציאת כל הקבצים באותה הסיומת שאבחר. למשל: אם ארצה את כל התמונות שקיימות בכונן X אוכל להכניס או לבחור מרשימה JPG,JPEG,GIF וכו' וכו' אותו דבר לגבי וידאו. כמובן שתדע גם להעתיק\להעביר אותם יחד למיקום Y. יש למישהו ניסיון עם אחת כזו? חיפשתי קצת ולא מצאתי משהו ידידותי. תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.